ת'רד המלפפונים V3: פבראני ופארמר קרובים לסיכום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי אדם » 01 יולי 2015, 14:19

צפריר אני מכיר את שניהם ,את אמבקווה קצת פחות ,אם אתה בונה עליהם שהם ייצרו נקודות אז תסכל עליהם שוב ,בכל מקרה לא מהם תבוא הישועה בהתקפה ולא הם יתנו לי קליעה יציבה מחצי מרחק ,הם שחקנים שיחיו מהגארדים ופה ושם מקלין יתן פוסט אפ ,אני לא רואה את אמבקווה עושה פוסטים על 2.10 ,אבל נראה מה יהיה .
יש לי הרגשה שמכבי בונה תסגל להחזיר את האליפות והשליטה בליגה ,לאו דווקא ברמת השחקנים אלא בצורה שבה הסגל נבנה ,אני חושב שהם אומרים לעצמם טוב נו מה נביא סנטר 2.8 ,2.10 כמו ביינס או רדוליצה שוב השערה שלי ,ואומרים לעצמם לא נוכל לשחק איתו בליגה של הפורוורדים,אז חבל על ההשקעה .

מכבי תקום ותיפול על הגארד הנוסף ,שיהיה חיב להיות אתלט ויוצר לעצמו ויכול לעבור שחקן ברמה גבוהה ולשבור הגנות ובעל קליעה .
אדם

הודעהעל ידי אדם » 01 יולי 2015, 14:23

לא מבין אחרי הסדרה נגד פנר ,פדרמן ועוד כמה אנשים במכבי אמרו שהם הבינו את הבעיה ,וראו את הגבוהים של פנר ושגם מכבי תצטרך לעשות את השינוי הזה ולהחזיק שחקנים 2.10 ולא 2.3 בתחפושת של סנטר,ובסוף מביאים לנו שום סנטרים גמדים.
כאילו במכבי מדברים מפנימים ואז בשיחות בינהם כנראה הטיפשות מנצחת או אנשים מושכים לכיוונים שונים ובסוף הזכרון נמחק ,לא יאומן.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 14:29

אדם, אין שום בעיה לשחק עם ביינס בליגה - הוא שחקן מאוד נייד. בכל מקרה, אלו לא שחקנים בטווח המחירים של מכבי. אני מסכים שנראה שהסגל נבנה דבר ראשון לליגה.

אחרי שני ראה איזה קבוצות הולכות לשחק השנה ביורוליג, הוא הבין שהטופ 16 מובטח גם עם קבוצת הנוער ולכן אין טעם להבנות קבוצה ליורוליג. יותר מעניין אותו הליגה.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 14:49

אדם כתב:צפריר אני מכיר את שניהם ,את אמבקווה קצת פחות ,אם אתה בונה עליהם שהם ייצרו נקודות אז תסכל עליהם שוב ,בכל מקרה לא מהם תבוא הישועה בהתקפה ולא הם יתנו לי קליעה יציבה מחצי מרחק ,הם שחקנים שיחיו מהגארדים ופה ושם מקלין יתן פוסט אפ ,אני לא רואה את אמבקווה עושה פוסטים על 2.10 ,אבל נראה מה יהיה .
יש לי הרגשה שמכבי בונה תסגל להחזיר את האליפות והשליטה בליגה ,לאו דווקא ברמת השחקנים אלא בצורה שבה הסגל נבנה ,אני חושב שהם אומרים לעצמם טוב נו מה נביא סנטר 2.8 ,2.10 כמו ביינס או רדוליצה שוב השערה שלי ,ואומרים לעצמם לא נוכל לשחק איתו בליגה של הפורוורדים,אז חבל על ההשקעה .

מכבי תקום ותיפול על הגארד הנוסף ,שיהיה חיב להיות אתלט ויוצר לעצמו ויכול לעבור שחקן ברמה גבוהה ולשבור הגנות ובעל קליעה .

מקלין כן יכול ליצר נקודות בהתקפה, יש לו משחק גב לסל והוא אפקטיבי באיזור הצבע. הניגרי הוא באמת שחקן שיחיה יותר על מה שההגנה תיתן לו.

אבל אמור להגיע גבוה נוסף ואולי גם פישר. אם הגבוה הנוסף יהיה מה שאתה מחפש ( 2.10 ) פלוס פישר יהיה לך גם גובה. נצטרך לחכות ולראות. (לא שאני חושב שרק הגובה האבסולוטי היא הכי חשוב ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2015, 14:55

roy1000 כתב:אדם, אין שום בעיה לשחק עם ביינס בליגה - הוא שחקן מאוד נייד. בכל מקרה, אלו לא שחקנים בטווח המחירים של מכבי. אני מסכים שנראה שהסגל נבנה דבר ראשון לליגה.

אחרי שני ראה איזה קבוצות הולכות לשחק השנה ביורוליג, הוא הבין שהטופ 16 מובטח גם עם קבוצת הנוער ולכן אין טעם להבנות קבוצה ליורוליג. יותר מעניין אותו הליגה.

מקודם אמרת שאתה לא רואה איך קוו קידמי כזה יסתדר בטופ 16 ועכשיו אתה אומר שאנחנו עוברים את הטופ 16 עם הנוער ?? אני כבר לא מבין כלום...
אני לא רואה שום בעיה לשחקן כמו אמבקווה להסתדר עם כל אחד מהסנטרים שהזכרת . טומיץ' אומנם גבוהה אבל לא ממש פיזי וכבר הסתדרנו איתו בעבר גם בלי שחקנים שמעל 2.06...הסנטר היחיד שמכבי לא ידעה להסתדר איתו זה
קאון שכבר לא פה...מקלין כבר הראה בטופ 16 שהוא מסתדר מול גבוהים ממנו. ולא חסר העונה סנטרים נמוכים וקפיציים שהצליחו העונה.
בכל מקרה אנחנו משתדרגים גם ברמת ביורוליג לעומת העונה כך שלא על הקוו הקידמי הצפוי תיפול העונה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 14:56

אף אחד חוץ מרוצ'סטי עוד לא חתם, אז אולי תפסיקו עם ויכוחי הסרק האלה? ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 15:01

felix_r כתב:אף אחד חוץ מרוצ'סטי עוד לא חתם, אז אולי תפסיקו עם ויכוחי הסרק האלה? ;)

האמת שאתה צודק, סתם ביזבוז של מילים. :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 15:06

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:אדם, אין שום בעיה לשחק עם ביינס בליגה - הוא שחקן מאוד נייד. בכל מקרה, אלו לא שחקנים בטווח המחירים של מכבי. אני מסכים שנראה שהסגל נבנה דבר ראשון לליגה.

מקודם אמרת שאתה לא רואה איך קוו קידמי כזה יסתדר בטופ 16 ועכשיו אתה אומר שאנחנו עוברים את הטופ 16 עם הנוער ?? אני כבר לא מבין כלום...
אני לא רואה שום בעיה לשחקן כמו אמבקווה להסתדר עם כל אחד מהסנטרים שהזכרת . טומיץ' אומנם גבוהה אבל לא ממש פיזי וכבר הסתדרנו איתו בעבר גם בלי שחקנים שמעל 2.06...הסנטר היחיד שמכבי לא ידעה להסתדר איתו זה
קאון שכבר לא פה...מקלין כבר הראה בטופ 16 שהוא מסתדר מול גבוהים ממנו. ולא חסר העונה סנטרים נמוכים וקפיציים שהצליחו העונה.
בכל מקרה אנחנו משתדרגים גם ברמת ביורוליג לעומת העונה כך שלא על הקוו הקידמי הצפוי תיפול העונה .

מה לא ברור? חצי מהקבוצות שישחקו בעונה הבאה ביורוליג יהיה נמושות מוחלטות. זה אומר שהעליה לטופ 16 מובטחת. הבעיה תהיה שם ובהצלבה (אם נגיע).
מה מקלין הראה? אלבה לא הצליחה לעלות להצלבה. לא ברור לי איך אם לא הצלחנו להסתדר עם ארדן וזוריץ', אתה מצפה להסתדר עם טומיץ', אבל בסדר. איזה סנטרים קפיציים הצליחו להביא קבוצות להצלבה ומעבר?

במה אנחנו משתדרגים? בקו האחורי של ניז'ני? לא ברור לי איך הקו האחורי של ניז'ני והקו הקידמי של אלבא/באמברג אמורים להיות שידרוג.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2015, 15:07

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:אף אחד חוץ מרוצ'סטי עוד לא חתם, אז אולי תפסיקו עם ויכוחי הסרק האלה? ;)

האמת שאתה צודק, סתם ביזבוז של מילים. :)

בשביל זה אנחנו פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 15:16

אדגר פו כתב:מכבי וירושלים אחרי פישר :

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... ivzakimnet

יופי, הולכים להעלות את המחיר שלו. אם טיוס עוזב, אנחנו במצב של אין ברירה עם פישר.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2015, 15:18

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:מכבי וירושלים אחרי פישר :

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... ivzakimnet

יופי, הולכים להעלות את המחיר שלו. אם טיוס עוזב, אנחנו במצב של אין ברירה עם פישר.

אז לא חייבים גבוה ישראלי
מקל, אוחיון, לאנדסברג, פניני, יבזורי ולאומי ואנחנו בסדר מבחינת הישראלים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 15:19

מה מקלין הראה? אלבה לא הצליחה לעלות להצלבה.

אני לא בא לתפוס צד בויכוח שלכם, אבל הטיעון שציטטתי הוא טיעון מפגר לחלוטין.

גם קרלוס ארויו לא עלה להצלבה עם מכבי. הוא לא שחקן טוב?
הזר החדש רוצ'סטי גם לא עלה להצלבה עם ניז'ני. בשביל מה הביאו אותו?
לאנגפורד לא עלה עם אוניקס אפילו לטופ-16! בושה ששחקן אפס כזה שיחק במכבי :D
לעומתם היינס כן עלה להצלבה! שחקן גדול. הלוואי שימשיך! ;)
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 01 יולי 2015, 15:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 15:23

Holiday_Armadillo כתב:אז לא חייבים גבוה ישראלי

אני לא מאמין שמכבי יוותרו על גבוה ישראלי. זה מאוד מגביל את ההרכבים בליגה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2015, 15:25

roy1000 כתב:נראה לי שחקן מצויין לליגה. לא יודע כמה הוא יהיה אפקטיבי ביורוליג. הוא שחקן של כוח, אבל ביורוליג הוא יפגוש גבוהים וחזקים ממנו. עושה גם המון עבירות ומאבד כדורים.

קשה להעריך כמובן מסרטון ביוטיוב, אבל כן נראה שהוא סוס. אין לו את האתלטיות הזורמת של באסטון נניח, שהיה מרחף באוויר,
אבל הוא לא מגושם, ונראה שלפחות תאורטית יש לו יד חביבה מטווחים קרובים.

לי אישית אין בכלל בעיה עם שחקנים כאלה. תמיד יש לנו אחד כזה שנותן עונה גדולה. נקווה שאמבקווה יעשה את זה העונה.

לגבי יורוליג - אם טיוס הצליח ביורוליג והיה בלתי עציר חלק מהזמן, אז אמבקווה גם יכול להסתדר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2015, 15:26

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אז לא חייבים גבוה ישראלי

אני לא מאמין שמכבי יוותרו על גבוה ישראלי. זה מאוד מגביל את ההרכבים בליגה.

אם אין אז אין
אני רק אומרת שאפשר לחיות בלי זה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 15:26

מיחזור שמות לעמדת הגארד :

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92681.html
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2015, 15:28

Holiday_Armadillo כתב:
roy1000 כתב:
my man כתב:
roy1000 כתב:נראה לי שחקן מצויין לליגה. לא יודע כמה הוא יהיה אפקטיבי ביורוליג. הוא שחקן של כוח, אבל ביורוליג הוא יפגוש גבוהים וחזקים ממנו. עושה גם המון עבירות ומאבד כדורים.

עד כה זה מרגיש שזה מה שג'וניור מכוון אליו...להחזיר את השליטה המוחלטת בליגה...

שחקן כזה אוכל את הליגה הישראלית. הוא הרבה יותר חזק מהפורוורדים שמשחקים סנטר בארץ מצד אחד ומצד שני זריז מספיק לשמור עליהם. יש לי ספקות מה הוא יכול לעשות ביורוליג כסנטר פותח.

אף אחד לא מבטיח שיתנו לו לשחק הגנה בארץ

איך באמת ההגנה שלו. זאת שאלת המפתח לדעתי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 יולי 2015, 15:30

אמבקווה גבוה שחור קלאסי. לא טכני, לא קליעה, לא הורדת כדור לרצפה. הרבה כוח, אתלטיות וזהו. כגבוה שני זה בסדר גמור, אבל זה לא יהיה המצב לדעתי. לא מביאים את פישר בשביל שיהיה גבוה שלישי, או ראשון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 יולי 2015, 15:31

MTA2311 כתב:אמבקווה גבוה שחור קלאסי. לא טכני, לא קליעה, לא הורדת כדור לרצפה. הרבה כוח, אתלטיות וזהו. כגבוה שני זה בסדר גמור, אבל זה לא יהיה המצב לדעתי. לא מביאים את פישר בשביל שיהיה גבוה שלישי, או ראשון.

אבי סגל טוען שאמורים להביא שלושה גבוהים זרים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 15:34

Holiday_Armadillo כתב:אם אין אז אין
אני רק אומרת שאפשר לחיות בלי זה

תמיד אפשר להשאיר את כהן או להביא את רותבארט, אבל נראה לי שישלמו לפישר כמו ששילמו למקל.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים