07 יולי 2026, 20:10
MTA2311 כתב:כמו שאמרתי כבר לפני חודש, שטילמן החליט על דעת עצמו בלבד שאף אחד לא יממש את זכות הסירוב. עשה עלינו סיבוב.
07 יולי 2026, 20:15
07 יולי 2026, 20:16
Gevaudan כתב:עידן כתב:Gevaudan כתב:אריק שטילמן:
"תמיד הייתי אוהד מכבי , ואני אשאר אוהד מכבי
מאחל המון בהצלחה למשפחת רקנטי
יאללה מכבי!"
זה היה קצר חחח
מה יהיה עם מדר? יש סיכוי שהעסקה תיפול עכשיו פתאום?
לא מעריך שזה ישפיע על עסקת מדר כי נשמע שהכל כבר סגור.
אבל זה בהחלט ישפיע על המשך בניית הסגל, בעיקר על זהות הסנטרים (אם בכלל יגיעו בשלב הזה) או על הגארד ששטילמן דיבר עליו.
ההערכה שלי היא שהסגנון והבוטות של שטילמן לא עברו טוב אצל הרקנאטים.
הם הבינו שבכל תרחיש יצטרכו להזרים הרבה יותר כסף כל עוד הוא בתמונה, לכן העדיפו לבלוע את הצפרדע ולקנות את כל החלק של פדרמן כך שמסת השליטה תהיה בידיים שלהם.
מה שאני לא מבין הוא שאם הכול עדיין היה פתוח, איך כולם, כולל מזרחי וכולל שטילמן, הסתובבו ואמרו בכל מקום שזכות הסירוב כבר פקעה, שהוא כבר חלק רשמי ממבנה הבעלות, ושכל מה שנותר לסגור הוא מה יעלה בגורל יתרת המניות של פדרמן (14.5% אם אני זוכר נכון).
07 יולי 2026, 20:23
מרסר כתב:עידן כתב:Gevaudan כתב:אריק שטילמן:
יאללה מכבי!"
זה היה קצר חחח
לפי ספורט 5 תצא לפועל.
07 יולי 2026, 20:24
07 יולי 2026, 20:24
07 יולי 2026, 20:25
omerk כתב:Gevaudan כתב:עידן כתב:Gevaudan כתב:אריק שטילמן:
יאללה מכבי!"
זה היה קצר חחח
לא מעריך שזה ישפיע על עסקת מדר כי נשמע שהכל כבר סגור.
אבל זה בהחלט ישפיע על המשך בניית הסגל, בעיקר על זהות הסנטרים (אם בכלל יגיעו בשלב הזה) או על הגארד ששטילמן דיבר עליו.
ההערכה שלי היא שהסגנון והבוטות של שטילמן לא עברו טוב אצל הרקנאטים.
הם הבינו שבכל תרחיש יצטרכו להזרים הרבה יותר כסף כל עוד הוא בתמונה, לכן העדיפו לבלוע את הצפרדע ולקנות את כל החלק של פדרמן כך שמסת השליטה תהיה בידיים שלהם.
מה שאני לא מבין הוא שאם הכול עדיין היה פתוח, איך כולם, כולל מזרחי וכולל שטילמן, הסתובבו ואמרו בכל מקום שזכות הסירוב כבר פקעה, שהוא כבר חלק רשמי ממבנה הבעלות, ושכל מה שנותר לסגור הוא מה יעלה בגורל יתרת המניות של פדרמן (14.5% אם אני זוכר נכון).
ממש לא הייתי פוסל שעסקת מדר תיפול. אם כבר להפך,נראה לי עכשיו יש סיכוי גדול יותר שתיפול מאשר תחתם. כל הסימנים המטרימים שם: מדר עוד לא חתם רשמית, היה ידוע שאחד הבעלים (כנראה רקאנטי) מתנגד והימור שלי שהסכים רק אחרי לחץ כבד וכאשר הבין שהוא תכף יהפוך את זה וכמובן העובדה שגם בלאט עדיין לא חתום ובתאוריה אפשר עוד להחזיר אותו.
07 יולי 2026, 20:26
07 יולי 2026, 20:27
07 יולי 2026, 20:28
אליאור כתב:עסקת מדר לא תיפול. הם מבינים שזה יעשה להם מוניטין גרוע מאוד.
07 יולי 2026, 20:30
אליאור כתב:עסקת מדר לא תיפול. הם מבינים שזה יעשה להם מוניטין גרוע מאוד.
07 יולי 2026, 20:30
07 יולי 2026, 20:34
omerk כתב:הם יכולים להגיד עכשיו שעסקת מדר לא תיפול ואז לחרטט שיש בעיה עם הביטוח והוא לא עבר בדיקות רפואיות. יגידו לך "פורס מאז׳ור מה אתם רוצים לא בשליטתנו אנחנו ממש רצינו להשקיע"
למה לא אומרים מה תכלס תהיה הגדלת התקציב? שטילמן אמר בלי למצמץ "נהיה מבחינת תקציב בשישייה הראשונה ביורוליג". פה נותנים איזה משפט עמום של השקעה של עשרות מיליונים בשנים הקרובות? מה זה אומר? אף אחד לא יודע. יכולים גם להשקיע 20 מיליון על פני 20 שנים
07 יולי 2026, 20:36
my man כתב:אליאור כתב:עסקת מדר לא תיפול. הם מבינים שזה יעשה להם מוניטין גרוע מאוד.
אבל ריברו תהיה ההחתמה האחרונה לקיץ זה במקרה הטוב
07 יולי 2026, 20:40
07 יולי 2026, 20:43
07 יולי 2026, 20:45
עידן כתב:omerk כתב:הם יכולים להגיד עכשיו שעסקת מדר לא תיפול ואז לחרטט שיש בעיה עם הביטוח והוא לא עבר בדיקות רפואיות. יגידו לך "פורס מאז׳ור מה אתם רוצים לא בשליטתנו אנחנו ממש רצינו להשקיע"
למה לא אומרים מה תכלס תהיה הגדלת התקציב? שטילמן אמר בלי למצמץ "נהיה מבחינת תקציב בשישייה הראשונה ביורוליג". פה נותנים איזה משפט עמום של השקעה של עשרות מיליונים בשנים הקרובות? מה זה אומר? אף אחד לא יודע. יכולים גם להשקיע 20 מיליון על פני 20 שנים
גם אני חושב שלא יהיה שינוי משמעותי. למה לטרוח? מכבי אמורה תיכף להינעל ביורוליג לכל החיים עם המעבר לשיטת הפרנצ'ייזים
07 יולי 2026, 21:01
07 יולי 2026, 21:07
Avi1508 כתב:צריך לזכור שעדיין מכבי צריכה את שטילמן כי הוא הספונסר הראשי ומשלם למכבי 3 מיליון דולר לעונה
07 יולי 2026, 21:13