המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jazzman כתב:אני מאד מקווה שכל הקשקושים האלה על מרטין ופויתרס אצל ברדה הם אכן חרטא. כי אחרת זה יהפוך לקיץ הכי מביך אי פעם. כבר עכשיו זה נראה מאד קרוב לזה. פשוט התנהלות הזויה. כמו איזו תרנגולת בלי ראש.
itai7 כתב:Jazzman כתב:אני מאד מקווה שכל הקשקושים האלה על מרטין ופויתרס אצל ברדה הם אכן חרטא. כי אחרת זה יהפוך לקיץ הכי מביך אי פעם. כבר עכשיו זה נראה מאד קרוב לזה. פשוט התנהלות הזויה. כמו איזו תרנגולת בלי ראש.
או תרנגולת בלי כסף
Assaf M כתב:לא פויתרס ובטח לא מרטין צריכים להיות כאן.
מכבי צריכה פאוור פורוורד שיכול לשחק גם ב-5, משהו
שבשוק קשה מאוד להשיג
אגב, קורנלי שמכבי מאודדד רצתה אותו חתם במונאקו
felix_r כתב:Assaf M כתב:לא פויתרס ובטח לא מרטין צריכים להיות כאן.
מכבי צריכה פאוור פורוורד שיכול לשחק גם ב-5, משהו
שבשוק קשה מאוד להשיג
אגב, קורנלי שמכבי מאודדד רצתה אותו חתם במונאקו
אם אבי אבן לא היה ישן בעמידה, היו כמה כאלה בשוק, והם גם לא היו יקרים:
רונלדס שמיטס ואקילה פולונרה
Adam כתב:מרגיש שבארדה מבלבל את המוח וזורק כלכך הרבה שטויות באוויר.
מכבי עשתה הרבה דברים הזויים, אבל אני בספק אם היא תציע למרטין להישאר אחרי שהיא הוציאה הודעה רשמית על שחרורו. זה יהיה מגוחך ואף לא מקצועי בכלכך הרבה מובנים.
פוייתרס גם כן בדרך הבטוחה למילאנו אז כל הכותרת הזאת של הכתבה זה סתם בשביל קליק-בייט.
לגבי אנדרסון. לא יודע עד כמה הוא חידש כאן משהו. מדובר בשחקן שהיה בפנקסים של אבי אבן כבר לפני 4 שנים. כמו שאמרתי, אבי אבן מוסיף שם אחד לפנקס שלו פעם ב5 שנים. אפשר פשוט להסתכל על מועמדים משנים קודמות ולהוסיף את שמם בכתבה.
ובלי קשר, אני מאוד מקווה שאנדרסון לא יגיע לכאן בסופו של דבר כי הוא לא מה שאנחנו צריכים.
Itaycohen7 כתב:מה אתם אומרים על ג’סטין אנדרסון שברדה דיווח
לדעתי שחקן מצויין לעמדה 3-2 שומר אדיר
וגם קליעה טובה
BIG sofo כתב:יש לג'סטין אנדרסון עבר בNBA
נראה בהחלט כמועמד מצוין
https://www.proballers.com/basketball/p ... n-anderson
Avi1508 כתב:לפי קצב שחרור ההודעות של מכבי השבוע מחר צריכה לצאת הודעה או על וולקאם או על שחרור של פוית'רס
יום ראשון - שחרור היליארד
יום שני - שחרור מרטין + החתמת בלאט
יום שלישי - הכרזה על המשך עם ניבו
יום רביעי - הכרזה על המשך עם מנקו
Jazzman כתב:אני מאד מקווה שכל הקשקושים האלה על מרטין ופויתרס אצל ברדה הם אכן חרטא. כי אחרת זה יהפוך לקיץ הכי מביך אי פעם. כבר עכשיו זה נראה מאד קרוב לזה. פשוט התנהלות הזויה. כמו איזו תרנגולת בלי ראש.
שמוליק כתב:שקדי: "מכבי תל אביב בדקה אפשרות להחתים את אולק בלצרובסקי"
https://sports.walla.co.il/item/3595585
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים