החציל האצטקי כתב:אגב, הגעתי למסקנה שעם כל הרצון לערוף את הראש של גיא, ההחלטה הנבונה ביותר תהיה לשחרר אותו רק לאחר המשחק הקריטי מול דרושפאקה.
אם להודיע לו עכשיו או אח״כ- זה כבר לשיקולם של הבעלים, אבל אלא אם קורה משהו באמת חריג (הפסד לאשדוד בבית מחר למשל), הוא צריך לעמוד על הקוים מול הטורקים.
המשחק הזה יותר מדי קריטי ולהכניס לתוכו מאמן חדש פשוט עלול לעשות יותר נזק מתועלת (דומה לסיטואציה של ההחזרה של פיני בעונת אפי, שלוותה בהפסד ביתי למלאגה).
מכבי צריכה להמתין למשחק מול צסק״א, משחק שאפשר לגמרי ״לשרוף״ כי ההפסד בו ידוע מראש, ויאפשר למאמן חדש להשתלב בלי ציפיות מידיות.
ז״א, אם אני הבוס במכבי,
אני מצפה מגודס שיצליח לדחוק שני נצחונות על אשדוד ודרושפאקה, מכוערים כשיהיו, ולאחריתם אני משחרר אותו לדרכו.
לא יפה אבל משרת בצורה הטובה ביותר את מטרות הקבוצה.
יש עם זה כמה בעיות.
1 - ניצחונות יפים של מכבי בשני המשחקים האלה, עלולים שוב להקהות את החושים, ולטאטא את הבעיות מתחת לשטיח.
שום מאמן נורמלי לא יסגור במכבי, כל עוד התפקיד לא פנוי. בשביל שהתפקיד יהיה פנוי, גודס צריך לעזוב.
2 - המשחק ביום חמישי, הוא בדיוק המשחק שאתה לא רוצה בו את גודס על הקווים. כבר הפסדנו 2 משחקים חשובים ביורוליג,
בפער דו ספרתי. אתה באמת סומך על גודס שיביא את הניצחון הזה?
3 - אני לא רואה שום בעיה שמאמן חדש יעמוד על הקווים מול הקבוצה הטורקית. בדיוק בשביל זה מביאים מאמן חדש.