מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 17:34

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.

סנטר יגיע, אני רק מאוד מקווה שזה יהיה במקום פבראני+ארינזה, ולא במקום אופייבו.

אני חושב שפארמר כרגע באמת עשוי להחתך.
חודש-חודשיים ביכולת הזאת ואין לו מה לחפש בקבוצה.

דווקא צריך אם כבר לחתוך אותו עכשיו , כל עוד יש לו ערך , עוד כמה משחקים כאלו ואף אחד באירופה לא יגע בו גם על מקל (לא גל). הגישה שהוא בא איתה לעונה , אינה מתיישבת עם מועדון תחרותי , חוסר האכפתיות שלו והאטיות בה הוא מוביל את הכדור , מחרפנים אותי.
לדעתי אם רוצ'סטי בסגל אתמול, פארמר לא רואה יותר מ2-3 דקות במחצית השנייה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 נובמבר 2015, 17:35

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:לא חושב שיגיע גארד. עם כמה שהיו שמחים להיפטר מפארמר/רוצ'סטי, החוזים שלהם כבדים מאוד.

ברור שהיכולת בעייתית. השאלה היא אם יש יכולת כלכלית לחתוך אותו.

עדיף שישב בבית וירוויח כסף מאשר שיעשה נזק לקבוצה עם נוכחות סרטנית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 17 נובמבר 2015, 17:36

אף לא ישוחרר עכשיו. מאמן חדש מגיע, יתנו לו צ'אנס להפיק ממה שיש (ותו לא) את המקסימום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 17:36

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אם אתה יכול לחתוך אותו ולהשאיר אצלך את ייתרת החוזה , יחד עם תום החוזה של אנונקו , זה נותן לך בערך 500-400K לגארד , זה מספיק כסף. בנוסף יש לשחרר את בנדר לקבוצה שיקבל דקות בליגה שמתאימה לו (ליגת בתי הכנסת?) , שלא לדבר על פאבריני.
הרכב ארוך מדי רע יותר מהרכב קצר מדי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 נובמבר 2015, 17:41

קובי כתב:אף לא ישוחרר עכשיו. מאמן חדש מגיע, יתנו לו צ'אנס להפיק ממה שיש (ותו לא) את המקסימום.

ברור. בגלל זה אני אומר גם שיתנו לו לפחות חודש-חודשיים.
הלוואי שיחייה את פארמר.

אני לגמרי מסכים שצריך גארד שומר וגם סנטר. שניהם הכרחיים.
שחקנים כמו פניני וסילבן למשל- לא הכרחיים בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 17:42

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:

עדיף שישב בבית וירוויח כסף מאשר שיעשה נזק לקבוצה עם נוכחות סרטנית.

מסכים בהחלט , אני אישית כבר אתמול הייתי פונה לסוכן שלו ומבקש ממנו לחפש קבוצה , הבעייה שלא ניתן לעשות זאת , לפני שהחתמת גארד , כי פארמר ברגע שידע שרוצים לחתוך אותו , יעשה עוד יותר נזק.
אז למכבי יש כאב ראש אחד גדול , ובתכלס פה היא פחות אשמה בהקבלה לקו הגבוהים הרע שלנו , כי אף אחד לא תיאר לעצמו , כולל לא טובי הפרשנים , שפארמר יהיה כזה באסט.
אני רואה 3 אופציות:

1. פארמר נשאר , בשל החוזה הגבוה שלו , וממשיך להסריח את הפארקט (שחקן כזה לא יופיע לאף משחק חשוב של הקבוצה)
2. החתמת גארד ובמקביל הודעה לסוכן של פארמר לחפש קבוצה - יקר.
3. שחרור פארמר מיידית והודעה לסוכן שלו שימצא קבוצה , ואז לחפש גארד , בשאיפה שמישהו ישלם את יתרת או חלק מיתרת חוזהו של פארמר - החיסרון הוא שאתה יכול להתקע ללא גארד לתקופה ארוכה מה שישחוק את יוגב.

מכל האופציות השלישית נראית לי הכי ריאלית , אם כי מסוכנת ויכולה לגרום לזה שמכבי תמהר מדי עם החתמת מחליף ותקבל משהו דומה ל מרקיז היינס , קו אחורי של יבזורי , אוחיון ,טיילר,לאנסברג - יכול לעמוד בעומס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 17 נובמבר 2015, 17:47

החציל האצטקי כתב:
קובי כתב:אף לא ישוחרר עכשיו. מאמן חדש מגיע, יתנו לו צ'אנס להפיק ממה שיש (ותו לא) את המקסימום.

ברור. בגלל זה אני אומר גם שיתנו לו לפחות חודש-חודשיים.
הלוואי שיחייה את פארמר.

אני לגמרי מסכים שצריך גארד שומר וגם סנטר. שניהם הכרחיים.
שחקנים כמו פניני וסילבן למשל- לא הכרחיים בכלל.

אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
אני כבר כמה שנים לא סובל את הראש דשא הזה , קונוס בהגנה,אנוכי, וקורס ברגעים טיפלה מלחיצים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 נובמבר 2015, 18:14

ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)
אני כבר כמה שנים לא סובל את הראש דשא הזה , קונוס בהגנה,אנוכי, וקורס ברגעים טיפלה מלחיצים.

אני חושב שז׳אן טבק יכול לעשות לו טוב מאוד.
סילבן שובר שיוויון בליגה ובעצם כמעט כל הישראלים של מכבי הם כאלה.
בגלל זה לא הייתי רץ לשחרר אף אחד מהם כל כך מהר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 17 נובמבר 2015, 18:17

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:אפרופו סילבן , מה דעתך על שחרור שלו והבאת שחקן אחר לעמדה שלו? (נניח לדוגמא - שון דאוסן , אור סולומון,עמית שמחון)

זאן טבאק לא יכול לעשות לסילבן כלום. השחקן הזה לא יכול לשחק בקבוצה ברמה של מכבי והתחרותיות הנדרשת ברמות האלו, ואף מאמן לא יכול לשנות את המצב הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי JarJarBinx » 17 נובמבר 2015, 18:19

משום מה לא נראה לי שדווקא לנדסברג יתחבר לסגנון של טבק...
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי ankram » 18 נובמבר 2015, 12:14

JarJarBinx כתב:משום מה לא נראה לי שדווקא לנדסברג יתחבר לסגנון של טבק...

יש מעט מאמנים שיתחברו לסגנון של לאנסברג , אולי אדלר או ילובאץ
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2015, 12:41

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

זאן טבאק לא יכול לעשות לסילבן כלום. השחקן הזה לא יכול לשחק בקבוצה ברמה של מכבי והתחרותיות הנדרשת ברמות האלו, ואף מאמן לא יכול לשנות את המצב הזה.

אין ישראלי טוב ממנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 נובמבר 2015, 12:45

אני אף פעם לא הבנתי למה האירופאים הרכים והחלשים מסוגלים לשמור חזק והשחקנים שלנו שמבורכים באתלטיות, סייז ואורך עדיפים לא.
אם לאמפה ובייליצה סתמו ת׳צבע אצל טבק, אולי (אמן!!!) הוא יצליח בשיטת הגנה פשוטה יותר למקסם את האיכויות של סילבן, סמית׳ ושות׳.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 18 נובמבר 2015, 12:46

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

אין ישראלי טוב ממנו.

*מתאזרח ש(אולי) לא עשה ברית...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 נובמבר 2015, 12:47

החציל האצטקי כתב:אני אף פעם לא הבנתי למה האירופאים הרכים והחלשים מסוגלים לשמור חזק והשחקנים שלנו שמבורכים באתלטיות, סייז ואורך עדיפים לא.
אם לאמפה ובייליצה סתמו ת׳צבע אצל טבק, אולי (אמן!!!) הוא יצליח בשיטת הגנה פשוטה יותר למקסם את האיכויות של סילבן, סמית׳ ושות׳.

כי אף מאמן לא דרש מהם לעשות את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 נובמבר 2015, 13:17

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני אף פעם לא הבנתי למה האירופאים הרכים והחלשים מסוגלים לשמור חזק והשחקנים שלנו שמבורכים באתלטיות, סייז ואורך עדיפים לא.

כי אף מאמן לא דרש מהם לעשות את זה.

מקווה מאוד שאתה צודק.
במקרה של רוצ׳סטי אמנם אני חושב שזה די אבוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2015, 16:15

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:

גם במקרה של סיל כמו במקרה של רוצ'סטי, התפקיד של המאמן הוא למצוא איך להשתמש בהם כמו שצריך.
שני שחקנים שיכולים לשים 10 נק' בשתי דקות, הם נכס. המאמן צריך להיות יצירתי וחכם בשביל לא לצוות אותם יחד, ולבסס עליהם את משחק ההתקפה
לכמות מוגבלת של דקות.
תחשוב על משהו כזה - משחקים משחק מסודר עם פארמר וכל החבר'ה. ואז נכנס רוצ'סטי יחד עם אופייבו נניח ומתחילים לשחק פיק אנד
רול ולזרוק מבחוץ.
ואז נכנס סיל, ומתחילים לשחק מהר על מתפרצות ומשחק מעבר, ואז חוזרים למסודר וכו' וכו'.

זה לא פשוט כמובן, אבל מחוייב במציאות לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 18 נובמבר 2015, 16:23

יוני , זה לא כ"כ פשוט , אתה חייב לצוות את סיל או טיילר עם שחקנים שיחסמו להם וישמרו עבורם , במכבי יש 2 וחצי שחקנים כאלו בכל הסגל.....
מלבד זאת זה לא אוטומט ף לאנסברג לא נותן רבע נקודה מול קבוצות טובות ופיסיות , הוא יכול לתת גם 30 , אבל בליגה שלנו , ביורוליג הוא ממש לא אינסטאנט אופנס.
בכל מקרה , סילבן נכנס ליישורת שז'אן הוא המאמן ה 3 שלו (לא סופר את הקדנציה המפוארת של בלטה) , בין המאמנים ועוזרי המאמנים שהוא עבר תחתיו נמנים פיני,בלאט וגודס , אצל אף אחד מהם הוא לא הראה ולו בדל של שיפור בכל הקשור להגנה שלו (לא מתרשם ה"נאסטיות" שלו כפי שהגדיר את זה האוזמן) , כך שנותר מצב שלאנסברג גורם יותר נזק על המגרש בכל הקשור למפגשים נגד קבוצות בינוניות + ומעלה.
נערך לאחרונה על ידי ankram בתאריך 18 נובמבר 2015, 17:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 18 נובמבר 2015, 16:28

ankram כתב:יוני , זה לא כ"כ פשוט , אתה חייב לצוות את סיל או טיילר עם שחקנים שיחסמו להם וישמקו עבורם , במכבי יש 2 וחצי שחקנים כאלו בכל הסגל.....
מלבד זאת זה לא אוטומט ף לאנסברג לא נותן רבע נקודה מול קבוצות טובות ופיסיות , הוא יכול לתת גם 30 , אבל בליגה שלנו , ביורוליג הוא ממש לא אינסטאנט אופנס.
בכל מקרה , סילבן נכנס ליישורת שז'אן הוא המאמן ה 3 שלו (לא סופר את הקדנציה המפוארת של בלטה) , בין המאמנים ועוזרי המאמנים שהוא עבר תחתיו נמנים פיני,בלאט וגודס , אצל אף אחד מהם הוא לא הראה ולו בדל של שיפור בכל הקשור להגנה שלו (לא מתרשם ה"נאסטיות" שלו כפי שהגדיר את זה האוזמן) , כך שנותר מצב שלאנסברג גורם יותר נזק על המגרש בכל הקשור למפגשים נגד קבוצות בינוניות + ומעלה.

א - יכול להיות שאתה צודק, ושהוא בסופו של דבר יסיים כמו סקורר על מול נהריה ומול נס ציונה (איזה עצוב זה שפעם כשצחקו על ליאור,
קראו לו חכם על לובליאנה, הלוואי והיינו חכמים על לובליאנה היום), ולמל"מ מול קבוצות רציניות יותר.

ב - מה שלא יהיה, וכל עוד הוא בקבוצה, השיטה והסיטואציה צריכה להתאים. כמו שבריאל מדריד הגדולה, כל הכוכבים זזים הצידה,
ומתחילים לשחק בשביל קארול כשהוא נכנס, וזה קורה למספר מוגבל של דקות, ככה אין שום סיבה שמכבי לא תשחק בשביל הסקוררים
שלה, ובסה"כ גם רוצ'סטי וגם סיל ניחנים בכשרון גדול לשים את הכדור בטבעת.

ג - אני מסכים איתך שיש בעיה של ציוותים. כלומר, אין מספיק שחקנים שיכולים לעשות את העבודה השחורה עבור הסקוררים, אבל צריכים לנסות.
שוב, זה לא אמור להיות למספר רב של דקות. הרכבים מאוד מסויימים.
רוצ'סטי יכול להיות על הפרקט, גם כשמשחקים סגנון אחר, אבל בכל משחק צריך להיות סוג של בליץ של 15-16 דקות שבהן אחד משני הסקוררים
מנהל את העניינים וכולם עובדים בשבילו (ולא משנה מי משניהם לצורך העניין).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 נובמבר 2015, 23:12

פארמר לא ישרוד פה לצערי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים