פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד פארגו: מכבי שלחה את חוזהו לבוררות משפטית בפיב"א

19 אוגוסט 2011, 10:56

כן,מה הקשר? ביקרות זה דבר ממש לא שלילי

19 אוגוסט 2011, 11:48

שחר.ג. כתב:כל כך נכון..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4110908,00.html

מה כל כך נכון שם?

לפארגו יש חוזה עם אופציית יציאה ל-NBA אם הוא לא הצליח לממש אותה בגלל בעיה זו או אחרת, לא צריך בכלל לעניין את מכבי. זה שיש שביתה זאת לא בעיה של מכבי והחתמת שחקני NBA נעשית בהתאם להודעה של פיב"א ששחקני NBA רשאים לחתום בקבוצות באירופה. הטיעון שמכבי נהנית מהשביתה ע"י החתמת פארמר ומצד שני מונעת מפארגו לחתום ב-NBA הוא טיעון מגוחך שלא יתקבל בפיב"א פשוט מהסיבה הפשוטה שפיב"א עצמה מרשה לשחקני NBA לחתום באירופה, החלטה לטובת פארגו על סמך טיעון כזה מוציאה את פיב"א מטומטמת. אם בבוררות יוחלט שפארגו צודק זה לא יהיה בגלל טיעונים הזויים כמו שמלניאק מעלה אלא זה יהיה בגלל שסעיף היציאה לא חד משמעי מספיק.

מעבר לכך, הטיעון שבא להצדיק את ההחלטה של פארגו בכך שמכבי הביאה לפארגו שחקנים על העמדה הוא עוד יותר מגוחך מהטיעון הראשון. ממתי יש לפארגו בלעדיות על עמדת הרכז? למכבי אסור לחזק את העמדה מחשש שפארגו חלילה יעלב?

הפסקה לפני האחרונה היא בכלל קשקוש שחוזר על עצמו כל פעם ובאמת חבל אפילו להתייחס אליה.

19 אוגוסט 2011, 12:15

EulGam05 כתב:
שחר.ג. כתב:כל כך נכון..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4110908,00.html

מה כל כך נכון שם?

לפארגו יש חוזה עם אופציית יציאה ל-NBA אם הוא לא הצליח לממש אותה בגלל בעיה זו או אחרת, לא צריך בכלל לעניין את מכבי. זה שיש שביתה זאת לא בעיה של מכבי והחתמת שחקני NBA נעשית בהתאם להודעה של פיב"א ששחקני NBA רשאים לחתום בקבוצות באירופה. הטיעון שמכבי נהנית מהשביתה ע"י החתמת פארמר ומצד שני מונעת מפארגו לחתום ב-NBA הוא טיעון מגוחך שלא יתקבל בפיב"א פשוט מהסיבה הפשוטה שפיב"א עצמה מרשה לשחקני NBA לחתום באירופה, החלטה לטובת פארגו על סמך טיעון כזה מוציאה את פיב"א מטומטמת. אם בבוררות יוחלט שפארגו צודק זה לא יהיה בגלל טיעונים הזויים כמו שמלניאק מעלה אלא זה יהיה בגלל שסעיף היציאה לא חד משמעי מספיק.

מעבר לכך, הטיעון שבא להצדיק את ההחלטה של פארגו בכך שמכבי הביאה לפארגו שחקנים על העמדה הוא עוד יותר מגוחך מהטיעון הראשון. ממתי יש לפארגו בלעדיות על עמדת הרכז? למכבי אסור לחזק את העמדה מחשש שפארגו חלילה יעלב?

הפסקה לפני האחרונה היא בכלל קשקוש שחוזר על עצמו כל פעם ובאמת חבל אפילו להתייחס אליה.

הייתי משנה את השורה האחרונה שלך למשהו כמו:
"הכתבה היא בכלל קשקוש שחוזר על עצמו כל פעם ובאמת חבל אפילו להתייחס אליה"

זה מליניאק. שום דבר כאן לא ענייני. אם פארגו היה עושה את זה להפועל ר"ג, לא היית שומע ממנו ציוץ.

19 אוגוסט 2011, 12:25

הספיקו לי שתי פסקאות בשביל להבין שזה בולשיט

19 אוגוסט 2011, 16:31

jol9 כתב:זה מליניאק. שום דבר כאן לא ענייני. אם פארגו היה עושה את זה להפועל ר"ג, לא היית שומע ממנו ציוץ.

בדיוק. אני מזמן כבר לא קורא את השטויות שלו.

19 אוגוסט 2011, 17:24

שחר.ג. כתב:כן,מה הקשר? ביקרות זה דבר ממש לא שלילי

נכון, ביקורת זה ממש לא דבר שלילי. הבעיה היא שהכתבה הזאת היא גיבוב של שטויות ושקרים, ביקורת אין כאן.
תשמע, אני בעד ביקורת כלפי ההנהלה והשחקנים כשצריך (וכמובן כל עוד זה נעשה בכבוד הראוי), אבל אתה נראה בחור סימפטי, ובאמת אוהד את הקבוצה,
אז תבדוק קצת את העובדות לפני שאתה חורץ בעניינים כאלה (או כמו בעניין פארגו, בו מיהרת להכריז שהוא צודק).

20 אוגוסט 2011, 17:04

תודה,קודם כול :D
לא צריכים להיות עיוורים ולהגיד תמיד את דבר מכבי,פרגו בסה"כ
רוצה להגשים את חלום הNBA,זה שהוא עושה הכול בשביל זה, לגיטימי.
הבעיה היחידה שלי זה שפארגו פוגע במכבי נואשות,לומר שהוא לא בסדר? ממש לא.

20 אוגוסט 2011, 17:07

שחר.ג. כתב:תודה,קודם כול :D
לא צריכים להיות עיוורים ולהגיד תמיד את דבר מכבי,פרגו בסה"כ
רוצה להגשים את חלום הNBA,זה שהוא עושה הכול בשביל זה, לגיטימי.
הבעיה היחידה שלי זה שפארגו פוגע במכבי נואשות,לומר שהוא לא בסדר? ממש לא.

זה לא בסדר להגיד ששחקן שמפר חוזה הוא לא בסדר? על הז*ן שלי אם זה מכבי או הפועל ג'לג'וליה..שחקן שמפר חוזה כי ''בא לו'' ו''זה החלום שלי''..שוב..על האיבר שלי..

20 אוגוסט 2011, 17:08

מפר חוזה? משתמש בפריצה בחוזה בשביל זה,עשה טובה-דבר נקי.

20 אוגוסט 2011, 17:09

שחר.ג. כתב:מפר חוזה? משתמש בפריצה בחוזה בשביל זה,עשה טובה-דבר נקי.

ואתה עורך הדין של פארגו? או של מכבי? אתה יודע האם ה''פירצה'' שכביכול שכנעו אותו שקיימת באמת קבילה?

20 אוגוסט 2011, 17:11

זה ממש לא משנה אם יצלח או לא,מותר לו לנסות,אין בזה שום דבר שלילי בלנסות.
ואם יצליח אני מברך אותו שיצליח,כי אני מעריך את השחקן,בין במכבי ובין לא.

20 אוגוסט 2011, 17:32

שחר.ג. כתב:זה ממש לא משנה אם יצלח או לא,מותר לו לנסות,אין בזה שום דבר שלילי בלנסות.

תגיד אתה אוהד מכבי? :?
האידיוט הזה הפר את החוזה שלו עם מכבי (קבוצה שכביכול אתה אוהב), ופגע בסגל שלה מאוד. הלוואי שעוד שנה ימצא את עצמו באיזה קבוצה נידחת ברוסיה. מה בהצלחה?!

20 אוגוסט 2011, 17:48

שחר.ג. כתב:זה ממש לא משנה אם יצלח או לא,מותר לו לנסות,אין בזה שום דבר שלילי בלנסות.

אני מאד מקווה שאתה לא רציני או שפשוט לא חשבת על זה מספיק, בגלל שמה שאתה אומר כאן בעצם הוא שאין שום דבר שלילי בלנסות להפר חוקים, כל עוד להפר אותם זה החלום שלך.

20 אוגוסט 2011, 18:50

תרגיעו,זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי,אני בסה"כ שזה
שפארגו מנסה למצוא פריצה ע"מ לצאת מהחוזה,זה לגיטימי,הוא ממש לא מנסה להפר חוזה,למה לו?
אתה חושב שהוא קם בבוקר והחליט שהוא רוצה להפר את החוזה ולדפוק את מכבי?
תפסיקו לחשוב שהכול שחור או לבן,יש הרבה באמצע,וזה ששחקן הולך לקבוצה אחרת זה אומר שאתה רוצה
שהקרירה שלו תיהרס?! מה קיצוניות הזאת זה בסה"כ ספורט,קבלו פרופורציות,זה ממש לא יזיק.

20 אוגוסט 2011, 18:53

שחר.ג. כתב:תרגיעו,זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי,אני בסה"כ שזה
שפארגו מנסה למצוא פריצה ע"מ לצאת מהחוזה,זה לגיטימי,הוא ממש לא מנסה להפר חוזה,למה לו?
תפסיקו לחשוב שהכול שחור או לבן,יש הרבה באמצע,וזה ששחקן הולך לקבוצה אחרת זה אומר שאתה רוצה
שהקרירה שלו תיהרס?! מה קיצוניות הזאת זה בסה"כ ספורט,קבלו פרופורציות,זה ממש לא יזיק.

אם אוהד מכבי בעד שחקן שהפר חוזה (ואל תז**ן את השכל שהוא לא, כי הוא כן) וגרם נזרק כל כך חמור, אני לא ממש יודע אם הוא אוהד אמיתי. אני רוצה שימצא את עצמו רחוק מאוד מהNBA ויתחנן לחזור למכבי. אותי מעניינת הקבוצה, לא איזה שחקן כזה או אחר שבא משום מקום וחושב שהוא כוכב גדול.
הוא קם בבוקר והחליט שהוא לא בא לארץ, ושמכבי יתפוצצו. אם אתה תומך בוא, אין לי מה להגיד.

20 אוגוסט 2011, 19:07

אני גם לא מבין את פארגו באופן מקצועני.
הוא נתן בסה"כ חצי ענוה טוב באירופה וכבר רץ לNBA?
זה לא חכם.

20 אוגוסט 2011, 20:58

שחר.ג. כתב:תרגיעו,זה שיש לי דעה שונה משלכם זה ממש לא אומר שאני לא אוהד מכבי,אני בסה"כ שזה

ברור שהמטרה שלו היא לא לדפוק את מכבי. המשפט "כל אחד צריך לדאוג לאינטרסים שלו" הוא משפט שמשחק כאן חזק.

בכל זאת, פארגו הלך רחוק מדי. אתה לא יכול לבוא יום בהיר אחד ולשבור את הכלים. החוזים הם חוזים סטנדרטיים - לא מכבי ולא פארגו לא המציאו כאן את הגלגל,
וקרוב לוודאי שההפרה של פארגו היא לא חוקית, כי אחרת היינו שומעים הרבה יותר מקרים כאלה ולא היינו כ"כ מופתעים מזה.

אם פארגו היה מתנהל בחוכמה, הוא היה צריך לבוא למכבי ולבקש להתחשב בו בעובדה שלא יכל להציג חוזה בכיוון שישנה שביתה והוא לא יכול לנהל מו"מ, ועל כן
צריך להתחשב בו כי זה סוג של כוח עליון. מכבי היתה יכולה להחליט שהיא מתחשבת בו או שהיא לא מתחשבת בו, או שהיא יכלה לבחור פתרון
מסויים כמו למשל להחזיר את פארגו לחוזה הקודם שלו ולקחת סיכון שאחרי השביתה הוא יעזוב.

המהלך של פארגו הוא חד צדדי, ולכן הוא לא סביר ולא מתקבל אצל אוהדי מכבי שנפגעת הכי הרבה מכל הסיפור, ולכן הרצון שלו
לשחק בNBA לא רלוונטי במקרה הזה.

20 אוגוסט 2011, 22:20

הסיפור עם פארגו כנראה כבר די גמור, הוא לא יהיה במכבי כנראה, וברור שיש אכזבות ממנו וזה חבל אני אישית מאוד אוהב אותו.
אני מסכים עם שחר, לא צריך להיות קיצוניים, לפעמים צריך להגיד , לא רוצה שילך שיהיה בהצלחה, מה שנקרא שלום שלום ואל תופיע לי בחלום...

20 אוגוסט 2011, 22:21

where is the love? כתב:הסיפור עם פארגו כנראה כבר די גמור, הוא לא יהיה במכבי כנראה, וברור שיש אכזבות ממנו וזה חבל אני אישית מאוד אוהב אותו.
אני מסכים עם שחר, לא צריך להיות קיצוניים, לפעמים צריך להגיד , לא רוצה שילך שיהיה בהצלחה, מה שנקרא שלום שלום ואל תופיע לי בחלום...

כמו שנאמר פה מי שלא רוצה להיות כאן WELCOME

21 אוגוסט 2011, 02:08

פרגו לא צודק ואני אסביר למה בשום דבר : אם החלום שלו לשחק בNBA מה אתה חותם על חוזה חדש בסוף מאי שכל העולם , אבל כל העולם יודע שיש סיכוי גדול לשביטה ? התלנו לדבר על זה עוד בדצמבר ... איפו הסוכנים שלו היו שהסכימו להכניס סעיף עם התאריך ? הם לא מבינים מה היא משמעות החוזה ? עכשיו מספרים סיפורי סבתא ...שמספיקה הודעה בעל פה בטח רק חבל שמצויין בפירוש שחייבת להיות אישור רשמי מאותה קבוצה ....... לכן מדורבל על שחקן שמתנהל כמו לד בן 3 עם סוכנים מפגרים , היה לו חשוב NBA , לא היתה שום סיבה שבעולם על חתימה על חוזה בכלל ...גם במהלך החתימה היה ברור ופורסם שפרגו יכול לעזוב עד דד ליין אחרי הצגה חוזה מסודר . בדיוק כמו שפארקר עשה בזמנו , בבינום או אפילו בסטון ...
בעצם יש סיבה ... את העמלה על 950 מילון דולר הם בטח כבר קיבלו
פרסם תגובה