MTA2311 כתב:ניז'ני זכתה ביורוליג או משהו? מה פספסתי?
נגמר התקציב למחלקת הסקאוטינג. יש קלטות רק של ניז'ני.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ניז'ני זכתה ביורוליג או משהו? מה פספסתי?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ניז'ני זכתה ביורוליג או משהו? מה פספסתי?
נגמר התקציב למחלקת הסקאוטינג. יש קלטות רק של ניז'ני.
Chen כתב:לא מבין למה לאנשים אכפת שיביאו כמה שחקנים מקבוצה אחת. אם הם טובים ומתאימים אז למה לא? ארט אחלה שחקן.
גל גל כתב:ארון ביינס זה שחקן שרוצים לראות במכבי. שסיכם במכבי לפני שנתיים. שדיבר עם ג'ו אינגלס על המועדון. שחקן שרוצה להוביל קבוצה ולהיות דומיננטי. מתנהל איתו משא ומתן, NBA על הפרק, וגם קבוצות באירופה, ישנם פערים. גם המשא ומתן עם ראדוליצה ופרחובסקי לא הבשיל בגלל פערים לא סתר את העבודה שהתנהל משא ומתן. המון שחקנים מוצעים בעמדות שונות, תופתע שנבחנה האפשרות של צירוף פבראני/ארצג גבוהים עם אורינטצייה מעבר לקשת. ולצידם טווינר 4-5 פיזי שמות כמו ג'מאל מקלין ודיון תומפסון. גל מקל עדיין לא סיכם במכבי, אמנם יש התקרבות משמעותית(!) והפערים צומצמו. אך עדיין אין סיכום. מיקי דיבר כאן על אליוט וויליאמס שצפו בו במהלך העונה, יחד עם מני האריס, איטוואן מור וקורי היגנס.
מפורום תפוז
Chen כתב:זוכרים את רפאל הטיישמייר? שחקן חופשי..
ואת באראץ הייתם לוקחים?
Chen כתב:זוכרים את רפאל הטיישמייר? שחקן חופשי..
ואת באראץ הייתם לוקחים?
חנו'ש כתב:Chen כתב:זוכרים את רפאל הטיישמייר? שחקן חופשי..
ואת באראץ הייתם לוקחים?
הוא לא היה חתום פעם במכבי והושאל לקבוצה אחרת??
משהו מימי ג'ף פוט... (אין לי מושג איך נזכרתי פתאום בשם הזה)
נוסטלגיה...
חנו'ש כתב:Chen כתב:זוכרים את רפאל הטיישמייר? שחקן חופשי..
ואת באראץ הייתם לוקחים?
הוא לא היה חתום פעם במכבי והושאל לקבוצה אחרת??
משהו מימי ג'ף פוט... (אין לי מושג איך נזכרתי פתאום בשם הזה)
נוסטלגיה...
Holiday_Armadillo כתב:אתה מתבלבל עם ברזילאי אחרהשחקן הזה שיחק בליגה הספרדית ואז חתם בריאל אם אני לא טועה
roy1000 כתב:גל גל כתב:ארון ביינס זה שחקן שרוצים לראות במכבי. שסיכם במכבי לפני שנתיים. שדיבר עם ג'ו אינגלס על המועדון. שחקן שרוצה להוביל קבוצה ולהיות דומיננטי. מתנהל איתו משא ומתן, NBA על הפרק, וגם קבוצות באירופה, ישנם פערים. גם המשא ומתן עם ראדוליצה ופרחובסקי לא הבשיל בגלל פערים לא סתר את העבודה שהתנהל משא ומתן. המון שחקנים מוצעים בעמדות שונות, תופתע שנבחנה האפשרות של צירוף פבראני/ארצג גבוהים עם אורינטצייה מעבר לקשת. ולצידם טווינר 4-5 פיזי שמות כמו ג'מאל מקלין ודיון תומפסון. גל מקל עדיין לא סיכם במכבי, אמנם יש התקרבות משמעותית(!) והפערים צומצמו. אך עדיין אין סיכום. מיקי דיבר כאן על אליוט וויליאמס שצפו בו במהלך העונה, יחד עם מני האריס, איטוואן מור וקורי היגנס.
מפורום תפוז
די עם הקשקושים האלה על ארון ביינס. איזה מו"מ מנהלים איתו? הוא דורש 2.5 מליון וג'וניור מציע לו חצי מליון? זה נקרא מו"מ? איטוון מור נשאר בבולס.
הרי ברור שהשם שיחידי הריאלי פה הוא ג'מאל מקלין.
גל גל כתב:ישלי הרגשה ששנה הבאה הדקות של סילבן יופחתו משמעותית
felix_r כתב:גל גל כתב:ישלי הרגשה ששנה הבאה הדקות של סילבן יופחתו משמעותית
יש לי הרגשה שאתה טועה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים