07 פברואר 2016, 19:43
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
מה מרגש בזה שהקבוצה שלך אוכלת תבוסות שבוע אחר שבוע???
אתה יודע כמה זה מרגש להמר האם הקבוצה שלך תעבור את ה70? נוכל להמר על מלא כסף בעד היריבות.
וכמובן, הכדורסל הנהדר שאיכשהו גם יריבות בינוניות משחקות מולנו(חיפה).
ובמקרה הכי גרוע, מאחר והליגה הזו סגורה, כלומר, ריאל, צסק"א, ברצלונה כל שנה, אולי זה יעיף את ההנהלה יותר מהר, אחרי שיחטפו 40 מריאל.
אני רק רואה פה בור ללא תחתית..יש חוזה ל10 שנים! כשכל שנה לפות 30 משחקים מובטחים! המנוי יימכר כי את המשחקים בחמישי הוא יקבל ואין שום סיבה להצליח...
אני אומר לךמה שפילי של השנתיים האחרונות עושה באנביאיי עוד יראה הצלחה אדירה לעומת מה שמכבי תעשה ביורוליג הזה..
עצוב לי להגיד את זה, אבל דווקא בגלל החוזה הזה, וזה שהליגה סגורה, נדע, בעוד שנה, אולי שנתיים, אם פשוט לוותר.
אני אוהב את הקבוצה, אני בסדר עם שנים גרועות, לא חסרות לנו כאלו. אבל עוד שנתיים כאלו, אני כבר אהיה אדיש לחלוטין לא רק לקבוצה ספציפית, אלא למועדון.
07 פברואר 2016, 19:45
09 פברואר 2016, 16:42
09 פברואר 2016, 17:46
rc4991 כתב:על פי כתב ספרדי דרושפאקה קיבלה כרטיס לעונה הבאה של היורוליג
בושה אם זה אמיתי
09 פברואר 2016, 18:02
28 פברואר 2016, 18:49
28 פברואר 2016, 18:54
rc4991 כתב:הירווליג הגיעה להסכם עם ה-VTB - נציגה אחת בירווליג ועוד לפחות שלוש ביורוקאפ
אפשר לשמוח שלפחות חימקי/קובאן תשתתף בקביעות
ביורוליג רוצים להגיע להסכם דומה עם הליגה האדריאטית והגרמנית
28 פברואר 2016, 19:00
my man כתב:rc4991 כתב:הירווליג הגיעה להסכם עם ה-VTB - נציגה אחת בירווליג ועוד לפחות שלוש ביורוקאפ
זו התקדמות מעולה! הVTB פשוט חשובה מדי...
הרי אם הגמר יהיה צסקא מול חימקי/קובאן/קאזן בכ"מ יהיו 2 נציגות כי צסקא בכ"מ עם כרטיס חופשי...
28 פברואר 2016, 19:50
rc4991 כתב:הירווליג הגיעה להסכם עם ה-VTB - נציגה אחת ביורוליג ועוד לפחות שלוש ביורוקאפ
28 פברואר 2016, 20:48
felix_r כתב:rc4991 כתב:הירווליג הגיעה להסכם עם ה-VTB - נציגה אחת ביורוליג ועוד לפחות שלוש ביורוקאפ
לא נציגה אחת. ביורוליג צסקא + 1 . ו 3 ביורוקאפ
10 מרץ 2016, 01:57
חמש הקבוצות הנוספות שייקחו בוודאות חלק במפעל בעונה הקרובה הן: אלופת היורוקאפ, אלופת הליגה האדריאטית, אלופת ליגת ה-VTB, אלופת הליגה הגרמנית ועוד כרטיס "חופשי" אחד, שעל פי הדיווחים יינתן לדרושפאקה, שגם קיבלה השנה כרטיס חופשי ליורוליג.
10 מרץ 2016, 02:02
אחדשיודע כתב:יש אישור רוני?חמש הקבוצות הנוספות שייקחו בוודאות חלק במפעל בעונה הקרובה הן: אלופת היורוקאפ, אלופת הליגה האדריאטית, אלופת ליגת ה-VTB, אלופת הליגה הגרמנית ועוד כרטיס "חופשי" אחד, שעל פי הדיווחים יינתן לדרושפאקה, שגם קיבלה השנה כרטיס חופשי ליורוליג.
http://www.one.co.il/Article/15-16/5,67 ... tml?ref=hp
לא רע בסך הכל, חוץ מהסיפור עם דרושפאקה.
10 מרץ 2016, 02:07
10 מרץ 2016, 02:09
אחדשיודע כתב:כן, היה נשמע לי כמו הכרזה מוקדמת.
אבל אני לא אתפלא אם אכן יוותרו על המוקדמות בעקבות הקרב עם פיב"א ויחלקו כרטיס חופשי לקבוצה קקיונית כמו דרושפאקה.
12 מרץ 2016, 00:06
“VTB United League, ABA Liga, German’s BBL and Spain’s ACB are the best leagues in Europe and they will be rewarded with one spot in the Euroleague regular season”.
12 מרץ 2016, 09:33
12 מרץ 2016, 09:48
12 מרץ 2016, 10:19
אחדשיודע כתב:4 הליגות שקיבלו כרטיס ליורוליג (VTB, אדריאטית, גרמניה וספרד) יקבלו בנוסף מינימום של 3 כרטיסים ליורוקאפ - כבר 12 קבוצות. ה-12 האחרות יבחרו/יוזמנו, לפי ברתומיאו, מטורקיה, ליטא, איטליה, יוון, פולין וליגות נוספות, בעיקר על סמך מספר שלהן ביורוקאפ/יורוליג בשנים האחרונות.
צריך להגיד שהחוזה עם הליגות הוא ל-3 שנים (ונראה שלא נחתם באופן סופי עם כולן), ולא ל-10 שנים כמו שנחתם עם הקבוצות שקיבלו רישיון A.
12 מרץ 2016, 10:38
12 מרץ 2016, 10:56
אחדשיודע כתב:לפי המשתמע מהכתבה, זה עוד לא סגור/חתום באופן רשמי עם כולן (למעט לגבי ה-VTB, שדווח על כך לפני מספר ימים), אבל סביר להניח שהיורוליג התנתה את הכרטיס ליורוליג בהשתתפות של 3 קבוצות נוספות ביורוקאפ (בחוזה אחד). בכל אופן, האיגוד הגרמני לא נמצא בין האיגודים הגדולים שהכריזו שישתתפו רק במפעלי פיב"א - אלא צרפת, איטליה וטורקיה (אם כי צריך לציין פה שברתומיאו דיבר על הזמנות ליורוקאפ גם לקבוצות מאיטליה וטורקיה, ככה שצריך לחכות ולראות לאן הדברים מתפתחים בהקשר הזה).