המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:נראה קצת אנמי לפעמים בתוך ים הכישרונות ב-NBA, אבל שחקן לא רע ואחלה בחור. אופציה לא רעה הולינס, בתנאי שלא ימצא קבוצה.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:נראה קצת אנמי לפעמים בתוך ים הכישרונות ב-NBA, אבל שחקן לא רע ואחלה בחור. אופציה לא רעה הולינס, בתנאי שלא ימצא קבוצה.
אחלה בחור... אחד ממלכי הטראש טוק והקטטות בNBA.
שחקן ״רע״ במובן הטוב של המילה. אנחנו צריכים כזה.
לא כדורסלן גדול. אתלט מצויין, קשוח והאסל פלייר. יעזור לנו. 2.15, מהיר ואתלט, מחבר 2 מ3 מהקו (או לפחות 3 מ5).
LIAV10 כתב:מה בדיוק פנטזיה בהולינס?
שמשון הגיבור כתב:פורקאן אלדמיר שוחרר מפילדלפיה.
החציל האצטקי כתב:גם ג׳ורדן פארמר וטיילור רוצ׳סטי היו פנטזיות בקיץ.
החציל האצטקי כתב:גם ג׳ורדן פארמר וטיילור רוצ׳סטי היו פנטזיות בקיץ.
מקאדו 3 כתב:החציל האצטקי כתב:גם ג׳ורדן פארמר וטיילור רוצ׳סטי היו פנטזיות בקיץ.
הם צמד מצוין גם עכשיו הבעיה היא שהסגל שנבנה סביבם הוא אוסף מקרי של שחקנים ולא כאלה שמחפים על החולשה שלהם בהגנה , אני ממש חושב שהם עדיין צמד נהדר ועוד יוכיחו את זה .
גל גל כתב:מה אומרים עכשיו על מוריס אנדור? נופה מהNBA לדעתי חציל דיבר עליו מתישהו אם אני זוכר נכון יכול להתאים למצב היום?
לדעתי י שצריך להגיע זה גרום גורדן או סמואל דלמברט בן ה34 שנופה עכשיו קו קדמי של אמבקווה דלמברט אופייבו שיכול לשחק גם 5 במקרה הצורך זה קו קדמי מספיק טוב בשביל להתמודד ברמות הגבוהות דלמברט זה שחקן של 16 נקודות למשחק 10 ריבאונדים ו3 בלוקים באירופה הוא יכול להיות מפלצת לדעתי
גל גל כתב:מה אומרים עכשיו על מוריס אנדור? נופה מהNBA לדעתי חציל דיבר עליו מתישהו אם אני זוכר נכון יכול להתאים למצב היום?
לדעתי י שצריך להגיע זה גרום גורדן או סמואל דלמברט בן ה34 שנופה עכשיו קו קדמי של אמבקווה דלמברט אופייבו שיכול לשחק גם 5 במקרה הצורך זה קו קדמי מספיק טוב בשביל להתמודד ברמות הגבוהות דלמברט זה שחקן של 16 נקודות למשחק 10 ריבאונדים ו3 בלוקים באירופה הוא יכול להיות מפלצת לדעתי
החציל האצטקי כתב:לא קשור למה שמכבי מחפשת (היא הרי לא מחפשת שום דבר וגם אם תחפש לא תמצא שום דבר),
אני מצאתי לי פייבוריט חדש ביורוליג: קייל ווימס משטרסבורג.
הבחור בא מאלמוניות יחסית- קולג׳ מאוד קטן מהקונפרנס החלש של מיזורי ואלי (בו משתתפת גם מכללת בראדלי של AP), קבוצות דרג שני בגרמניה, נאנטר (אלופת היורוצ׳לנג׳), ועכשיו ביורוליג.
סייז קצת קטן בשביל העמדה שהוא משחק בה: פאוור פורוורד (או 4-3). 1.99 על 100 קילו, 2.08 מ׳ ידיים. מחפה על הנחיתות הזאת בהרבה התלהבות, זריזות ואתלטיות.
ובעיקר ביד זהב.
JarJarBinx כתב:אני לא רואה עמדה 4. זה 3 קלאסי, ובעמדה 3 אין לו נחיתות פיזית. נראה שחקן נחמד ואקטיבי.
במכבי של פעם היית אולי רואה אותו מגיע להיות הדווין סמית' החדש בשנה הבאה, אבל כרגע יש לנו את דווין סמית' סגור קדימה לשלוש שנים... נקווה שלא יתפרק לנו סופית באמצע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים