המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
MaccabiTA כתב:כרמל, אני צריך שירים בספרדית למטרות חינוכיות
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
מתבייש לומר שלא ראיתי אפילו אחד
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
13:24
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
זה גאג חוזר, אין לו יכולת מלאה להעריך את זה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
את הוווואאאט?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:מתבייש לומר שלא ראיתי אפילו אחד
את הוווואאאט?
כן
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:
את הוווואאאט?
כן
ראיתי לא מעט פאמילי גאי בחיי
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה גאג חוזר, אין לו יכולת מלאה להעריך את זה
את הוווואאאט?
כן
אבל אמרת שלא ראית
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:את הוווואאאט?
כן
אבל אמרת שלא ראית
את העונה החדשה לא ראיתי
די בטוח שכבר היו לנו פה כמה דיוני פאמילי גאי ואני חושב שהיית חלק מהם
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
את העונות הראשונות ראית? מזעזע עד כמה זה היה רעMaccabiTA כתב:כרמל, אני צריך שירים בספרדית למטרות חינוכיות
תגגל שירים של juanes, בעיקר מהדיסק mi sangre
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
את העונות הראשונות ראית? מזעזע עד כמה זה היה רעMaccabiTA כתב:כרמל, אני צריך שירים בספרדית למטרות חינוכיות
יש כמה טובים שלו שהכרתי האמת
מחיפוש קצר מצאתי איזו להקת פולק/האבי מטאל ספרדית בשם mago de oz והם לא רעים בכלל
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן
אבל אמרת שלא ראית
את העונה החדשה לא ראיתי
כן..היה לי מוזר
לא קריטי שלא ראית, נראה לי אור התחיל רק לפני שבוע
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ראיתי לא מעט פאמילי גאי בחיי
אבל אמרת שלא ראית
את העונה החדשה לא ראיתי
כן..היה לי מוזר
לא קריטי שלא ראית, נראה לי אור התחיל רק לפני שבוע
אני בקצב של יס
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
מחיפוש קצר מצאתי איזו להקת פולק/האבי מטאל ספרדית בשם mago de oz והם לא רעים בכלל
שכחתי שרוב הטעם שלך במוזיקה הוא על הפנים
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ובנושא אחר, העונה החדשה של פמילי גאי טובה ממש
שכחתי שרוב הטעם שלך במוזיקה הוא על הפנים
סליחה שחטאתי לך, הו מבקרת איכות מוזיקה גדולה
בד"כ אני לא חובב גדול של פולק מטאל, אבל יש להם אחלה שירים עם טאצ' ימי-ביינימי מוזר כזה
MTA2311 כתב:יש כל יום שישי בצהריים ב100 fm חגיגה לטינית עם קיקה סמואל
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:יש כל יום שישי בצהריים ב100 fm חגיגה לטינית עם קיקה סמואל
אדאג לכייל לי במילואים
באיזו שעה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים