פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ריצ'ארד הוואל ***לא*** חתם במכבי

29 יולי 2016, 12:28

jol9 כתב:הכיס לא ריק. עובדה שהביאו מנכ"ל בחצי מליון.
זה הכל עניין של סדרי עדיפויות.

מכבי העדיפה להשקיע כסף גדול במנכ"ל, שהתפקיד היחיד שלו הוא לחסוך הוצאות ולמקסם הכנסות
להנהלה.
(ד"א, די ברור שאחת השיטות שהוא ישתמש בה זה העלאת מחירי המנויים באופן כזה או אחר - אולי
דיפרנציאלי, אבל ברור לחלוטין שמנכ"ל חדש, שכל תפקידו הוא מה שאמרתי, יעשה את כל הצעדים שהוא
יכול בשביל להראות שיפור משמעותי בסעיפים האלה).

למה למשל מכבי לא יכלה להביא מאמן בסכום הזה? ולא שיש לי משהו נגד ארז, להיפך.
זה פשוט מראה את קו המחשבה.

יוני, הכיס של הבעלים ריק. לזה הכוונה.

לא ברור לך שסיפור המנכ"ל זו איזושהי קומבינה? הכסף שהולך לכיס של בדש חוזר לפדרמנים באיזושהי צורה. צריך להבין שחלק גדול מהוצאות המנהלה המנופחות של מכבי לא קשורות באמת רק לקבוצה, אלא משרתות את הפרדמנים בצורה כזו או אחרת.

29 יולי 2016, 12:38

roy1000 כתב:
toja27 כתב:פליקס, להרגשתי מכבי לא יכולה להרשות לעצמה עוד עונה רעה. השחקנים שחתומים לא צריכים לעצור ממכבי לבנות קבוצה טובה או לסכן את הבנייה וזה גם לא יכול להיות התירוץ. העונה, בגלל השחקנים שעם החוזים הם היו צריכים להשקיע יותר כסף, ולא להתנהל באותה מדיניות של לגרד כל דולר (כמו עם רוצ'יסטי ואולימפייקוס למשל). אין את הפריווילגיה העונה לבנות קבוצה בינונית.

הרגשתך לא נכונה. מכבי יכולה להרשות לעצמה גם עוד 10 שנים רעות. תשאל את צפריר.

אני חושב ששנה שעברה הוכיחה שמכבי יכולה להרשות לעצמה להיות אחת הקבוצות הגרועות בורוליג בי שזה ישפיע על מכירת המנויים והספונסרים. להיפך, השנה עוד העלו את המחירים.

אז גם השנה תכבי תהיה קבוצת תחתית ביורוליג וזה לא ישפיע בכלום על ההכנסות בשנה שאחר כך.

אתה מגזים מאוד לדעתי. להערכתי עוד עונה שתיים כמו העונות האחרונות ואתה בהחלט תרגיש שינוי. אנשים לא אוהבים לעודד קבוצה כושלת או להיות מזוהים איתה.בוא נקווה שיקרה משהו טוב דווקא. בנוסף דיברתי על מה נכון לעשות לקבוצה.

29 יולי 2016, 12:41

toja27 כתב:אתה מגזים מאוד לדעתי. עוד עונה שתיים כמו העונות האחרונות ואתה בהחלט תרגיש שינוי. אנשים לא אוהבים לעודד קבוצה כושלת או להיות מזוהים איתה. בנוסף דיברתי על מה נכון לעשות לקבוצה.

הדבר היחידי שנכון לעשות לקבוצה זה להחליף בעלים. לצערי, זה לא עומד לקרות בקרוב.

הבעלים הנוכחיים למדו שהאוהדים מתרגלים מאוד בקלות גם לכשלונות שלא חשבנו שבכלל אפשריים וממשיכים לקנות מנויים במחירים שחצי מקבוצות ה- NBA לא מצליחות למכור. השריון ביורוליג ושינוי השיטה די סגרו את הסיפור. אין לפדרמנים שום סיבה לשנות את השיטה שהם עובדים בה.

29 יולי 2016, 12:48

המזל של ההנהלה הוא הפורמט החדש של היורוליג שיהפוך את העונה להרבה יותר מעניינת (בלי קשר למכבי)

29 יולי 2016, 17:04

עסקה עם שני מפסידים: החתימה של ריצ'רד האוול בהפועל תל אביב
בצד הזוכה: קבוצה שרק מטיפה מוסר לאחרים, אבל פועלת עם מתאזרחים כמו מכבי תל אביב ועושה עסקאות עם סוכן בעייתי. בצד המפסיד: אותה מכבי תל אביב, ששוב הביכה את עצמה ואת כבוד מאמנה. שי האוזמן מסכם את פרשת האוול

http://sports.walla.co.il/item/2983658

הבעיה היא שהמועדון שפעם הייתה לו מדינה, ולכך התרגלנו כבר בשנים האחרונות, מראה שוב שאין לו מושג הוא רוצה לעשות. ומאותת שגם לאחר הכישלונות החוזרים ונשנים, עדיין לא גובשה שם אסטרטגיה ניהולית מתאימה. עושה רושם שמחנה שמעון מזרחי, אשר החשיבות לה הוא רוחש לתוצאות במאבקים המקומיים ידועה, נשלח קדימה כדי לקדם את המהלך מחד, בעוד שהכוחות שמתנגדים, תהא הסיבה אשר תהא, מסכלים אותו במקביל.

במקום שמכבי תל אביב תקבל החלטות ותתקדם, היא ממשיכה לדשדש, להתלבט ולבייש את עצמה. אם לא רוצים כל קשר למהלך ע"ש האוול, מדוע הייתה צריכה הקבוצה להיכנס למו"מ הזה מלכתחילה? איזו תועלת צמחה לה מכך, למעט בזבוז זמן, אנרגיה ופרסום שלילי (נוסף)? מעניין לא פחות – בתוך התסבוכת הזאת, מה מיקומו ומעמדו של מאמן הקבוצה? יש להניח שארז אדלשטיין רצה לראות את ריצ'רד האוול, אולי הזר הגבוה הדומיננטי ביותר בליגה בעונה שעברה, משחק עבורו בעונה הקרובה – כישראלי. היה וכך הם הדברים, האם ניתן משקל כלשהו לעמדתו של המאמן במכבי? ניסיון העבר הקרוב מלמד שספק רב אם כך הם הדברים.

כאשר רווחים הדיבורים מסביב על כך שבניית הסגל הנוכחי תקוע בשל המחויבויות הכספיות העצומות של מכבי לשחקנים שאינם אמורים לשחק בשורותיה בעונה הקרובה (טיילור רוצ'סטי, ריצ'רד הנדריקס, קווינסי מילר, דווין סמית'), מוטב היה לו הייתה מפנה מכבי תל אביב 100% ממשאביה וכוחותיה כדי למצוא פתרונות לבעיות (החמורות) הקיימות, תחת יצירת ומציאת צרות חדשות.

29 יולי 2016, 17:12

שמואל1 כתב:עסקה עם שני מפסידים: החתימה של ריצ'רד האוול בהפועל תל אביב
בצד הזוכה: קבוצה שרק מטיפה מוסר לאחרים, אבל פועלת עם מתאזרחים כמו מכבי תל אביב ועושה עסקאות עם סוכן בעייתי. בצד המפסיד: אותה מכבי תל אביב, ששוב הביכה את עצמה ואת כבוד מאמנה. שי האוזמן מסכם את פרשת האוול

http://sports.walla.co.il/item/2983658

הבעיה היא שהמועדון שפעם הייתה לו מדינה, ולכך התרגלנו כבר בשנים האחרונות, מראה שוב שאין לו מושג הוא רוצה לעשות. ומאותת שגם לאחר הכישלונות החוזרים ונשנים, עדיין לא גובשה שם אסטרטגיה ניהולית מתאימה. עושה רושם שמחנה שמעון מזרחי, אשר החשיבות לה הוא רוחש לתוצאות במאבקים המקומיים ידועה, נשלח קדימה כדי לקדם את המהלך מחד, בעוד שהכוחות שמתנגדים, תהא הסיבה אשר תהא, מסכלים אותו במקביל.

