yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת, אם המלחמה הזו לא הייתה קיימת, היה מגניב אם האלופה של היורוליג תפגוש את האלופה של המפעל המתחרה לסדרה של שבעה משחקים. הגרסה הלבנה והזולה שלנו לNBA. יהיה קיץ מעניין, הרבה חידושים, ליגה חדשה, פורמט חדש. לדעתכם הליגה תהיה יותר מרגשת?
מה מרגש בזה שהקבוצה שלך אוכלת תבוסות שבוע אחר שבוע???
אתה יודע כמה זה מרגש להמר האם הקבוצה שלך תעבור את ה70? נוכל להמר על מלא כסף בעד היריבות.
וכמובן, הכדורסל הנהדר שאיכשהו גם יריבות בינוניות משחקות מולנו(חיפה).
ובמקרה הכי גרוע, מאחר והליגה הזו סגורה, כלומר, ריאל, צסק"א, ברצלונה כל שנה, אולי זה יעיף את ההנהלה יותר מהר, אחרי שיחטפו 40 מריאל.
אני רק רואה פה בור ללא תחתית..יש חוזה ל10 שנים! כשכל שנה לפות 30 משחקים מובטחים! המנוי יימכר כי את המשחקים בחמישי הוא יקבל ואין שום סיבה להצליח...
אני אומר לךמה שפילי של השנתיים האחרונות עושה באנביאיי עוד יראה הצלחה אדירה לעומת מה שמכבי תעשה ביורוליג הזה..
עצוב לי להגיד את זה, אבל דווקא בגלל החוזה הזה, וזה שהליגה סגורה, נדע, בעוד שנה, אולי שנתיים, אם פשוט לוותר.
אני אוהב את הקבוצה, אני בסדר עם שנים גרועות, לא חסרות לנו כאלו. אבל עוד שנתיים כאלו, אני כבר אהיה אדיש לחלוטין לא רק לקבוצה ספציפית, אלא למועדון.
אוהד הצלחות! איכס!