פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד ההכנה לעונת 16/17- ‎maccabi1617‬#

24 אוגוסט 2016, 06:23

jay כתב:האובססיה לאבי אבן מוציאה אותי מדעתי.

תשאיר להם את האובססיה, נראה שהם נהנים ממנה. ואבי אבן לא חלם שיקבל כל כך הרבה תשומת לב אז כולם מורווחים ... איכשהו :)

24 אוגוסט 2016, 06:52

השחקן היחידי שנראה בכושר זה ווימס. כל השאר נראים כמו קבוצת ותיקים.

24 אוגוסט 2016, 08:33

רגע .. זה לא הקטע בהכנה? שייכנסו לכושר ?.
מן הסתם שרוב השחקנים בתקופה הזאת לא היו בכושר. צריך קצת זמן..

24 אוגוסט 2016, 10:33

רמי אמר שהכיוון הוא שסמית ישחק רק ביורוליג

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

24 אוגוסט 2016, 15:47

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 24297.html
השינוי בתוכניות, הרכש ("הבאנו שחקנים שחולמים על תארים"), הלו"ז המפרך ("אנשים לא מבינים כמה היורוליג יהיה חזק") והביקורת על הזירה המקומית (''החוקים נועדו להרוג אותנו"). ניקולה וויצ'יץ' מתכונן לאחת העונות המסקרנות של הצהובים בשנים האחרונות

24 אוגוסט 2016, 15:57

איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
השינוי בתוכניות, הרכש ("הבאנו שחקנים שחולמים על תארים"), הלו"ז המפרך ("אנשים לא מבינים כמה היורוליג יהיה חזק") והביקורת על הזירה המקומית (''החוקים נועדו להרוג אותנו"). ניקולה וויצ'יץ' מתכונן לאחת העונות המסקרנות של הצהובים בשנים האחרונות

להגיד את האמת קשה לי לקרוא אותו כי הוא מעורר אצללי רגשי סלידה(וכואב לי על זה כי כל כך אהבתי את ניקו השחקן שהתחבר לפה כמו בן משפחה) ..
בכ"מ כן קראתי והדבר שהכי חיפשתי זה על השחקן בעמדה 5- בקיצור זה:
ונצטרך קצת מזל כדי להחתים עמדה 5 ולהשלים את הקבוצה.

מפחידה אותי מאד ההחתמה הזו!

24 אוגוסט 2016, 16:00

זה דווקא הכי עניין אותי..

איך התרסקתם עם טיילור רוצ'סטי? שחקן של מיליון דולר שעכשיו נשאר בבית למרות שעדיין לא מצא קבוצה והוא נחשב שחקן שלכם.
"אני מצטער שזה לא עבד. ניסינו. הוא בחור נהדר. בגלל שהחזרנו את גל מקל לא היה לנו צורך בו. זה לא עבד, ולא חכם לנסות שוב עכשיו. אני מאחל לו כל טוב, אין לי ספק שהוא ימצא קבוצה ויתן את הכל. היינו צריכים לעשות את המהלך הזה. לא הייתה ברירה".

24 אוגוסט 2016, 16:29

my man כתב:

להגיד את האמת קשה לי לקרוא אותו כי הוא מעורר אצללי רגשי סלידה(וכואב לי על זה כי כל כך אהבתי את ניקו השחקן שהתחבר לפה כמו בן משפחה) ..

מי שלא מעוניין בהצלחה של הקבוצה לא צריך לפחד. השקעת כבר כל כך הרבה מעצמך באיך לשנוא את כל מי שקשור לקבוצה שבשלב הזה אתה רק רוצה לצאת צודק ולהצהיר גם בסוף העונה הזו " שמעון, רקאנטי ופדרמן הביתה"

24 אוגוסט 2016, 16:31

ניקולה כבר מכין את התירוצים.

24 אוגוסט 2016, 16:31

אימון הפתיחה החגיגי (פתוח לקהל) ב 8.9 בשעה 18:30 בהדר יוסף.

24 אוגוסט 2016, 16:43

ממה שאני מסיק מדברי וויציץ' בנוגע לעמדה 5, אחת משתי האופציות האלו יקרו ככל הנראה:
1. (האופציה הריאלית) - יביאו סנטר זול מרשימות הסקאוטינג של אבי אבן, שבתקווה ועם קצת מזל יתברר כמחטף, ודומה לשחקנים מאוד בודדים כמו היקמן, רייס ואפילו לינהארט.
2. (האופציה הסקפטית) - יביאו סנטר מוכח, בדמות סראפין/רובינסון שלא מצא קבוצת NBA שתקלוט אותו בשניה האחרונה, ויוותר על החלום לטובת מכבי, בסכום כלכלי נמוך מהשווי שלו.

24 אוגוסט 2016, 16:51

toja27 כתב:
my man כתב:

מי שלא מעוניין בהצלחה של הקבוצה לא צריך לפחד. השקעת כבר כל כך הרבה מעצמך באיך לשנוא את כל מי שקשור לקבוצה שבשלב הזה אתה רק רוצה לצאת צודק ולהצהיר גם בסוף העונה הזו " שמעון, רקאנטי ופדרמן הביתה"

די טוז'ה, זה מוגזם ולא מתאים לך

24 אוגוסט 2016, 16:54

toja27 כתב:
my man כתב:

מה? וואו הפתעת אותי לרעה עם ההודעה הזו..

אין פה שום דבר אישי - יש פה בעלים שאם לא ישנו את דרכם ואת שיטתם אז לפי דעתי צריכים ללכת הביתה!
המועדון הזה יקר לי מאד! מאז גיל 8 אני אוהד ומעודד ומושפע ממנו אם בהצלחות ואם בכשלונות!
בעשור האחרון לפי ראות עיני כמובן ישנה מגמה מאד שלילית בדרך קבלת ההחלטות בקרב ההנהלה שלנו.
זה התחיל עם סילוקו של רענן כץ , 1000 מקבלי החלטות שלכל אחד אינטרס משלו, הבאת הימורים על גבי הימורים בגזרות השחקנים, הימורים בגזרות המאמן, מינוי מקורבים בלי יכולות, העברת השרביט לדור הצעיר משל היינו ממלכה של לפני מאות שנים, אי למידה מטעויות, זלזול באינטיליגנציה של האוהדים, העלאת מחירי המנוי עד כדי הגעה למחיר המנוי הגבוה באירופה, הורדת תקציב השחקנים(בטח ביחס לתקציב הכולל), השארת בעלי תפקידים כושלים, ובסופו של דבר הפיכת המועדון למקור הכנסה משגשג שמטרתו כלכלית הרבה לפני הישגית.

ברור לי שאני רואה את הדברים אחרת ממך(כנראה ב180 מעלות) אבל לא ציפיתי ממך לתקוף אותי על שנאה עיוורת.

אני באמת מפולג בתוך עצמי האם אני רוצה בהצלחת הקבוצה כשאלו הם הבעלים- כי לדעתי זה יביא לקיבוע ההלך הנוכחי. בדיוק כמו שקרה אחרי הזכייה לפני שנתיים. אני לא רואה את השנתיים האחרונות כצירוף מקרים וחוסר מזל. אלא לדעתי השנתיים האלו הגיעו כתוצאה ישירה של קבלת החלטות שנבעו מיוהרה וביטחון עצמי מופרז של "אנחנו יודעים טוב מכולם" "הקרדיט מגיע לנו ורק לנו"(שום קרדיט לבלאט אחרי 4 שנים של הוצאה לפועל של 190% אחוז מהכישרון של הקבוצות שסיפקו לו)
עם זאת יש בי צד שזועק למכביזם ורוצה לזכות בכל התארים למרות הכל.

מורכב לי להיות אוהד של הקבוצה בשנים האחרונות- אבל אי אפשר לבוא ולתקוף את אהדתי(כמו גם של אחרים)

לסיום משו קצת אישי- טוז'ה, אתה אחד המוערכים עליי פה בפורום וחבל לי שהגענו למצב כזה שאני נתקף על ידך בצורה כזו.
נערך לאחרונה על ידי my man בתאריך 24 אוגוסט 2016, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 אוגוסט 2016, 16:59

טוז׳ה על מה אתה מדבר? כולם פה אוהדי מכבי וכל השליליים ישמחו לאכול את הכובע.

24 אוגוסט 2016, 17:34

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:

מה? וואו הפתעת אותי לרעה עם ההודעה הזו..

אין פה שום דבר אישי - יש פה בעלים שאם לא ישנו את דרכם ואת שיטתם אז לפי דעתי צריכים ללכת הביתה!
המועדון הזה יקר לי מאד! מאז גיל 8 אני אוהד ומעודד ומושפע ממנו אם בהצלחות ואם בכשלונות!
בעשור האחרון לפי ראות עיני כמובן ישנה מגמה מאד שלילית בדרך קבלת ההחלטות בקרב ההנהלה שלנו.
זה התחיל עם סילוקו של רענן כץ , 1000 מקבלי החלטות שלכל אחד אינטרס משלו, הבאת הימורים על גבי הימורים בגזרות השחקנים, הימורים בגזרות המאמן, מינוי מקורבים בלי יכולות, העברת השרביט לדור הצעיר משל היינו ממלכה של לפני מאות שנים, אי למידה מטעויות, זלזול באינטיליגנציה של האוהדים, העלאת מחירי המנוי עד כדי הגעה למחיר המנוי הגבוה באירופה, הורדת תקציב השחקנים(בטח ביחס לתקציב הכולל), השארת בעלי תפקידים כושלים, ובסופו של דבר הפיכת המועדון למקור הכנסה משגשג שמטרתו כלכלית הרבה לפני הישגית.

ברור לי שאני רואה את הדברים אחרת ממך(כנראה ב180 מעלות) אבל לא ציפיתי ממך לתקוף אותי על שנאה עיוורת.

אני באמת מפולג בתוך עצמי האם אני רוצה בהצלחת הקבוצה כשאלו הם הבעלים- כי לדעתי זה יביא לקיבוע ההלך הנוכחי. בדיוק כמו שקרה אחרי הזכייה לפני שנתיים. אני לא רואה את השנתיים האחרונות כצירוף מקרים וחוסר מזל. אלא לדעתי השנתיים האלו הגיעו כתוצאה ישירה של קבלת החלטות שנבעו מיוהרה וביטחון עצמי מופרז של "אנחנו יודעים טוב מכולם" "הקרדיט מגיע לנו ורק לנו"(שום קרדיט לבלאט אחרי 4 שנים של הוצאה לפועל של 190% אחוז מהכישרון של הקבוצות שסיפקו לו)
עם זאת יש בי צד שזועק למכביזם ורוצה לזכות בכל התארים למרות הכל.

מורכב לי להיות אוהד של הקבוצה בשנים האחרונות- אבל אי אפשר לבוא ולתקוף את אהדתי(כמו גם של אחרים)

לסיום משו קצת אישי- טוז'ה, אתה אחד המוערכים עליי פה בפורום וחבל לי שהגענו למצב כזה שאני נתקף על ידך בצורה כזו.

קודם כל תודה שהשקעת כל כך בכתיבה ובמקום מסוים אני מצטער ששמתי אותך בעמדה שאתה צריך להסביר את עצמך.
אין לי ספק שאתה אוהד את הקבוצה, כלומר את הסמל ואת הקבוצה אבל אני אשאר באותו זמן כנה ואגיד שקשה לי להאמין כשבן אדם משקיע כל כך הרבה מעצמו לכיוון מסוים פתאום ירצה שהתוצאה תהיה הפוכה. אתה אומר שכל ההנהלה צריכה ללכת הביתה פעם אחר פעם, שאתה סולד מויצ'יץ' שהיה שחקן ענק והיה חלק כל כך חשוב ביצירת רגעים בלתי נשכחים של הקבוצה , בעצם הצלחת הקבוצה העונה תיחשב להצלחת הבעלים ואת הצלחת הבעלים וכל מי שנמצא בכלל במערכת אתה לא רוצה אז קשה לי לראות איך תרצה בהצלחת הקבוצה כשכל הכיוון שלך מושקע בכיוון ההפוך. אתה גם ממש לא היחיד. אז מצטער שנפלתי עליך.
בכל אופן סליחה על התקיפה, פשוט הביקורות החוזרות ונשנות והאי שביעות רצון שאני מרגיש באופן תדיר כאן גם כשלדעתי אין הצדקה ומנסים לעשות את הטוב ביותר מפריעים לי.
אני מניח גם שאני לא נמצא במיטבי אחרי שלא ישנתי ב24 שעות האחרונות (ונשאר לי ככה להחזיק עוד עד סוף היום) . סליחה שוב אם פגעתי.

24 אוגוסט 2016, 17:49

הרגשתי שאתה פחות נחמד מתמיד :flirt

אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב. בסך הכל כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה (גם על חשבון אכילת הכובע), רק הדעות שונות ונקודת המוצא של חלקנו יותר פסימית.

24 אוגוסט 2016, 18:01

שועל כתב:הרגשתי שאתה פחות נחמד מתמיד :flirt

אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב. בסך הכל כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה (גם על חשבון אכילת הכובע), רק הדעות שונות ונקודת המוצא של חלקנו יותר פסימית.

שמע, חלק מזה אני לא לוקח בחזרה. היו לי כאן חילופי דברים עם אחד חברי הפורום ולא בפעם הראשונה שזה מגיע לטונים לא נעימים. אני לא מוכן לנהל שיחה עם מישהו שכל פעם כשהיא גולשת לויכוח שאנחנו לא מסכימים על דברים, יתחילו לרדת לרמות של "יש לך בעיה של הבנת הנקרא , אתה לא קורא וכו'" אותו סיפור לא בפעם הראשונה ולא רק איתי. אני לא מוכן התנשאות בכאילו כל פעם שאין הסכמה. לא מוכן להסכים לזה יותר. משם זה באמת השפיע גם על מצב הרוח הכללי, ואולי הדברים התוקפניים כלפי אורי לא היו במקום.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 24 אוגוסט 2016, 18:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 אוגוסט 2016, 18:09

טוז'ה :thumbup
אני יודע כמה זה לא קל לבקש סליחה ואני מעריך אותך אפילו עוד יותר כרגע!
אני יודע על עצמי שהרצונות שלי מתחלקים ל50-50! רוצה בהצלחה כמכביסט ועם זאת רוצה בכישלון בכדי שילכו!
מסובך ככל שזה נשמע- זה מה שמתחולל בראש שלי..

24 אוגוסט 2016, 18:14

my man כתב:טוז'ה :thumbup
אני יודע על עצמי שהרצונות שלי מתחלקים ל50-50! רוצה בהצלחה כמכביסט ועם זאת רוצה בכישלון בכדי שילכו!

שמח לשמוע :)

24 אוגוסט 2016, 18:32

my man כתב:טוז'ה :thumbup

אבל בגביע לא נוגעים
פרסם תגובה