jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
אבל זה לא חינמי, נכון?
לא חינמי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
אבל זה לא חינמי, נכון?
Asf כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
אבל זה לא חינמי, נכון?
לא חינמי.
Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
איזו שפה למדת?
felix_r כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
איזו שפה למדת?
קלינגונית
rc4991 כתב:תומר, תחזיר בבקשה למצב הקודם, זה ממש עמוס
ממש אשמח אם תעביר את הסמיילים החדשים (והקריפים) ל"צפה בסמיילים נוספים"
Tomer כתב:קיבלתם.
אני אעשה בכל מקרה סדר בהמשך בעמוד הזה.
Tomer כתב:קיבלתם.
אני אעשה בכל מקרה סדר בהמשך בעמוד הזה.
jol9 כתב:Asf כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:המלצה רצינית - רוזטה סטון זאת תוכנה אדירה
אבל זה לא חינמי, נכון?
לא חינמי.
חסרות אפשרויות ללמוד שפות בחינם ביוטיוב או כל מקום אחר? מה מיוחד בדבר הזה?
Holiday_Armadillo כתב:הייתי רוצה אבל שיהיה את הסמיילי הצוחק, כמו זה ששם את היד על הפה רק בלי היד
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי רוצה אבל שיהיה את הסמיילי הצוחק, כמו זה ששם את היד על הפה רק בלי היד
זה -?
כן תומר בבקשה תחזיר אותו. גם אני רציתי לבקש ממך..
yanay21 כתב:זה כמו האנשים האלו במסעדות, שמזמינים מנה ממש טובה, אבל אז מתחילים להתאים אותה כאילו השף הוא פרטי שלהם. "רק בלי החסה, וקצת יותר מלח, לימון, בלי הפפריקה, את הרוטב בצד, ורק חצי ממנו"
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:זה כמו האנשים האלו במסעדות, שמזמינים מנה ממש טובה, אבל אז מתחילים להתאים אותה כאילו השף הוא פרטי שלהם. "רק בלי החסה, וקצת יותר מלח, לימון, בלי הפפריקה, את הרוטב בצד, ורק חצי ממנו"
יותר כמו - ''בדרך כלל אני מזמינה צ'יפס עם קטשופ אבל הפעם אני רוצה את ההמבורגר גבינה כחולה שלכם, אבל בלי הגבינה הכחולה, אם אפשר לשים על זה קצת צ'יפס, להוריד את הבשר והלחמנייה, תורידו גם את הירקות ואם אפשר קטשופ...אני רוצה צ'יפס עם קטשופ''
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־37 אורחים