במקום שמכבי תל אביב תקבל החלטות ותתקדם, היא ממשיכה לדשדש, להתלבט ולבייש את עצמה. אם לא רוצים כל קשר למהלך ע"ש האוול, מדוע הייתה צריכה הקבוצה להיכנס למו"מ הזה מלכתחילה? איזו תועלת צמחה לה מכך, למעט בזבוז זמן, אנרגיה ופרסום שלילי (נוסף)? מעניין לא פחות – בתוך התסבוכת הזאת, מה מיקומו ומעמדו של מאמן הקבוצה? יש להניח שארז אדלשטיין רצה לראות את ריצ'רד האוול, אולי הזר הגבוה הדומיננטי ביותר בליגה בעונה שעברה, משחק עבורו בעונה הקרובה – כישראלי. היה וכך הם הדברים, האם ניתן משקל כלשהו לעמדתו של המאמן במכבי? ניסיון העבר הקרוב מלמד שספק רב אם כך הם הדברים.

כאשר רווחים הדיבורים מסביב על כך שבניית הסגל הנוכחי תקוע בשל המחויבויות הכספיות העצומות של מכבי לשחקנים שאינם אמורים לשחק בשורותיה בעונה הקרובה (טיילור רוצ'סטי, ריצ'רד הנדריקס, קווינסי מילר, דווין סמית'), מוטב היה לו הייתה מפנה מכבי תל אביב 100% ממשאביה וכוחותיה כדי למצוא פתרונות לבעיות (החמורות) הקיימות, תחת יצירת ומציאת צרות חדשות.

כרגיל, כל מילה.

29 יולי 2016, 17:30

כשניקולא וויצ'יץ' אמר בראיון, שאין מישהו אחד, שמחליט במכבי, ושכולם מחליטים ביחד, האנשים בחרו שלא לאמין לו, והפילו עליו את כל האשמה. אבל וויצ'יץ' דיבר אמת לאמיתה, וזאת בדיוק הבעיה. הנהלת מכבי היא כמו קואליציה בממשלה. כל אחד רוצה ודורש משהו אחר, כל אחד מושך לכיוון שלו, אין מישהו אחד שמחליט, והכל עובד בשיטה "תן לי ואתן לך". אחד רוצה את רוצ'סטי, השני רוצה את פארמר, השלישי שרוף על התחת של דווין סמית', ועל מנת לקבל את מי שהוא רוצה, כל צד צריך להתפשר ולהסכים לדרישה של הצד האחר. אני אסכים לפארמר שלך, אבל אתה תצביע בשבילי בעד הנדריקס ... ככה זה עובד. מה שיוצא בסוף זה סלט טורקי ולא קבוצת כדורסל מקצוענית.

29 יולי 2016, 18:39

אני חושב שזאת הטענה הרווחת בפורום כבר די הרבה זמן, ואני בספק אם מישהו אי פעם הפיל את כל/רוב האשמה על וויצ'יץ'. הפדרמנים (ויתר הבעלים שמתווים את הדרך של המועדון) כמעט תמיד היו במוקד הביקורת בכל הנוגע להתנהלות המקצועית של הקבוצה בשנים האחרונות, ובצדק.

29 יולי 2016, 18:51

כמו שחשבתי הגורם בעסקה שמכבי לא אהבו זה אימאן שוקוחידזה..

29 יולי 2016, 19:13

זה כבר עליבות פיק הזה ליצן.
איזה דרמה איזה כתבה כותרות,הישתלחות חברת רסן של האוול,בקושי שורה .
האתר הזה נהיה בדיחה ובעיקר פיק הרכלנית.
אם מכבי תרצה תפח הזה אז שנה הבאה הוא יהיה כאן.
מה שיפה זה שכמו שאנחנו יודעים ממכבי מבקשים פי 100 אבל בקבוצות אחרות הדרישות יורדות.
מכבי צריכה לעשות חוק שאין סיבה ששחקנים וסוכנים מנהלים אם מכבי שיחות אז זה אומר שהדרישות צריכות לעלות ופתאום להיות הזויות.
מכבי נהיתה סמרטוט רצפה שסוחטים,מי שרוצה שיבוא באותו סכום שהרויח אם לא פחות,אני מדבר על שחקנים מהארץ,שמקבלים במכבי פנסיה לכל החיים.

29 יולי 2016, 19:16

דיי מספיק כבר עם ההשתלחות הזאת במכבי של האוזמן. עם כל הכבוד, הדבר היחיד שמניע את הכתבות שלו זה רק ההשתלחות חסרת הרסן הזאת
בהתנהלות של מכבי. שיזכיר לי מה הרזומה שלו בתחום? הכי קל להעביר ביקורת ולקטול. שבוע אחרי שבוע. חלאס, זה כבר נהיה בדיחה. נכון, גם אני לא אוהב את ההתנהלות
המקצועית, אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום.

29 יולי 2016, 19:52

פרשת הוואל עדיין בכותרות:

מנטו לברוטו, מצהוב לאדום: האוול נגד מכבי
השתלחות חסרת רסן כמו זו של הפורוורד נגד מזרחי והצהובים לא ראינו זמן רב. ONE עם הפרטים מאחורי הקלעים: ההסכם ששונה, העמלות שנעלמו והמחיר הכבד
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

29 יולי 2016, 20:32

Assaf M כתב:דיי מספיק כבר עם ההשתלחות הזאת במכבי של האוזמן. עם כל הכבוד, הדבר היחיד שמניע את הכתבות שלו זה רק ההשתלחות חסרת הרסן הזאת
בהתנהלות של מכבי. שיזכיר לי מה הרזומה שלו בתחום? הכי קל להעביר ביקורת ולקטול. שבוע אחרי שבוע. חלאס, זה כבר נהיה בדיחה. נכון, גם אני לא אוהב את ההתנהלות
המקצועית, אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום.

הלוואי והוא היה חלק מהמערכת של מכבי.

האיש הוא קול שפוי ומקצועי שלא מפחד להביע את דעותיו שמייצגות את ה׳אוהד הסביר׳ ועל כן הוא מבורך.

מה הרזומה של אבי אבן ? ( כלום בפיתה , החציל מכיר יותר שחקנים ממנו).

29 יולי 2016, 21:08

האוזמן קורא בפורום.
ואז מפרסם מה שכולם רוצים לשמוע.
זה לא חוכמה גדולה לכתוב עם הזרם.

29 יולי 2016, 21:12

אנטוניו כתב:האוזמן קורא בפורום.

להפך, הוא היחיד בתקשורת שהולך נגד הזרם ולא מלקק למערכת הדגולה של מכבי בשביל לקבל כמה סקופים.

29 יולי 2016, 21:14

MTA2311 כתב:

להפך, הוא היחיד בתקשורת שהולך נגד הזרם ולא מלקק למערכת הדגולה של מכבי בשביל לקבל כמה סקופים.

+1
האוזמן הקול השפוי בתקשורת, הקול שלנו.
אני מאוד מחזיק ממנו.

29 יולי 2016, 21:16

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:

+1
האוזמן הקול השפוי בתקשורת, הקול שלנו.
אני מאוד מחזיק ממנו.

וזה בנוסף לזה שהוא איש כדורסל מצויין שהצליח מאוד באשדוד והביא כמה שחקנים מצויינים. לא רואה את אבי ממטר.

29 יולי 2016, 21:21

איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)
זרם יהיה מה שאנשי הפייסבוק כותבים, כל הסיסמאות החלולות למיניהן

29 יולי 2016, 21:29

Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)

כן, הדבר האחרון שאפשר להגיד על צהבת זה שזה הזרם.

29 יולי 2016, 21:40

Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)

זה לא מדוייק, מהפעמים שיצא לי להציץ בפייסבוק ראיתי שיש שם תמיד ביקורת שגם מקבלת לייקים. כמובן שיש את אלו שרושמים משהו בסגנון " לב צהוב..מכבי באש ובמים " וכו" ומקבלים לייקים אבל לרוב אלו ילדים וממש בני נוער שלרוב לא טורחים לקרוא כתבות מקצועיות בוואללה ממישהו כמו האוזמן. הקהל יעד של האוזמן מכוון לאנשים יותר מבוגרים וביקורתיים בראש.
פרסם תגובה