20 יוני 2022, 12:01
זו בדיוק השאלה. תסמוך על מכבי שזה לא יעניין אותהMitelka כתב:הילארד אחלה השאלה הגדולה היא מצבו הבריאותי.
אגב גם בצסק"א הוא היה בסדר גמור. לגיטימי מצד צסק"א לחשוב שהיא יכולה להביא משהו יותר טוב ושזה לא מספק אותה, בטח שלקבוצה יש משאבים.
גם בבאיירן היה מצויין עד הפציעה, וכמובן עונה מעולה בבאסקוניה.
אבל שוב, רפואית אני לא סגור מה המצב שלו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
20 יוני 2022, 12:19
TAYO כתב:הכל נכון אם הוא לא היה כותב שבאירופה זה רק מכבי מבחינתואחדשיודע כתב:אבל גם אתה לקחת את זה רחוק. כולה התבטאות בטוויטר (שלא, היא לא חרטא, הוא לא מהטרולים של הטוויטר סטייל מייק ג'יימס) שלא אומרת הרבה מעבר לכך שראה ואהב את מכבי בילדותו. גם אם נניח שהיה חוזר הקיץ לאירופה (הוא לא), זה לא היה אומר כלום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
20 יוני 2022, 12:20
Jack55 כתב:קצת סדר - הרבה שמות ושטויות נזרקים בתקשורת.
זה אכן נכון שמכבי מחפשת ״כוכב״ חדש וזה גורם לקבוצה לסרוק את כל השמות שיכולים להיות בשוק.
אבל השמות שכרגע הכי רלוונטיים לעמדת הרכז הם בראון, קלאתס וג׳ונס.
קחו בחשבון שאם למכבי תהייה אפשרות לעשות מהלך על כוכב עם שם כמו דה קולו או מייק גיימס, סביר להניח שינסו לעשות מהלך כזה.
20 יוני 2022, 12:24
omerk כתב:Jack55 כתב:קצת סדר - הרבה שמות ושטויות נזרקים בתקשורת.
זה אכן נכון שמכבי מחפשת ״כוכב״ חדש וזה גורם לקבוצה לסרוק את כל השמות שיכולים להיות בשוק.
אבל השמות שכרגע הכי רלוונטיים לעמדת הרכז הם בראון, קלאתס וג׳ונס.
קחו בחשבון שאם למכבי תהייה אפשרות לעשות מהלך על כוכב עם שם כמו דה קולו או מייק גיימס, סביר להניח שינסו לעשות מהלך כזה.
תהרגו אותי לא מבין מה הקשר בין בראון, קלאתס וג'ונס. נראה ששוב מחפשים פשוט את מי שפנוי ונשמע שם סביר, ולא לוקחים שנייה צעד אחורה וחושבים עם עצמם "איזה סוג רכז אני רוצה לקבוצה שאני בונה". טמטום
20 יוני 2022, 12:24
20 יוני 2022, 12:46
20 יוני 2022, 12:54
20 יוני 2022, 12:55
Mitelka כתב:כבר יותר מכמה מקומות מפמפים את בונזי קולסון היום. גם יעקב מאיר עכשיו מצטרף, ברדה מוואן ועוד אירופאים בטוויטר.
20 יוני 2022, 12:59
20 יוני 2022, 13:21
20 יוני 2022, 13:26
20 יוני 2022, 13:26
מקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
20 יוני 2022, 13:36
הוא שחקן פצצה ואישיות נפלאה, עקבתי אחריו מקרוב ועבדתי איתו אישית אם יחתום זה מצויןBlazergun כתב:Mitelka כתב:כבר יותר מכמה מקומות מפמפים את בונזי קולסון היום. גם יעקב מאיר עכשיו מצטרף, ברדה מוואן ועוד אירופאים בטוויטר.
לא מכיר אותו כל כך אבל נראה מעניין - יכול להיות הימור טוב.
20 יוני 2022, 13:37
אני אוהב מאוד את היליארד, שחקן טוב מאוד בעיניי אבל שוב העניין של הפציעות קצת מפחיד פהמקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
20 יוני 2022, 13:37
יהיה השבוע לפחות 1, תהייה בטוח בזהMmm כתב:הייתי בטוח שיהיה היום וולאקום...
20 יוני 2022, 13:41
Jack55 כתב:אני אוהב מאוד את היליארד, שחקן טוב מאוד בעיניי אבל שוב העניין של הפציעות קצת מפחיד פהמקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
מצד שני, עמדה 3 של היליארד וקולסון נשמעת הרבה יותר מרשימה מאשר נאנלי וקלויארו
אני קונה
20 יוני 2022, 13:42
מקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
20 יוני 2022, 13:44
לא ממש מסכים, זה בכל זאת שחקן שעשה 14 נק בממוצע העונהCobra כתב:Jack55 כתב:אני אוהב מאוד את היליארד, שחקן טוב מאוד בעיניי אבל שוב העניין של הפציעות קצת מפחיד פהמקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
אני קונה
הילאירד היה השנה לא מספיק טוב בבאיירן , טריינקרי בנה עליו הרבה וזה לא כל כך עבד גם בגלל פציעות וגם אחרי הפציעות הוא לא התאושש מהם בצורה ראויה וגם העלה במשקל בתקופה הזאת .
מעבר לכך האופי של היליארד מאוד אפטי ולא משחק עם רצון , לא הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי .
אם לקחת שחקן מבאיירן הייתי לוקח את ווילר באב
20 יוני 2022, 13:48
Jack55 כתב:לא ממש מסכים, זה בכל זאת שחקן שעשה 14 נק בממוצע העונהCobra כתב:Jack55 כתב:אני אוהב מאוד את היליארד, שחקן טוב מאוד בעיניי אבל שוב העניין של הפציעות קצת מפחיד פהמקאדו 3 כתב:הילארד במומ מתקדם לפי מנהיים , זה טוב או רע ? גם קולסון קרוב לפי ברדה ...
אני קונה
הילאירד היה השנה לא מספיק טוב בבאיירן , טריינקרי בנה עליו הרבה וזה לא כל כך עבד גם בגלל פציעות וגם אחרי הפציעות הוא לא התאושש מהם בצורה ראויה וגם העלה במשקל בתקופה הזאת .
מעבר לכך האופי של היליארד מאוד אפטי ולא משחק עם רצון , לא הייתי רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי .
אם לקחת שחקן מבאיירן הייתי לוקח את ווילר באב
הדעות פה חלוקות עליו, בעיניי העניין הקריטי היחיד לגביו זה הפציעות, אם הוא בריא לגמריי זאת החתמה אש
20 יוני 2022, 13:49