שועל כתב:אני מאוד מקווה שזה נכון, ומכבי ירדה מאייברסון
http://www.hizlihucum.com/basketbol-tra ... te-sebebi/
מה אתה שמח ? מי יבוא במקומו ? נראה לי שיחזירו את אמבקווה האפס ויהיה לנו רנדל 2 ותיהיו מבסוטים .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:אני מאוד מקווה שזה נכון, ומכבי ירדה מאייברסון
מה אתה שמח ? מי יבוא במקומו ? נראה לי שיחזירו את אמבקווה האפס ויהיה לנו רנדל 2 ותיהיו מבסוטים .
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו
מבטיח שגם אני חשבתי על זה!
toja27 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו
מבטיח שגם אני חשבתי על זה!
אתה גם חשבת שהכל בסדר עם הרוח של השיחות האופ טופיק, הרוח הליצנית ששלטה בפורום עד לפני כמה חודשים עד שהגיעו תלונות ממשתמשים אחרים ועד שפתאום הבדיחות נהיו על חשבונך " משום מקום" כדבריך ,ונעלבת כדבריך למרות שלמתבונן מהצד הדבר לא הפתיע, ודווקא אותם המשתמשים שלא היו "בחבר'ה של הבדיחות הפנימיות" שלך הבינו אותך טוב יותר . כי יש תהליך שמביא לתוצאות שאליו התייחסתי עכשיו. ציינתי משהו בפני שועל שלדעתי הוא לגיטימי לגמרי, להציג את הדעה שלך בתור דעה ולא בתור עובדה במיוחד כשיש אי הסכמות וכדי לא ליצור פרובקציות מיותרות שגורמות להתחממות מיותרת. משהו קטן אבל משפר את התקשורת והכבוד בין אנשים עם דעות שונות. מוזר דווקא שאחת המנהלות ישר קופצת להגיד "שיש גבול גם עד כמה צריך להיות מנומסים ולהתחשב אחד בשני" כי קצת עוקץ וחומר בעירה בראייה שלה כנראה נחוצים כדי לשמור על העניין וכי אולי זה גם מתאים לאישיות שלה.
עכשיו משהו ברמה האישית שלי, לא רוצה להיות דרמטי יתר על מידה אם כי זאת רוח הדברים אז אני אעשה בקצרה ככל האפשר. במשך כמה השנים שאני חבר בפורום קיבלתי כאן מעט מאוד תמיכה בכל הרמות. גם ברמת הדיונים על עניינים המקצועיים כשנאלצתי או יותר נכון להגיד קפצתי לויכוחים על נושאים שנויים במחלוקת והתווכחתי עם מספר חברי פורום בו זמנית כשהרגשתי שקופצים עלי כמו להקת זאבים (לזאבים יצא שם רע אגב שאני משום מה עושה להם שם רע עכשיו) כשבדיעבד מסתבר שהמציאות הראתה שצדקתי בכמה מין המקרים , ויותר מכך הסתבר שהיו חברי פורום נוספים שחשבו כמוני באותו זמן אבל משום מה לא רצו לתת מילה על זה בזמן הויכוח עצמו כשאני מתווכח עם כמה אנשים בו זמנית . בהרגשה שלי קיבלתי את התחושה שאנשים מסויימים (במיוחד אותם ה "מקובלים" כמו שמישהו קרא להם שמקפידים לרוב להישאר ביחד גם כשהדעות שלהם שונות) תמיד יקפצו להוכיח אותי או את הדעות שלי אבל באותו הזמן אף פעם לא יקפצו לתת גיבוי למרות שכאמור בדיעבד היו מקרים כאלו. גם ברמה האישית הרגשתי לא תמיד רצוי כאן. אפילו בדברים הקטנים ולכאורה טיפשיים כמו יום הולדת (שלמרות שלא רשום לי התאריך, אני יודע שאחת המנהלות יודעת כי באחת השיחות שאלה אותי והתרשמתי שלבחורה יש זיכרון מצויין) ואני מוצא אומר ביום הולדת שלי מזל טוב לחברת פורום אחרת שיש לה יום הולדת באותו יום כשלי לא פתחו אפילו תרד'( טיפשי אבל עדיין מוסיף להרגשה הכללית בתור חבר פורום שהיה פעיל כאן). אז אני אולי רגיש יתר על המידה, מרוכז בעצמי, דעתן יתר על המידה ובמקום מסוים יוצר את התנאים האלו אבל בשורה תחתונה כל השנים האלו הרגשתי שאני לא ממש רצוי כאן (להוציא 2 חברי פורום שאני לא אציין בשמם ומקווה שהם יודעים ) נכנס למאבקים בצורה תכופה מדי למה שאני מסוגל לספוג ומה שמפר את השקט הנפשי שלי וכנראה שלא מתאים לכאן ברוח למרות שדעתי היא שבפורום צריך להיות מגוון ולא חונטה אחת ששולטת בסתר ומכחישה את זה .
בזאת סיימתי את פרק הצהבת בחיים שלי. מאחל לכולם בהצלחה וכל טוב , מהמקום הכי כנה שאני יכול להגיע אליו ברגע זה. היו גם רגעים יפים.
LIAV10 כתב:האמת שזה מפתיע אותי טוז׳ה, דווקא היה לנו לא מעט אוף טופיק ומוזר לי שאתה מרגיד ככה.
גם לי פתחו ת׳רד יום הולדת רק אחרי שאמרתי, אין פה הבדלים, בן קיבל ת׳רד אחרי יומיים פה בערך וכל אחד שיודעים עליו מקבל ת׳רד יום הולדת.
לא הרגשתי בכלל שאתה מרגיש ״אאוטסיידר״ ואני גם לא רואה סיבה.
מקווה שתשקול שוב, אני אישית גם הרבה פעמים הסכמתי איתך ובלי שום קשר מחבב אותך.
לא חושב שיש שום קטע כזה שכל ה״חבר׳ה״ מסכימים אחד עם השני לא משנה מה, אני לא תמיד מסכים עם אורי נניח שהוא מאהובים עלי, קח את רוני למשל שאני מאוד מחבב, הסכמנו בכל החיים על שני דברים מקסימום.
אני אישית באמת מחבב את כולם פה, עליות ומורדות, כולם פה קבוצה איכותית אחושרמוטה, יש אנשים שאני יותר ציני איתם, אנשים שאני רציני יותר איתם, זה לא כל כך משנה.
חבל מאוד אם תעזוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים