יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יום חמישי: קאנטו - מכבי 21:45 ערוץ 10

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 03 פברואר 2012, 00:31

כמה תחושות שלי מהמשחק.

קודם כל מוכרח לציין שנהנתי מאוד לקרוא כאן ת'תגובות
אתם מנתחים נפלא (לרוב :blush1 ) וזה קצת עוזר לפרוק את התיסכול =)

אז ככה, המכה המנטלית הכי גדולה של האוהדים השנה היא בעצם, שנה שעברה.
לדעתי המקבילה הדומה ביותר מהספורט הישראלי היא, כמה אירוני, הפועל של לפני שנתיים של אלי גוטמן. שבתה את כולם והתפוגגה כלא היתה.
כשהתחילה השנה הרגשתי שאני הולך להגיד הרבה פעמים את המילים "שנה שעברה".
מישהו כאן אמר שחסר star quality, אני ישנה את זה מעט ל... fans quality
אני לא רואה אף אחד משחקני מכבי שהגיעו השנה ככאלה שהקהל יכול להתאהב בהם.
הקרוב ביותר לשם הוא לאנגפורד, שאיכשהו מדגדג לנו על אותו איזור שדיגדג לנו פארגו...
כבר מהמחזורים הראשונים הבנתי שסמית' זה שחקן נחמד שהגישה שלו למשחק מזכירה יותר מדי גישה עסקית, עולה על המגרש, נותן הופעה ממוצעת, יציבה, וזהו למקלחת. זה לא זה, הכוח של מכבי, האוהדים, לא קונה את זה.

אין ספק שיש כמה נקודות שכבר ציינתם שיכלו להתבצע אחרת, בעמדה כזו או אחרת... אבל עד שנגיע לשם,
הייתי אומר דבר אחר, דווקא במצבים כאלה מועדונים גדולים יכולים לעשות היסטוריה, דווקא כשזה נראה לא טוב, דווקא כשמפסיקים לספור אותך, זה הזמן להתעלות,
זה הזמן של בלאט להסביר לכולם שהם על תקן טום קרוז במשימה בלתי אפשרית בכל משחק מעכשיו. לחבר אותם לצד הפנטזיונרי, לצאת מהאנמיות שמנתקת אותך ואת הקהל מהתשוקה למשחק.
התחושה באוויר היא שלא היינו רוצים לראות בעונה הבאה לפחות 5 שחקנים מהסגל הנוכחי, אבל עדיין, לפחות עכשיו,
כששאריות ההתרגשות והתקווה האחרונות תלויות על התקרה ביד אליהו, אולי יהיה אפשר צעד צעד, כמו לוחם נינג'ה עקשני, לגרור את זה לפיינל פור, תוך כדי שימוש מקסימלי וחד בכל הכישרון שיש לך. אני חושב שבשלב הזה בלאט אמור להכיר מספיק טוב את הקבוצה.

נורה אדומה נדלקה בשלוש נקודות במהלך העונה,
1- במשחק הבית מול פרטיזן ביורוליג כשמכבי פשוט הראתה שהיא לא מסוגלת לנצח בהפרשים גדולים למרות התחושה שהיא מסוגלת.
2- בתבוסה לריאל, כשהבנו שמכבי של השנה מסוגלת להיות מובסת.
3- ברבע השני מול ברצלונה, כשמכבי נתנה את כל כולה כדי לעלות ל-7 הפרש בשיניים, ובארסה קיזזה את זה תוך דקה.

הכי משונה זה שמצאתי את עצמי היום ברבע האחרון אומר לעצמי, בוא לא נכנס לבאסה הנה עוד שבוע לסחוב עם הפסד ביורוליג, נהנה מהמשחק ומה שיהיה יהיה... אז צימצמו ל-4 והכדור של השלשה של מאלט כבר היה בפנים יותר משהיה בחוץ, אבל... משהו במכבי של השנה נראה בדיוק כמו השלשה ההיא של מאלט... נכנס בפנים, מסתובב, מתגלגל, וחומק מהסל.
שנה שעברה לאייאפים קשים יותר היו נכנסים, זה לא צירוף מקרים שהשנה גם הפשוטים לא נכנסים.
אין שחקנים מרגשים במכבי של השנה. גם בניצחון על מדריד וגם כשהיה צמוד מול בארסה, הרגשת שזה הולך קשה מדי, גם לשחקנים וגם לאוהדים.
~Box & 1~

הודעהעל ידי where is the love? » 03 פברואר 2012, 07:47

אני מסכים איתך וגם אני חושב שיש מקום לאופטימיות ולכן בשבוע הבא אנחנו ניתן את הגרון בהיכל ויהיה בסדר בעזרת השם!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2012, 07:56

גם אני מסכים איתו ואני ועוד כמה חברה כמו קודי וחביב כבר בקיץ אמרנו שהציפיות השנה גבוהות מידי ביחס חמה שבסגל הזה שווה ויותר מידי נשענים על העבר בהתייחסות לסגל הזה .
אפשר להמציא אלף תרוצים שחלקם מוצדקים כמו העומס בגלל האדריאטית אבל זה רק מגדיל את הטעות לגבי כמה החתמות שעשו בקיץ כמו בכירת שחקנים מבוגרים שלא מתאימים לשלוש מסגרות וכו' . השנה מכבי שווה טופ 8 ללא ביתיות ולא יותר .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 03 פברואר 2012, 09:39

צפריר אתה זוכר שאמרנו גם שבלאט לא קוסם...

נכון אתמול הוא באמת נתן ניהול משחק גרוע, אבל עדיין הוא לא האשם הבלעדי כי הוא לא קוסם.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2012, 10:03

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:אבל הוא בור בהגנה , משחקים עליו ועל סופו , אליהו רוצה לשחק? שישמור.
אי אפשר לנצח שאתה לא שומר.

בשנה שעברה ליאור שיחק 20 דק' למשחק ומכבי עשתה גמר יורוליג.
אני לא מבין למה זה צריך להשתנות פתאום. רק לפני שבועיים, ליאור היה מצויין מול ז'לגיריס בחוץ, שיחק 25 דק' והיה אחד הטובים. אז למה פתאום
להפסיק עם זה?

אתה יודע מה, בוא נלך בשיטת האלימינציה. יש לך בלו ואליהו. בלו לא מספיק טוב התקפית בתקופה האחרונה, ובהגנה הוא פחות טוב אפילו מליאור. אז מה עשינו בזה?

תבדוק כמה דקות הוא קיבל בטופ 16 והלאה.
אני לא מסכים איתך בנושא ההגנה של בלו. נכון, הוא לא שומר גדול, אבל היום ליאור הוכיח שגם אני שומר יותר טוב ממנו.
אני גם חושב שליאור צריך לשחק יותר, בטח כשבלו נראה ככה, אבל להגיד שהוא לא שומר כל כך גרוע? להגיד שזה סטיגמה? בגלל שגרף השיפור של ליאור, בכל התחומים, עומד על אפס, צריך להבין שאם נותנים לו לשחק, לרוב הוא יביא תפוקה התקפית, אבל גם יקבל על הראש לא פחות נקודות ממה שהוא יקלע. מאמן שישלים עם זה יוכל למצוא לליאור בדיוק את הנישה שמתאימה לו, שהיא פורוורד שני, אחרי מצ'באן.

בלו לא שומר יותר טוב מליאור ולא משנה איך תסובב את זה. בנוסף, בלו גם לא ממש קולע, ובאמת שאין שום סיבה לתת לו לשחק יותר מ-15 דקות.

אצל ליאור יש קורלציה מאוד גבוהה בין היכולת לביטחון. דייויד הורג לו את הביטחון עם חוסר הסבלנות שלו, שנראה מגוחך על רקע אינסוף ההזדמנויות שמקבלים בלו וסמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 10:24

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אני לא מבין למה זה צריך להשתנות פתאום. רק לפני שבועיים, ליאור היה מצויין מול ז'לגיריס בחוץ, שיחק 25 דק' והיה אחד הטובים. אז למה פתאום
להפסיק עם זה?

אתה יודע מה, בוא נלך בשיטת האלימינציה. יש לך בלו ואליהו. בלו לא מספיק טוב התקפית בתקופה האחרונה, ובהגנה הוא פחות טוב אפילו מליאור. אז מה עשינו בזה?

אני לא מסכים איתך בנושא ההגנה של בלו. נכון, הוא לא שומר גדול, אבל היום ליאור הוכיח שגם אני שומר יותר טוב ממנו.
אני גם חושב שליאור צריך לשחק יותר, בטח כשבלו נראה ככה, אבל להגיד שהוא לא שומר כל כך גרוע? להגיד שזה סטיגמה? בגלל שגרף השיפור של ליאור, בכל התחומים, עומד על אפס, צריך להבין שאם נותנים לו לשחק, לרוב הוא יביא תפוקה התקפית, אבל גם יקבל על הראש לא פחות נקודות ממה שהוא יקלע. מאמן שישלים עם זה יוכל למצוא לליאור בדיוק את הנישה שמתאימה לו, שהיא פורוורד שני, אחרי מצ'באן.

בלו לא שומר יותר טוב מליאור ולא משנה איך תסובב את זה. בנוסף, בלו גם לא ממש קולע, ובאמת שאין שום סיבה לתת לו לשחק יותר מ-15 דקות.
אצל ליאור יש קורלציה מאוד גבוהה בין היכולת לביטחון. דייויד הורג לו את הביטחון עם חוסר הסבלנות שלו, שנראה מגוחך על רקע אינסוף ההזדמנויות שמקבלים בלו וסמית'.

טוב נו.. אתה חושב שליאור שומר יותר טוב מבלו, אני ושאר המאמנים שאימנו את ליאור לאורך השנים חושבים שגם קונוס שומר יותר טוב.
אני שוב אומר, ליאור צריך לשחק יותר, בגלל שמול קבוצות כמו קאנטו וזלגיריס הוא יכול לתרום מבחינה התקפית.
העיקר ששנה הבאה מילאן יחזור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 03 פברואר 2012, 10:47

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

להפסיק עם זה?

טוב נו.. אתה חושב שליאור שומר יותר טוב מבלו, אני ושאר המאמנים שאימנו את ליאור לאורך השנים חושבים שגם קונוס שומר יותר טוב.
אני שוב אומר, ליאור צריך לשחק יותר, בגלל שמול קבוצות כמו קאנטו וזלגיריס הוא יכול לתרום מבחינה התקפית.
העיקר ששנה הבאה מילאן יחזור.

שוב אני אחזור למה שבלאט אמר לי בהאנגאאוט- "ליאור שומר הרבה יותר טוב ממה שחושבים שהוא שומר, וממה שהוא בעצמו חושב".
זה מוזר לי, שבהאנגאאוט בלאט שיבח את ליאור מאוד, אמר שאם היתה לו קליעה הוא לא היה פה אלא ביוסטון, שהוא אחד המוסרים הטובים בקבוצה ואחד ה PF הטובים ביורוליג, אבל הוא לא מקבל הרבה דקות
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 10:53

בלאט יכול להגיד מה שהוא רוצה בהנגאאוט. אחת הבעיות של בלאט, היא שהוא מדבר בראיונות כאילו האוהדים מטומטמים. מצד אחד הוא מציג את ליאור כבלייק גריפין, ומצד שני לא נותן לו לשחק. על מי הוא עובד פה בדיוק?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 03 פברואר 2012, 10:58

MTA2311 כתב:בלאט יכול להגיד מה שהוא רוצה בהנגאאוט. אחת הבעיות של בלאט, היא שהוא מדבר בראיונות כאילו האוהדים מטומטמים. מצד אחד הוא מציג את ליאור כבלייק גריפין, ומצד שני לא נותן לא לשחק. על מי הוא עובד פה בדיוק?

הוא הודיע מראש שהוא אומר דברים שאף עיתונאי לא מקבל ממנו.. אבל שוב, קשה לדעת מה באמת הוא חושב. אומר משהו אחד ועושה משהו אחר.
הדבר שאני הכי מצטער שלא שאלתי אותו זה למה הוא מייבש את פאפאס וליאור למרות המחמאות
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 03 פברואר 2012, 11:15

שמע, השנאה שלך לליאור כבר פתאטית.
בלו שומר גרוע לא פחות מליאור, ולא יעזור בית דין. למה בלאט נותן לו יותר דקות? שאל אותו. זה לא אומר שהוא צודק. לא כל מה שבלאט אומר ועושה זה נכון, ולראייה הייבוש ההזוי של פאפאס, והקרדיט ההזוי לא פחות לסמית', אוחיון, ואותו בלו.
בלו גרוע בהגנה, וגרוע בהתקפה בתקופה האחרונה. שחקנים בעמדה 4 באים מולו ועושים שיאי עונה ואפילו שיאי קריירה. בלאט בתקופה האחרונה מנהל משחק בצורה רעה ביותר.
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 11:22

asafb96 כתב:שמע, השנאה שלך לליאור כבר פתאטית.
בלו שומר גרוע לא פחות מליאור, ולא יעזור בית דין. למה בלאט נותן לו יותר דקות? שאל אותו. זה לא אומר שהוא צודק. לא כל מה שבלאט אומר ועושה זה נכון, ולראייה הייבוש ההזוי של פאפאס, והקרדיט ההזוי לא פחות לסמית', אוחיון, ואותו בלו.
בלו גרוע בהגנה, וגרוע בהתקפה בתקופה האחרונה. שחקנים בעמדה 4 באים מולו ועושים שיאי עונה ואפילו שיאי קריירה. בלאט בתקופה האחרונה מנהל משחק בצורה רעה ביותר.

דבר על ההגנה של ליאור עם צביקה,פיני ואיבאנוביץ' ותבין מי פתאטי. לאהבה שלי אליו אין קשר לדיון. כבר אמרתי 10 פעמים שליאור צריך לשחק יותר, כל עוד בלו נראה ככה, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מהשומרים הגרועים באירופה.
בניגוד למה שהוא מוצג פה הוא גם לא מפלצת התקפית, ששווה להעלים עין מההגנה הרעה שלו בשבילה. עד שהוא לא ישפר משמעותית את הקליעה, או את ההגנה, הוא בחיים לא יוכל להיות "אחד מהפורוורדים הכי טובים באירופה" כמו שכבר קראת לו.
אז בלו גם לא מבריק? נכון, אז הקרדיט שבלו מקבל מוגזם? נכון, ובדיוק בגלל זה שנה הבאה צריך להחזיר את מילאן שישחק 25 דקות בעמדה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 03 פברואר 2012, 11:28

לא אמרתי שהוא שחקן הגנה טוב. אף פעם. אמרתי שבלו לא יותר טוב. בלו שחקן הגנה גרוע, וסוף סוף העלו את זה גם בתקשורת (צביקה אמר את זה ביציע, שיש לו ירידה גדולה ביכולת בהגנה).
נסכם ככה, ליאור שחקן הגנה חלש, אבל בלו שחקן הגנה גרוע. שחקנים חוגגים עליו כאילו אין מחר שבוע אחר שבוע, ואף אחד לא מוציא מילה. אבל שליאור מקבל שלשה בפנים, למרות שהוא עשה הגנה טובה??? קרנבל!
על היכולת ההתקפית אין מה לדבר. ליאור אחד הפאוור פורוורדים הכי טובים באירופה, ופה אין צל של ספק. בלו לא קרוב אליו התקפית, גם בתקופות הטובות של בלו. אז בתקופה הזאת? שהוא נראה פח? פה כבר כולנו מסכמים, שליאור צריך לקבל יותר דקות. חבל רק שבלאט לא מסכים איתנו.
בכל מקרה, כך או כך, מאצ'בן חייב לחזור שנה הבאה
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 11:36

asafb96 כתב:לא אמרתי שהוא שחקן הגנה טוב. אף פעם. אמרתי שבלו לא יותר טוב. בלו שחקן הגנה גרוע, וסוף סוף העלו את זה גם בתקשורת (צביקה אמר את זה ביציע, שיש לו ירידה גדולה ביכולת בהגנה).
נסכם ככה, ליאור שחקן הגנה חלש, אבל בלו שחקן הגנה גרוע. שחקנים חוגגים עליו כאילו אין מחר שבוע אחר שבוע, ואף אחד לא מוציא מילה. אבל שליאור מקבל שלשה בפנים, למרות שהוא עשה הגנה טובה??? קרנבל!
על היכולת ההתקפית אין מה לדבר. ליאור אחד הפאוור פורוורדים הכי טובים באירופה, ופה אין צל של ספק. בלו לא קרוב אליו התקפית, גם בתקופות הטובות של בלו. אז בתקופה הזאת? שהוא נראה פח? פה כבר כולנו מסכמים, שליאור צריך לקבל יותר דקות. חבל רק שבלאט לא מסכים איתנו.
בכל מקרה, כך או כך, מאצ'בן חייב לחזור שנה הבאה

זה בסופו של דבר עניין של דעה. אני לא חושב שהוא טוב כמו שאתם עושים אותו, ולהפך. המציאות כנראה פחות או יותר באמצע.
הבעיה היא, שדיוויד, שהוא מהמאמנים היותר מקובעים שראיתי, כנראה ימשיך לתת קרדיט מוגזם לבלו השנה, ושנה הבאה זה יבוא לא רק על חשבון ליאור, אלא גם על חשבון מילאן, שכמו שכולם יודעים הוא לא בדיוק הcup of tea של דיוויד. אין מה לעשות, לכל מאמן יש את החסרונות שלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אורי » 03 פברואר 2012, 11:38

העונה פחות יוצא לי לעקוב אחריי כדורסל אירופי, ואתמול היתה הפעם הראשונה שראיתי את קאנטו בלייב, ואני חייב לציין שמדובר בקבוצה שהיא תענוג... הנעת כדור נהדרת, קבוצה במלוא מובן המילה בלי אף שחקן שקרוב לטופ האירופי. מוכיחה שאפשר להציג כדורסל מצויין גם בלי שמות גדולים ובכסף גדול.
אורי

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2012, 12:02

MTA2311,
אני באמת לא מבין את הטענות שלך.
ליאור הוכיח כבר בכל במה ובכל מקום שמבחינה התקפית הוא אחד הפאוורים הטובים ביבשת. הגנתית הוא חלש, ולכן בסיכום של הדברים הוא לא בטופ 5 של הפאוורים ביבשת
כמו שהכשרון שלו אמור להביא אותו.

גם מצ'באן לא שם, ואני לא מבין על מה מתבססת האופטימיות שלך, שהוא הולך לסחוב את מכבי אל התואר של היורוליג (ליאור היה משיג מספרים לא פחות יפים בפרטיזן).

מבחינתי, ליאור צריך לשחק 25-30 דקות בערב, כמו שהוא שיחק בחלקים מסויימים בעונה. כשבלו יהיה בכושר מעולה, אפשר לאזן את הדקות בינהם.
בכל מקרה, בלאט עושה טעות כאן, בדיוק כמו שהוא עושה טעות עם פאפאס, אוחיון וסמית'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2012, 12:10

jol9 כתב:MTA2311,
ליאור הוכיח כבר בכל במה ובכל מקום שמבחינה התקפית הוא אחד הפאוורים הטובים ביבשת. הגנתית הוא חלש, ולכן בסיכום של הדברים הוא לא בטופ 5 של הפאוורים ביבשת

גם מצ'באן לא שם, ואני לא מבין על מה מתבססת האופטימיות שלך, שהוא הולך לסחוב את מכבי אל התואר של היורוליג (ליאור היה משיג מספרים לא פחות יפים בפרטיזן).

מבחינתי, ליאור צריך לשחק 25-30 דקות בערב, כמו שהוא שיחק בחלקים מסויימים בעונה. כשבלו יהיה בכושר מעולה, אפשר לאזן את הדקות בינהם.

לא יודע על סמך מה החלטת שהוא הוכיח את זה בכל במה ובכל מקום. כשעומדים מולו שומרים גבוהים ופיזיים, הוא מתקשה.
סביר להניח שליאור היה עושה את אותם מספרים בפרטיזן, אבל כולנו ראינו איך מילאן שיחק מול ליאור ובלו. הוא חגג עליהם בהתקפה ושיתק אותם בהגנה. פעמיים.
אני מסכים איתך לגבי חלוקת הדקות, לדעתי בלו די גמר את הסוס. הוא יכול לתת עוד הבלחות פה ושם, אבל זה לא זה.
שנה הבאה צריך להחזיר את מילאן, ועל פי האימונים לשפוט מי ישחק, וכמה. מבחינת כישרון, מילאן עולה גם על ליאור, השאלה אם בלאט ייתן לו להוכיח את זה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2012, 12:46

