29 יולי 2016, 12:28
jol9 כתב:הכיס לא ריק. עובדה שהביאו מנכ"ל בחצי מליון.
זה הכל עניין של סדרי עדיפויות.
מכבי העדיפה להשקיע כסף גדול במנכ"ל, שהתפקיד היחיד שלו הוא לחסוך הוצאות ולמקסם הכנסות
להנהלה.
(ד"א, די ברור שאחת השיטות שהוא ישתמש בה זה העלאת מחירי המנויים באופן כזה או אחר - אולי
דיפרנציאלי, אבל ברור לחלוטין שמנכ"ל חדש, שכל תפקידו הוא מה שאמרתי, יעשה את כל הצעדים שהוא
יכול בשביל להראות שיפור משמעותי בסעיפים האלה).
למה למשל מכבי לא יכלה להביא מאמן בסכום הזה? ולא שיש לי משהו נגד ארז, להיפך.
זה פשוט מראה את קו המחשבה.
29 יולי 2016, 12:38
roy1000 כתב:toja27 כתב:פליקס, להרגשתי מכבי לא יכולה להרשות לעצמה עוד עונה רעה. השחקנים שחתומים לא צריכים לעצור ממכבי לבנות קבוצה טובה או לסכן את הבנייה וזה גם לא יכול להיות התירוץ. העונה, בגלל השחקנים שעם החוזים הם היו צריכים להשקיע יותר כסף, ולא להתנהל באותה מדיניות של לגרד כל דולר (כמו עם רוצ'יסטי ואולימפייקוס למשל). אין את הפריווילגיה העונה לבנות קבוצה בינונית.
הרגשתך לא נכונה. מכבי יכולה להרשות לעצמה גם עוד 10 שנים רעות. תשאל את צפריר.
אני חושב ששנה שעברה הוכיחה שמכבי יכולה להרשות לעצמה להיות אחת הקבוצות הגרועות בורוליג בי שזה ישפיע על מכירת המנויים והספונסרים. להיפך, השנה עוד העלו את המחירים.
אז גם השנה תכבי תהיה קבוצת תחתית ביורוליג וזה לא ישפיע בכלום על ההכנסות בשנה שאחר כך.
29 יולי 2016, 12:41
toja27 כתב:אתה מגזים מאוד לדעתי. עוד עונה שתיים כמו העונות האחרונות ואתה בהחלט תרגיש שינוי. אנשים לא אוהבים לעודד קבוצה כושלת או להיות מזוהים איתה. בנוסף דיברתי על מה נכון לעשות לקבוצה.
29 יולי 2016, 12:48
29 יולי 2016, 17:04
הבעיה היא שהמועדון שפעם הייתה לו מדינה, ולכך התרגלנו כבר בשנים האחרונות, מראה שוב שאין לו מושג הוא רוצה לעשות. ומאותת שגם לאחר הכישלונות החוזרים ונשנים, עדיין לא גובשה שם אסטרטגיה ניהולית מתאימה. עושה רושם שמחנה שמעון מזרחי, אשר החשיבות לה הוא רוחש לתוצאות במאבקים המקומיים ידועה, נשלח קדימה כדי לקדם את המהלך מחד, בעוד שהכוחות שמתנגדים, תהא הסיבה אשר תהא, מסכלים אותו במקביל.
במקום שמכבי תל אביב תקבל החלטות ותתקדם, היא ממשיכה לדשדש, להתלבט ולבייש את עצמה. אם לא רוצים כל קשר למהלך ע"ש האוול, מדוע הייתה צריכה הקבוצה להיכנס למו"מ הזה מלכתחילה? איזו תועלת צמחה לה מכך, למעט בזבוז זמן, אנרגיה ופרסום שלילי (נוסף)? מעניין לא פחות – בתוך התסבוכת הזאת, מה מיקומו ומעמדו של מאמן הקבוצה? יש להניח שארז אדלשטיין רצה לראות את ריצ'רד האוול, אולי הזר הגבוה הדומיננטי ביותר בליגה בעונה שעברה, משחק עבורו בעונה הקרובה – כישראלי. היה וכך הם הדברים, האם ניתן משקל כלשהו לעמדתו של המאמן במכבי? ניסיון העבר הקרוב מלמד שספק רב אם כך הם הדברים.
כאשר רווחים הדיבורים מסביב על כך שבניית הסגל הנוכחי תקוע בשל המחויבויות הכספיות העצומות של מכבי לשחקנים שאינם אמורים לשחק בשורותיה בעונה הקרובה (טיילור רוצ'סטי, ריצ'רד הנדריקס, קווינסי מילר, דווין סמית'), מוטב היה לו הייתה מפנה מכבי תל אביב 100% ממשאביה וכוחותיה כדי למצוא פתרונות לבעיות (החמורות) הקיימות, תחת יצירת ומציאת צרות חדשות.
