ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 ספטמבר 2016, 15:31

שועל כתב:אני מאוד מקווה שזה נכון, ומכבי ירדה מאייברסון

http://www.hizlihucum.com/basketbol-tra ... te-sebebi/

מה אתה שמח ? מי יבוא במקומו ? נראה לי שיחזירו את אמבקווה האפס ויהיה לנו רנדל 2 ותיהיו מבסוטים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי arel123 » 09 ספטמבר 2016, 15:34

עכשיו שהסגל הושלם בואו ננתח אותו.
אז רק ממש בשביל לרענן את הזכרון שלכם, הנה הסגל שלנו לעונת 2016/2017 !
מסומן בזהב - שחקן פצוע
מסומן בשחור - שחקן חמישיה ביורוליג (לפי איך שנראה עכשיו)
מסומן בכחול - שחקן חמישיה שנייה ביורוליג (לפי איך שזה נראה כרגע)

1 - גל מקל, יוגב אוחיון
2 - אנדרו גאודלוק, די ג'יי סילי, סילבן לנדסברג, דגן יבזורי
3 - סוני ווימס, דווין סמית', גיא פניני
4 - ויקטור ראד, ג'ו אלכסנדר, איתי שגב, קוינסי מילר
5 - מאיק צירבס, קולטון אייברסון

חשוב להדגיש - איתי שגב יכול לשחק כ - 5
סוני ווימס יכול לשחק כ - 2
אנדרו גאודלוק וסילי יכולים לשחקן כ - 1
וסילבן לנדסברג יכול לשחק כ - 3

חמישיית "מאני טיים" שלי :
1. אנדרו גאודלוק
2. סוני ווימס
3. דווין סמית'
4. ויקטור ראד
5. מאיק צירבס

אז בואו ננתח את הסגל:
עמדה 1 - עמדה שהיא קצת בעייתית אצלנו, לרוב קבוצות היורוליג יש עמדה 1 חזקה ביותר, צסקא לדוגמא עם תאודוסיץ' וג'קסון, גם גלאטסטריי שהיא לא פייבוריטית כ"כ גדולה אבל ג'סטין דנטמון וראס סמית' בעמדה 1 זה הרבה יותר טוב מאשר מקל ואוחיון, אותו דבר אנדולו אפס שלהם יש את ברייס קוטון ותומאס הרטל, גם ברצלונה עם רייס וקופונן.
אז לעומת שאר הקבוצות ביורוליג עמדה 1 שלנו היא לא הכי חזקה, אבל לפי דעתי מקל יכול לתרום הרבה מאוד השנה, כמו כן יוגי יתרום הרבה בהגנה, נקווה לטוב משתיהם

עמדה 2 - אוקיי אוקיי אוקיי, גאודלוק במילה אחת, כולם מצפים ממנו לטוב יותר, אני מאוד מקווה שהוא יראה את היכולות שהוא הראה בסדרה נגדנו, למשך כל העונה !, שחקן באמת אדיר עם יכולות מצוינות, ולא, לא שכחתי גם את סילי לנדסברג ויבזורי, אז די ג'יי סילי, לדעתי הימור של הנהלת מכבי, יכול להיות הפתעה גדולה ולתת משחקים מצוינים, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי אבל כן אני מצפה ממנו שיחלק הרבה אסיסטים כמו שהוא יודע ושיתן את ה7-9 נקודות שהוא צריך לתת בכל משחק.
דגן יבזורי ולנדסברג, שתי שחקנים שלדעתי יותר ישותפו בליגה העונה, לנדסברג יכול לתת פה ושם משחקים מצוינים עם 10-15 נקודות ביורוליג אבל זה לעיתים רחוקות, מה שטוב בו שהוא יודע לעשות הגנה, יבזורי לא ישותף הרבה העונה ביורוליג לדעתי, ומתי שהוא ישותף אני מקווה שהוא יביא את הכי טוב שהוא יכול.

עמדה 3 - אוקיי, עמדה 3 זאת עמדה מאוד מעניינת, מצד אחד יש את סוני ווימס הכוכב שלנו לעונה הקרובה, אני בטוח שהוא יתן הופעה מצוינת בכל משחק שהוא ישחק ביורוליג, עכשיו בואו נדבר קצת על סמית' ופניני, נתחיל בסמית', דווין טוען שהוא בכושר שיא ושהוא מרגיש טוב מתמיד, מצד אחד הוא יכול לתת משחקים טובים מאוד והוא שחקן טוב אי אפשר להגיד שלא, מה שיותר מפחיד אותי זה שהוא לא יפצע שוב, כי ברגע שהוא שוב פעם נפצע אז זהו אין מה לצפות יותר מידי, אבל אני מאמין שאם הוא לא יפצע הוא יהיה בורג מאוד מאוד משמעותי בקבוצה לעונה הקרובה, פניני בעונת פרישה שלו, לא יקבל הרבה דקות אבל נקווה שיתן את השלשות שלו מתי שצריך.

עמדה 4 - טוב הגענו לעמדה הכי מדוברת והכי קשה אצלנו העונה, ראד, השחקן הטוב ביותר בעמדה מספר 4 אצלנו (חוץ ממילר כמובן שפצוע) אני מצפה מראד שיתן משחקים טובים העונה, הרבה תלוי באיש הזה העונה, בעקבות הפציעה של מילר, עמדה 4 היא עמדה חלשה אצלנו העונה וראד צריך לקחת את עצמו בידיים ולתת את ההכי טוב שהוא יכול הוא שחקן טוב בסהכ והוא גם מאוד אתלטי חשוב להגיד, יש יותר טובים ממנו אבל תאמינו לי שהוא יכול להסתדר עם הרבה שחקנים משאר הקבוצות ביורוליג בעמדה 4 הנה כל מספרי 4 המובילים באירופה דרק בראון, ניקולו מלי, לוקה מיטרוביץ, 'אנדריי ורונטסביץ', אדריאן מוארמן, מילאן מצ'באן, ג'סטין דולמן, יאן וסלי, אוסטין דיי, קים טילי, יורגוס פרינטזיס, ג'יימס גיסט, טריי תומפקינס, קוסטס קאימקוגלו, ופאוליוס ינקונאס.
כמעט מול כל אחד אני רואה את ראד מסוגל לנצח מצ' אפ.
הוא מהיר ואתלט יותר מהכבדים שבהם (מלי, מוארמן, מצ'באן, טילי, תומפקינס, ינקונאס, קאימקוגלו)
הוא חזק ופיזי מהרכים והקטנים שבהם (בראון, מיטרוביץ', דולמן, דיי)
יהיה לו קשה מול אלה שמשלבים אתלטיות עם כוח ואורך. ורונטסביץ', וסלי, פרינטזיס, גיסט. אבל לכולם קשה מולם.
הוא יכול להוציא את כולם החוצה לטיולים על הקשת ולמרדפים על חסימות.
אז בואו ניתן לא צ'אנס כי הוא עוד יכול להפתיע את כולנו תאמינו לי.
גם אל תשכחו שבחודש מרץ מילר חוזר מהפציעה ובאפריל הוא כבר יחזור לעצמו.
ג'ו אלכנסדר הוא בתפקיד המחליף שלו, אני לא מצפה ממנו להרבה מידי כי אני יודע שהוא לא יכול להשפיע ככ הרבה אבל אני מקווה שבדקות שהוא יכנס הוא ישחק את ההכי טוב שלו, שגב לדעתי יקבל קצת יותר דקות מהעונה הקודמת אבל עדיין הוא לא יכול להסתדר נגד הענקיים של היורוליג לצערי.

עמדה 5 - העמדה האחרונה שנסגרה, עמדה עם הרבה מאוד סימני שאלה, מאיק ציברס, אני אומר שהוא יהיה בורג מאוד משמעותי העונה, שחקן טוב מאוד שיודע להסתדר בתוך הצבע ביג מאן טוב אני מקווה שהוא יעשה את העבודה שלו
קולטון אייברסון השחקן שסגר את השחקן והמחליף של ציברס, אני לא רואה בו כפלופ, אני רואה בו כשחקן טוב כמחליף מצוין לציברס והוא יעשה את העבודה שהוא צריך הוא יחסום מתי שצריך ויעשה גם הרבה פוסטרים תאמינו לי.

אז לסיכום, אני חושב שמכבי יגיעו להצלבה, אם יקבלו קבוצה שהיא תוכל להסתדר איתה כמו, דארושפקה, אפס אנדולו, פנאתינייקוס ועוד אני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפיינל פור, אבל אם נקבל את פנברחצ'ה\ברצלונה\ריאל\צסקא אני מאמין שיהיה קשה מאוד להעפיל לפיינל פור
בארץ אני בטוח שנקח את האליפות

מה אתם אומרים על הסגל שלנו העונה ?

דיון מהנה ושיהיה לנו בהצלחה, יאללה מכבי !!!
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 15:39

יהיה לראד קשה הגנתית מול מוארמן, מול רנדולף, מול רייס, מול גיסט, מול תומפקינס ועוד אחרים.

ואני לא יודע למה הכנסת את מלי לרשימת הכבדים.

ואני חושב שמכבי לא תגיע להצלבה, ואם כן היא תפגוש את המקום הראשון שזה אומר פנר או צסק"א ותודח בסוויפ.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 15:40

מקאדו 3 כתב:

מה אתה שמח ? מי יבוא במקומו ? נראה לי שיחזירו את אמבקווה האפס ויהיה לנו רנדל 2 ותיהיו מבסוטים .

אם זה אמבקווה זה אכן יהיה עוד יותר גרוע.
אבל אפילו שחקן כמו אנג'אי אני מעדיף על אייברסון.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yzafrir » 09 ספטמבר 2016, 15:48

קצת מוזר שמישהו שרק לפני כמה עמודים כתב שלא ראה אותו משחק כבר קוטל את השחקן בצורה כלכך ברורה...
הנתון של הריבאונד שלו לדק ביורוליג עומד בשנתיים האחרונות על כמעט 0.3 שזה נתון מצויין שאומר 12 ריב' ב40 דק' !! לא מבין למה אתה מנסה לגמד את זה ?? זה נתון יותר טוב מכל סנטר אחר שהיה לנו בחמש שנים האחרונות כולל טיוס , סופו , שון ג'יימס...בעונות השיא שלהם.
גם מבחינת אחוזי קליע מהעונשין הוא בסביבות 60% שזה לא טוב אבל לא ממש גרוע , והיו לנו סנטרים עם אחוזים רעים יותר כמו טיוס וסופו שזכינו איתם ביורוליג...
באופן כללי אני חושב שעם קוו אחורי כישרוני כמו שיש לנו , מספיק קוו קידמי אפור ונטול אגו אבל שעובד קשה כמו שיש לנו ואני יהיה מרוצה אם הוא יחתום...

חציל , אני מקווה שהוא יהיה טוב לפחות כמו פסנקו ;)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי SlavaCa » 09 ספטמבר 2016, 16:16

ננאד קרסטיץ׳ מגלא נפצע בברך, בטח גם יחפשו סנטר עכשיו....
SlavaCa

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 16:17

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו

מבטיח שגם אני חשבתי על זה!

אתה גם חשבת שהכל בסדר עם הרוח של השיחות האופ טופיק, הרוח הליצנית ששלטה בפורום עד לפני כמה חודשים עד שהגיעו תלונות ממשתמשים אחרים ועד שפתאום הבדיחות נהיו על חשבונך " משום מקום" כדבריך ,ונעלבת כדבריך למרות שלמתבונן מהצד הדבר לא הפתיע, ודווקא אותם המשתמשים שלא היו "בחבר'ה של הבדיחות הפנימיות" שלך הבינו אותך טוב יותר . כי יש תהליך שמביא לתוצאות שאליו התייחסתי עכשיו. ציינתי משהו בפני שועל שלדעתי הוא לגיטימי לגמרי, להציג את הדעה שלך בתור דעה ולא בתור עובדה במיוחד כשיש אי הסכמות וכדי לא ליצור פרובקציות מיותרות שגורמות להתחממות מיותרת. משהו קטן אבל משפר את התקשורת והכבוד בין אנשים עם דעות שונות. מוזר דווקא שאחת המנהלות ישר קופצת להגיד "שיש גבול גם עד כמה צריך להיות מנומסים ולהתחשב אחד בשני" כי קצת עוקץ וחומר בעירה בראייה שלה כנראה נחוצים כדי לשמור על העניין וכי אולי זה גם מתאים לאישיות שלה.

