ת'רד המלפפונים (העגום) V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים (והמשוחררים) V5, לנדסברג ופניני בדרך החוצ

הודעהעל ידי Naor116 » 30 יוני 2017, 16:08

מקווה מאוד שמכבי יפנו לשוק הנבא, טיוס האניקט מקדניאלס סתם לדוגמא זאת שלישייה קטלנית מבחינה הגנתית ואתלטית
Naor116

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:14

אני חייב לטחון עוד קצת את הדיון ולהגיד שהאניקט הוא 3. לי הוא תמיד הזכיר את טיישון פרינס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2017, 16:15

בהתחשב במה שדיבר' מקבל אז משעור לא שווה שקל יותר מ300..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:16

אדם כתב:אנחנו פה מדברים על מי ישאר מי לא מי מגיע ואם לשים לב או בלי אנחנו עומדים כנראה על פי המסתמן לטוב או לרע נראה בעתיד אבל לראות מכבי חדשה מכל הבחינות.
כל השלד הישראלי או לפחות 90 אחוז ממנו כנראה יפרד ממכבי כל מי שיתרגלנו לראות לטוב ולרע.
ללא קשר למי שאהבנו חלק אהבו את אלה וחלק את אלה וחלק לא אהבו .
זה עדין רגע בתור אוהד קצת צובט קצת מעציב,כן מעציב גם אם היו בשנים האחרונות שנים קשות ועצובות מאוד ,הרגע הזה הוא רגע שונה רגע של פרידה של עצב מקטע שונה,וכן גם אם רובם חיבים לעזוב ומיצנו אותם ולא סיפקו את הסחורה ולא אהבנו עדין זה קצת צובט.
נכוו לאנדסברג דעותי על ידועות אבל זה עצוב,פניני שבבעיני סמל ענק במכבי וכנראה סים את דרכו חבל שככה סים וכולי תקווה שאיכשהו יוכלו למצוא לו תפקיד במערכת,מגיע לו ונמאס שמכבי מסימת לא יפה אם שחקנים אנשי מועדון בעיקר שזה אנשים כמו פניני שתרמו והיו מכביסטים ,אם למכבי היה עודף היתי רוצה שיקבל שנת פרישה.
אחרונים זה אוחיון ומקל,אוחיון אם כל קרה הבריחה שלו עדין הוא סוג של שחקן נשמה,מחויב שחקן שמתחברים אליו ואני מקווה שישאר בסופו של דבר קשה לי להאמין כי אם ההצעה אליו נמוכה ממה שדיברתלומאו מקבל אז זה קצת פגיעה באגו,וכרגע אני לא מדבר אם זה נכון או לא נכון ועל זה שדיברתלומאו נבחר למצטין העונה וכל מיני הצדקןת,אני מדבר מהצד של אוחיון האם הוא יוכל כשחקן ותיק במכבי בעל מעמד לקבל את זה שבתור ישראלי הוא לא המשתכר הגבוה גם אם גם כרגע הוא לא המשתכר הגבוה אבל זה שונה בהיסתכלות שמגיעים שחקנים מסוימים .
מכמה בחינות לדעתי חשוב הישארות של אוחיון ,הראשונה זה היזדהות המועדון צריך קצת פנים קצת מישו שקשור אי אפשר לעשות בבום הפיכה ולא להשאיר זכר.
נקודה שניה,זה השלד הישראלי מכבי מביאה כמות של ישראלים חדשים וכן צריך דמות ותיקה מישו מהמערכת שידביק אותם יכוון ,הכניסה למכבי היא קשה ושהישראלים החדשים יכנסו זה יהיה להם שוק בכל מקרה לפחות אוחיון יכול להפוך לאיזו דמות מוכרת שתיתן להם גב ולמי לפנות ולא יהיו עדר בלי רועה ,כי זו בעיה ,גם אם בסופו של דבר חלקם יהפכו לותיקים ולדמויות במכבי אבל להיכנס למקום חדש מלחיץ וריק מאיזה מישו להישען מישו מוכר שמכיר את המקום זה בעיתי זה לוקח זמן וצריך מישו שירכך להם ולזה קוראים חדר הלבשה .
גם נקודה נוספת אין שום מנהיג בישראלים שהבאנו וזה לא ענין של זמן ,טיוס הוא חלק הוא לא דמות מובילה או שאתה מסתכל וסומך אותו דבר גק ודיברתלומאו הם דמויות שהולכות אחרי ולא מובילות ואני לא מדבר על יכולות כדורסל,אלא על אופי מנהיגות מנטליות שאלה דברים מאוד חשובים בקבוצה .
מכבי צריכה לחשוב מי מהישראלים שבאו או יגיעו יהיה הדמות הבן אדם של המועדון מי בכלל יהיה קפטן מכל אלה.
גם בשנים הרעות תמיד היתה מין דמות של בגרות של נוכחות,הנפלד אחרי זה טל ברושטין,פניני אוחיון ,כל אחד מהם נכנס בזמן שהיה אחד או כמה אחרים שנמצאים וותיקים אבל השנה מסתמן נקיון מאפס.
גם אם הישראלים השנה ובשנים האחרונות בכלל לא הוכיחו מנהיגות ולא הובילו ולא לקחו על עצמם את הבית שלהם עדי זה מצרך חשוב וקריטי וזה אולי אחת הסיבות גם שנראנו ככה בהעדר ישראלים רעבים מובילים מנהיגים שמציק להם,פניני אכזב אותי בקטע הזה אבל הוא כנראה כבר מעבר ליכולות גמר מנטלית כבר ונגמר כוחותיו וגם אוחיון שהראה איכפתיות וכעס אבל לא עשה מעבר לפרצופים כנראה שום דבר מאחורי הקלעים כדי לקחת מנהיגות ולהגיד אני בעל הבית.

אחרון חביב הוא גל מקל ,כן הרבה אהבה או הערכה אין כלפיו כאן אבל אדבר עליו מקצועית.
גל שחקן סופר מקצועי ומחויב ,בא תמיד לעבודה תמיד רוצה לנצח ותמיד איכפת לו.
הבעיה שאיפה שהוא חושב שהוא נמצא בראש ואיפה שהוא באמת נמצא מבחינת היכולות אין סינכרון,הבן אדם רוצה להוביל קבוצה והוא כנראה יכול אבל זה אומר קבוצה בינונית ומטה ללא הרבה שאיפות.
חשוב לציןן שבעיקר בגלל הכח רצון שלו ובעעקר בגלל זה שבראש שלו הוא סופרסטאר על הוא הגיע לאן שהגיע ובזכות
הסגנון כדורסל של גל להבדיל מאחויון מצריך לתת לו להיות בעל הבית שהקבוצה בידים שלו הוא פחות יעיל ויכול לתרום כשחקן משלים ,בגלל שאין לו איזו קליעה או איזה משו ספציפי אלא הוא בא ליגי ביטוי שהכדור בידים שלו והוא מנהל את המשחק והכיוון שלו ומצד שני אין לו את היכולות לזה אבל רק ככה הוא יכול לשחק ולתרום ורק בסגנון משחק כזה הוא יכול כביכול לפרוח ולבוא לידי ביטוי ,זה אומר שכאשר זה קורה וגל הוא בעל הבית התקרת זכוכית של זה ,זה בינוניות,וזו הבעיה של מכבי.
הסגנון של גל לא הישתנה ולא היתבגר הוא רוצה לשחק בסגנון שהכדור אצלו עד המסירה המכרעת ללא הבנה כנראה שהכדור צריך עוד ידים יותר מעוד מסירה וזהו.

הרצון שלו דווקא לקחת זריקות מכריעות ולקחת כדורים אחרונים דווקא לטובתו גם אם לפעמים זה לא נעשה בצורה הכי טובה.

להשאיר את גל זה אומר לתת לו את הקבוצה גם אם הוא עולה מהספסל זה אומר סגנון משחק מסוים שאיתו מכבי תסתובב סביב בינוניית כמו שקרה באמצע עונה שהוא הגיע שסימנו את היורוליג ושיחקנו ביורוקאפ,גל פרח מכבי לא וזו בדיוק הנקודה.
אם גל היה יכול לשנות את הנקודה הזו ולהפנים ולהגיע להבנה שהוא בקבוצות גדולות וברמה הגבוהה תפקידו לא יכול להיות מספר 1 וגם לא 2 אולי הדברים יראו אחרת,זה אומר מבחינתו או לותר על שאיפות להיתמודד ברמות הגבוהות וללאת לשחק בירושלים וכל מיני דרג 3 4 באירופה ואולח לקבל את עמדת הרכז הפותח ,או לשנות ולהבין שבשביל להיות ברמות הגבוהות חיב לשנות ולהגיע לסנכרון ביכולות ובהבנה של תפקידו בקבוצה.

דבר אחרון צריך לזכור שקבוצה רעה ולא בריאה גם טובים יותר נובלים ונפגעים,שקבוצה בריאה וזורמת כולם יכולים לפרוח ולהביא לידי ביטוי את היכולות והתרומה שלהם למקסום

אותי אישית זה לא מעציב. חלק גדול מזה שהישראלים לא הצליחו בתפקידם גם בליגה הישראלית. הקונוטוציה שלי איתם היא שלילית. אני לא חושב שקבוצה כמו מכבי יכולה להרשות לעצמה לתת חוזים מופרכים לשחקנים ותיקים רק בשביל כבוד הפרישה. בזמנו חשבתי קצת אחרת למשל לגבי סמית. אבל דעתי השתנתה משהו לאחר שאני רואה כמה כסף הולך על זה. מה גם שלסמית יש חוזה חתום בניגוד לאוחיון למשל. אני בעד רענון הישראלים . אני חושב שצריך דם חדש לקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:17

my man כתב:בהתחשב במה שדיבר' מקבל אז משעור לא שווה שקל יותר מ300..

יסגרו על 325, מקלובה וכבש שחוט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:17

דווין סמית' היה ונשאר בעיני אחד השחקנים הכי פריכים ולוזרים בתולדות מכבי. הבן אדם הפסיד פה יותר תארים מכל זר אי פעם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:18

החציל האצטקי כתב:אני חייב לטחון עוד קצת את הדיון ולהגיד שהאניקט הוא 3. לי הוא תמיד הזכיר את טיישון פרינס.

אפשר להשתמש בו לדעתי בשתי העמדות. חלק מהיתרון שיש לך אותו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:18

toja27 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני חייב לטחון עוד קצת את הדיון ולהגיד שהאניקט הוא 3. לי הוא תמיד הזכיר את טיישון פרינס.

הוא חלש מדי פיזית בעמדה 4. גם לא קולע מספיק טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 30 יוני 2017, 16:19

my man כתב:בהתחשב במה שדיבר' מקבל אז משעור לא שווה שקל יותר מ300..

אם הייתי צריך לבחור בין שניהם הייתי מעדיף את משעור האמת..
רק אני?
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2017, 16:19

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

כן
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2017, 16:21

החציל האצטקי כתב:דווין סמית' היה ונשאר בעיני אחד השחקנים הכי פריכים ולוזרים בתולדות מכבי. הבן אדם הפסיד פה יותר תארים מכל זר אי פעם.

אמיתי? אני אוהב אותו מאד..
אשמתו שמכבי טמבלים? בלי ברכיים עדיין כשראה את מגדל בגמר נכנס בהם בלי ברקסים..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 30 יוני 2017, 16:21

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

לעמדה 3 אתה צריך יותר קליעה באופן כללי :)
הוא אכן קצת דקיק לעמדה 4, אבל עם כל הדקיקות הזאת הוא עדיין מצליח לאסוף ריבאונדים כמו מכונה. באופן כללי, אני מעדיף שהשחקנים יהיו קצת גדולים יותר לעמדות שלהם מאשר ההפך ולכן כאן אני איתך באותו ראש. אבל נקודתית אליו, הוא סוג של תופעה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 30 יוני 2017, 16:21

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

ביורוליג של היום אין שום בעיה שהוא ישחק בעמדה 4, אין כמעט שחקנים פיזיים ושמסתמכים על פיזיות.
קליעה צריך לא פחות בעמדה 3.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 יוני 2017, 16:22

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:

לא קולע מספיק טוב, אז נשים אותו ב3?

הוא טווינר, אין לו עמדה מובהקת (בניגוד למשעור נגיד, שלא יכול לשחק גם שנייה 3 ביורוליג). העמדה שלו תיקבע בהתאם לשחקנים שיהיו איתו על הפרקט בכל רגע נתון ובהתאם לשחקן שירצו שיעצור בהגנה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2017, 16:22

אני חייב לציין שאני מתחיל להתרגש..
שחרור של כל הסגל שווה לי כמו החתמות טובות ואולי אפילו יותר..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 30 יוני 2017, 16:24

החציל האצטקי כתב:דווין סמית' היה ונשאר בעיני אחד השחקנים הכי פריכים ולוזרים בתולדות מכבי. הבן אדם הפסיד פה יותר תארים מכל זר אי פעם.

לא הייתי מודד אותו לפי זה, וגם אי אפשר להגיד עליו שהוא נעלם במעמדים כאלו. זו רחוקה מלהיות אשמתו (והוא גם היה פצוע באחד או שניים מסיומי העונות).
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Naor116 » 30 יוני 2017, 16:24

במכבי הוא צריך לשחק 4 , השינוי פה צריך להגיע דווקא מעמדה 5, הסנטר הבא של מכבי צריך להיות חזק פיזית ונייד כדי לפצות על הנתונים הפיזיים של האניקט . מילוטינוב יכול להיות מושלם ל5 במכבי
Naor116

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2017, 16:26

Naor116 כתב:במכבי הוא צריך לשחק 4 , השינוי פה צריך להגיע דווקא מעמדה 5, הסנטר הבא של מכבי צריך להיות חזק פיזית ונייד כדי לפצות על הנתונים הפיזיים של האניקט . מילוטינוב יכול להיות מושלם ל5 במכבי

איך רציתי את דובליביץ' יווו
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 יוני 2017, 16:29

אני אסביר.
אני חושב שהיתרון של האניקט מעמדה 3 הוא שהוא מסוגל לעזור הגנתית גם על גארדים וגם על גבוהים. ברור שגם לשלוט בריבאונד.
הוא גם מוסר מצויין ונע טוב ללא הכדור.

הוא יכול לחפות על רגליים איטיות קצת של איזה 4 כבד יותר, ובמקביל לפרק איזה פוינט גארד בהגנה פתאום.

הוא בהחלט יכול לתת דקות ב4 סמול בול, אבל בעיניי היתרונות שלו ב3 גדולים יותר, משמעותית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 30 יוני 2017, 16:29

my man כתב:
Naor116 כתב:במכבי הוא צריך לשחק 4 , השינוי פה צריך להגיע דווקא מעמדה 5, הסנטר הבא של מכבי צריך להיות חזק פיזית ונייד כדי לפצות על הנתונים הפיזיים של האניקט . מילוטינוב יכול להיות מושלם ל5 במכבי

איך רציתי את דובליביץ' יווו

אתה עדיין קונה מנוי אם מביאים את קלארק?
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים