המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:איטליה זה כמעט רק מהלכי אחד על אחד
עם כדורסל נורמלי הם כבר היו שוחטים אותם
felix_r כתב:rc4991 כתב:איטליה זה כמעט רק מהלכי אחד על אחד
כי אין להם רכז. "הרכז" היחיד שלהם הוא האקט, וגם הוא ישב רוב הזמן בצד עם עבירות
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:איטליה זה כמעט רק מהלכי אחד על אחד
זה לא תירוץ, הם עדיין מוכשרים הרבה יותר
אפילו תחת הפינג'אן הם שיחקו הרבה יותר טוב
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:איטליה זה כמעט רק מהלכי אחד על אחד
זה לא תירוץ, הם עדיין מוכשרים הרבה יותר
אפילו תחת הפינג'אן הם שיחקו הרבה יותר טוב
האמת שהאיטלקים די נחנקו. שיחקו טוב יותר במשחק הקודם ביניהן.
אבל גם הקרואטים מוכשרים מאוד. הם שווים בפוטנציאל אפילו יותר ממה שהראו היום.
אחדשיודע כתב:לא יודע. אין לי מושג כמה זמן הוא נמצא איתם (בדומה גם למאמן נבחרת קרואטיה).
אבל כן, הם לא נראו כמו קבוצה במשחק הזה.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:לא יודע. אין לי מושג כמה זמן הוא נמצא איתם (בדומה גם למאמן נבחרת קרואטיה).
אבל כן, הם לא נראו כמו קבוצה במשחק הזה.
התחיל הקיץ, לא שזה תירוץ
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:כן, הם מימשו עליו את האופציה באיחור גדול, אחרי שכבר היה ברור שהוא יעזוב.
אם הם מימשו את האופציה עליו אז טכנית זה אומר שזה היה בזמן. אתה טוען שהיו צריכים לממש את האופציה לפני שהגיעו ההצעות מקבוצות אחרות ,אז יכול להיות שאתה צודק אבל לדעתי זה היה מהלך חלש שלו בכל מקרה. זו דעתי בכל אופן.
אני זוכר שחיכו ממש עד הרגע האחרון, אולי אפילו כשפורסם כבר על ההצעה ממילאנו. אני מאוד אהבתי את לנגפורד (עדיין האמת), ואני חושב שהיו צריכים לעשות יותר בשביל שישאר.
זה לא באמת חשוב אבל. באופן כללי אני כבר הרבה שנים לא מצפה מאף שחקן שיוותר על כסף. חושב שכל אחד צריך לעשות מה שהוא יכול בשביל למקסם את הרווח שלו בקריירה, גם על חשבון דברים אחרים. מניח שאנחנו חלוקים פה.
שמע, במקרה של לאנגפורד אני אפילו לא משוכנע לגמרי שהוא היה מפסיד כסף בטווח הארוך, סך הכל הוא הגיע אלינו בגיל סביר (28 או משהו כזה) שעדיין יש המשך לקריירה. יש סיכוי שאם היה בוחר להישאר במכבי והיה נותן עונה טובה , בעתיד היה מוצא את עצמו בקבוצות היותר גדולות כמו אחת הספרדיות. זה רק ניחוש כמובן. אבל זה לא כמו במקרה של אידסון שבגיל 31 (שוב לא זוכר במדוייק) מקבל הצעה מברצלונה הצעה על 2 מיליון יורו ששם זה ברור שמאוד קשה לסרב להצעה כזאת וגם הוא לא יורד במעמד שלו כי מגיע לקבוצה גדולה אחרת.
אחדשיודע כתב:אז צרפת היא העולה השלישית מהטורניר הקדם אולימפי (83:74 על קנדה), אחרי סרביה וקרואטיה. שליטה מוחלטת של האירופאיות.
פארקר בלט עם 26 נק', דה קולו הוסיף 22 נק' משלו. בצד השני בלטו קורי ג'וזף עם 20 נק' (6 אס' ו-7 אב') ואלווין אג'ים עם 19 נק'.
אם קנדה היתה בבית של איטליה/קרואטיה, היתה לה הזדמנות טובה לעלות. הוגרלה לבית קשה מידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], מרסר ו־14 אורחים