המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:סמית' לדעתי לא יישאר , אבל זאת תחושת בטן , וחייבים להיות ריאלים , גם אם אנחנו רוצים הרבה הרבה יותר. עמדה 5 עם ציברס , הנדריקס ושגב היא לא עמדה רעה. יש טובות ממנה , אין ספק , אבל צריכים עוד עמדות בקבוצה יו נואו.
עמדה 4 תחוזק בעוד שחקן מלבד מילר , ומילר לבד טוב יותר מכל מה שיש לנו כיום בקבוצה.
כמובן שזה תלוי בזהות המאמן , אם טבק יישאר אין ערך להחתמות הללו.
felix_r כתב:מה עם רוצ'סטי? לא ממשיך לדעתכם?
MTA2311 כתב:הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.
LIAV10 כתב:טאריק בלאק? מי זה?
Mitelka כתב:felix_r כתב:Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.
יש פה פוטנציאל לקיץ טוב מאוד. כרגע זה נראה כאילו הולכים על 60%. אפשר ללכת על 100%. אפשר לשחרר את גיא, לפצות את יוגי. אפשר לדבר עם סמית' אולי יסכים לשנות משהו (זכותו אם לא). יש מה לעשות.
סלח לי, אבל על מה בדיוק אתה מדבר? יש לך את סמית' ולאנדסברג ב 3 ואתה רוצה עוד שני שחקנים דוסון וזר גם בעמדה 3 ? התבלבלת עם קבוצת הכדורגל? כמה שחקנים אתה צריך בעמדה הזאת?
סיל קודם כל 2. זה התפקיד שלו וזה מה שהוא משחק. גם בחמישיות שמכבי מעלה היא מעלה אותו 2 (פניני 3) ובגלל שאין את סמית' ואין בכלל שלוש נורמלי אז לפעמים הוא משחק שם. הוא סקנד גארד והוא צריך להיות 2 מחליף ל2 תותח שינחת פה (ווימס, אמן, או מישהו אחר.)
איך אתה אומר לי סמית' שרשמתי במפורש שאפשר לדבר איתו? הכוונה שלי היא לשחרר את פניני, ועם סמית' לראות מה אפשר לעשות. פראמר וויתר על רבע מיליון דולר. סמית נמצא פה 6 שנים אולי יבוא לקראתנו. אם לא, אז נכון, אז הלכה האפשרות לזר ב-3 וזה מה יש. אבל אפשר לנסות. מצידי לתת לו תפקיד מקצועי. עם רמת האינטלגנציה שלו הוא יכול לעזור שם לא פחות מששארפ היה. אבל שוב, זה כבר ידרוש שיחה איתו.
אם סמית', פניני ויוגי אאוט - אז יש לי אפשרות להביא 2 שחקים. דוסון וזר. ועם הישראלים זה מאוד ריאלי וגם לא יזיק לנו בכלום (שילך יוגי לירושלים...לא מפריע לי). אבל זה לא יקרה כי מכבי נחמדה ופניני הוא "מכביסטי אמיתי" וידה ידה ידה.
LIAV10 כתב:זה רק אני או שההחתמה של מקל דפקה לנו אחושרמוטה את הבנייה לשנה הבאה?
אין לו איזה סעיף יציאה לליגה הסלובנית?
LIAV10 כתב:זה רק אני או שההחתמה של מקל דפקה לנו אחושרמוטה את הבנייה לשנה הבאה?
מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:זה רק אני או שההחתמה של מקל דפקה לנו אחושרמוטה את הבנייה לשנה הבאה?
ממה שהבנתי רוצים להביא עוד קומבו קלעי שיודע להוביל כדור אז זה בסדר .
מה שקצת מדאיג אותי זה דווקא מילר שהוא אולי שחקן טוב אבל מהקצת שראיתי נוטה יותר לעמדה 3 מאשר 4 .
Mitelka כתב:מקאדו 3 כתב:LIAV10 כתב:זה רק אני או שההחתמה של מקל דפקה לנו אחושרמוטה את הבנייה לשנה הבאה?
ממה שהבנתי רוצים להביא עוד קומבו קלעי שיודע להוביל כדור אז זה בסדר .
מה שקצת מדאיג אותי זה דווקא מילר שהוא אולי שחקן טוב אבל מהקצת שראיתי נוטה יותר לעמדה 3 מאשר 4 .
Mitelka כתב:בא לי שהשחקן הנוסף בעמדה 3-4 (או שניים) יהיה קלעי רצחני מהשלוש. אורי יצחקי פנוי? גם גיא קנטור אופציה למרות שהוא לא בעמדה.
שחף כתב:עניין באייקס מעניין. לא שאני חושב שמכבי הולכת לזרוק 2.5 מיליון על שחקן וזה נשמע כמו הנפצה, אבל אם כבריעשו את זה(ולא נראה סביר שזה יקרה), למה לא על שחקן עם ניסיון יורוליג מוכח כמו ווימס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים