המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קשה להאמין שאין לו סעיף יציאה לנבא
cannon כתב:מאמין שה-4 יהיה דמיטריס ניקולס. נותן הגנה, אופי טוב, יודע לקלוע, רוצה לשחק ולא אמור להיות יקר. אחד מהסנטרים איתם מדברים ולגביהם יש התלבטות זה דורסי. לסגור את הסגל עם ניקולס ודורסי זו קבוצה שיכולה להעמיד הרכבים מאוד אתלטיים ועם סגירה חזקה בצבע. לא מתנגד...
LIAV10 כתב:מלחיץ אותי בני 30+ שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
מאוד בינוני.
LIAV10 כתב:מלחיץ אותי בני 30+ שלא עשו כלום בקריירה שלהם.
מאוד בינוני.
MTA2311 כתב:קשה להאמין שאין לו סעיף יציאה לנבא
my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כמו שהביאו את אינגלס ומכרו לנו שהוא מטורף כי הוא היה בבארסה- אז ניקולס היה בצסקא...
felix_r כתב:my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כמו שהביאו את אינגלס ומכרו לנו שהוא מטורף כי הוא היה בבארסה- אז ניקולס היה בצסקא...
אינגלס חתם ב NBA אחרי מכבי, אז כנראה שהוא לא היה סתם אפס.
felix_r כתב:my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כשאני אומר סתם אני לא מתכוון ל"סתם אפס" אלא שחקן שהוא לא מיוחד ולא טוב מאד בשום דבר שהוא עושה(חוץ מלהעלות את טיוס לאלי הופ שאת זה הוא בהחלט עשה טוב מאד)...
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
כשאני אומר סתם אני לא מתכוון ל"סתם אפס" אלא שחקן שהוא לא מיוחד ולא טוב מאד בשום דבר שהוא עושה(חוץ מלהעלות את טיוס לאלי הופ שאת זה הוא בהחלט עשה טוב מאד)...
תשמע, אינגלס אולי לא הצטיין במיוחד באף תחום, אבל הוא תרם לא רע בכל תחום (קליעה, מסירה, ריבאונד, הובלת כדור, חטיפות), וגם יכל לשחק בערך בכל עמדה פרט לסנטר. לכן בתור מחליף הוא היה שחקן מעולה.
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:ניקולס סתם שחקן- פשוט סתם!
תשמע, אינגלס אולי לא הצטיין במיוחד באף תחום, אבל הוא תרם לא רע בכל תחום (קליעה, מסירה, ריבאונד, הובלת כדור, חטיפות), וגם יכל לשחק בערך בכל עמדה פרט לסנטר. לכן בתור מחליף הוא היה שחקן מעולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־19 אורחים