המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:מוזר שדווקא אתה אומר את זה, כי כשהסברתי לך לפני חודש למה אנחנו צריכים עוד סווינגמן שיוסיף לנו יותר גובה בעמדת הגארדים שכולם גמדים אז אתה התעקשת על קומבו גארד ושוב הצגת בפני עד כמה אתה מצטיין בספירה . ואני שמח שמכבי נוטים לחשוב יותר לכיוון שהצעתי ורוצים להביא סווינגמן. . גם מוכיח אגב שמכבי לא תופסת מלאנדסברג במידה ובאמת מביאים סווינגמן ושוב גם כאן הייתי צריך להתווכח עם חצי מהפורום(כרגיל יש לומר) שנכון לרגע זה לאנדסברג זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו ברמות הגבוהות.
דרך אגב השחקן הזה טיילור טוב ונראה כסווינגמן לכל דבר ובשום פנים לא 4.
מוזר שעוד לא הבנת, שהסגל שלנו הוא לא אינסופי, ואין לנו אף שחקן בעמדה 4.
כל כך קשה לקלוט שקודם כל קונים את מה שחייבים ורק אחר כך מותרות? מה אתה ילד בן 5 שעושה סקנדל בקניון בגלל שאמא לא רוצה לקנות לו עוד צעצוע?
er79 כתב:טרול תורן בתפוז כותב שארצג על סף חתימה. מדגיש, טרול, לא אחד מהחברה האמינים שם.
er79 כתב:זה לא נכון. לא מדובר בגולש מוכר או אמין. לא יקרה
שמואל1 כתב:er79 כתב:זה לא נכון. לא מדובר בגולש מוכר או אמין. לא יקרה
אל תשכח שגם לפני כמה ימים שני יוזים שונים מתפוז אמרו ששם גדול יגיע למכבי.
אז או שמדובר בטרול עם 3 יוזרים או שיש דברים בגו.
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:זה לא נכון. לא מדובר בגולש מוכר או אמין. לא יקרה
אל תשכח שגם לפני כמה ימים שני יוזים שונים מתפוז אמרו ששם גדול יגיע למכבי.
אז או שמדובר בטרול עם 3 יוזרים או שיש דברים בגו.
או שזה טרול עם 3 יוזרים או שזה שלושה טרולים. היינו הך, אל תטפח אשליות. ארצג לא יהיה פה ולמרות שאני אוהב אותו אין לו כרגע מקום במכבי. זאת תהיה קבוצה חמאתית וחדירה נטולת יכולת הגנתית מובהקת.
החציל האצטקי כתב:קבוצה שזוראן ארצג משחק בה לא תצליח להגיע לכלום.
הבן אדם באמת ובתמים אחד הלוזרים הכי מובהקים שיצא לי לראות.
החציל האצטקי כתב:ובכן, למה ה-4 הטוב ביורוליג אפילו לא מספיק טוב לנבחרתו הלאומית?
גורם במכבי אישר כי הצהובים עוקבים אחרי השחקן וכי שני הצדדים נפגשו בארה"ב, אולם הצעה רשמית טרם הוגשה. בנוסף, ל-ONE נודע כי הארנגודי מחזיק בהצעה מדרשופאקה, יריבת מכבי בשלב הבתים ביורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:אבי אבן נועד עם הארנגודי בליגת הקיץ בווגאס
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hpגורם במכבי אישר כי הצהובים עוקבים אחרי השחקן וכי שני הצדדים נפגשו בארה"ב, אולם הצעה רשמית טרם הוגשה. בנוסף, ל-ONE נודע כי הארנגודי מחזיק בהצעה מדרשופאקה, יריבת מכבי בשלב הבתים ביורוליג.
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי אבן נועד עם הארנגודי בליגת הקיץ בווגאס
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hpגורם במכבי אישר כי הצהובים עוקבים אחרי השחקן וכי שני הצדדים נפגשו בארה"ב, אולם הצעה רשמית טרם הוגשה. בנוסף, ל-ONE נודע כי הארנגודי מחזיק בהצעה מדרשופאקה, יריבת מכבי בשלב הבתים ביורוליג.
קיבלו קצת שכל... אבל לא הרבה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים