08 אוקטובר 2016, 22:46
08 אוקטובר 2016, 23:03
rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
08 אוקטובר 2016, 23:05
yanay21 כתב:rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
בהרכב הנוכחי?
08 אוקטובר 2016, 23:19
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
בהרכב הנוכחי?
מה הכוונה? עם הפציעות?
בלי פציעות (אבל בלי מילר) אני חושב שיש פה קבוצה שיכולה לטחון את הליגה (אבל זה תלוי בעומס) וגם יותר חזקה מירושלים
08 אוקטובר 2016, 23:41
08 אוקטובר 2016, 23:51
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:קבוצה די בינונית, אנחנו הרבה יותר טובים
בהרכב הנוכחי?
מה הכוונה? עם הפציעות?
בלי פציעות (אבל בלי מילר) אני חושב שיש פה קבוצה שיכולה לטחון את הליגה (אבל זה תלוי בעומס) וגם יותר חזקה מירושלים
אני גם חושב, אבל זה מאוד תיאורטי. לגאודלוק יקח זמן להשתלב, ויכול להיות שעד סוף תקופת ההשתלבות שלו יפצע עוד מישהו. וגם אחרי שהוא כבר ישתלב, אנחנו עדיין לא נגיע לרמת חיבור כמו שירושלים תגיע. כלומר, עד שנדביק את הקצב יקח זמן. וזה רק בהנחה שנהיה בריאים. וזו הנחה די מפוקפקת.
08 אוקטובר 2016, 23:58
my man כתב:הליגה פה בארץ לא מעניינת- בכלל! ולכן אם חשובה פה עוד למישו האליפות- אז כל מה שצריך זה להגיע מוכנים ומחוברים לפיינל פור שיהיה עוד מליארד 400 אלף שנה. לא נראה לי כזה קשה עם הסגל שלנו(כלומר לרמת הליגה שלנו הסגל מעולה! אבל מצד שני מערך הכושר צריך לדאוג לזה- ועל זה אני כבר לא סגור כמה אפשר לסמוך)...
עד אז צריך להתרכז ביורוליג ולדאוג שאנחנו לא פותחים פער גדול מדי מהמקום ה15 כי פאדיחה לסיים את העונה במקום האחרון...
08 אוקטובר 2016, 23:59
yanay21 כתב:my man כתב:הליגה פה בארץ לא מעניינת- בכלל! ולכן אם חשובה פה עוד למישו האליפות- אז כל מה שצריך זה להגיע מוכנים ומחוברים לפיינל פור שיהיה עוד מליארד 400 אלף שנה. לא נראה לי כזה קשה עם הסגל שלנו(כלומר לרמת הליגה שלנו הסגל מעולה! אבל מצד שני מערך הכושר צריך לדאוג לזה- ועל זה אני כבר לא סגור כמה אפשר לסמוך)...
עד אז צריך להתרכז ביורוליג ולדאוג שאנחנו לא פותחים פער גדול מדי מהמקום ה15 כי פאדיחה לסיים את העונה במקום האחרון...
עד היום הליגה לא הייתה מעניינת, אבל יש גם את עניין הביתיות שיכול להיות קריטי. חשוב לסיים לפני ירושלים
09 אוקטובר 2016, 00:08
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הליגה פה בארץ לא מעניינת- בכלל! ולכן אם חשובה פה עוד למישו האליפות- אז כל מה שצריך זה להגיע מוכנים ומחוברים לפיינל פור שיהיה עוד מליארד 400 אלף שנה. לא נראה לי כזה קשה עם הסגל שלנו(כלומר לרמת הליגה שלנו הסגל מעולה! אבל מצד שני מערך הכושר צריך לדאוג לזה- ועל זה אני כבר לא סגור כמה אפשר לסמוך)...
עד היום הליגה לא הייתה מעניינת, אבל יש גם את עניין הביתיות שיכול להיות קריטי. חשוב לסיים לפני ירושלים
לא לא לא אין משמעות לאליפות! סה טו. כל עוד הליגה פה ממשיכה עם הפיינל פור הבזיוני הזה אין לאליפות שום משמעות. כלום!