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:MTA2311,

לא יודע על סמך מה החלטת שהוא הוכיח את זה בכל במה ובכל מקום. כשעומדים מולו שומרים גבוהים ופיזיים, הוא מתקשה.
סביר להניח שליאור היה עושה את אותם מספרים בפרטיזן, אבל כולנו ראינו איך מילאן שיחק מול ליאור ובלו. הוא חגג עליהם בהתקפה ושיתק אותם בהגנה. פעמיים.
אני מסכים איתך לגבי חלוקת הדקות, לדעתי בלו די גמר את הסוס. הוא יכול לתת עוד הבלחות פה ושם, אבל זה לא זה.
שנה הבאה צריך להחזיר את מילאן, ועל פי האימונים לשפוט מי ישחק, וכמה. מבחינת כישרון, מילאן עולה גם על ליאור, השאלה אם בלאט ייתן לו להוכיח את זה

טוב, נראה שאנחנו מצליחים להתכנס להבנה ולהסכמה ברוב הדברים.

בשורה התחתונה, לדעתי כולם מסכימים שדייויד עושה טעויות די גסות לאחרונה בניהול המשחקים ובחלוקת הדקות, והוא חייב להתעשת ולחזור לעצמו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 03 פברואר 2012, 13:11

מאמן טועה וגם מותר לו ודיוויד טעה כמה פעמים.
הבעיה היא שאתם אומרים דיוויד יכול להתעשת ולהשתפר ובהחלט זה נכון, אבל הדפוס הלא טוב של הטעויות חוזר הרבה מדי, יש לי הפחד שהוא פשוט מתעקש בדרך שלו, תקנו אותי אם אני טועה.
אני פשוט מרגיש כאילו אני חייב לדעת מהי הסיבה שהוא לא נותן לפאפאלוקאס לשחק....אני פשוט לא יכול להבין את זה כי זה פוגע בקבוצה ובקבוציתיות וגם פוגע בבלאט עצמו, אני פשוט מיואש כבר מלהבין את הדברים האלו. כל מה שאני יודע שחייבים לנצח את קאנטו ביותר מ-8 הפרש ולא משנה מה מצבנו.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 03 פברואר 2012, 13:42

אגב, שמתי לב שבאחד ההתקפות, פאפאלוקאס מסר אסיסט יפה לשלה של בלו מהפינה בתחילת המשחק, ובלאט פשוט צרח עליו כאילו הוא איבד כדור בשניה האחרונה במצב של שוויון.
משהו רע עובר עליו
asafb96

הנהלה! הנהלה! הנהלה!

הודעהעל ידי פארוק » 03 פברואר 2012, 13:58

מאז ההפסד לקאנטו יש קולות כאילו בלאט אחראי לעניין.
בולשיט אחד גדול! ההנהלה אחראית לכל הסיטואציה הזו!
1- ההנהלה החתימה על אפו וחמותו של דייוויד את החור והגיבנת שנקראת ליאור אליהו. שחקן עלוב שנזרק ע״י מאמן רציני, שחקן שלא משפר את המשחק שלו, חור שלא שומר . והבעיה האמיתית שהוא ״הישראלי הבכיר״. צריך להעיף אותו לשלוש שנים לדושקו בויטוריה שיעשה אותו שחקן.
2- בגלל שחייבים את ליאור גירשו את מאצ׳באן שחקן הרבה יותר טוב ממנו עם עתיד גדול.
3- הליגה האדריאטית? מי צריך את זה?
4- הביאו את מאלט כי אין תקציב בסה״כ שחקן טוב לירושלים. לא חודר ולא מוסר.
5- על הפציעות שגורמת הליגה האדריאטית אין צורך להרחיב.
6- החתימו את טל בורשטיין על חוזה מופרך לשלוש שנים, מילא אבל למה עשו אותו קפטן? עכשיו אי אפשר להעיף אותו בסוף השנה! היחידים שהיו צריכים להחתים את בורשטיין ל 3 שנים אלו- איל״ן רמת גן או בית הלוחם תל אביב.
7- הפרופסור?? בקושי יש לו בגרות.
פארוק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־17 אורחים