ארז אדלשטיין

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אדלשטיין

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2016, 14:59

יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2016, 15:00

MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.

תוקן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2016, 15:05

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:יביאו עוד איזה קרואטי שניקולה "אפילו לא הכיר לפני אבל מסתבר שגידל אותו", או את דני פרנקו או משהו בסגנון.

תוקן

זה היה קטע נחמד באמת שבהתחלה ניסו למכור לנו שהוא לא הכיר אותו בכלל אבל מסתבר שהם בסט פרינדס כבר 30 שנה.

כמו השפעת של אולסי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2016, 15:07

אבל לא הכיר אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2016, 15:13

צחוק, צחוק, אבל הקרואטים של ניקולה עושים קופונים יפים על חשובן מכבי. טבק יצא מפה עם 600 (או 800) אלף דולר על כמה חודשים. כמה הוא מרוויח עכשיו לעונה? 200 אלף במקרה הטוב?

אפשר להגיד הרבה דברים על ניקולה, אבל לדאוג לחברים שלו הוא יודע.
roy1000

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 אוקטובר 2016, 15:21

הרגע ראיתי את פרנקו (אחרי שאתמול ראיתי את פיני), לשאול אותו אם כבר קיבל טלפון ?.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 אוקטובר 2016, 15:22

דרך אגב, אני במקום מכבי הולך על שאראס בכל הכוח. הוא מאמן מצויין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 אוקטובר 2016, 15:31

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תוקן

זה היה קטע נחמד באמת שבהתחלה ניסו למכור לנו שהוא לא הכיר אותו בכלל אבל מסתבר שהם בסט פרינדס כבר 30 שנה.

כמו השפעת של אולסי.

זה ממש לא מדויק. לא ניסו למכור לך שום דבר כזה. אמרו, שהוא שזה לא ניקולא הביא אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2016, 15:43

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תוקן

כמו השפעת של אולסי.

זה ממש לא מדויק. לא ניסו למכור לך שום דבר כזה. אמרו, שהוא שזה לא ניקולא הביא אותו.

לא, זה ממש מדוייק האמת. אמרו בהתחלה שהוא לא הכיר אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 21 אוקטובר 2016, 15:49

Holiday_Armadillo כתב:''בלי כל הדרמות שכולם מייצרים'' אבל אני זאת שלא מכבדת דעות של אחרים

נמאס לי שמתייחסים אליי כאל המרושעת שמרחיקה אנשים, לא רוצים להגיב? אל תגיבו, אף אחד לא מכריח מישהו לכתוב פה או לעזוב, אין לי רגשות אשם על אנשים שטוענים שמרחיקים אותם מהפורום כי לא מקבלים את הדעות שלהם בזמן שהם הרגולטורים הגדולים ביותר פה

כרמל הנקודה בכלל לא היתה את או מישו שרע ,אני מדבר על האוירה.
זה לא סותר זה שאני אומר שמיצרים דרמה,אני מכבד דעות של כל אחד ,רק לא מבין את האנטי כלפי הקבוצה,יש בעיות זה ברור אבל לעשות ממנה כלום זה מוגזם .
בחזרה לסיפור הפורום ,אף פעם הענין פה לא היפה העפה של מישו אני לתומי לא זוכר גם מישו שעף אולי בזמן האחרון כן אבל אני לא מעודכן.
בכל מקרה זו לא היתה הנקודה והכוונה,פשוט מרגיש שמשו פה היתקלקל וחבל לי.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אוקטובר 2016, 15:51

"האנטי" לקבוצה מופנה לאנשים מאוד ספציפיים שמנהלים אותה. אתה יכול להיות בטוח שכל האנשים פה רוצים בהצלחת הקבוצה לא פחות ממך.
יש לך דעה שונה? יופי, אתה מוזמן להביע אותה. לא צריך לזלזל בדעות ענייניות של אנשים אחרים, זה לא מוסיף כלום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוקטובר 2016, 16:58

מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
1. חלאס עם הבלוף שפעם היה פה חדי קרן וקשת בענן. זה שקר. פעם היו פה ויכוחים מקצועיים שגלשו לפסים אישיים לפחות פעם ביום. לפחות. אם כבר, האווירה השתפרה משמעותית.
2. מי שלא רוצה, מוזמן לעוף. נמאס להתנצל כבר. מרגיש כמו בנט.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אדם » 21 אוקטובר 2016, 17:31

אחדשיודע כתב:"האנטי" לקבוצה מופנה לאנשים מאוד ספציפיים שמנהלים אותה. אתה יכול להיות בטוח שכל האנשים פה רוצים בהצלחת הקבוצה לא פחות ממך.
יש לך דעה שונה? יופי, אתה מוזמן להביע אותה. לא צריך לזלזל בדעות ענייניות של אנשים אחרים, זה לא מוסיף כלום.

לא הבנתי את התגובה שלך,היא ממש לא קשורה לענין או למהלך התגובות שהגבתי אבל העיקר ששיחררת קצת את האצבעות במקלדת.
את דעתי אני אביע גם אם אני לא מוזמן .
אני אומר וחוזר נהיה מין איזה סגנון של אנטי לגבי כל מהלך וכל דבר שקורה לפני אחרי תוך כדי והרגשה של כבר לא משנה מה קורה לא מחכים למשחק או לניצחון אלא להיפך להפסד ולדברים הרעים.
במקום לדבר על משחק והכנות ועל העונה , הענין נהיה על הרע רק ועל ההפסד הקרוב ובכמה .
שלא יובן לא נכון אין שום נחמה בהפסד אתמול זה מכבי ,אין הפסד בכבוד וזו בושה שהפסדנו בבית לריאל וזה לא משנה איזו ריאל וכמה טובים הם .
יש הבדל בין ניתוח מקצועי ותלונות לגיטימיות שמין הסתם כולנו מבחינים בהם לבין כל הזמן לדבר על הדברים האחרים.
גם לגבי ההנהלה זה מובן אבל התחילה עונה חדשה ,כמה אפשר להיתעסק בזה,רוצים להיתלונן אז בואו נעשה מהלך נגד ההנהלה,יש לכם תלונות על אוהדי הרולקסים אבל מה ההבדל בנינו לבינם,אנחנו לא עושים כלום כדי לשנות את צורת הניהול,ןלא עושים שום דבר כדי לשנות את צורת האהדה ,שההיכל יהיה רועש ולא ילכו 5 דקות לפני הסוף,אולי לחלקנו זה נראה סתמי המרחק מפה לסתם קבוצה לא רחוק כל מה שנה את המועדון והמסורת לאט לאט נעלם.
אני יכול להגיד לכולם שרוב הקבוצות באירופה היו חולמות על סגל כמו שיש לנו ,זה לא אומר שלא צריך לדבר על החסרונות שלנו וכל הבעיות,אבל יש הבדל זה כאילו יש לנו סגל פח של יורוצאלנג.
תהיו ריאלים אמיתים מציאותים ולא צינים ,מכבי הזו כמו שהיא בלי גבוהים בין ה6 או ה8 הטובות בבית הזה,פחות מזה אם כל החסרונות זה כישלון.
אני באמת מקווה שמבינים אותי,אני אסביר ואדגיש שוב,אין לי שום בעיה ומי אני לגבי דעות או דברים,אני מדבר מעבר לזה על הגישה האוירה הסגנון זו הגונה שלי וגם זה רק מהלב ומכוונה טובה,צהבת זה הבית שלי אני אוהב לבוא לפה לראות לקרוא להגיב ,רוב האנשים פה מביני ענין מבינים כדורסל אינטילגנטים,נעים לשוחח .
מצד שני נוצר פה כל מיני דברים שאני באמת אולי לא מצליח להסביר אותם נכון.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 21 אוקטובר 2016, 17:39

MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:
1. חלאס עם הבלוף שפעם היה פה חדי קרן וקשת בענן. זה שקר. פעם היו פה ויכוחים מקצועיים שגלשו לפסים אישיים לפחות פעם ביום. לפחות. אם כבר, האווירה השתפרה משמעותית.

אורי זה תגובה הכי גרועה שיכולה להיות זה היתעלמות או היתכחשות למצב.
זו תגובה של מישו שלא איכפת לו וכולם יודעים כמה איכפת לך.
אתה חושב שאני מעיר או מגיב כי משעמם לי?,או בגלל שאני אוהב תמקום ויש לי תחושה לא נעימה בפנים בזמן האחרון.
מישו ביקש ממכם להיתנצל למה ישר אתה לוקח את זה למקום הזה זו הנקודה,?למה ישר להיתגונן.
מישו דיבר על העבר אני יודע טוב מאוד מה היה בעבר ,מה הקשר לעבר מישו השווה לפעם?,זה שפעם היו ויכוחים רצחניים וחפירות וההעפות עדין משו באוירה שונה בטעם בריח זה שאתה לא מצליח לרדת לסוף דעתי לא אומר שלא נכון.
חבל שאתה אומר לאנשים לעוף בכזו קלות המטרה זה לא ליצור חבורה סגורה בסוף רק ל20 איש וזהו.
אני באמת בא מאהבה ואיכפתיות אבל נתקל באטימות, שיהיה וזהו.
אני מאלה שבדרך כלל מדברים בכבוד שקטים מגיבים מכבדים אבל אם בגלל התגובה הזו נהפכתי לזה שמזלזל יותר מכולם אני שמח אני לא צריך להוכיח מי אני ,רוב האנשים פה יודעים ועוקבים אחרי התגובות שלי בחיים לא היתןכחתי או דיברתי בצורה מלוכלכת.
שיהיה שבת שלום לפעמים עדיף להיות בת יענה ולטמון תראש באדמה
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2016, 18:16

MTA2311 כתב:מדהים איך אלה שמזלזלים יותר מכולם ("יוצרי דרמות", "רוצים שמכבי תפסיד") הם אלה שבסוף מרשים לעצמם לבקר את האווירה. אז שני דברים:

הרסת עכשיו.
כל השנים האלה דמיינתי את פליקס כחד קרן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2016, 18:18

jol9 כתב:

הרסת עכשיו.

וכל השנים האלה אנחנו דמיינו אותך כבן אדם נורמלי ולא רוסי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2016, 18:20

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

הרסת עכשיו.

נו... ומה אמרת לי כשנודע לך? שהרסתי...
אז אותו הדבר כאן. מבחינתי חיי מתחלקים ל-2: לפני שהבנתי שפליקס הוא לא חד קרן ואחרי שהבנתי את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 אוקטובר 2016, 18:21

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

הרסת עכשיו.

אז אותו הדבר כאן. מבחינתי חיי מתחלקים ל-2: לפני שהבנתי שפליקס הוא לא חד קרן ואחרי שהבנתי את זה.

בסדר, אז עכשיו אנחנו תיקו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 אוקטובר 2016, 18:24

אדם כתב:לא הבנתי את התגובה שלך,היא ממש לא קשורה לענין או למהלך התגובות שהגבתי אבל העיקר ששיחררת קצת את האצבעות במקלדת.
את דעתי אני אביע גם אם אני לא מוזמן .

אז בוא אני אסביר לך בשפה יפה את מה שאמרתי - מה שמכער בעיניי את האווירה הן תגובות מהסוג שאתה כתבת, ולא תגובות ענייניות שמעבירות ביקורת על הקבוצה. אם מישהו חושב שפעלו בהתרשלות בבניית הקבוצה, זכותו המלאה לומר זאת. יותר מזה, אני חושב שרק ע"י ביקורת דברים ישתנו במועדון הזה. אתה לא חושב כמו משתמש כזה אחר? יופי, תתייחס ספציפית לדברים שלו ואל תזרוק דברים לאוויר.

אדם כתב:אני אומר וחוזר נהיה מין איזה סגנון של אנטי לגבי כל מהלך וכל דבר שקורה לפני אחרי תוך כדי והרגשה של כבר לא משנה מה קורה לא מחכים למשחק או לניצחון אלא להיפך להפסד ולדברים הרעים.
במקום לדבר על משחק והכנות ועל העונה , הענין נהיה על הרע רק ועל ההפסד הקרוב ובכמה .
שלא יובן לא נכון אין שום נחמה בהפסד אתמול זה מכבי ,אין הפסד בכבוד וזו בושה שהפסדנו בבית לריאל וזה לא משנה איזו ריאל וכמה טובים הם .

אתה יכול לחזור ולומר כמה שאתה רוצה, ה-"אנטי" מופנה לדרך שהקבוצה מתנהלת בה, ולא לקבוצה עצמה.
מותר לאנשים לפרוק, וזה חלק מכל הרעיון של פורום אוהדים. אז חלאס.

אדם כתב:יש הבדל בין ניתוח מקצועי ותלונות לגיטימיות שמין הסתם כולנו מבחינים בהם לבין כל הזמן לדבר על הדברים האחרים.
גם לגבי ההנהלה זה מובן אבל התחילה עונה חדשה ,כמה אפשר להיתעסק בזה,רוצים להיתלונן אז בואו נעשה מהלך נגד ההנהלה,יש לכם תלונות על אוהדי הרולקסים אבל מה ההבדל בנינו לבינם,אנחנו לא עושים כלום כדי לשנות את צורת הניהול,ןלא עושים שום דבר כדי לשנות את צורת האהדה ,שההיכל יהיה רועש ולא ילכו 5 דקות לפני הסוף,אולי לחלקנו זה נראה סתמי המרחק מפה לסתם קבוצה לא רחוק כל מה שנה את המועדון והמסורת לאט לאט נעלם.

חביבי, אנחנו לא ארגון אוהדים. אם אתה רוצה לנסות לארגן מחאה, אתה מוזמן. זה לא קשור לפה.
רוב הביקורות פה הן עניינית מאוד לטעמי, וגם אם בעינייך הן לא, אין שום בעיה שאנשים יפרקו וישחררו קצת עצבים באמצעות הפורום.
אין ביקורת על "הרוקלסים", יש ביקורת על הבעלים שתיעדפה את הכסף שלהם, והרחיקה/מרחיקה עם השנים הרבה מאוד תומכים נלהבים מההיכל.

אדם כתב:אני יכול להגיד לכולם שרוב הקבוצות באירופה היו חולמות על סגל כמו שיש לנו ,זה לא אומר שלא צריך לדבר על החסרונות שלנו וכל הבעיות,אבל יש הבדל זה כאילו יש לנו סגל פח של יורוצאלנג.
תהיו ריאלים אמיתים מציאותים ולא צינים ,מכבי הזו כמו שהיא בלי גבוהים בין ה6 או ה8 הטובות בבית הזה,פחות מזה אם כל החסרונות זה כישלון.

אף אחד פה לא הפך את הקבוצה לקבוצת יורוצ'אלנג' או טוען שיש למכבי סגל פח. אנחנו מדברים על הדברים שמכבי צריכה לעשות כדי להפוך מקבוצת סף פלייאוף שהושקעה בו מעל 100 מיליון שקל, לקבוצת פלייאוף - סף פיינל פור, שיושקעו בה חצי מיליון דולר נוספים. ולא, אני לא חושב שיש למכבי כרגע (עם השחקנים הקיימים בסגל) קבוצה ששווה מקום 6-8. לטעמי הסגל (ללא חיזוק) הזה שווה 8-10. מגוחך בעיניי לחשוב שמכבי מועמדת בכירה לפלייאוף כרגע.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 אוקטובר 2016, 18:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2016, 18:24

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

הרסת עכשיו.

בסדר, אז עכשיו אנחנו תיקו

אנחנו ממש לא תיקו.
זה 1-0 לי מולך, ובערך 5000-1 לי מול אור.

מה שכן, את יריבה ראוייה בהרבה מאור. את זה ניתן לך בלי הרבה קושי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים