כדורסל מאירופה והעולם 23/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 23/24

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 01:24

שמואל1 כתב:פאנטר חתם בברצלונה.
6 מיליון אירו לשנתיים.

https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... in-punter/
החתמה גדולה שלהם

מעניין אותי רק אם הסכומים המדוברים הם בברוטו או נטו. כי יש נטייה בספרד לפרסם סכומים בברוטו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 יוני 2023, 01:49

שאראס כנראה המאמן הפלופ הכי גדול שהיה בכדורסל האירופאי,לא יודע אם מגיע לו התואר הזה אבל הציפיות ממנו היו ענקיות (לא יודע כמה בצדק) ובסוף היה לו את העצבים של אוברדוביץ ואגו של כוכב אבל בלי קבלות, שחקנים לא כיבדו אותו תמיד מה שגרם לא שהוא לא מצליח להוציא מהקבוצה שלו את המקסימום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2023, 06:55

מרסר כתב:רשמית: שחקן העבר רוג'ר גרימאו הוא מאמן ברצלונה במקום שאראס.

https://twitter.com/FCBbasket/status/16 ... 79171?s=20

נוסטלגיה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי refael » 27 יוני 2023, 07:22

6 מיליון אירו לשנתיים.

מוגזם, שחקן מעולה אבל מוגזם.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Avi1508 » 27 יוני 2023, 08:26

refael כתב:
6 מיליון אירו לשנתיים.

מוגזם, שחקן מעולה אבל מוגזם.

זה רק מראה לנו כמה בולדווין היה שווה אם הוא לא היה חותם על חוזה חדש
עשיתי השוואה סטיסטיטת בין פאנטר לבולדווין
פאנטר : 16.1 נקודות 2.1 ריבואנדים 2.5 אסיסטים 1.0 חטיפות 0.1 חסימות ומדד 15.0 ב 49.1 ל2 ו 44.3 ל3 91.7 מהעונשין
בולדווין : 17.2 נקודות 3.8 ריבאונדים 5.1 אסיסטים 0.9 חטיפות 0.3 חסימות ומדד 17.6 ב 51.8 ל2 32.7 לשלוש 82.1 מהעונשין
אז נכון שפאנתר קולע יותר טוב לשלוש והוא יותר שחקן של קלאץ' אבל בולדווין לדעתי שחקן יותר טוב ממנו בעיקר בגלל שהוא שלם בשני צידי המגרש והוא גם יותר צעיר ממנו
Avi1508

הודעהעל ידי itai7 » 27 יוני 2023, 09:20

6 מיליון אירו לשנתיים.

טרפת
itai7

הודעהעל ידי Mitelka » 27 יוני 2023, 09:27

קורנלי שוחרר רשמית מריאל.

מעניין אם יגיע לפה. יש לי תחושת בטן שכן.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 27 יוני 2023, 09:28

ברצלונה מועדון מקולקול עם ניהול אפילו יותר כושל ממכבי באמת.
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 09:32

אחדשיודע כתב:
6 מיליון אירו לשנתיים.

החתמה גדולה שלהם

מעניין אותי רק אם הסכומים המדוברים הם בברוטו או נטו. כי יש נטייה בספרד לפרסם סכומים בברוטו.

הכתבים בספרד (אס ו-מונדו דפורטיבו) מציינים כרגע שמדובר בהצעה בברוטו, ושהוא עדיין לא חתם/סגר באופן סופי. כלומר, מה-6 מיליון האלו, תורידו בערך 50%. זה הסכום בנטו. ואם זה נכון, אז זו עסקה אדירה שלהם. מקבלים כנראה את השוטינג גארד הכי טוב באירופה נכון לעכשיו, במחיר מציאה אפשר להגיד.

עוד כותבים במונדו דפורטיבו שהוא אמור להחליף את קורי היגינס, שבארסה רוצה לשחרר למרות שיש לו עוד עונה בחוזה. מהבחינה הזאת אין חדש, וזה די הגיוני שבארסה ינסו לוותר על שירותיו בעקבות הירידה ביכולת שלו בשנתיים האחרונות (כבר בן 34) + הגעה של פאנטר. השאלה אם הייתה מנסים להנחית אותו כאן במחיר נמוך (שכן סביר שבארסה ישלמו לו פיצוי או ישלימו לו את השכר), או מחפשים שחקן צעיר שנמצא בעלייה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יוני 2023, 09:38

אחדשיודע כתב:
אחדשיודע כתב:
6 מיליון אירו לשנתיים.

החתמה גדולה שלהם

הכתבים בספרד (אס ו-מונדו דפורטיבו) מציינים כרגע שמדובר בהצעה בברוטו, ושהוא עדיין לא חתם/סגר באופן סופי. כלומר, מה-6 מיליון האלו, תורידו בערך 50%. זה הסכום בנטו. ואם זה נכון, אז זו עסקה אדירה שלהם. מקבלים כנראה את השוטינג גארד הכי טוב באירופה נכון לעכשיו, במחיר מציאה אפשר להגיד.

עוד כותבים במונדו דפורטיבו שהוא אמור להחליף את קורי היגינס, שבארסה רוצה לשחרר למרות שיש לו עוד עונה בחוזה. מהבחינה הזאת אין חדש, וזה די הגיוני שבארסה ינסו לוותר על שירותיו בעקבות הירידה ביכולת שלו בשנתיים האחרונות (כבר בן 34) + הגעה של פאנטר. השאלה אם הייתה מנסים להנחית אותו כאן במחיר נמוך (שכן סביר שבארסה ישלמו לו פיצוי או ישלימו לו את השכר), או מחפשים שחקן צעיר שנמצא בעלייה?
זה לא מחיר מציאה.
6 מיליון ברוטו לשנתיים זה סכום גבוה מאוד וכנראה בטופ של המשכורות באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 09:40

לא יודע על מה אתה מדבר. 1.5 מיליון דולר נטו לעונה זה סכום מציאה עבור השוטינג גארד הכי טוב באירופה.
כמו ש-1.5 מיליון דולר נטו זה סכום מציאה עבור לורנזו בראון ו-ווייד בולדווין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 27 יוני 2023, 09:42

אני רואה את כל השמות הנוצצים שרצים בין אולימפיאקוס, ברצלונה, מונאקו, פנאתינייקוס ועוד.. ואני די מתבאס. מכבי לא מדברת בכלל הקיץ הזה, וגם כשכן - עולים שמות דרג ב' או ג' של אירופה.
לאט לאט זה נוחת עלי שבסוף מכבי עשתה עונה גדולה באירופה ביחס לסגל שלה ואני לא רואה איך היא תעשה את הצעד הנוסף הזה לעבר הפיינל פור כשקבוצות כמו פנאתינייקוס, אנדולו ומילאנו ינסו לדבר חזק יותר אחרי העונה המאכזבת שלהם.

אם בסוף גם קורנלי וגם קוסטלו יגיעו לכאן זה כבר יהיה סיפור אחר מבחינתי. אבל הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי, כי מרטין יישאר כאן בסוף.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יוני 2023, 09:42

אחדשיודע כתב:לא יודע על מה אתה מדבר. 1.5 מיליון דולר נטו לעונה זה סכום מציאה עבור השוטינג גארד הכי טוב באירופה.
קודם כל, זה אירו ולא דולר.
דבר שני, הנטו לא רלוונטי אלא מה שהקבוצה מוציאה בפועל. וזה 3 מיליון אירו לעונה. לא תמצא הרבה קבוצות שמוציאות סכום כזה על שחקן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2023, 09:45

Adam כתב:אני רואה את כל השמות הנוצצים שרצים בין אולימפיאקוס, ברצלונה, מונאקו, פנאתינייקוס ועוד.. ואני די מתבאס. מכבי לא מדברת בכלל הקיץ הזה, וגם כשכן - עולים שמות דרג ב' או ג' של אירופה.
לאט לאט זה נוחת עלי שבסוף מכבי עשתה עונה גדולה באירופה ביחס לסגל שלה ואני לא רואה איך היא תעשה את הצעד הנוסף הזה לעבר הפיינל פור כשקבוצות כמו פנאתינייקוס, אנדולו ומילאנו ינסו לדבר חזק יותר אחרי העונה המאכזבת שלהם.

אם בסוף גם קורנלי וגם קוסטלו יגיעו לכאן זה כבר יהיה סיפור אחר מבחינתי. אבל הסיכוי שזה יקרה הוא אפסי, כי מרטין יישאר כאן בסוף.

לגנוב פיינל פור בעונה נקודתית תמיד אפשר, אבל הצלחה לאורך זמן מצריכה הרבה כסף, אנחנו מדברים על זה כבר שנים.

במכבי אין כסף ואין ניהול מקצועי ברמה מספיק טובה.

מועדון שסופר כל שקל לא יכול לשפוך על מרטין 600 אלף כי אין מחלקת סקאוטינג מתפקדת נגיד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 יוני 2023, 09:51

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:לא יודע על מה אתה מדבר. 1.5 מיליון דולר נטו לעונה זה סכום מציאה עבור השוטינג גארד הכי טוב באירופה.
קודם כל, זה אירו ולא דולר.
דבר שני, הנטו לא רלוונטי אלא מה שהקבוצה מוציאה בפועל. וזה 3 מיליון אירו לעונה. לא תמצא הרבה קבוצות שמוציאות סכום כזה על שחקן.

שמואל, אתה מבלבל את המוח. מה ההבדל בין דולר לאירו היום? אז זה לא 1.5 מיליון דולר, זה 1.6 מיליון דולר. עזוב שטויות.
מה שמשנה, מבחינתנו, בהשוואה אליהם, זה הנטו. זה מה שמעניין את השחקנים, לא הברוטו. זה שהם צריכים לשלם עליו יותר מס בהשוואה למכבי, זה משהו אחר. זה חוקי מדינה. אבל כשפאנטר בוחר את ההצעות שלו, הוא משווה את הנטו שיקבל שם לעומת הנטו שיקבל ביוון/סרביה//טורקיה/ישראל. אם אכן מדובר בסכום ברוטו כפי שטוענים בספרד (להבדיל ממה שהכתב היווני של יורוהופס טוען), אז הם קיבלו אותו במחיר טוב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 27 יוני 2023, 10:10

MTA2311 כתב:
Adam כתב:אני רואה את כל השמות הנוצצים שרצים בין אולימפיאקוס, ברצלונה, מונאקו, פנאתינייקוס ועוד.. ואני די מתבאס. מכבי לא מדברת בכלל הקיץ הזה, וגם כשכן - עולים שמות דרג ב' או ג' של אירופה.

לגנוב פיינל פור בעונה נקודתית תמיד אפשר, אבל הצלחה לאורך זמן מצריכה הרבה כסף, אנחנו מדברים על זה כבר שנים.

מועדון שסופר כל שקל לא יכול לשפוך על מרטין 600 אלף כי אין מחלקת סקאוטינג מתפקדת נגיד.

אם הבנתי אותך נכון, אז אני לא מתכוון ללגנוב פיינל פור ולזכות ביורוליג, אלא להגיע בכלל לפיינל פור - וזה משהו שהוא קשה מאוד בפני עצמו. זה לא מובן מאליו לדעתי שאריות אירופה, ששופכות הרבה כסף, מגיעות לשם שנה אחרי שנה.
אני כן אוהב את מה שמכבי עשתה לאורך העונה בכך שהיא האריכה חוזים לשלושת הכוכבים שלנו בעונה החולפת, לצד הארכת חוזים והמשכיות עבור הישראלים הבכירים שלנו. קרדיט גדול מגיע להם.
ועדיין, יש עוד הרבה מה לשפר. בסוף ההבדל בין עונה גדולה באירופה לעונה מעולה עם פיינל פור קם ונפל על הקו הקדמי שלנו, ואם השינוי היחיד שמכבי תעשה הקיץ הוא החלפת פוייתרס אז כל מה שבנינו הולך לפח.
למכבי יש תקציב מקום 7-9 באירופה, וכולנו יודעים שה3-4 קבוצות הראשונות בפער עצום מהאחרות. ועדיין - מכבי יכולה וצריכה לעשות יותר עם התקציב הקיים שלה. מחלקת הסקאוטינג שלנו כבר מזמן לא מתפקדת בשנים האחרונות. למעט בונזי העונה, היו יותר מדי אכזבות. מכבי ממחזרת יותר מדי שמות, ויוצא שהיא לוקחת שאריות של אריות אירופה (לא תמיד דבר רע) או שחקנים ששיחקו בעבר בליגה הישראלית (כלומר מחלקת סקאוטינג של קבוצה אחרת בישראל עשתה בשבילה את העבודה).
למכבי אין כסף, אבל לצד זה אנחנו המנויים הכי יקרים (בפער) משאר אירופה. זה לא יכול להימשך כך לאורך זמן. לצערי הביקוש לקניית מנוי תמיד יעלה על ההיצע (ובצדק, בסוף אנחנו קבוצת הספורט היחידה בארץ שמשחקת ברמה הכי גבוהה באירופה כל שנה) כך שאין באמת סיבה לפדרמנים+רקנטים לשחרר מהקבוצה. אני חושב שהמבחן האמיתי שלנו יהיה כאשר שמעון מזרחי לא יהיה איתנו עוד ואז הכיסאות יתחילו לרעוד (גם ביורוליג לדעתי).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי omerk » 27 יוני 2023, 10:33

Adam כתב:
MTA2311 כתב:

אם הבנתי אותך נכון, אז אני לא מתכוון ללגנוב פיינל פור ולזכות ביורוליג, אלא להגיע בכלל לפיינל פור - וזה משהו שהוא קשה מאוד בפני עצמו. זה לא מובן מאליו לדעתי שאריות אירופה, ששופכות הרבה כסף, מגיעות לשם שנה אחרי שנה.
אני כן אוהב את מה שמכבי עשתה לאורך העונה בכך שהיא האריכה חוזים לשלושת הכוכבים שלנו בעונה החולפת, לצד הארכת חוזים והמשכיות עבור הישראלים הבכירים שלנו. קרדיט גדול מגיע להם.
ועדיין, יש עוד הרבה מה לשפר. בסוף ההבדל בין עונה גדולה באירופה לעונה מעולה עם פיינל פור קם ונפל על הקו הקדמי שלנו, ואם השינוי היחיד שמכבי תעשה הקיץ הוא החלפת פוייתרס אז כל מה שבנינו הולך לפח.
למכבי יש תקציב מקום 7-9 באירופה, וכולנו יודעים שה3-4 קבוצות הראשונות בפער עצום מהאחרות. ועדיין - מכבי יכולה וצריכה לעשות יותר עם התקציב הקיים שלה. מחלקת הסקאוטינג שלנו כבר מזמן לא מתפקדת בשנים האחרונות. למעט בונזי העונה, היו יותר מדי אכזבות. מכבי ממחזרת יותר מדי שמות, ויוצא שהיא לוקחת שאריות של אריות אירופה (לא תמיד דבר רע) או שחקנים ששיחקו בעבר בליגה הישראלית (כלומר מחלקת סקאוטינג של קבוצה אחרת בישראל עשתה בשבילה את העבודה).
למכבי אין כסף, אבל לצד זה אנחנו המנויים הכי יקרים (בפער) משאר אירופה. זה לא יכול להימשך כך לאורך זמן. לצערי הביקוש לקניית מנוי תמיד יעלה על ההיצע (ובצדק, בסוף אנחנו קבוצת הספורט היחידה בארץ שמשחקת ברמה הכי גבוהה באירופה כל שנה) כך שאין באמת סיבה לפדרמנים+רקנטים לשחרר מהקבוצה. אני חושב שהמבחן האמיתי שלנו יהיה כאשר שמעון מזרחי לא יהיה איתנו עוד ואז הכיסאות יתחילו לרעוד (גם ביורוליג לדעתי).

ממה שאני זוכר, מכבי דווקא מבחינת תקציב מקום 9-11 וספציפית הנתח בעוגה לתקציב משכורות הוא קטן באופן יחסי במכבי מקבוצות אחרות.
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יוני 2023, 10:33

Adam כתב:
MTA2311 כתב:

האמת שהתכוונתי לעצם ההגעה לפיינל פור. זה משהו שהוא אפשרי נקודתית גם עם תקציב וניהול כמו של מכבי. רק בעונה הקודמת לא היינו רחוקים משם.

אבל לאורך זמן, וכתבת את הנקודות העיקריות בהודעה שלך, צריך כסף גדול וניהול מקצועי איכותי. כרגע למכבי אין לא את זה ולא את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2023, 10:36

itai7 כתב:
6 מיליון אירו לשנתיים.

טרפת

לא אמרו שהם מקצצים בתקציב?
er79

הודעהעל ידי A.Parker » 27 יוני 2023, 10:59

Shay_uzan כתב:שאראס כנראה המאמן הפלופ הכי גדול שהיה בכדורסל האירופאי,לא יודע אם מגיע לו התואר הזה אבל הציפיות ממנו היו ענקיות (לא יודע כמה בצדק) ובסוף היה לו את העצבים של אוברדוביץ ואגו של כוכב אבל בלי קבלות, שחקנים לא כיבדו אותו תמיד מה שגרם לא שהוא לא מצליח להוציא מהקבוצה שלו את המקסימום

הודעה מוגזמת מאוד. אמנם לא עמד כל כך בציפיות, אבל אפילו לא קרוב למה שתיארת.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים