המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אותי כרגע פחות מעניין אם מקל יחתום או לא, כלומר אני תמיד רציתי אותו במכבי וגם עכשיו אני חושב שהוא יכול לתרום לנו כי אני חושב שיש לשחקן הזה אופי ווינרי והוא גם מנהל משחק אמיתי אבל אחרי ההחתמה של פארמר אני פחות בפוקוס עליו. אני ממש רוצה כאן את מקלין בשילוב עם פבראני כשהדגש מבחינתי על מקלין. לדעתי זה השחקן שיעשה את ההבדל עכשיו. אני מאוד אהבתי את מה שראיתי ממנו העונה ואני חושב שהוא שחקן חיה שיעזור לנו בצבע.
toja27 כתב:אותי כרגע פחות מעניין אם מקל יחתום או לא, כלומר אני תמיד רציתי אותו במכבי וגם עכשיו אני חושב שהוא יכול לתרום לנו כי אני חושב שיש לשחקן הזה אופי ווינרי והוא גם מנהל משחק אמיתי אבל אחרי ההחתמה של פארמר אני פחות בפוקוס עליו. אני ממש רוצה כאן את מקלין בשילוב עם פבראני כשהדגש מבחינתי על מקלין. לדעתי זה השחקן שיעשה את ההבדל עכשיו. אני מאוד אהבתי את מה שראיתי ממנו העונה ואני חושב שהוא שחקן חיה שיעזור לנו בצבע.
rc4991 כתב:פארמר, אוחיון
רוצ'סטי, יבזורי
סמית', לאנדסברג
קלארק, פניני
ראדוליצה, אמבקווה, רוזפלט
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:פארמר, אוחיון
רוצ'סטי, יבזורי
סמית', לאנדסברג
קלארק, פניני
רק שיש לך 6 ישראלים מעל גיל 25.
רק תחליף את רוזפלט באיזה ילד כמו דניאל רום ונסגור סגל מושלם??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:פארמר, אוחיון
רוצ'סטי, יבזורי
סמית', לאנדסברג
קלארק, פניני
מה גם שרוזפלט חתום בחולון
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אותי כרגע פחות מעניין אם מקל יחתום או לא, כלומר אני תמיד רציתי אותו במכבי וגם עכשיו אני חושב שהוא יכול לתרום לנו כי אני חושב שיש לשחקן הזה אופי ווינרי והוא גם מנהל משחק אמיתי אבל אחרי ההחתמה של פארמר אני פחות בפוקוס עליו. אני ממש רוצה כאן את מקלין בשילוב עם פבראני כשהדגש מבחינתי על מקלין. לדעתי זה השחקן שיעשה את ההבדל עכשיו. אני מאוד אהבתי את מה שראיתי ממנו העונה ואני חושב שהוא שחקן חיה שיעזור לנו בצבע.
מסכים.
אני באמת חושב שמקלין ופבראני סוגרים פה סגל לפיינל פור בקלות.
אדם כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:אותי כרגע פחות מעניין אם מקל יחתום או לא, כלומר אני תמיד רציתי אותו במכבי וגם עכשיו אני חושב שהוא יכול לתרום לנו כי אני חושב שיש לשחקן הזה אופי ווינרי והוא גם מנהל משחק אמיתי אבל אחרי ההחתמה של פארמר אני פחות בפוקוס עליו. אני ממש רוצה כאן את מקלין בשילוב עם פבראני כשהדגש מבחינתי על מקלין. לדעתי זה השחקן שיעשה את ההבדל עכשיו. אני מאוד אהבתי את מה שראיתי ממנו העונה ואני חושב שהוא שחקן חיה שיעזור לנו בצבע.
מסכים.
אני באמת חושב שמקלין ופבראני סוגרים פה סגל לפיינל פור בקלות.
אין קלות.
גם מבחינה הגנתית זה סגל שיש בו חסרונות.
סגל טוב ?כן , מבטיח משו? לא , למדנו כבר , אבל כן זו המטרה
rc4991 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:פארמר, אוחיון
רוצ'סטי, יבזורי
סמית', לאנדסברג
קלארק, פניני
מה גם שרוזפלט חתום בחולון
יש לו חוזה אבל ירושלים והפועל רוצות אותו ומנסות להביא אותו כך שאני לא מאמין שהביי אאוט יקר אז גם אנחנו יכולים
חנוש, אני מאוד אוהב את רוזפלט אבל תכלס זה לא באמת משנה לי כל כך
Holiday_Armadillo כתב:מה הרצון ברוזפלט? הוא מעולם לא עשה משהו מרשים חוץ משיא הריבאונדים שלו בליגה
הוא ממש לא שחקן יוצא דופן, אפילו לא ברמה של ישראלי
Holiday_Armadillo כתב:רוצ'סטי, אוחיון
פארמר, לאנדסברג, לאומי
פניני, סמית'
רנדל, בנדר, שגב
פבראני, אמבקווה, רום
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוצ'סטי, אוחיון
פארמר, לאנדסברג, לאומי
פניני, סמית'
רנדל, בנדר, שגב
פבראני, אמבקווה, רום
בנדר לא יהיה בקבוצה
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רוצ'סטי, אוחיון
פארמר, לאנדסברג, לאומי
פניני, סמית'
רנדל, בנדר, שגב
פבראני, אמבקווה, רום
בנדר לא יהיה בקבוצה
או שכן או שלא
בכל מקרה הוא לא קריטי כמו שזהות הצעירים הישראלים לא כזאת קריטית
שמואל1 כתב:למישהו יש הצעות ל- 4 שמתאים לשחק ליד פבראני?
כלומר 4 עם יכולות טובות בהתקפה, שיכול לשחק עם הגב לסל ולעשות נקודות בפוסט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים