פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סוני ווימס סיכם לשלוש שנים

16 אפריל 2016, 13:52

סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.

לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.

16 אפריל 2016, 14:13

MTA2311 כתב:סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.

לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.

למרות התיאור הגרפי משהו אני די מסכים איתך. האיש יצטרך מאמן שהוא יכבד

16 אפריל 2016, 20:12

אם הוא ישתין על ארז באימון הראשון הוא ימצא את עצמו בחדר הלבשה כשהידיים מחוברות לו לראש והרגליים יוצאות לו דרך התחת . לא מתעסקים עם ג'ינג'ים !!! אם יש משהו שארז ממש טוב בו זה משמעת ויכולת להתחבר לשחקנים בעייתיים יחסית ולהוציא מהם יותר.
אם מכבי מיעדת לסוני את עמדה 2 אז היא צריכה גארד נוסף שיהיה קומבוגארד כשהאופציה היקרה יותר היא דילייני שיהיה שחקן חופשי , והזולה יותר (שדווקא יכולה להתאים יותר ) הוא דריוס אדמס שמאוד הרשים אותי העונה ביכולת המגוונת שלו גם בהתקפה וגם בהגנה והוא יהיה חופשי גם כן.
מה שכן לא הייתי בונה על סמית' לעמדה שלוש והייתי מביא שחקן שישלים אותו לפחות בהגנה (שם הירידה הכי גדולה אצלו) כמו האניקט ,שפשוט מציג השנה הגנה אדירה ובריבאונד והרבה אופי.

16 אפריל 2016, 20:30

ארז חכם על זרים ב-150K. זר עם עוד 0 באמצע לא ישים עליו כי אין לו שום סמכות מולו. באופן כללי ארז הוא פיט רע מאוד למערכת כמו מכבי. יש יותר מידי אנשים לריב איתם ויותר מידי מקבלי החלטות

16 אפריל 2016, 20:35

yzafrir כתב:אם הוא ישתין על ארז באימון הראשון הוא ימצא את עצמו בחדר הלבשה כשהידיים מחוברות לו לראש והרגליים יוצאות לו דרך התחת . לא מתעסקים עם ג'ינג'ים !!! אם יש משהו שארז ממש טוב בו זה משמעת ויכולת להתחבר לשחקנים בעייתיים יחסית ולהוציא מהם יותר.
אם מכבי מיעדת לסוני את עמדה 2 אז היא צריכה גארד נוסף שיהיה קומבוגארד כשהאופציה היקרה יותר היא דילייני שיהיה שחקן חופשי , והזולה יותר (שדווקא יכולה להתאים יותר ) הוא דריוס אדמס שמאוד הרשים אותי העונה ביכולת המגוונת שלו גם בהתקפה וגם בהגנה והוא יהיה חופשי גם כן.
מה שכן לא הייתי בונה על סמית' לעמדה שלוש והייתי מביא שחקן שישלים אותו לפחות בהגנה (שם הירידה הכי גדולה אצלו) כמו האניקט ,שפשוט מציג השנה הגנה אדירה ובריבאונד והרבה אופי.

סבבה, שני זרים בעמדה 2, ועוד שני זרים בעמדה 3, וכמובן 3 זרים בעמדות הגבוהים.
אל תגזים, ווימס יהיה 2-3, סילבן ופניני ישלימו, סמית׳ לא לבד בעמדה 4.

16 אפריל 2016, 20:49

6-7 זרים זה מה שמכבי מכוונת בכל עונה.
פניני לא מסוגל להשלים את עמי ביטון בתור מנופף מגבות אז אני לא רואה איך מכבי יכולה לבנות עליו כמחליף לשחקן גמור פיזית גם ככה.
לאנדסברג יכול להיות הגארד השלישי לעמדה 2 ביורוליג אבל אם עד עכשיו הוא לא הצליח לבסס את עצמו כגארד מוביל ביורוליג אז בטח בעונה הבאה הוא לא יעשה את זה. הוא ופניני צריכים להתרכז בליגה.

16 אפריל 2016, 21:20

מעניין כל עניין האופי
מקווה שמכבי תשלים אותו עם גארד מצויין ושסמית' יעזוב

16 אפריל 2016, 21:53

yzafrir כתב:6-7 זרים זה מה שמכבי מכוונת בכל עונה.
פניני לא מסוגל להשלים את עמי ביטון בתור מנופף מגבות אז אני לא רואה איך מכבי יכולה לבנות עליו כמחליף לשחקן גמור פיזית גם ככה.
לאנדסברג יכול להיות הגארד השלישי לעמדה 2 ביורוליג אבל אם עד עכשיו הוא לא הצליח לבסס את עצמו כגארד מוביל ביורוליג אז בטח בעונה הבאה הוא לא יעשה את זה. הוא ופניני צריכים להתרכז בליגה.

תספור, אתה בונה על 8.

16 אפריל 2016, 22:01

LIAV10 כתב:

תספור, אתה בונה על 8.

ווימס , אדאמס , האניקאט , סמית' ? , מילר , דובלייביץ' , זיברס .
7 כולל סמית' , 6 לא כולל סמית'....

16 אפריל 2016, 23:19

yzafrir כתב:
LIAV10 כתב:

תספור, אתה בונה על 8.

ווימס , אדאמס , האניקאט , סמית' ? , מילר , דובלייביץ' , זיברס .
7 כולל סמית' , 6 לא כולל סמית'....

אתה מעדיף את האניקט בעמדה הכי עמוסה במקום סנטר מחליף?
שכח מטיוס.

16 אפריל 2016, 23:35

סליחה, אבל לא צריך שום האניקט

16 אפריל 2016, 23:40

felix_r כתב:סליחה, אבל לא צריך שום האניקט

ואם סמית' פורש ? או לא מתאושש ?
ווימס מיועדלעמדה 2 כנראה...

16 אפריל 2016, 23:45

yzafrir כתב:
felix_r כתב:סליחה, אבל לא צריך שום האניקט

ואם סמית' פורש ? או לא מתאושש ?
ווימס מיועדלעמדה 2 כנראה...

אבל רוצים להביא את קוזמינסקאס :)

16 אפריל 2016, 23:51

חוץ מזה, אל תשכח, שרוצ'סטי כנראה ישאר בגלל הדרכון. כשרוצ'סטי משחק 2, ווימס יכול לשחק ב 3.

16 אפריל 2016, 23:53

felix_r כתב:חוץ מזה, אל תשכח, שרוצ'סטי כנראה ישאר בגלל הדרכון. כשרוצ'סטי משחק 2, ווימס יכול לשחק ב 3.

רוצ'סטי בעונה הבאה כבר לא ייחשב כישראלי (בגלל חוק המתאזרחים החדש), אז כנראה הוא בחוץ.

16 אפריל 2016, 23:56

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:חוץ מזה, אל תשכח, שרוצ'סטי כנראה ישאר בגלל הדרכון. כשרוצ'סטי משחק 2, ווימס יכול לשחק ב 3.

רוצ'סטי בעונה הבאה כבר לא ייחשב כישראלי (בגלל חוק המתאזרחים החדש), אז כנראה הוא בחוץ.

עד כמה שהבנתי- אם יש חוזה אז זה לא משנה סטטוס של מתאזרח.

בכל מקרה- אני מאמין שילכו עם זה לבג"ץ.

ישראלי חדש עאלק.

16 אפריל 2016, 23:56

שמואל1 כתב:

זה לא נכון.
כל קבוצה יכולה לרשום מתאזרח אחד כנו רוצסטי. למכבי אין עוד מתאזרחים (סילבן לא נחשב), אז זה בסדר.

16 אפריל 2016, 23:57

שמואל1 כתב:

אתה לא צודק. לפי החוק החדש (שעוד לא בטוח שיהיה) מתאזרח אחד יכול להיות כל מתאזרח - רוצ'סטי. המתאזרח השני יכול להיות רק מי ששיחק בנבחרת/או שירת בצבא/או שיחק בליגה כמה עונות - זה לאנדסברג. אז הכל בסדר

16 אפריל 2016, 23:57

צודקים, טעות שלי.

22 אפריל 2016, 11:47

שמעון מזרחי מאשר רשמית את ההחתמה של סוני ווימס בעיתון.
אפשר לעדכן את הכותרת.
פרסם תגובה