21 מרץ 2012, 21:23
21 מרץ 2012, 21:24
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרקינס שיקח היום 24 דקות בהפסד קאנטו והיה רע..
ב-24 דקות הוא לקח 10 זריקות,4 מהן מחוץ לקשת כשרק 3 הולכות פנימה..אחת מחוץ לקשת ווהשתיים האחרות ל-2
לקח ארבעה ריבאונדים,עשה 5 עבירות,מסר 0 אסיסטים,סיים עם מדד 1 ועם +\- של 7-
זה נשמע כמו תרגיל לוגיקה של פסיכומטרי. מי שמצליח להבין כמה קלע פרקינס מהתיאור שלך, הוא כנראה סוג של עילוי...
21 מרץ 2012, 21:26
חביב אורנג'ד כתב:סיינה פירקה את ביילה 104-78
פאלן עם 8 נק' (3/10 מהשדה 1/3 מהשלוש), 4 ריב', 6 אס', 1 חט', 4 איבודים ו8 רנקינג ב34 דקות.
21 מרץ 2012, 21:28
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:סיינה פירקה את ביילה 104-78
פאלן עם 8 נק' (3/10 מהשדה 1/3 מהשלוש), 4 ריב', 6 אס', 1 חט', 4 איבודים ו8 רנקינג ב34 דקות.
סיינה משחקת ברגעים אילו ממש מול אולי' (מובילה 70-67, 5 דקות לסוף).
מתי היא הספיקה לפרק את ביילה??
21 מרץ 2012, 21:32
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:סיינה פירקה את ביילה 104-78
אילו תוצאות המחזור, לא כולו קרה היום.
21 מרץ 2012, 21:34
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:סיינה פירקה את ביילה 104-78
אילו תוצאות המחזור, לא כולו קרה היום.
אוקיי...
וגרין, הוא עדיין שם?? כי בוואלה צוין כבר מזמן שהוא עוזב את הקבוצה שלו.
אגב, צמוד ומעניין הערב בסיינה.
21 מרץ 2012, 22:58
rc4991 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרקינס שיקח היום 24 דקות בהפסד קאנטו והיה רע..
ב-24 דקות הוא לקח 10 זריקות,4 מהן מחוץ לקשת כשרק 3 הולכות פנימה..אחת מחוץ לקשת ווהשתיים האחרות ל-2
לקח ארבעה ריבאונדים,עשה 5 עבירות,מסר 0 אסיסטים,סיים עם מדד 1 ועם +\- של 7-
זה נשמע כמו תרגיל לוגיקה של פסיכומטרי. מי שמצליח להבין כמה קלע פרקינס מהתיאור שלך, הוא כנראה סוג של עילוי...
=7
התקבלתי למכללה?
22 מרץ 2012, 05:31
Holiday_Armadillo כתב:ברצינות אנשים? חחחחחחחחחחח זה לא תרגיל של רכבת שיוצאת מאילת ורכבת שיוצאת מת''א..
הבן אדם לקח 10 זריקות כשרק שלוש נכנסו לו, אחת מהן הייתה מחוץ לקשת זאת אומרת ששתי הזריקות האחרות היו לשתיים חחח
22 מרץ 2012, 05:37
22 מרץ 2012, 06:54
קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
22 מרץ 2012, 07:01
jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
כן. פנטזיות לחוד ומציאות לחוד.
אני גם חושב שכל התקוות לאיזה בעל בית בקו בעמדה 1, ולאיזה נייט האפמן מודל 2012 יתפוצצו לנו בפרצוף.
מצד שני, אי אפשר להאשים רק אותם. הרי דייויד רוצה סגל ארוך, כי הוא מאמין בסגלים ארוכים.
אני מקווה שיהיו דיונים מעמיקים לגבי מבנה הקבוצה בעונה הבאה, לפני שרצים ומחתימים שחקנים חדשים.
22 מרץ 2012, 07:05
jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
אני גם חושב שכל התקוות לאיזה בעל בית בקו בעמדה 1, ולאיזה נייט האפמן מודל 2012 יתפוצצו לנו בפרצוף.
מצד שני, אי אפשר להאשים רק אותם. הרי דייויד רוצה סגל ארוך, כי הוא מאמין בסגלים ארוכים.
אני מקווה שיהיו דיונים מעמיקים לגבי מבנה הקבוצה בעונה הבאה, לפני שרצים ומחתימים שחקנים חדשים.
22 מרץ 2012, 07:09
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
לשתי ליגות אין שום צורך בסגל של 12 שחקנים ואורך הסגל הוא משהו שבו לטעמי ההנהלה כן יכולה להתערב. לעומת זאת, בזהות השחקנים אסור להם אפילו לגעת וזו אמורה להיות הטריטוריה הבלעדית של המאמן, רק חבל שזה לא ממש כך במציאות.
22 מרץ 2012, 07:11
yzafrir כתב:jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
אם מסתכלים על הסגלים של הקבוצות הבכירות כמו פאו ברצה צסק"א אז רואים שיש להם 12 שחקנים שנחשבים בכירים (לצסקא אפילו יותר...) ובשביל להתמודד ברמות האלו כנראה שבאמת צריך סגל רחב .
השאלה היא אם תקציבית זה אפשרי ?
22 מרץ 2012, 07:20
קודי כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
אם מסתכלים על הסגלים של הקבוצות הבכירות כמו פאו ברצה צסק"א אז רואים שיש להם 12 שחקנים שנחשבים בכירים (לצסקא אפילו יותר...) ובשביל להתמודד ברמות האלו כנראה שבאמת צריך סגל רחב .
הגדולות יכולות להרשות לעצמן דברים שמכבי לא יכולה אפילו לחלום עליהם. למכבי יש שתי אפשרויות: סגל ארוך מאוד ובינוני או סגל קצר יותר וטוב.
22 מרץ 2012, 07:34
jol9 כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:קודי כתב:לגבי פרקינס - לכל שחקן יש עליות וירידות, בטח אחרי שלא שיחק כדורסל כמעט שנה. לפחות לגבי פרקינס ברור שגם ביום רע בהתקפה הוא נותן המון בהגנה ובריבאונד. יהיה למכבי מאוד מאוד קשה למצוא בקיץ רכז טוב מפרקינס, אבל הרי לדני פדרמן יש מגירת סתרים עם עשרות מועמדים זולים אז בטח יש לו שם כמה רכזי על שעולים 200 אלף דולר.
הגדולות יכולות להרשות לעצמן דברים שמכבי לא יכולה אפילו לחלום עליהם. למכבי יש שתי אפשרויות: סגל ארוך מאוד ובינוני או סגל קצר יותר וטוב.
ד"א גם הקבוצות הגדולות של מכבי, שבלאט היה שותף פעיל ברובן, התבססו על מספר מצומצם של שחקנים.
למשל ניקו, באסטון ותומאס כגבוהים מובילים, שאראס, טל ושארפ כגארדים מובילים ופארקר כסמול. אותם השלימו מחליפים נחמדים כמו שלף (בשלהי הקריירה שלו), יותם הצעיר ועוד
שחקן כזה או אחר.
גם בשנה שעברה, המבנה היה דומה עם פארגו ופרקינס כגארדים מובילים, צ'אק כסמול המוביל, וסופו הנדריקס ואליהו כגבוהים הבכירים, יחד עם מחליפים נחמדים כמו בלו, פניני וטל.
לא חושב שצריך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, אלא ללכת על מה שעבד כבר.
22 מרץ 2012, 07:42
קודי כתב:
ברור לגמרי. בשתי ליגות אין לך גם יותר מדי דקות לתת לסגל ארוך מדי. מכבי צריכה סגל של 10 שחקנים בכירים ואם מתעקשים להשאיר גם את בורשטיין אז אפשר להגיע ל-11, אבל לא יותר מזה.
22 מרץ 2012, 07:45
jol9 כתב:קודי כתב:
ברור לגמרי. בשתי ליגות אין לך גם יותר מדי דקות לתת לסגל ארוך מדי. מכבי צריכה סגל של 10 שחקנים בכירים ואם מתעקשים להשאיר גם את בורשטיין אז אפשר להגיע ל-11, אבל לא יותר מזה.
יותר חשוב מהמספר זה צורת הבנייה.
אני מפחד לראות את הכותרות ואת הדיונים בפורום מהסוג של - ונביא את X שיחליף את מאלט, ואת Y שיחליף את שייר, ואת Z שיחליף את ג'יימס וכו', כשבצעם לכל הפונקציות
שציינתי, לא צריך בכלל להביא מחליף.
22 מרץ 2012, 07:51
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:
אני מפחד לראות את הכותרות ואת הדיונים בפורום מהסוג של - ונביא את X שיחליף את מאלט, ואת Y שיחליף את שייר, ואת Z שיחליף את ג'יימס וכו', כשבצעם לכל הפונקציות
לכן תמיד הצחיק אותי שאמרו כאן בפורום: "נביא את X שיחליף את שארפ" וכד', כששארפ היה בסה"כ עציץ בעונות האחרונות. אין צורך להחליף עציצים אלא להביא שחקנים שכולם, ללא יוצא מן הכלל, יכולים לתרום ביורוליג. אין טעם להביא שחקנים רק לליגה או כאלה שצריכים להתחשל כאן עונה או שתיים כי זה לא עובד.
22 מרץ 2012, 07:55
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:
לכן תמיד הצחיק אותי שאמרו כאן בפורום: "נביא את X שיחליף את שארפ" וכד', כששארפ היה בסה"כ עציץ בעונות האחרונות. אין צורך להחליף עציצים אלא להביא שחקנים שכולם, ללא יוצא מן הכלל, יכולים לתרום ביורוליג. אין טעם להביא שחקנים רק לליגה או כאלה שצריכים להתחשל כאן עונה או שתיים כי זה לא עובד.
תראה, סה"כ ההחתמה של שייר היתה לא רעה על הנייר. היו כאן לא מעט גולשים בפורום שאמרו שכבר היום הוא טוב יותר מהלפרין. אם באמת שייר היה ברמה הזאת, אז אולי
העונה שלנו היתה נראית קצת יותר טוב (ברור שלא בהבדל קיצוני, אבל בכל זאת).
אני חושב שדרושה בדיקה אמיתית, למה שחקנים כמו אליהו, פניני, פאפאס וסופו נותנים עונת שפל שכזו, ובעצם רק הנדריקס, אוחיון ולאנגפורד משחקים ברמה טובה ומעלה, ביחס
למה שציפו מהם. תאר לעצמך, שסופו הוא סופו האמיתי, אליהו נותן עונת דאבל פיגרס נוספת, פניני עם 50% מהשלוש, ופאפאס נותן 15-20 דקות, של שליטה בקצב, מסירות אומן והרבה
חוכמה...
הדברים היו יכולים להיראות אחרת גם עם השחקנים שישנם. חלק מהאשמה חייבת להיות על בלאט, והחלק האחר כנראה על העומס.
בכל אופן שני הגורמים העיקריים בפשלות האלה, חייבים להתעשת ולהפיק לקחים.