המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בישראל פעם קראו לזה "תסמונת מכבי". קבוצה שהייתה מנצחת את מכבי בדרך כלל הייתה מפסידה במשחק שאחרי.ShiriV כתב:Jack55 כתב:הפסדים ל - כוכב + מלאגה + אנאדולו
ניצחנות על - ריאל + ז'לגיריס + פנר
הגיוני בסהכ
אחרי ניצחון גדול באה נפילה באופן סיסטמטי. זה כל כך מרתיח.. אין לתאר.
כל הנצחונות הגדולים האלה לא שווים כלום אם זאת התוצאה, אם נראים ככה מול קבוצות שחייבים לנצח אותן בהיכל. זה אבסורד.
אם כבר סטטיסטיקה- האחוזים מהעונשין של מכבי לעומת מלאגה.ShiriV כתב:ידעתם שמלאגה לא חטפה אפילו כדור אחד היום? ולמכבי היו 13..
סטטיסטיקה זה דרעק לפעמים.
שמואל1 כתב:אם כבר סטטיסטיקה- האחוזים מהעונשין של מכבי לעומת מלאגה.ShiriV כתב:ידעתם שמלאגה לא חטפה אפילו כדור אחד היום? ולמכבי היו 13..
שרמדיני עם כל ה 218 פאקינג קלעי פי 1000 יותר טוס מקיין המביך.
ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אם כבר סטטיסטיקה- האחוזים מהעונשין של מכבי לעומת מלאגה.ShiriV כתב:ידעתם שמלאגה לא חטפה אפילו כדור אחד היום? ולמכבי היו 13..
שרמדיני תמיד היה קלעי עונשין מעולה. הוא לא הפתיע אותי.
שמואל1 כתב:אם כבר סטטיסטיקה- האחוזים מהעונשין של מכבי לעומת מלאגה.ShiriV כתב:ידעתם שמלאגה לא חטפה אפילו כדור אחד היום? ולמכבי היו 13..
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:שמואל1 כתב:אם כבר סטטיסטיקה- האחוזים מהעונשין של מכבי לעומת מלאגה.ShiriV כתב:ידעתם שמלאגה לא חטפה אפילו כדור אחד היום? ולמכבי היו 13..
שרמדיני תמיד היה קלעי עונשין מעולה. הוא לא הפתיע אותי.
58% עד המשחק הערב.
Mmm כתב:להגיע לטופ 8 חייבים לפחות 7 ניצחונות בסיבוב הבא...מישהו רוצה להסביר לי איך נעשה זאת?בקיצור אין סיכוי...
באמברג ובסקוניה התחזקו מאד כולל זלגריס...
כמו כן ארמני אנדולו וולנסיה בחוץ לא פשוט...
לא נדבר על ריאל פאו ופנר וצסקא...
בקיצור לא מעשי
יוסי22 כתב:ההודעות המטומטמות על זה שההפסד הזה עלה לנו בטופ 8 מצליחות להתעלות כל פעם מחדש .
ועדיין הפסד מרגיז , מקומם ומיותר .
כי זה הפסד של שאננות , של התחכמות מיותרת ..
לא יודע מי אחראי על החילופים במכבי אבל אין לו שום רגש למשחק , אין לו את היכולת לזהות מתי לא כדאי לעצור מומנטום עם חילופים מהבית , מתי הזמן ללחוץ על הדוושה .
וכדאי שמכבי יעבדו על הנושא הזה בדחיפות כי הקבוצה הזו שווה טופ 8 ויהיה חבל מאוד אם לא נהיה שם .
שמואל1 כתב:Mmm כתב:להגיע לטופ 8 חייבים לפחות 7 ניצחונות בסיבוב הבא...מישהו רוצה להסביר לי איך נעשה זאת?בקיצור אין סיכוי...
בקיצור לא מעשי
לא יהיה טופ 8, כמעט בוודאות. מקווה שיהיה טופ 10.
Mmm כתב:שמואל1 כתב:Mmm כתב:להגיע לטופ 8 חייבים לפחות 7 ניצחונות בסיבוב הבא...מישהו רוצה להסביר לי איך נעשה זאת?בקיצור אין סיכוי...
בקיצור לא מעשי
ומה יתן טופ 10...
בקיצור עוד עונה לפח
אלוהים ישמורשמואל1 כתב:Mmm כתב:להגיע לטופ 8 חייבים לפחות 7 ניצחונות בסיבוב הבא...מישהו רוצה להסביר לי איך נעשה זאת?בקיצור אין סיכוי...
בקיצור לא מעשי
שמואל1 כתב:Mmm כתב:שמואל1 כתב:Mmm כתב:להגיע לטופ 8 חייבים לפחות 7 ניצחונות בסיבוב הבא...מישהו רוצה להסביר לי איך נעשה זאת?בקיצור אין סיכוי...
בקיצור לא מעשי
ומה יתן טופ 10...
בקיצור עוד עונה לפח
אחרי עונה של מקום 14, מקום 9 או 10 יתקבלו בברכה. אלו גם היו הציפיות בתחילת העונה.
מכבי לא באמת קבוצת פלייאוף.
יוסי22 כתב:ההודעות המטומטמות על זה שההפסד הזה עלה לנו בטופ 8 מצליחות להתעלות כל פעם מחדש .
ועדיין הפסד מרגיז , מקומם ומיותר .
כי זה הפסד של שאננות , של התחכמות מיותרת ..
לא יודע מי אחראי על החילופים במכבי אבל אין לו שום רגש למשחק , אין לו את היכולת לזהות מתי לא כדאי לעצור מומנטום עם חילופים מהבית , מתי הזמן ללחוץ על הדוושה .
וכדאי שמכבי יעבדו על הנושא הזה בדחיפות כי הקבוצה הזו שווה טופ 8 ויהיה חבל מאוד אם לא נהיה שם .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־51 אורחים