ת'רד הצוות המקצועי הבא - גודס סיכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המאמן הבא- נבן ספאחיה סיכם עקרונית

הודעהעל ידי RomanR » 09 יוני 2017, 15:25

לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי arel123 » 09 יוני 2017, 15:28

שועל כתב:
arel123 כתב:בסופו של דבר בלאט יחתום והכל יהיה בסדר

ככה אתה "מאמין"?

זאת דעתי
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי rc4991 » 09 יוני 2017, 15:39

אני עדיין חושב שהמגעים עם בלאט נועדו להרגיע את האוהדים
ספאחיה מאמן טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 09 יוני 2017, 15:44

RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום

למה אתה הולך לשם ולמה זה קריטי בעינך בכלל אם הוא מכביסט בדם או לא? למה קשה לך להבין את המניעים הברורים לחוסר ההתלהבות שלו? הוא טעם מההנהלה הזו ומהצוות המקצועי הזה יותר מרבים אחרים, אז למה שהוא ישוש לחזור?

לא מבין את צורת החשיבה שלך.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2017, 16:02

RomanR כתב:לי אין שום בעיה להגיד שכל מה שמעניין את בלאט זה כסף. שאני לא קונה מילה מקשקושי ה"אני מכביסט שמדמם צהוב כחול" כמו גם את קשקושי "שמח לחזור הביתה" אם יחתום

את מי לא מעניין רק כסף? מי מוכן לוותר על שקל היום? אתה מוכן לוותר על שקל מהפרנסה שלך?

צר לי, זאת לא פחות מחוצפה להיכנס לאדם לכיס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי RomanR » 09 יוני 2017, 16:04

MTA2311 כתב:

את מי לא מעניין רק כסף? מי מוכן לוותר על שקל היום? אתה מוכן לוותר על שקל מהפרנסה שלך?

שלא תבינו לא נכון, כסף זה דבר מאוד חשוב בחיים. אין לי ספק שזה מרכיב משמעותי. אבל אם הפרסומים נכונים מכבי מציעה לו משכורת לא קטנה בכלל, בספק אם ההבדל אצל חימקי גדול בהרבה. אין לי בעיה גם שילך לחימקי או לכל מקום אחר, יותר מפריע לי פסטיבל ה"בלאט הו מכביסט ואוהב המועדון" שלאו דווקא נפוץ בפורום
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2017, 16:07

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

שלא תבינו לא נכון, כסף זה דבר מאוד חשוב בחיים. אין לי ספק שזה מרכיב משמעותי. אבל אם הפרסומים נכונים מכבי מציעה לו משכורת לא קטנה בכלל, בספק אם ההבדל אצל חימקי גדול בהרבה. אין לי בעיה גם שילך לחימקי או לכל מקום אחר, יותר מפריע לי פסטיבל ה"בלאט הו מכביסט ואוהב המועדון" שלאו דווקא נפוץ בפורום

ברור, הפסטיבל הזה לא רלוונטי אף פעם. אין כזה דבר מכביזם. כדורסל זה עסק, זאת הפרנסה של אנשים. זה תמיד יהיה המניע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 יוני 2017, 16:23

“Of course, I miss Russia, but neither CSKA nor Khimki entered into negotiations with me. Nothing has happened towards this direction”, Blatt admitted.

http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ow-rumors/
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 09 יוני 2017, 16:25

זה הכסף, אבל גם לתיעוב שלו את הנהלת המועדון יש חלק בעניין. אני בטוח בכך.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 09 יוני 2017, 16:30

האמת מעדיף אולי את ספחיה אחלה של מאמן
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Number8 » 09 יוני 2017, 16:47

מתי תבינו שבלאט מחפש אתגרים שעוד לא היו לו.. אין לו שום אינטרס מקצועי לחזור למכבי. כאן הוא כבר השיג הכל. אז יותר כסף? אחרי המיליונים שהוא עשה בקליבלנד יש לו מספיק כסף.
הוא יעדיף כל דבר שהוא עוד לא הצליח להשיג, על פני מכבי - וכן גם אם זה לקחת קבוצה טורקית אנונימית ולהביא אותה לפלייאוף. וגם אם זה לקחת את חימקי מוסקבה ולנסות להביא אותה לפיינל פור של היורוליג.
הוא רוצה קבלות. והוא רוצה לחזור לNBA. עם עוד הצלחה במכבי הוא לא יעורר עניין בארה"ב. לעומת זאת אם יהיה לו הישג בקבוצה אחרת במדינה אחרת - הוא כן יעורר עניין בארה"ב.

מה שבטוח - אם בלאט היה חוזר, כל השיט שקרה השנה היה נמחק ועוד פעם היו נמכרים 10000 מנויים. לעומת זאת אני לא רואה את ספאחיה מוכר מנויים בכלל.. אף אחד לא תופס ממנו יותר מדי. בסוף הוא לא הגיע לשום הישג מרשים בקריירה שלו כמאמן ראשי. והקדנציה הקודמת שלו במכבי לא היתה טובה.
Number8

הודעהעל ידי RomanR » 09 יוני 2017, 17:05

אחדשיודע כתב:
“Of course, I miss Russia, but neither CSKA nor Khimki entered into negotiations with me. Nothing has happened towards this direction”, Blatt admitted.

http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... ow-rumors/

I trust him as far as I can throw him.
בלאט הוא חרטטן דגול, זה לא אומר כלום
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שחף1 » 09 יוני 2017, 17:13

חוץ מבלאט ואיזה קליבר סטייל מסינה, כל השאר די באותו לבל. ספאחיה האמת שם הרבה יותר נורמלי משאראס שמאמן בערך יומיים. היה עוזר של מאמן nba טוב שזה לא רע בכלל.

בת׳כלס מה שמהותי זה מי בונה את הסגל. אם זה שוב אבי המצב רע
שחף1

Re: ת'רד המאמן הבא - נבן ספאחיה סיכם עקרונית

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2017, 17:41

ברצוקאס ואיטודיס (אם ישוחרר מצסקא בשביל בלאט לדוגמה) הם לא באותו קליבר של שאראס ופלאזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 יוני 2017, 18:05

Number8 כתב:מתי תבינו שבלאט מחפש אתגרים שעוד לא היו לו.. אין לו שום אינטרס מקצועי לחזור למכבי. כאן הוא כבר השיג הכל. אז יותר כסף? אחרי המיליונים שהוא עשה בקליבלנד יש לו מספיק כסף.
הוא יעדיף כל דבר שהוא עוד לא הצליח להשיג, על פני מכבי - וכן גם אם זה לקחת קבוצה טורקית אנונימית ולהביא אותה לפלייאוף. וגם אם זה לקחת את חימקי מוסקבה ולנסות להביא אותה לפיינל פור של היורוליג.
הוא רוצה קבלות. והוא רוצה לחזור לNBA. עם עוד הצלחה במכבי הוא לא יעורר עניין בארה"ב. לעומת זאת אם יהיה לו הישג בקבוצה אחרת במדינה אחרת - הוא כן יעורר עניין בארה"ב.

מה שבטוח - אם בלאט היה חוזר, כל השיט שקרה השנה היה נמחק ועוד פעם היו נמכרים 10000 מנויים. לעומת זאת אני לא רואה את ספאחיה מוכר מנויים בכלל.. אף אחד לא תופס ממנו יותר מדי. בסוף הוא לא הגיע לשום הישג מרשים בקריירה שלו כמאמן ראשי. והקדנציה הקודמת שלו במכבי לא היתה טובה.

זה שהוא הרוויח הרבה כסף לאורך הקריירה (ובפרט בשנים האחרונות), לא אומר שהוא לא מעוניין לנצל את הפיק ולמצות רווחים.
עם זאת, אני כן מסכים עם הטענה שבמכבי הוא בעיקר יכול לפגוע במוניטין שלו (אלא אם הוא מגיע לפיינל פור ורחוק מכך), לאור ההישגים שחווה פה, בעוד שבקבוצה כמו חימקי, גם פלייאוף ייחשב להצלחה מבחינת הרזומה שלו. ובכל אופן, צריך להפריד בין העניין הזה ל-NBA. זאת אומרת, סביר להניח שהוא היה רוצה להיות מאמן ראשי ב-NBA, אבל ספק אם זה שמניע ומנחה אותו בבחירת הדרך המקצועית שלו. אם הוא היה כל כך להוט להיות שם, הוא היה צריך מלכתחילה לבחור במשרת העוזר (ולהרוויח הרבה פחות כסף) ולא לחזור לאירופה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 09 יוני 2017, 18:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2017, 18:07

אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.
מאמין שזה גם נמצא בראש של מקבלי ההחלטות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 יוני 2017, 18:17

jol9 כתב:אגב ספאחיה הרבה יותר זול מבלאט.

האמת המשכורת שמכבי הציע לבלאט היא גבוהה מאוד. זה מבאס משהו ..
הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמוליק » 09 יוני 2017, 21:26

toja27 כתב:

הרעיון עם ספאחיה דווקא נשמע לי נחמד מאוד, אני רק ממש מקווה שיתנו לו את המקום שלו לעבוד, שיתנו בו אמון ויתנו לו מרחב. במצב כזה, אני אפילו מעדיף את ספאחיה.

ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.
אני היחידי כאן שחושב שגרשון ושמיר אידאלי עבורנו?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 יוני 2017, 22:08

שמוליק כתב:
toja27 כתב:

ספאחיה באמת מתאים אבל הוא רך מדי ולא יעמוד בלחץ ההנהלה כמו בקדנציה הקודמת. יאכלו לו שוב את הראש והוא יתפשר כי הוא קונפורמיסט.

כן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2017, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:
שמוליק כתב:
toja27 כתב:

כן

לגמרי כן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־23 אורחים