המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:צפריר אני מכיר את שניהם ,את אמבקווה קצת פחות ,אם אתה בונה עליהם שהם ייצרו נקודות אז תסכל עליהם שוב ,בכל מקרה לא מהם תבוא הישועה בהתקפה ולא הם יתנו לי קליעה יציבה מחצי מרחק ,הם שחקנים שיחיו מהגארדים ופה ושם מקלין יתן פוסט אפ ,אני לא רואה את אמבקווה עושה פוסטים על 2.10 ,אבל נראה מה יהיה .
יש לי הרגשה שמכבי בונה תסגל להחזיר את האליפות והשליטה בליגה ,לאו דווקא ברמת השחקנים אלא בצורה שבה הסגל נבנה ,אני חושב שהם אומרים לעצמם טוב נו מה נביא סנטר 2.8 ,2.10 כמו ביינס או רדוליצה שוב השערה שלי ,ואומרים לעצמם לא נוכל לשחק איתו בליגה של הפורוורדים,אז חבל על ההשקעה .
מכבי תקום ותיפול על הגארד הנוסף ,שיהיה חיב להיות אתלט ויוצר לעצמו ויכול לעבור שחקן ברמה גבוהה ולשבור הגנות ובעל קליעה .
roy1000 כתב:אדם, אין שום בעיה לשחק עם ביינס בליגה - הוא שחקן מאוד נייד. בכל מקרה, אלו לא שחקנים בטווח המחירים של מכבי. אני מסכים שנראה שהסגל נבנה דבר ראשון לליגה.
אחרי שני ראה איזה קבוצות הולכות לשחק השנה ביורוליג, הוא הבין שהטופ 16 מובטח גם עם קבוצת הנוער ולכן אין טעם להבנות קבוצה ליורוליג. יותר מעניין אותו הליגה.
felix_r כתב:אף אחד חוץ מרוצ'סטי עוד לא חתם, אז אולי תפסיקו עם ויכוחי הסרק האלה?
yzafrir כתב:roy1000 כתב:אדם, אין שום בעיה לשחק עם ביינס בליגה - הוא שחקן מאוד נייד. בכל מקרה, אלו לא שחקנים בטווח המחירים של מכבי. אני מסכים שנראה שהסגל נבנה דבר ראשון לליגה.
אחרי שני ראה איזה קבוצות הולכות לשחק השנה ביורוליג, הוא הבין שהטופ 16 מובטח גם עם קבוצת הנוער ולכן אין טעם להבנות קבוצה ליורוליג. יותר מעניין אותו הליגה.
מקודם אמרת שאתה לא רואה איך קוו קידמי כזה יסתדר בטופ 16 ועכשיו אתה אומר שאנחנו עוברים את הטופ 16 עם הנוער ?? אני כבר לא מבין כלום...
אני לא רואה שום בעיה לשחקן כמו אמבקווה להסתדר עם כל אחד מהסנטרים שהזכרת . טומיץ' אומנם גבוהה אבל לא ממש פיזי וכבר הסתדרנו איתו בעבר גם בלי שחקנים שמעל 2.06...הסנטר היחיד שמכבי לא ידעה להסתדר איתו זה
קאון שכבר לא פה...מקלין כבר הראה בטופ 16 שהוא מסתדר מול גבוהים ממנו. ולא חסר העונה סנטרים נמוכים וקפיציים שהצליחו העונה.
בכל מקרה אנחנו משתדרגים גם ברמת ביורוליג לעומת העונה כך שלא על הקוו הקידמי הצפוי תיפול העונה .
אדגר פו כתב:felix_r כתב:אף אחד חוץ מרוצ'סטי עוד לא חתם, אז אולי תפסיקו עם ויכוחי הסרק האלה?
האמת שאתה צודק, סתם ביזבוז של מילים.
roy1000 כתב:
יופי, הולכים להעלות את המחיר שלו. אם טיוס עוזב, אנחנו במצב של אין ברירה עם פישר.
מה מקלין הראה? אלבה לא הצליחה לעלות להצלבה.
Holiday_Armadillo כתב:אז לא חייבים גבוה ישראלי
מקל, אוחיון, לאנדסברג, פניני, יבזורי ולאומי ואנחנו בסדר מבחינת הישראלים
roy1000 כתב:נראה לי שחקן מצויין לליגה. לא יודע כמה הוא יהיה אפקטיבי ביורוליג. הוא שחקן של כוח, אבל ביורוליג הוא יפגוש גבוהים וחזקים ממנו. עושה גם המון עבירות ומאבד כדורים.
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז לא חייבים גבוה ישראלי
מקל, אוחיון, לאנדסברג, פניני, יבזורי ולאומי ואנחנו בסדר מבחינת הישראלים
אני לא מאמין שמכבי יוותרו על גבוה ישראלי. זה מאוד מגביל את ההרכבים בליגה.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:נראה לי שחקן מצויין לליגה. לא יודע כמה הוא יהיה אפקטיבי ביורוליג. הוא שחקן של כוח, אבל ביורוליג הוא יפגוש גבוהים וחזקים ממנו. עושה גם המון עבירות ומאבד כדורים.
עד כה זה מרגיש שזה מה שג'וניור מכוון אליו...להחזיר את השליטה המוחלטת בליגה...
שחקן כזה אוכל את הליגה הישראלית. הוא הרבה יותר חזק מהפורוורדים שמשחקים סנטר בארץ מצד אחד ומצד שני זריז מספיק לשמור עליהם. יש לי ספקות מה הוא יכול לעשות ביורוליג כסנטר פותח.
אף אחד לא מבטיח שיתנו לו לשחק הגנה בארץ
MTA2311 כתב:אמבקווה גבוה שחור קלאסי. לא טכני, לא קליעה, לא הורדת כדור לרצפה. הרבה כוח, אתלטיות וזהו. כגבוה שני זה בסדר גמור, אבל זה לא יהיה המצב לדעתי. לא מביאים את פישר בשביל שיהיה גבוה שלישי, או ראשון.
Holiday_Armadillo כתב:אם אין אז אין
אני רק אומרת שאפשר לחיות בלי זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים