המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
כשרציתי שפארגו יחתום אחרי ווילבקין זה כי חשבתי שהם יכולו להשלים אחד את השני מצוין מהספסל
אין להם מה לעשות ביחד על המגרש, אתה מאבד את אחד מהם בצורה הזאת
או - לנסות לעשות מה שעשו עם קול ופארגו בסוף העונה שעברה, כשכל אחד מהם הוביל את הכדור לסירוגין. זה עבד מצויין אז (אומנם במסגרת ליגת הפח), ואני חושב שזה יכול לעבוד גם במקרה הזה. רק שהמאמן צריך להנחות על כך ולדאוג שווילבקין אכן יקבל יותר זמן עם הכדור.
לא הייתי רוצה לראות את זה העונה
מקרים מסויימים כשאין ברירה - אולי
כשיטת משחק? לא תודה
ברור שלא כל הזמן, אבל אני לגמרי אהבתי את השילוב בין קול לפארגו. אני חושב שפארגו כבר מספיק בוגר כדי לחלוק את "התהילה" כביכול עם שחקן אחר, וזה משהו שרק צריך להנחות עליו. בעונה שעברה פארגו הגיע בגישה של "אני חדש, באתי רק לעזור, אל תשנאו אותי". הפעם הוא הגיע בגישה קצת שונה, שזה בסדר גמור, אבל המאמן יכול וצריך לארגן את זה קצת אחרת.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:כשרציתי שפארגו יחתום אחרי ווילבקין זה כי חשבתי שהם יכולו להשלים אחד את השני מצוין מהספסל
אין להם מה לעשות ביחד על המגרש, אתה מאבד את אחד מהם בצורה הזאת
או - לנסות לעשות מה שעשו עם קול ופארגו בסוף העונה שעברה, כשכל אחד מהם הוביל את הכדור לסירוגין. זה עבד מצויין אז (אומנם במסגרת ליגת הפח), ואני חושב שזה יכול לעבוד גם במקרה הזה. רק שהמאמן צריך להנחות על כך ולדאוג שווילבקין אכן יקבל יותר זמן עם הכדור.
כשיטת משחק? לא תודה
ברור שלא כל הזמן, אבל אני לגמרי אהבתי את השילוב בין קול לפארגו. אני חושב שפארגו כבר מספיק בוגר כדי לחלוק את "התהילה" כביכול עם שחקן אחר, וזה משהו שרק צריך להנחות עליו. בעונה שעברה פארגו הגיע בגישה של "אני חדש, באתי רק לעזור, אל תשנאו אותי". הפעם הוא הגיע בגישה קצת שונה, שזה בסדר גמור, אבל המאמן יכול וצריך לארגן את זה קצת אחרת.
ווילבקין מזכיר יותר את ג'קסון מאשר את קול באיך שהוא צריך את הכדור אצלו ביד בשביל להיות מורגש
felix_r כתב:וילבקין אוהב את הכדור אצלו, ככה שהוא לא מרגיש כל כך נוח, כשפארגו מוביל את הכדור. הוא לא יודע אם לנהל את המשחק או לתת את הכדור לפארגו.
יש מצב שוילבקין ופארגו בכלל לא ישחקו באותה החמישיה ברוב דקות המשחק. לדוגמא, השלישיה האחורית בדקות האחרונות הייתה: פארגו, רול וזוסמן. זו בהחלט יכולה להיות השלישיה האחורית הפותחת, כאשר בחמישיה השניה יעלו: וילבקין, ריי/דיבה וקיין... כאשר לקראת סוף המשחק ספאחיה יראה מי נמצא ביום טוב וישים אותו על הפרקט בדקות הסיום.
גל גל כתב:החסימה של זוס על שבד היה מדהים
לא כל שחקן יכול לעשות את זה על שבד
טיוס עם ישחק ענקי גם,ככה זה שיש רכז כמו פארגו ועוד מוסרים טובים כמו וילבקין ורול
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:או - לנסות לעשות מה שעשו עם קול ופארגו בסוף העונה שעברה, כשכל אחד מהם הוביל את הכדור לסירוגין. זה עבד מצויין אז (אומנם במסגרת ליגת הפח), ואני חושב שזה יכול לעבוד גם במקרה הזה. רק שהמאמן צריך להנחות על כך ולדאוג שווילבקין אכן יקבל יותר זמן עם הכדור.
כשיטת משחק? לא תודה
ווילבקין מזכיר יותר את ג'קסון מאשר את קול באיך שהוא צריך את הכדור אצלו ביד בשביל להיות מורגש
יכול להיות, אבל צריך קודם לנסות את זה כמו שצריך. תנסו את מה שעשיתם עם קול ופארגו, ואז נראה.
גל גל כתב:החסימה של זוס על שבד היה מדהים
טיוס עם ישחק ענקי גם,ככה זה שיש רכז כמו פארגו ועוד מוסרים טובים כמו וילבקין ורול
טאריק בלאק, שהצטיין בשני צידי המגרש, אמר בסיום: "גאה להשיג את הניצחון הזה ולהיות חלק מהמועדון הזה. זה היה משחק נהדר, שיחקנו הכי חזק שיכולנו. אנחנו מתכננים לבנות עליו בהמשך. אנחנו נלהבים ממה שעתיד לקרות בעונה הזאת".
על ההתאקלמות באירופה אמר: "יש פה כישרון מדהים ותחרותיות אדירה. אני נרגש להיות כאן, הכל מאוד קבוצתי. אני גאה וזה כבוד ללבוש את הגופיה של מכבי ואני שמח לשחק את המשחק שאני אוהב. פשוט אתן כל מה שיש לי, אשחק כמה שיותר חזק כדי לנצח ונקווה שזה יספיק".
סופו Holiday_Armadillo כתב:אוי חמוד
https://twitter.com/MaccabitlvBC/status ... 8408158209
itai7 כתב:גל גל כתב:החסימה של זוס על שבד היה מדהים
זאת לא הייתה כזו חסימה אלא הדיפה של הכדור באוויר מהמסירה של שבד, אבל מהלך מצוין ללא ספק.
Holiday_Armadillo כתב:אוי חמוד
Holiday_Armadillo כתב:אוי חמוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־14 אורחים