עכשיו משהו ברמה האישית שלי, לא רוצה להיות דרמטי יתר על מידה אם כי זאת רוח הדברים אז אני אעשה בקצרה ככל האפשר. במשך כמה השנים שאני חבר בפורום קיבלתי כאן מעט מאוד תמיכה בכל הרמות. גם ברמת הדיונים על עניינים המקצועיים כשנאלצתי או יותר נכון להגיד קפצתי לויכוחים על נושאים שנויים במחלוקת והתווכחתי עם מספר חברי פורום בו זמנית כשהרגשתי שקופצים עלי כמו להקת זאבים (לזאבים יצא שם רע אגב שאני משום מה עושה להם שם רע עכשיו) כשבדיעבד מסתבר שהמציאות הראתה שצדקתי בכמה מין המקרים , ויותר מכך הסתבר שהיו חברי פורום נוספים שחשבו כמוני באותו זמן אבל משום מה לא רצו לתת מילה על זה בזמן הויכוח עצמו כשאני מתווכח עם כמה אנשים בו זמנית . בהרגשה שלי קיבלתי את התחושה שאנשים מסויימים (במיוחד אותם ה "מקובלים" כמו שמישהו קרא להם שמקפידים לרוב להישאר ביחד גם כשהדעות שלהם שונות) תמיד יקפצו להוכיח אותי או את הדעות שלי אבל באותו הזמן אף פעם לא יקפצו לתת גיבוי למרות שכאמור בדיעבד היו מקרים כאלו. גם ברמה האישית הרגשתי לא תמיד רצוי כאן. אפילו בדברים הקטנים ולכאורה טיפשיים כמו יום הולדת (שלמרות שלא רשום לי התאריך, אני יודע שאחת המנהלות יודעת כי באחת השיחות שאלה אותי והתרשמתי שלבחורה יש זיכרון מצויין) ואני מוצא אומר ביום הולדת שלי מזל טוב לחברת פורום אחרת שיש לה יום הולדת באותו יום כשלי לא פתחו אפילו תרד'( טיפשי אבל עדיין מוסיף להרגשה הכללית בתור חבר פורום שהיה פעיל כאן). אז אני אולי רגיש יתר על המידה, מרוכז בעצמי, דעתן יתר על המידה ובמקום מסוים יוצר את התנאים האלו אבל בשורה תחתונה כל השנים האלו הרגשתי שאני לא ממש רצוי כאן (להוציא 2 חברי פורום שאני לא אציין בשמם ומקווה שהם יודעים ) נכנס למאבקים בצורה תכופה מדי למה שאני מסוגל לספוג ומה שמפר את השקט הנפשי שלי וכנראה שלא מתאים לכאן ברוח למרות שדעתי היא שבפורום צריך להיות מגוון ולא חונטה אחת ששולטת בסתר ומכחישה את זה .
בזאת סיימתי את פרק הצהבת בחיים שלי. מאחל לכולם בהצלחה וכל טוב , מהמקום הכי כנה שאני יכול להגיע אליו ברגע זה. היו גם רגעים יפים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 09 ספטמבר 2016, 16:24

חבל לי שאתה הולך טוז'ה..אני מתכוון לזה. אוהב אותך באמת! ובאמת כואב לי לקרוא על התחושות שלך.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 16:25

אתה מפתיע אותי טוז'ה, בעייני אתה אחד האנשים המעניינים והמשעשעים (בקטע חיובי) ביותר כאן.
אני כמובן חדש כאן אז קשה לי דעת בכל מה שקשור לעבר שלך בפורום.

תחסר לרבים כאן.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2016, 16:27

תוז'ה, באמת שצר לי שככה אתה מרגיש.
אני לא מבין את עניין ה"מקובלים" הזה. אנחנו לא בחטיבה. זה שיש כמה אנשים שיש בינהם
יותר כימיה, והדיונים גולשים גם לעולמות אחרים זה מבורך.

ספציפית אני יכול להגיד שלי יצא להתווכח עם כל אחד מ"המקובלים" על מגוון של נושאים, וגם להסכים
על מגוון אחר של נושאים.
זה בסדר גמור.

זה שיש לך דעות קצת שונות מאחרים, רק מוסיף עניין לדעתי, ולכן אני לא לגמרי מבין את מה שאתה אומר.

ד"א, גם לי לא פתחו ת'רד של יום הולדת, עד שבמקרה ציינתי שהיה לי אחד.
אני מאמין ומקווה שכרמל לא מכירה את ימי ההולדת של כולנו, כי אז היא בטח יודעת גם דברים
אחרים, ולא בטוח שזה טוב לנו.

מקווה שתשקול שוב, ותמשיך להשתתף בדיונים ולהיות משתמש פעיל בפורום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ספטמבר 2016, 16:32

טוז'ה, אני באמת מקווה שאתה לא חושב ככה
אני אישית מאוד מחבב אותך (גם כשאנחנו לא מסכימים על דברים מקצועיים) ומקווה שתישאר פעיל כמה שיותר
אם יש לך עוד דברים שאתה רוצה להגיד או לפרוק, אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי מתי שמתחשק לך
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2016, 16:37

toja27 כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו

מבטיח שגם אני חשבתי על זה!

אתה גם חשבת שהכל בסדר עם הרוח של השיחות האופ טופיק, הרוח הליצנית ששלטה בפורום עד לפני כמה חודשים עד שהגיעו תלונות ממשתמשים אחרים ועד שפתאום הבדיחות נהיו על חשבונך " משום מקום" כדבריך ,ונעלבת כדבריך למרות שלמתבונן מהצד הדבר לא הפתיע, ודווקא אותם המשתמשים שלא היו "בחבר'ה של הבדיחות הפנימיות" שלך הבינו אותך טוב יותר . כי יש תהליך שמביא לתוצאות שאליו התייחסתי עכשיו. ציינתי משהו בפני שועל שלדעתי הוא לגיטימי לגמרי, להציג את הדעה שלך בתור דעה ולא בתור עובדה במיוחד כשיש אי הסכמות וכדי לא ליצור פרובקציות מיותרות שגורמות להתחממות מיותרת. משהו קטן אבל משפר את התקשורת והכבוד בין אנשים עם דעות שונות. מוזר דווקא שאחת המנהלות ישר קופצת להגיד "שיש גבול גם עד כמה צריך להיות מנומסים ולהתחשב אחד בשני" כי קצת עוקץ וחומר בעירה בראייה שלה כנראה נחוצים כדי לשמור על העניין וכי אולי זה גם מתאים לאישיות שלה.

עכשיו משהו ברמה האישית שלי, לא רוצה להיות דרמטי יתר על מידה אם כי זאת רוח הדברים אז אני אעשה בקצרה ככל האפשר. במשך כמה השנים שאני חבר בפורום קיבלתי כאן מעט מאוד תמיכה בכל הרמות. גם ברמת הדיונים על עניינים המקצועיים כשנאלצתי או יותר נכון להגיד קפצתי לויכוחים על נושאים שנויים במחלוקת והתווכחתי עם מספר חברי פורום בו זמנית כשהרגשתי שקופצים עלי כמו להקת זאבים (לזאבים יצא שם רע אגב שאני משום מה עושה להם שם רע עכשיו) כשבדיעבד מסתבר שהמציאות הראתה שצדקתי בכמה מין המקרים , ויותר מכך הסתבר שהיו חברי פורום נוספים שחשבו כמוני באותו זמן אבל משום מה לא רצו לתת מילה על זה בזמן הויכוח עצמו כשאני מתווכח עם כמה אנשים בו זמנית . בהרגשה שלי קיבלתי את התחושה שאנשים מסויימים (במיוחד אותם ה "מקובלים" כמו שמישהו קרא להם שמקפידים לרוב להישאר ביחד גם כשהדעות שלהם שונות) תמיד יקפצו להוכיח אותי או את הדעות שלי אבל באותו הזמן אף פעם לא יקפצו לתת גיבוי למרות שכאמור בדיעבד היו מקרים כאלו. גם ברמה האישית הרגשתי לא תמיד רצוי כאן. אפילו בדברים הקטנים ולכאורה טיפשיים כמו יום הולדת (שלמרות שלא רשום לי התאריך, אני יודע שאחת המנהלות יודעת כי באחת השיחות שאלה אותי והתרשמתי שלבחורה יש זיכרון מצויין) ואני מוצא אומר ביום הולדת שלי מזל טוב לחברת פורום אחרת שיש לה יום הולדת באותו יום כשלי לא פתחו אפילו תרד'( טיפשי אבל עדיין מוסיף להרגשה הכללית בתור חבר פורום שהיה פעיל כאן). אז אני אולי רגיש יתר על המידה, מרוכז בעצמי, דעתן יתר על המידה ובמקום מסוים יוצר את התנאים האלו אבל בשורה תחתונה כל השנים האלו הרגשתי שאני לא ממש רצוי כאן (להוציא 2 חברי פורום שאני לא אציין בשמם ומקווה שהם יודעים ) נכנס למאבקים בצורה תכופה מדי למה שאני מסוגל לספוג ומה שמפר את השקט הנפשי שלי וכנראה שלא מתאים לכאן ברוח למרות שדעתי היא שבפורום צריך להיות מגוון ולא חונטה אחת ששולטת בסתר ומכחישה את זה .
בזאת סיימתי את פרק הצהבת בחיים שלי. מאחל לכולם בהצלחה וכל טוב , מהמקום הכי כנה שאני יכול להגיע אליו ברגע זה. היו גם רגעים יפים.

כתבתי לך בפרטי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 ספטמבר 2016, 16:41

טוזה.. אסור לך לעזוב.. רציני. מקווה שכבר לא עזבת רשמית ואתה קורא את זה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי shayD » 09 ספטמבר 2016, 16:42

WTF..

הפורום מתחיל לקבל צורה של ריקי לייק ולא פורום אוהדים .

Man up.. לאף אחד אין משהו נגד אף אחד אחר.

מותר להביע דעות שונות (מבורך אפילו ) . גם אם אנחנו לא מסכימים עליהם .

אז מה עם אייברסון?
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי my man » 09 ספטמבר 2016, 16:43

אם כבר זה נפתח- לא יודע איך לכתוב את זה - מי הם "המקובלים" האלה? כי אם יש רשימה אז אצלי אתה טוז'ה לגמרי חלק ממנה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 ספטמבר 2016, 16:44

טוזה אם אתה נשאר עליי כל שנה תרד יומולדת עם ברכה מועתקת מהאינטרנט.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי shayD » 09 ספטמבר 2016, 16:45

אפשר להעביר את הספאם בבקשה למקום אחר ?

תודה.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי my man » 09 ספטמבר 2016, 16:45

רוני בלונדג'ם גלעד קנון אסף וכל בעלי המקורות...נניח שלא קולטון..יש עוד שמות של מועמדים למקרה ש..?
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ספטמבר 2016, 16:47

האמת שזה מפתיע אותי טוז׳ה, דווקא היה לנו לא מעט אוף טופיק ומוזר לי שאתה מרגיד ככה.
גם לי פתחו ת׳רד יום הולדת רק אחרי שאמרתי, אין פה הבדלים, בן קיבל ת׳רד אחרי יומיים פה בערך וכל אחד שיודעים עליו מקבל ת׳רד יום הולדת.
לא הרגשתי בכלל שאתה מרגיש ״אאוטסיידר״ ואני גם לא רואה סיבה.
מקווה שתשקול שוב, אני אישית גם הרבה פעמים הסכמתי איתך ובלי שום קשר מחבב אותך.
לא חושב שיש שום קטע כזה שכל ה״חבר׳ה״ מסכימים אחד עם השני לא משנה מה, אני לא תמיד מסכים עם אורי נניח שהוא מאהובים עלי, קח את רוני למשל שאני מאוד מחבב, הסכמנו בכל החיים על שני דברים מקסימום.
אני אישית באמת מחבב את כולם פה, עליות ומורדות, כולם פה קבוצה איכותית אחושרמוטה, יש אנשים שאני יותר ציני איתם, אנשים שאני רציני יותר איתם, זה לא כל כך משנה.
חבל מאוד אם תעזוב.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי איתי-שגב » 09 ספטמבר 2016, 16:49

LIAV10 כתב:האמת שזה מפתיע אותי טוז׳ה, דווקא היה לנו לא מעט אוף טופיק ומוזר לי שאתה מרגיד ככה.
גם לי פתחו ת׳רד יום הולדת רק אחרי שאמרתי, אין פה הבדלים, בן קיבל ת׳רד אחרי יומיים פה בערך וכל אחד שיודעים עליו מקבל ת׳רד יום הולדת.
לא הרגשתי בכלל שאתה מרגיש ״אאוטסיידר״ ואני גם לא רואה סיבה.
מקווה שתשקול שוב, אני אישית גם הרבה פעמים הסכמתי איתך ובלי שום קשר מחבב אותך.
לא חושב שיש שום קטע כזה שכל ה״חבר׳ה״ מסכימים אחד עם השני לא משנה מה, אני לא תמיד מסכים עם אורי נניח שהוא מאהובים עלי, קח את רוני למשל שאני מאוד מחבב, הסכמנו בכל החיים על שני דברים מקסימום.
אני אישית באמת מחבב את כולם פה, עליות ומורדות, כולם פה קבוצה איכותית אחושרמוטה, יש אנשים שאני יותר ציני איתם, אנשים שאני רציני יותר איתם, זה לא כל כך משנה.
חבל מאוד אם תעזוב.

אני רואה שאתה אוהב לעשות לי רע.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים