המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ביגמן, אמבקווה, אלטיט
סמית׳, מקלין, שגב
לנדסברג, פניני
סווינגמן, לאומי
רוצ׳סטי, מקל, אוחיון
נשמע לי סביר לחלוטין. כדאי למכבי להשקיע באלטיט. זה ישתלם- הבחור גם מוכשר באמת.
felix_r כתב:זה הורג אותי איך האנשים פה לא מבינים שלשים באותה החמישיה סנטר גדול ביחד עם מקלין, זה כמו לשחק עם סופו ביחד עם טיוס באותה החמישיה.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:זה הורג אותי איך האנשים פה לא מבינים שלשים באותה החמישיה סנטר גדול ביחד עם מקלין, זה כמו לשחק עם סופו ביחד עם טיוס באותה החמישיה.
זה מה שהביאו לעמדה 4, מה נעשה?
פישר יכול באמת לשחק איתו באותה חמישייה, אבל פישר לא יהיה הסנטר המוביל.
LIAV10 כתב:צריך לרדת מפישר, גם לא מספיק טוב כמחליף יחיד בעמדה 5 וגם מישהו באמת רוצה לראות רוטציה של ישראלים בליגה?
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:זה הורג אותי איך האנשים פה לא מבינים שלשים באותה החמישיה סנטר גדול ביחד עם מקלין, זה כמו לשחק עם סופו ביחד עם טיוס באותה החמישיה.
זה מה שהביאו לעמדה 4, מה נעשה?
פישר יכול באמת לשחק איתו באותה חמישייה, אבל פישר לא יהיה הסנטר המוביל.
קודם כל עוד לא הביאו את מקלין. מי שסגר במכבי זה אמבקווה ב 99%. מקלין עוד לא סגור, יש לו לא מעט הצעות אחרות.
אבל בוא נצא מנקודת הנחה, שגם אמבקווה וגם מקלין סגורים. זה אומר שיש לנו סנטר אחד + חצי סנטר אחד, ששניהם לא קולעים מבחוץ. מה זה אומר לנו? שחייבים עוד שני גבוהים עם קליעה. פישר הוא אופציה טובה, כי יש לו קליעה. עכשיו צריכים עוד סטרץ'-פור, כי אם לא נביא, סתם זרקנו את רנדל.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:צריך לרדת מפישר, גם לא מספיק טוב כמחליף יחיד בעמדה 5 וגם מישהו באמת רוצה לראות רוטציה של ישראלים בליגה?
על איזו רוטציה אתה מדבר?
שחף כתב:בתפוז טוענים כמו אבי סגל שמכבי מחפשת סנטר זר רציני ושאמבקווה הוחתם להיות סנטר מחליף. אם אכן זה יקרה(אני מסופק) זה החתמה הרבה יותר מוצלחת
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:צריך לרדת מפישר, גם לא מספיק טוב כמחליף יחיד בעמדה 5 וגם מישהו באמת רוצה לראות רוטציה של ישראלים בליגה?
על איזו רוטציה אתה מדבר?
שישה זרים, סגל של 12, נכון? כלומר שישה ישראלים.
2 מתחת לגיל 21, עוד אחד מתחת לגיל 25 (לאנדסברג וכהן עברו את הגיל), יש את פניני, סיל, יוגי וכנראה מקל. אחד מהם כנראה יישב בצד, אפילו לא חשבתי על על זה, חשבתי שפישר ישב, אם אם יבוא אז שניים ישבו בצד.
שחף כתב:בתפוז טוענים כמו אבי סגל שמכבי מחפשת סנטר זר רציני ושאמבקווה הוחתם להיות סנטר מחליף. אם אכן זה יקרה(אני מסופק) זה החתמה הרבה יותר מוצלחת