29 יולי 2016, 17:12
שמואל1 כתב:עסקה עם שני מפסידים: החתימה של ריצ'רד האוול בהפועל תל אביב
בצד הזוכה: קבוצה שרק מטיפה מוסר לאחרים, אבל פועלת עם מתאזרחים כמו מכבי תל אביב ועושה עסקאות עם סוכן בעייתי. בצד המפסיד: אותה מכבי תל אביב, ששוב הביכה את עצמה ואת כבוד מאמנה. שי האוזמן מסכם את פרשת האוול
http://sports.walla.co.il/item/2983658הבעיה היא שהמועדון שפעם הייתה לו מדינה, ולכך התרגלנו כבר בשנים האחרונות, מראה שוב שאין לו מושג הוא רוצה לעשות. ומאותת שגם לאחר הכישלונות החוזרים ונשנים, עדיין לא גובשה שם אסטרטגיה ניהולית מתאימה. עושה רושם שמחנה שמעון מזרחי, אשר החשיבות לה הוא רוחש לתוצאות במאבקים המקומיים ידועה, נשלח קדימה כדי לקדם את המהלך מחד, בעוד שהכוחות שמתנגדים, תהא הסיבה אשר תהא, מסכלים אותו במקביל.
במקום שמכבי תל אביב תקבל החלטות ותתקדם, היא ממשיכה לדשדש, להתלבט ולבייש את עצמה. אם לא רוצים כל קשר למהלך ע"ש האוול, מדוע הייתה צריכה הקבוצה להיכנס למו"מ הזה מלכתחילה? איזו תועלת צמחה לה מכך, למעט בזבוז זמן, אנרגיה ופרסום שלילי (נוסף)? מעניין לא פחות – בתוך התסבוכת הזאת, מה מיקומו ומעמדו של מאמן הקבוצה? יש להניח שארז אדלשטיין רצה לראות את ריצ'רד האוול, אולי הזר הגבוה הדומיננטי ביותר בליגה בעונה שעברה, משחק עבורו בעונה הקרובה – כישראלי. היה וכך הם הדברים, האם ניתן משקל כלשהו לעמדתו של המאמן במכבי? ניסיון העבר הקרוב מלמד שספק רב אם כך הם הדברים.
כאשר רווחים הדיבורים מסביב על כך שבניית הסגל הנוכחי תקוע בשל המחויבויות הכספיות העצומות של מכבי לשחקנים שאינם אמורים לשחק בשורותיה בעונה הקרובה (טיילור רוצ'סטי, ריצ'רד הנדריקס, קווינסי מילר, דווין סמית'), מוטב היה לו הייתה מפנה מכבי תל אביב 100% ממשאביה וכוחותיה כדי למצוא פתרונות לבעיות (החמורות) הקיימות, תחת יצירת ומציאת צרות חדשות.
29 יולי 2016, 17:30
29 יולי 2016, 18:39
29 יולי 2016, 18:51
29 יולי 2016, 19:13
29 יולי 2016, 19:16
29 יולי 2016, 19:52
29 יולי 2016, 20:32
Assaf M כתב:דיי מספיק כבר עם ההשתלחות הזאת במכבי של האוזמן. עם כל הכבוד, הדבר היחיד שמניע את הכתבות שלו זה רק ההשתלחות חסרת הרסן הזאת
בהתנהלות של מכבי. שיזכיר לי מה הרזומה שלו בתחום? הכי קל להעביר ביקורת ולקטול. שבוע אחרי שבוע. חלאס, זה כבר נהיה בדיחה. נכון, גם אני לא אוהב את ההתנהלות
המקצועית, אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום.
29 יולי 2016, 21:08
29 יולי 2016, 21:12
אנטוניו כתב:האוזמן קורא בפורום.
ואז מפרסם מה שכולם רוצים לשמוע.
זה לא חוכמה גדולה לכתוב עם הזרם.
29 יולי 2016, 21:14
MTA2311 כתב:אנטוניו כתב:האוזמן קורא בפורום.
להפך, הוא היחיד בתקשורת שהולך נגד הזרם ולא מלקק למערכת הדגולה של מכבי בשביל לקבל כמה סקופים.
29 יולי 2016, 21:16
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אנטוניו כתב:האוזמן קורא בפורום.
להפך, הוא היחיד בתקשורת שהולך נגד הזרם ולא מלקק למערכת הדגולה של מכבי בשביל לקבל כמה סקופים.
+1
האוזמן הקול השפוי בתקשורת, הקול שלנו.
אני מאוד מחזיק ממנו.
29 יולי 2016, 21:21
29 יולי 2016, 21:29
Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)
זרם יהיה מה שאנשי הפייסבוק כותבים, כל הסיסמאות החלולות למיניהן
29 יולי 2016, 21:40
Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)
זרם יהיה מה שאנשי הפייסבוק כותבים, כל הסיסמאות החלולות למיניהן