24 אוגוסט 2016, 06:23
jay כתב:האובססיה לאבי אבן מוציאה אותי מדעתי.
24 אוגוסט 2016, 06:52
24 אוגוסט 2016, 08:33
24 אוגוסט 2016, 10:33
24 אוגוסט 2016, 15:47
24 אוגוסט 2016, 15:57
איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
השינוי בתוכניות, הרכש ("הבאנו שחקנים שחולמים על תארים"), הלו"ז המפרך ("אנשים לא מבינים כמה היורוליג יהיה חזק") והביקורת על הזירה המקומית (''החוקים נועדו להרוג אותנו"). ניקולה וויצ'יץ' מתכונן לאחת העונות המסקרנות של הצהובים בשנים האחרונות
ונצטרך קצת מזל כדי להחתים עמדה 5 ולהשלים את הקבוצה.
24 אוגוסט 2016, 16:00
24 אוגוסט 2016, 16:29
my man כתב:איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
השינוי בתוכניות, הרכש ("הבאנו שחקנים שחולמים על תארים"), הלו"ז המפרך ("אנשים לא מבינים כמה היורוליג יהיה חזק") והביקורת על הזירה המקומית (''החוקים נועדו להרוג אותנו"). ניקולה וויצ'יץ' מתכונן לאחת העונות המסקרנות של הצהובים בשנים האחרונות
להגיד את האמת קשה לי לקרוא אותו כי הוא מעורר אצללי רגשי סלידה(וכואב לי על זה כי כל כך אהבתי את ניקו השחקן שהתחבר לפה כמו בן משפחה) ..
בכ"מ כן קראתי והדבר שהכי חיפשתי זה על השחקן בעמדה 5- בקיצור זה:ונצטרך קצת מזל כדי להחתים עמדה 5 ולהשלים את הקבוצה.
מפחידה אותי מאד ההחתמה הזו!
24 אוגוסט 2016, 16:31
איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
24 אוגוסט 2016, 16:31
24 אוגוסט 2016, 16:43
24 אוגוסט 2016, 16:51
toja27 כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
להגיד את האמת קשה לי לקרוא אותו כי הוא מעורר אצללי רגשי סלידה(וכואב לי על זה כי כל כך אהבתי את ניקו השחקן שהתחבר לפה כמו בן משפחה) ..
בכ"מ כן קראתי והדבר שהכי חיפשתי זה על השחקן בעמדה 5- בקיצור זה:ונצטרך קצת מזל כדי להחתים עמדה 5 ולהשלים את הקבוצה.
מי שלא מעוניין בהצלחה של הקבוצה לא צריך לפחד. השקעת כבר כל כך הרבה מעצמך באיך לשנוא את כל מי שקשור לקבוצה שבשלב הזה אתה רק רוצה לצאת צודק ולהצהיר גם בסוף העונה הזו " שמעון, רקאנטי ופדרמן הביתה"
24 אוגוסט 2016, 16:54
toja27 כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
מי שלא מעוניין בהצלחה של הקבוצה לא צריך לפחד. השקעת כבר כל כך הרבה מעצמך באיך לשנוא את כל מי שקשור לקבוצה שבשלב הזה אתה רק רוצה לצאת צודק ולהצהיר גם בסוף העונה הזו " שמעון, רקאנטי ופדרמן הביתה"
24 אוגוסט 2016, 16:59
24 אוגוסט 2016, 17:34
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:איתי-שגב כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.224297.html
מה? וואו הפתעת אותי לרעה עם ההודעה הזו..
אין פה שום דבר אישי - יש פה בעלים שאם לא ישנו את דרכם ואת שיטתם אז לפי דעתי צריכים ללכת הביתה!
המועדון הזה יקר לי מאד! מאז גיל 8 אני אוהד ומעודד ומושפע ממנו אם בהצלחות ואם בכשלונות!
בעשור האחרון לפי ראות עיני כמובן ישנה מגמה מאד שלילית בדרך קבלת ההחלטות בקרב ההנהלה שלנו.
זה התחיל עם סילוקו של רענן כץ , 1000 מקבלי החלטות שלכל אחד אינטרס משלו, הבאת הימורים על גבי הימורים בגזרות השחקנים, הימורים בגזרות המאמן, מינוי מקורבים בלי יכולות, העברת השרביט לדור הצעיר משל היינו ממלכה של לפני מאות שנים, אי למידה מטעויות, זלזול באינטיליגנציה של האוהדים, העלאת מחירי המנוי עד כדי הגעה למחיר המנוי הגבוה באירופה, הורדת תקציב השחקנים(בטח ביחס לתקציב הכולל), השארת בעלי תפקידים כושלים, ובסופו של דבר הפיכת המועדון למקור הכנסה משגשג שמטרתו כלכלית הרבה לפני הישגית.
ברור לי שאני רואה את הדברים אחרת ממך(כנראה ב180 מעלות) אבל לא ציפיתי ממך לתקוף אותי על שנאה עיוורת.
אני באמת מפולג בתוך עצמי האם אני רוצה בהצלחת הקבוצה כשאלו הם הבעלים- כי לדעתי זה יביא לקיבוע ההלך הנוכחי. בדיוק כמו שקרה אחרי הזכייה לפני שנתיים. אני לא רואה את השנתיים האחרונות כצירוף מקרים וחוסר מזל. אלא לדעתי השנתיים האלו הגיעו כתוצאה ישירה של קבלת החלטות שנבעו מיוהרה וביטחון עצמי מופרז של "אנחנו יודעים טוב מכולם" "הקרדיט מגיע לנו ורק לנו"(שום קרדיט לבלאט אחרי 4 שנים של הוצאה לפועל של 190% אחוז מהכישרון של הקבוצות שסיפקו לו)
עם זאת יש בי צד שזועק למכביזם ורוצה לזכות בכל התארים למרות הכל.
מורכב לי להיות אוהד של הקבוצה בשנים האחרונות- אבל אי אפשר לבוא ולתקוף את אהדתי(כמו גם של אחרים)
לסיום משו קצת אישי- טוז'ה, אתה אחד המוערכים עליי פה בפורום וחבל לי שהגענו למצב כזה שאני נתקף על ידך בצורה כזו.
24 אוגוסט 2016, 17:49
24 אוגוסט 2016, 18:01
שועל כתב:הרגשתי שאתה פחות נחמד מתמיד![]()
אני חושב שאתה קצת מקצין את המצב. בסך הכל כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה (גם על חשבון אכילת הכובע), רק הדעות שונות ונקודת המוצא של חלקנו יותר פסימית.
24 אוגוסט 2016, 18:09
24 אוגוסט 2016, 18:14
my man כתב:טוז'ה![]()
אני יודע כמה זה לא קל לבקש סליחה ואני מעריך אותך אפילו עוד יותר כרגע!
אני יודע על עצמי שהרצונות שלי מתחלקים ל50-50! רוצה בהצלחה כמכביסט ועם זאת רוצה בכישלון בכדי שילכו!
מסובך ככל שזה נשמע- זה מה שמתחולל בראש שלי..
24 אוגוסט 2016, 18:32
my man כתב:טוז'ה![]()
אני יודע כמה זה לא קל לבקש סליחה ואני מעריך אותך אפילו עוד יותר כרגע!
אני יודע על עצמי שהרצונות שלי מתחלקים ל50-50! רוצה בהצלחה כמכביסט ועם זאת רוצה בכישלון בכדי שילכו!
מסובך ככל שזה נשמע- זה מה שמתחולל בראש שלי..