המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:איגור קולשוב חתם באבטודור סראטוב הרוסית, שמשחקת בליגת ה-VTB.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=482843
felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו
toja27 כתב:felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו
גם לנו חסר שחקן בעמדה 3 , אולי נבקש מהבעלים של פאו קצת תרומה כי אלה של מכבי אין להם כרגע להביא .
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו
גם לנו חסר שחקן בעמדה 3 , אולי נבקש מהבעלים של פאו קצת תרומה כי אלה של מכבי אין להם כרגע להביא .
נראה לי הנרקומן החליט לבזבז בקיץ הזה את כול הירושה
felix_r כתב:על פי מה שכותב הבעלים של פאו ברשתות החברתיות, ג'די אוסמן ששיחק בסן-אנטוניו, חתם בפאו
felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי
עידן כתב:felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי
הזוי. אני לא מבין למה לו, הוא לא היה יכול להישאר בנבא אפילו תמורת חוזה מינימום לשחקן כמוהו? כמה שכר הוא יקבל שם? זה גם לא ששאר הקבוצה מדובאי מורכבת משחקנים ברמה.
עידן כתב:felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי
הזוי. אני לא מבין למה לו, הוא לא היה יכול להישאר בנבא אפילו תמורת חוזה מינימום לשחקן כמוהו? כמה שכר הוא יקבל שם? זה גם לא ששאר הקבוצה מדובאי מורכבת משחקנים ברמה.
Shay_uzan כתב:עידן כתב:felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי
אני זוכר שבאחד מהטריילר דד ליין הקבוצה שהחזיקה בו שילמה כדי שילך ממנה, מראה כמה המעמד שלו היה נמוך
עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:felix_r כתב:דובאי (שתשחק העונה בליגה האדריאטית) החתימה את דוויס ברטאנס הלטבי
אני זוכר שבאחד מהטריילר דד ליין הקבוצה שהחזיקה בו שילמה כדי שילך ממנה, מראה כמה המעמד שלו היה נמוך
יכול להיות, למרות שהבנתי שכן היו לו הצעות, גם אם מינימום.
אני פשוט לא מבין למה לשחקן בגילו שהרוויח בערך 100 מיליון דולר בקריירה, ללכת לקבוצת כדורסל בדובאי. אני לא מאמין שמשלמים לו שם שכר מטורף ביחס לשוק כמו בליגת הכדורגל של סעודיה לצורך הדוגמה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, Tom1313, yon1 ו־13 אורחים