פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פדרמנים - לכו הביתה!!!

24 יולי 2016, 16:24

Yellow11 כתב:כולכם מתלוננים כבר שנים על ההתנהלות במכבי (ובצדק), מישהו יהיה מוכן לפנות שעה מהיום ולהפגין מול המשרדים ?

1. כן.
2. ההפגנה היחידה שתשנה משהו היא אי חידוש מנויים.

24 יולי 2016, 16:29

Yellow11 כתב:כולכם מתלוננים כבר שנים על ההתנהלות במכבי (ובצדק), מישהו יהיה מוכן לפנות שעה מהיום ולהפגין מול המשרדים ?

להניף שלטים לא אפקטיבי כמו לא לשלם להם

24 יולי 2016, 17:54

Holiday_Armadillo כתב:

להניף שלטים לא אפקטיבי כמו לא לשלם להם

על מה בדיוק מבוססת הטענה הזאת?

24 יולי 2016, 23:41

אי חידוש מנויים יהיה אפקטיבי רק כאשר לפחות 3000-4000 איש לא יחדשו (מה גם שחשובה זהות הלא מחדשים, אם לא יחדשו רק המנויים הזולים זה לא יזיז להנהלה),בינתיים זה לא קורה ממגוון סיבות שידועות לכולם.
האופציה היחידה כרגע שיכולה להשפיע איכשהו היא הפגנה מול המשרדים.
תהיו בטוחים שמספיק 20-30 איש עם כמה שלטים ומגפון כדי להלחיץ (מאוד) את שמעון ופדרמן.

24 יולי 2016, 23:55

כמו שהלחיצו אותם השלטים בהיכל השנה?

24 יולי 2016, 23:57

אני די סגור ש3000 המנויים הזולים ילחיצו אותם!
זה איזה 3 וחצי מליון שקל...

תפסיקו לנקות לעצמכם את המצפון בשביל להצדיק את המנוי...

25 יולי 2016, 00:13

my man כתב:אני די סגור ש3000 המנויים הזולים ילחיצו אותם!
זה איזה 3 וחצי מליון שקל...

תפסיקו לנקות לעצמכם את המצפון בשביל להצדיק את המנוי...

3 וחצי מיליון מתוך 50 ומשהו שמגיעים מהמנויים, זה כלום...
ואני ממש לא מנסה לנקות לעצמי את המצפון, אם הארגוני אוהדים היו מארגנים מחאת אי חידוש מנויים, הייתי הראשון שמצטרף, אבל לצערי זה לא קורה.

25 יולי 2016, 00:23

אם יארגנו אם יעשו....
סלח לי אבל איזה שטויות זה..ארגוני האוהדים כמו שכולנו נוכחנו לדעת מתואמים ומסונכרנים היטב עם ההנהלה...
זה צריך לבוא ממנוי ועוד מנוי...
"הפגנה של שלטים מול המשרדים תעשה הרבה יותר" ברור! כי אתה וכל שאר המנויים מאד אובייקטיביים..

25 יולי 2016, 00:27

כן, 3 וחצי מיליון זה נאדה
זה כמו שאני אתרום 10 אגורות, מה זה כבר 3 וחצי מיליון? אפילו דירת שלושה חדרים בתל אביב זה לא יכול לקנות לך
ברגע שקבוצה שחיה רק ממנויים וחסויות מאבדת 3 וחצי מיליון, הם אפילו לא מנידים עפעף

25 יולי 2016, 00:29

my man כתב:אם יארגנו אם יעשו....
סלח לי אבל איזה שטויות זה..ארגוני האוהדים כמו שכולנו נוכחנו לדעת מתואמים ומסונכרנים היטב עם ההנהלה...
"הפגנה של שלטים מול המשרדים תעשה הרבה יותר" ברור! כי אתה וכל שאר המנויים מאד אובייקטיביים..

כמובן שיש גם את הסוגייה הפעוטה של איך אפשר להפיק הנאה מלראות שבוע אחר שבוע את חבורת האנשים הזאת מפרקת את המועדון לחתיכות.

25 יולי 2016, 00:33

MTA2311 כתב:
my man כתב:אם יארגנו אם יעשו....

כמובן שיש גם את הסוגייה הפעוטה של איך אפשר להפיק הנאה מלראות שבוע אחר שבוע את חבורת האנשים הזאת מפרקת את המועדון לחתיכות.

מי יודע, אולי כבר השנה תתחיל שושלת שחבל להפסיד..
ההנהלה הזו מוציאה ממני את הרע שבי...אני כבר בשלבים מאד מתקדמים של מיאוס..
פרסם תגובה