המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:טוב שמעו! זה לא הערב הנכון לפורום יבש.
תתחילו לכתוב פה והרבה!
MTA2311 כתב:my man כתב:טוב שמעו! זה לא הערב הנכון לפורום יבש.
תתחילו לכתוב פה והרבה!
מה פספסתי?
LIAV10 כתב:שמועות שאד שירן צילם בימים האחרונים קליפ לשיר חדש.
הוא גם החליף את התמונת פרופיל בכל הרשתות לרקע בצבע תכלת, מעניין מה זה אומר.
LIAV10 כתב:שמועות שאד שירן צילם בימים האחרונים קליפ לשיר חדש.
MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
חשבתי שאתה בדרך לעפולה
my man כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
המקום בוא אני ביליתי את התיכון שלי בלאכול פלאפל היה הגרוע מכולם!
האיש היה מגרד את הגב המיוזע שלו עם הסכין שאיתה היה מורח את החומוס על הפיתות(מיותר לציין שמעולם לא הזמנתי חומוס.)
my man כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
חשבתי שאתה בדרך לעפולה
שמע אולי השבוע אנחנו ניסע עם המשפחה צפונה ואולי אולי אזכה לאכול ברימיני.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שמועות שאד שירן צילם בימים האחרונים קליפ לשיר חדש.
אתה כזה פאנבוי
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
המקום בוא אני ביליתי את התיכון שלי בלאכול פלאפל היה הגרוע מכולם!
האיש היה מגרד את הגב המיוזע שלו עם הסכין שאיתה היה מורח את החומוס על הפיתות(מיותר לציין שמעולם לא הזמנתי חומוס.)
זה חייב להיות פלאפל ממש טוב בשביל שתמשיך לחזור אליו אחרי שהאיש שם גירד את הגב המיוזע שלו עם הסכין של החומוס
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
חשבתי שאתה בדרך לעפולה
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא ידעתם דיזנטריה מהי עד שלא אכלתם פרגיות באיציק הגדול ביפו כי "נו מה כבר יכול לקרות אור, אני במאנצ' מפחיד"
אז כל ההודעות שכתבת היום היו מהשירותים אני מניחה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים