המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:arel123 כתב:בסופו של דבר בלאט יחתום והכל יהיה בסדר
ככה אתה "מאמין"?
RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום
RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום
MTA2311 כתב:RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום
את מי לא מעניין רק כסף? מי מוכן לוותר על שקל היום? אתה מוכן לוותר על שקל מהפרנסה שלך?
צר לי, זאת לא פחות מחוצפה להיכנס לאדם לכיס.
RomanR כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום
את מי לא מעניין רק כסף? מי מוכן לוותר על שקל היום? אתה מוכן לוותר על שקל מהפרנסה שלך?
צר לי, זאת לא פחות מחוצפה להיכנס לאדם לכיס.
שלא תבינו לא נכון, כסף זה דבר מאוד חשוב בחיים. אין לי ספק שזה מרכיב משמעותי. אבל אם הפרסומים נכונים מכבי מציעה לו משכורת לא קטנה בכלל, בספק אם ההבדל אצל חימקי גדול בהרבה. אין לי בעיה גם שילך לחימקי או לכל מקום אחר, יותר מפריע לי פסטיבל ה"בלאט הו מכביסט ואוהב המועדון" שלאו דווקא נפוץ בפורום
“Of course, I miss Russia, but neither CSKA nor Khimki entered into negotiations with me. Nothing has happened towards this direction”, Blatt admitted.
אחדשיודע כתב:“Of course, I miss Russia, but neither CSKA nor Khimki entered into negotiations with me. Nothing has happened towards this direction”, Blatt admitted.
http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ow-rumors/
Number8 כתב:מתי תבינו שבלאט מחפש אתגרים שעוד לא היו לו.. אין לו שום אינטרס מקצועי לחזור למכבי. כאן הוא כבר השיג הכל. אז יותר כסף? אחרי המיליונים שהוא עשה בקליבלנד יש לו מספיק כסף.
הוא יעדיף כל דבר שהוא עוד לא הצליח להשיג, על פני מכבי - וכן גם אם זה לקחת קבוצה טורקית אנונימית ולהביא אותה לפלייאוף. וגם אם זה לקחת את חימקי מוסקבה ולנסות להביא אותה לפיינל פור של היורוליג.
הוא רוצה קבלות. והוא רוצה לחזור לNBA. עם עוד הצלחה במכבי הוא לא יעורר עניין בארה"ב. לעומת זאת אם יהיה לו הישג בקבוצה אחרת במדינה אחרת - הוא כן יעורר עניין בארה"ב.
מה שבטוח - אם בלאט היה חוזר, כל השיט שקרה השנה היה נמחק ועוד פעם היו נמכרים 10000 מנויים. לעומת זאת אני לא רואה את ספאחיה מוכר מנויים בכלל.. אף אחד לא תופס ממנו יותר מדי. בסוף הוא לא הגיע לשום הישג מרשים בקריירה שלו כמאמן ראשי. והקדנציה הקודמת שלו במכבי לא היתה טובה.
jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
toja27 כתב:jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו ..
הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
שמוליק כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.
אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
Holiday_Armadillo כתב:שמוליק כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.
אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
כן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־23 אורחים