המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:כל סיפורי התרגיל הגיוניים אולי אבל לא מסבירים את את העובדה שנציגי WADA היו פה כבר כמה ימים וגם העבירו את גייטס וקיצ'ן מנהריה בדיקות שתן. חוץ מזה שאף אחד כנראה לא יודע איזה גוף עשה את הבדיקות האלה, כי כל אתר אומר משהו אחר
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כל סיפורי התרגיל הגיוניים אולי אבל לא מסבירים את את העובדה שנציגי WADA היו פה כבר כמה ימים וגם העבירו את גייטס וקיצ'ן מנהריה בדיקות שתן. חוץ מזה שאף אחד כנראה לא יודע איזה גוף עשה את הבדיקות האלה, כי כל אתר אומר משהו אחר
ושוב אני חוזרת לבגין ומאחלת בהצלחה לשני הצדדים
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כל סיפורי התרגיל הגיוניים אולי אבל לא מסבירים את את העובדה שנציגי WADA היו פה כבר כמה ימים וגם העבירו את גייטס וקיצ'ן מנהריה בדיקות שתן. חוץ מזה שאף אחד כנראה לא יודע איזה גוף עשה את הבדיקות האלה, כי כל אתר אומר משהו אחר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כל סיפורי התרגיל הגיוניים אולי אבל לא מסבירים את את העובדה שנציגי WADA היו פה כבר כמה ימים וגם העבירו את גייטס וקיצ'ן מנהריה בדיקות שתן. חוץ מזה שאף אחד כנראה לא יודע איזה גוף עשה את הבדיקות האלה, כי כל אתר אומר משהו אחר
ואחרי זה מאשימים אותך בסמולניות
MTA2311 כתב:סוני צריך לעוף כן? אבל פתאום כל הפרסומים האחרונים נכנסים לפרופורציה. פעם הוא מעביר את צירבאס התעללות רגשית, פעם הוא נרקומן..
מועדון בדיחה.
החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
RomanR כתב:כל סיפורי התרגיל הגיוניים אולי אבל לא מסבירים את את העובדה שנציגי WADA היו פה כבר כמה ימים וגם העבירו את גייטס וקיצ'ן מנהריה בדיקות שתן. חוץ מזה שאף אחד כנראה לא יודע איזה גוף עשה את הבדיקות האלה, כי כל אתר אומר משהו אחר
החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מצטער, אבל הסיפור שלו נשמע אמין מדי.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מצטער, אבל הסיפור שלו נשמע אמין מדי.
אני מסכים.
מצד שני, החוק היבש נותן למכבי קייס לחתוך אותו.
הבדיקה שלו לא עברה. במשך שעות. שתה מים, היה חייב ללכת לילד...
כולה היה צריך לעשות פיפי בכוס.
בלי סיפורים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־20 אורחים