09 אוקטובר 2016, 00:09
09 אוקטובר 2016, 00:16
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:הליגה פה בארץ לא מעניינת- בכלל! ולכן אם חשובה פה עוד למישו האליפות- אז כל מה שצריך זה להגיע מוכנים ומחוברים לפיינל פור שיהיה עוד מליארד 400 אלף שנה. לא נראה לי כזה קשה עם הסגל שלנו(כלומר לרמת הליגה שלנו הסגל מעולה! אבל מצד שני מערך הכושר צריך לדאוג לזה- ועל זה אני כבר לא סגור כמה אפשר לסמוך)...
לא לא לא אין משמעות לאליפות! סה טו. כל עוד הליגה פה ממשיכה עם הפיינל פור הבזיוני הזה אין לאליפות שום משמעות. כלום!
ברור שיש משמעות. זה היה נחמד להגיד שאין משמעות בגלל הפיינל פור כשהיינו אלופים, כי זו פריביליגיה של אלופים. אבל כשאתה לוזר, אין לך את זה. אי אפשר להגיד שמה שקרה לנו היה בגלל הפיינל פור, כי בשנה שעברה היינו עלובים, נקודה. ושנה לפני זה, הפסדנו בסדרה(שהיו לנו שלוש הזדמנויות לנצח, mind you).
25 מיליון דולר או יותר, ושלוש שנים אין אליפות? כשל מערכתי, לא של השיטה, לא של הליגה, לא של הפיינל פור. וזה משפיע הקבוצה לטווח הארוך. היכולת של מכבי באירופה מתבססת, במובן מסויים, או לפחות התבססה, על השקט שלה בזירה המקומית
09 אוקטובר 2016, 00:26
09 אוקטובר 2016, 00:28
yanay21 כתב:אם היית אומר את זה אחרי ההפסדים שלנו ב2008, 2010, 2013, הייתי אומר סבבה. אבל אני מוכן לחתום על זה שבשנה שעברה היינו מפסידים גם בסדרה. אם לא לראשון, אז לירושלים. הם היו טובים מאיתנו משמעותית בשלב הזה של העונה. וכמו שאור אמר, אתה מתחרה-אז זה כן משנה. לו מכבי הייתה פורשת מהליגה, סבבה, זה לא משנה כי לא משחקים. אבל כל עוד מכבי לוקחת חלק במפעל, היא צריכה לקחת אותו. ובהתחשב בעובדה שהפער התקציבי שלה על פני הקבוצות האחרות הוא פסיכי ובלתי נתפס, גם במשחק אחד אין סיבה שנפסיד. ושוב, ב2015 הפסדנו בסדרה. תאר לך מה היה קורה לו צסק"א לא הייתה מגיעה לגמר בVTB, אם היה פיינל פור, והיא הייתה מפסידה לקבוצה עם רבע מהתקציב שלה? הכיכר האדומה הייתה אדומה אפילו יותר. אין תירוץ, הפיינל פור לא אשם במה שקרה לנו, ככה שהאליפות רלוונטית מאוד
09 אוקטובר 2016, 00:29
09 אוקטובר 2016, 00:33
my man כתב:נסכים שלא להסכים כי אני באמצע לכתוב מבחן...
09 אוקטובר 2016, 00:37
09 אוקטובר 2016, 00:38
LIAV10 כתב:אורי יצא לך פעם להגיד שיש לך עיניים בגב?
09 אוקטובר 2016, 00:40
my man כתב:LIAV10 כתב:אורי יצא לך פעם להגיד שיש לך עיניים בגב?
עוד לא אבל בורח לי המורה לפעמים...
09 אוקטובר 2016, 00:41
LIAV10 כתב:אורי יצא לך פעם להגיד שיש לך עיניים בגב?
09 אוקטובר 2016, 00:46