המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בסדר זה לא יחזיק יותר משנה
my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
אתה שואל לגבי שחקנים שיבואו בגללו, או פשוט בנוסף?
![]()
אתה עוד לא במעמד לקבל פה אנשים חדשים...
Adam כתב:האמת שדרושפאקה עשו פה מהלך מטורף כשהם החליטו לשים הרבה כסף על דיוויד בלאט.
זאת קבוצה "חדשה" שרוצה להיכנס לטופ האירופי כמה שיותר מהר ויש לה הרבה כסף בשביל זה.
עצם זה שדיוויד בלאט הוא המאמן שלהם יוביל להרבה שחקנים בעלי שם לרצות לבוא לשחק שם, כי הם רוצים לשחק תחת בלאט.
יהיה מעניין אם גם דיוויד בלאט וגם פיני גרשון ישחקו שנה הבאה ביורוליג נגד מכבי.
rc4991 כתב:Adam כתב:האמת שדרושפאקה עשו פה מהלך מטורף כשהם החליטו לשים הרבה כסף על דיוויד בלאט.
זאת קבוצה "חדשה" שרוצה להיכנס לטופ האירופי כמה שיותר מהר ויש לה הרבה כסף בשביל זה.
עצם זה שדיוויד בלאט הוא המאמן שלהם יוביל להרבה שחקנים בעלי שם לרצות לבוא לשחק שם, כי הם רוצים לשחק תחת בלאט.
יהיה מעניין אם גם דיוויד בלאט וגם פיני גרשון ישחקו שנה הבאה ביורוליג נגד מכבי.
זה באמת יהיה מצחיק לראות את פיני משחק נגד מכבי
יקח לו חמש עשרה שניות רק לעבור את החצי
my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
כפרה עליך, אם אני לא מתאבד אחרי העונה הבאה, הפורום הזה יהיה שלי צ'יק צ'ק. תסתכל על ממוצע ההודעות המביך שלי.
yanay21 כתב:אה, ומעניין אם הישראלים יהיו מספיק פנאטיים כדי ללכת לראות משחקים של דרושפאקה. כי תכל'ס, טורקיה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
כפרה עליך, אם אני לא מתאבד אחרי העונה הבאה, הפורום הזה יהיה שלי צ'יק צ'ק. תסתכל על ממוצע ההודעות המביך שלי.
אני פשוט לא מבין למה אתה וכרמל(וכנראה עוד כמה חבר'ה פה) הפכתם את עניין ההודעות למביך? הפורום הזה הוא מדהים והחומר האנושי פה רק גורם לי לרצות לכתוב פה כל היום!
my man כתב:yanay21 כתב:אה, ומעניין אם הישראלים יהיו מספיק פנאטיים כדי ללכת לראות משחקים של דרושפאקה. כי תכל'ס, טורקיה.
קם כל יום 5 אחה"צ רק בשביל לראות בלאט!
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Lakers24 כתב:יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
כמה?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:[quote="Lakers24"]יש שמות של שחקנים שיכול להיות שיגיעו עם בלאט לטורקיה למשל שחקנים מהאן.בי.אי?
קודם כל ברוך הבא!
![]()
כמה?
yanay21 כתב:12 ליום. וזה עוד כמעט בלי פעילות בפורום שכונה. ולחשוב שכשהצטרפתי חשבתי שלא יהיה לי מה לכתובO.O
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:12 ליום. וזה עוד כמעט בלי פעילות בפורום שכונה. ולחשוב שכשהצטרפתי חשבתי שלא יהיה לי מה לכתובO.O
12? בשביל אורי זה לא לכתוב
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:12 ליום. וזה עוד כמעט בלי פעילות בפורום שכונה. ולחשוב שכשהצטרפתי חשבתי שלא יהיה לי מה לכתובO.O
12? בשביל אורי זה לא לכתוב
איזה כיף לך שאני כותב יותר ממך...אגב אם היה גרף כזה אז היית רואה שבתקופה האחרונה הכמות שלך רק הולכת ועולה ושלי בכיוון ההפוך...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים