יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2012, 21:30

Mta_atic כתב:
שחף כתב:אני לא רואה את ברצלונה מפסידים בחוץ לקאנטו. הם עדיין צריכים להבטיח את המקום הראשון ובתסריט מסויים(הפסד לאיטלקים והפסד למכבי) הם גם לא עולים, אגב. מה גם שהסגל שלהם כל כך עמוק שגם אם הם עולים בחמישייה השנייה שלהם הם עדיין קבוצה הרבה יותר טובה מקאנטו.

אל תמהר עם המסקנות האלה.

קאנטו ידועה כקבוצת חוץ חלשה, ולמרות זאת היא שיחקה משחק צמוד מאד עם ברצלונה בבית של ברצלונה,
והובילה עליה חלק גדול מהמשחק.

עכשיו קאנטו תפגוש אותם בבית וברצלונה לא יגיעו לפיקניק.
תוסיף לזה את העובדה שתאורטית בארסה הבטיחו את העליה לשלב הבא (הם לא יפסידו ב-14 הפרש למכבי בבית),
ותבין שניצחון של קאנטו במחזור הבא הוא לא דבר רחוק המציאות.

אבל קאנטו הפסידה לבארסה רק ב-5, כך שתיאורטית עם קאנטו מנצחת את 2 המשחקים שלה, כולל את בארסה ביותר מ-5 ובארסה מפסידה את 2 המשחקים שלה, אז קאנטו עוברת את בארסה.
זה אומנם לא סביר אבל זה בהחלט סיבה מספיק טובה בשביל בארסה לבוא לקאנטו לנצח את המשחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2012, 21:34

חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שמכבי הבטיחה היום בפועל את העפלתה לשלב ההצלבה.
קאנטו, על אף היותה קבוצה מאומנת וממושעמת, התגלתה כמאוד בינונית וגם מכבי, למרות הנצחון, לא הבריקה יותר מדי.

איש המשחק שלי הוא יוגב אוחיון. אין לו את יחסי הציבור שיש לפאפאלוקאס, הוא גם לא שחקן יותר מדי כשרוני והוא כנראה לא יהיה רכז מוביל בולט ביורוליג, אבל הוא מראה שההשקעה בו מתחילת העונה משתלמת והוא כיום הרכז הטוב ביותר במכבי.
עוד שחקנים שבלטו היום לטובה היו לנגפורד, הנדריקס, בלו ואליהו שאף היה די טוב בהגנה.
נראה שגם בלאט הפנים את חולשתו של סמית' והפך אותו לשחקן ספסל עם אשראי דקות נמוך בהרבה ממה שהיה לו בעד כה העונה. דוקא כשחקן ספסל וכסוג של רול-פלייר, סמית' מתגלה כשחקן יעיל יותר. בתור שחקן מוביל, כנראה שבאמת אין לו הרבה מה למכור.
פניני וסופו לא נראים בכושר טוב, למרות שמדי פעם הם הראו ניצוצות. צריכים לקוות שהשניים האילו יחזרו לכושר, כי בלעדיהם יהיה קשה מאוד.
מי שקצת איכזב היה מאלט שהיה היום ביום קליעה די חלש ואילו פאפאלוקאס היה בסה"כ טוב. בורשטיין ושאייר כנראה לא נמצאים בתכוניות של בלאט להמשך עונת היורוליג ונראה שמדובר בהחלטה נכונה.

למרות האופטימיות וההערכה שמכבי באמת תעפיל לשלב ההצלבה, אני לא רואה את מכבי מגיעה לפיינל-פור.
סגל הקבוצה פשוט אינו איכותי מספיק וכל עוד סופו ימשיך בכושר הלא טוב בו הוא נמצא, ההעפלה לפיינל-פור תהיה בגדר משימה בלתי-אפשרית.

אני מסכים, רק משום מה שכחת את ריצ', שהיה מעולה היום.

אם מכבי עולה להצלבה, אז כבר יש לה סיכוי להעפיל לפיינל פור. בסדרה של הטוב מ-5, הכל יכול לקרות, ואם מכבי תתפוס יריבה עם מצ'אפ נוח, אז
היא בהחלט יכולה לעלות לפיינל פור, גם אם היא תכלס, לא אחת מ-4 הקבוצות הטובות ביבשת.

אני מסכים איתך, שסופו משופר, הוא קריטי להמשך הדרך. זה שחקן שכשהוא טוב, נותן למכבי את האפשרות לסנטר דומיננטי במשך 40 דקות.
אני רק רוצה לראות אותו ואת אליהו, מחפשים את המסירה הרבה יותר, כי כמעט כל חפירה שלהם לסל, מביאה עימה דאבל טים ושחקן פנוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 09 פברואר 2012, 21:35

asafb96 כתב:אליהו ממש לא שומר רע. לומר חסימה מקרית זה שטות. הוא נתן חסימה יוצאת מהכלל. אי אפשר גם לומר שהוא לקח ריבאונד, כי היום הוא לקח 5.
נבארו רחוק מליהיות שחקן הגנה טוב.

היום אף אחד לא היה רע ממש. אני משווה לרמות הגבוהות ולמה שצריך לתת כדי להיות קבוצה ברמה הגבוהה ועובדה שאליהו פשוט לא בתקן של הרמה הזאת.

לאליהו היו עונות עם הרבה ריבאונדים וזה בכלל לא קשור. בסגנון של בלאט דווקא מלאכת איסוף הריבאונד מופקדת בעיקר אצל אוחיון והנדריקס.

הבעיה שבמאבק על ריבאונדים אליהו לא אדיר כנ"ל בכל מאבק של אליהו. הוא פשוט לא כזה שוס במשחק פיזי. במקרה אחד לקחו לו את הכדור בקלות מהידיים.
אצה מדמיין שמישהו עושה את זה להנדריקס ?

אגב עוד נקודה לפרשנים היקרים ...
לא יאמן הפרגון שלהם לפאפלוקאס מוגזם ולא נכון ולא בפעם הראשונה. פאפאלוקאס עושה החלטות לא טובות לצד ההחלטות הטובות. ברור שאם תשווה היסטורית הוא השחקן הטוב ביותר אבל בתקופה האחרונה הוא לא נותן משחקים גדולים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 פברואר 2012, 21:37

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:
שחף כתב:אני לא רואה את ברצלונה מפסידים בחוץ לקאנטו. הם עדיין צריכים להבטיח את המקום הראשון ובתסריט מסויים(הפסד לאיטלקים והפסד למכבי) הם גם לא עולים, אגב. מה גם שהסגל שלהם כל כך עמוק שגם אם הם עולים בחמישייה השנייה שלהם הם עדיין קבוצה הרבה יותר טובה מקאנטו.

אל תמהר עם המסקנות האלה.

קאנטו ידועה כקבוצת חוץ חלשה, ולמרות זאת היא שיחקה משחק צמוד מאד עם ברצלונה בבית של ברצלונה,

תוסיף לזה את העובדה שתאורטית בארסה הבטיחו את העליה לשלב הבא (הם לא יפסידו ב-14 הפרש למכבי בבית),

אבל קאנטו הפסידה לבארסה רק ב-5, כך שתיאורטית עם קאנטו מנצחת את 2 המשחקים שלה, כולל את בארסה ביותר מ-5 ובארסה מפסידה את 2 המשחקים שלה, אז קאנטו עוברת את בארסה.
זה אומנם לא סביר אבל זה בהחלט סיבה מספיק טובה בשביל בארסה לבוא לקאנטו לנצח את המשחק.

ונוסיף לזה שאם ברצלונה מפסידה מכבי תבוא להילחם על החיים שלה ואת מכבי אף פעם לא כדאי לנסות במצבים כאלו , גם לא ברצלונה בבית.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2012, 21:42

jol9 כתב:אני מסכים, רק משום מה שכחת את ריצ', שהיה מעולה היום.

יוני, אתה צריך אולי בדיקה?? :unsure
חביב אורנג'ד כתב:עוד שחקנים שבלטו היום לטובה היו לנגפורד, הנדריקס, בלו ואליהו שאף היה די טוב בהגנה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yellowaura » 09 פברואר 2012, 21:42

בסופו של דבר אגב בלאט ניצח את המשחק עם הבוקס אנד וואן שהבליט את הנקודה החזקה של לאנגפורד בהגנה- הגנה אישית עם שילוב הכרחי של הגנה איזורית ועזרות מול שרמידיני.
וכמובן ההרכב ההגנתי עם אוחיון, לאנגפורד וסמית בקו האחורי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Mta_atic » 09 פברואר 2012, 21:42

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:

אל תמהר עם המסקנות האלה.

צודקת, לא לקחתי את הסנריו של קאנטו בכל הסיפור הזה,
אבל בכל מקרה, בניגוד לחביב אני עדיין לא חושב שמכבי הבטיחה את ההעפלה להצלבה,
לפחות לא עד שקאנטו יפסידו בשבוע הבא ומכבי ינצחו.
קאנטו בבית זה אופרה אחרת לגמרי. הפסידו שם רק פעם אחת העונה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 09 פברואר 2012, 21:49

אה, ובאזילה הזה הוא חתיכת קרציה שלא נגמר גם בגיל 37. נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה נגדינו, גם הפעם זה לא הספיק לו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 פברואר 2012, 21:53

שופטים איטלקים.

הגיבן מגרוזיה הרג אותנו היום עם 11\11 מהקו ואיזה מאה ריבאונד התקפה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2012, 21:54

misha כתב:אה, ובאזילה הזה הוא חתיכת קרציה שלא נגמר גם בגיל 37. נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה נגדינו, גם הפעם זה לא הספיק לו.

האם זו הפעם האחרונה שאנחנו פוגשים את הקרציה הזו?? :rabbi
מה מכבי עשתה לו שהוא תמיד מתפוצץ כל פעם שהוא רק רואה את מכבי??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 09 פברואר 2012, 21:57

חנו'ש כתב:
misha כתב:אה, ובאזילה הזה הוא חתיכת קרציה שלא נגמר גם בגיל 37. נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה נגדינו, גם הפעם זה לא הספיק לו.

44 הפרש. בגמר היורוליג.
שחף

הודעהעל ידי misha » 09 פברואר 2012, 22:00

שחף כתב:
חנו'ש כתב:

44 הפרש. בגמר היורוליג.

:D נכון. מטראומה כזאת לא מתאוששים בקלות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 פברואר 2012, 22:00

שחף כתב:
חנו'ש כתב:

44 הפרש. בגמר היורוליג.

וואלה, לא חשבתי על זה.... :tongue3
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי גל גל » 09 פברואר 2012, 22:00

שחף כתב:
חנו'ש כתב:

44 הפרש. בגמר היורוליג.

:D :D
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי itai7 » 09 פברואר 2012, 22:04

חזרתי עכשיו מההיכל...הרבה זמן לא שמעתי בוז כזה צורם כל מהלך של קאנטו :clap2

לנגפורד יצא אלוף עם כמה מהלכים ברמה גבוהה מאוד
בלו חסר לעצמו קצר כנ"ל אליהו
וסמית' הביא את המפנה לטעמי שברגע שנכנסו לו כמה צאק'ות + ההגנה של מכבי ברבע השלישי
שרמדיני יופי של שחקן, סיים כמצטיין השבועי של היורוליג
itai7

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 09 פברואר 2012, 23:05

משחק טוב של מכבי ולא פחות חשוב- משחק טוב של הקהל. אפשר לעשות איתם הארכת חוזה?
עשה רושם שהקהל יצא לחדר ההלבשה ביחד עם מכבי והגיע ברבע השלישי פשוט בטירוף
כאילו אירגוני האוהדים מינו מאמנים וחילופים לצועקים הראשיים שם, היה עידוד פנומנלי ומרגש בדיוק ברגעים הנכונים.

ואם כבר מדברים על רגש, אוחיון. משהו בשחקן הזה מרגש.
קל להזדהות איתו, הפשטות שלו, ההגנה הסוחפת והמחוייבת. זה שחקן שאתה שמח שהוא נמצא אצלך, ברגע שיש לו את הביטחון.
סופו קפץ לכדורים אבודים גם היום, אבל שפת הגוף שלו מראה שלא נוח לו והוא מתאמץ יותר מהרגיל כשגם ברגיל הוא גם ככה מתאמץ מאוד,
אני ממש חושב שצריך להבטיח חוזה שלו לעוד שנתיים, דווקא עכשיו כשהוא מדשדש.
כשאתה אומר באירופה את השם מכבי, הדבר הראשוני שעולה לאנשים בראש זו הדומיננטיות של סופו. זו מכבי אחרת.
הביטחון שלנו בהנדריקס הוא כל כך גדול דווקא בגלל שאנחנו יודעים שיש את סופו למקרה שמשהו מתפקשש. אל תשכחו את זה.

לאנגפורד הפתעה מאוד נעימה עבורי, לא בגלל הסטטיסטיקה, אלא בגלל הגישה. אני נהנה לראות אותו משחק- וגם מתראיין, הבנאדם בראש הנכון למכבי.
אני חושב שהדבר האחרון שאפשר להגיד זה שהעליה לשלב הבא וודאית, בעיקר בגלל שקאנטו כל כך חזקה בבית שלה, כשמול ברצלונה זה יהיה משחק של להיות או לחדול עבורה.
גם המקום הראשון בהישג ידה, הסיפור שלה מול ברצלונה הוא סה"כ ניצחון בנקודה ,לעומתינו- שזקוקים ל15 הפרש שם. בנוסף הם ישחקו מול ז'לגיריס לה אין על מה לשחק, כשהמשחק האחרון של מכבי יהיה ועוד איך יהיה על מה לשחק כנראה, אם ברצלונה מפסידה לנו, אפילו בנקודה (סביר לדעתי- בגלל שבמידה ומנצחים את ז'אל בבית מכבי לא ירימו ידיים בנוגע להפרש), וקאנטו מנצחת את ברצלונה בבית, שוב, אפילו בנקודה, קאנטו מסיימת ראשונה. בקיצור תכינו ציפורניים חלופיות! :heat

כשמסתכלים על זה, איכשהו הכל יכול להיות בעונה הזו, למרות הסגל הלא מספיק טוב שיש, אפשר להתגלגל בשיניים לשלבים מאוד מאוחרים, ההגנה ברבע השלישי צריכה להיות נקודת הביטחון
של הקבוצה מעכשיו. נגד ריאל זה היה עם פארמר כשעזיבתי דיגדגה באוויר, עכשיו זה מה יש, ועם זה צריך ללכת עד הסוף. אני מאמין במכבי של השנה, למרות שקשה. אפילו קשה מדי.
אם מכבי מנצחת בברצלונה ב15 הפרש, מבחינתי הם כבר זכו ביורוליג.

ב-ה-צ-ל-ח-ה
~Box & 1~

הודעהעל ידי NY boy » 09 פברואר 2012, 23:09

לא המקום לשאול אולי אבל שמעתי שסופו אמור לנסוע ליוון בימים הקרובים ויפספס את חצי גמר הגביע כנראה. מישהו שמע על זה?
NY boy

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 09 פברואר 2012, 23:16

NY boy כתב:לא המקום לשאול אולי אבל שמעתי שסופו אמור לנסוע ליוון בימים הקרובים ויפספס את חצי גמר הגביע כנראה. מישהו שמע על זה?

יכול להיות בגלל הלידה הצפויה של אישתו. לא שמעתי. בכל מקרה אולי עדיף שקצת ינוח ויחזור יותר טוב.
~Box & 1~

הודעהעל ידי קובי » 09 פברואר 2012, 23:54

התסריט הרגיל: באזילה יוצא בן זונה נגד מכבי, אבל אנחנו מנצחים, אז שימשיך ככה ושיהיה לו לבריאות (:

השורה התחתונה: מכבי מנצחים במשחק ממש לא גדול ולא באיזו אסטרטגיה מוכנה מראש. מכבי מנצחת נטו בזכות מלחמה בלתי מתפשרת ברבע לוחמני ובלתי מתפשר ולוקחת את המשחק.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 פברואר 2012, 00:49

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני חושב שמכבי הבטיחה היום בפועל את העפלתה לשלב ההצלבה.
קאנטו, על אף היותה קבוצה מאומנת וממושעמת, התגלתה כמאוד בינונית וגם מכבי, למרות הנצחון, לא הבריקה יותר מדי.

איש המשחק שלי הוא יוגב אוחיון. אין לו את יחסי הציבור שיש לפאפאלוקאס, הוא גם לא שחקן יותר מדי כשרוני והוא כנראה לא יהיה רכז מוביל בולט ביורוליג, אבל הוא מראה שההשקעה בו מתחילת העונה משתלמת והוא כיום הרכז הטוב ביותר במכבי.
עוד שחקנים שבלטו היום לטובה היו לנגפורד, הנדריקס, בלו ואליהו שאף היה די טוב בהגנה.
נראה שגם בלאט הפנים את חולשתו של סמית' והפך אותו לשחקן ספסל עם אשראי דקות נמוך בהרבה ממה שהיה לו בעד כה העונה. דוקא כשחקן ספסל וכסוג של רול-פלייר, סמית' מתגלה כשחקן יעיל יותר. בתור שחקן מוביל, כנראה שבאמת אין לו הרבה מה למכור.
פניני וסופו לא נראים בכושר טוב, למרות שמדי פעם הם הראו ניצוצות. צריכים לקוות שהשניים האילו יחזרו לכושר, כי בלעדיהם יהיה קשה מאוד.
מי שקצת איכזב היה מאלט שהיה היום ביום קליעה די חלש ואילו פאפאלוקאס היה בסה"כ טוב. בורשטיין ושאייר כנראה לא נמצאים בתכוניות של בלאט להמשך עונת היורוליג ונראה שמדובר בהחלטה נכונה.

למרות האופטימיות וההערכה שמכבי באמת תעפיל לשלב ההצלבה, אני לא רואה את מכבי מגיעה לפיינל-פור.
סגל הקבוצה פשוט אינו איכותי מספיק וכל עוד סופו ימשיך בכושר הלא טוב בו הוא נמצא, ההעפלה לפיינל-פור תהיה בגדר משימה בלתי-אפשרית.

אני מסכים, רק משום מה שכחת את ריצ', שהיה מעולה היום.

אם מכבי עולה להצלבה, אז כבר יש לה סיכוי להעפיל לפיינל פור. בסדרה של הטוב מ-5, הכל יכול לקרות, ואם מכבי תתפוס יריבה עם מצ'אפ נוח, אז
היא בהחלט יכולה לעלות לפיינל פור, גם אם היא תכלס, לא אחת מ-4 הקבוצות הטובות ביבשת.

אני מסכים איתך, שסופו משופר, הוא קריטי להמשך הדרך. זה שחקן שכשהוא טוב, נותן למכבי את האפשרות לסנטר דומיננטי במשך 40 דקות.
אני רק רוצה לראות אותו ואת אליהו, מחפשים את המסירה הרבה יותר, כי כמעט כל חפירה שלהם לסל, מביאה עימה דאבל טים ושחקן פנוי.

שכחתי את ריץ', אבל דאגתי לתקן את הטעות :clap2

אני מאוד מסכים עם המשפט המודגש שמציג את האמבילנטיות של המצב.
מצד אחד, מכבי מצטלבת עם בית יחסית נוח וכבר ראינו שיתרון הביתיות הוא לפעמים דוקא חסרון ובאמת שהכל פתוח.
מצד שני, מכבי של העונה, היא פשוט לא קבוצה מאיימת. אין לה את הכשרון, היכולת והקילר-אינסטיקנית של העונה שעברה וכמו שכתבת, היא לא אחת מן הארבע הגדולות ביבשת (ושוב, בניגוד לעונה שעברה).
אני לא פוסל על הסף עליה לפיינל-פור, אבל אני לא אוהב את המצב שעליה לשלב הזה היא לא מנקודה של כוח ואף יותר קרובה להתגנבות מן הדלת האחורית.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־20 אורחים