משחק טוב של מכבי ולא פחות חשוב- משחק טוב של הקהל. אפשר לעשות איתם הארכת חוזה?
עשה רושם שהקהל יצא לחדר ההלבשה ביחד עם מכבי והגיע ברבע השלישי פשוט בטירוף
כאילו אירגוני האוהדים מינו מאמנים וחילופים לצועקים הראשיים שם, היה עידוד פנומנלי ומרגש בדיוק ברגעים הנכונים.
ואם כבר מדברים על רגש, אוחיון. משהו בשחקן הזה מרגש.
קל להזדהות איתו, הפשטות שלו, ההגנה הסוחפת והמחוייבת. זה שחקן שאתה שמח שהוא נמצא אצלך, ברגע שיש לו את הביטחון.
סופו קפץ לכדורים אבודים גם היום, אבל שפת הגוף שלו מראה שלא נוח לו והוא מתאמץ יותר מהרגיל כשגם ברגיל הוא גם ככה מתאמץ מאוד,
אני ממש חושב שצריך להבטיח חוזה שלו לעוד שנתיים, דווקא עכשיו כשהוא מדשדש.
כשאתה אומר באירופה את השם מכבי, הדבר הראשוני שעולה לאנשים בראש זו הדומיננטיות של סופו. זו מכבי אחרת.
הביטחון שלנו בהנדריקס הוא כל כך גדול דווקא בגלל שאנחנו יודעים שיש את סופו למקרה שמשהו מתפקשש. אל תשכחו את זה.
לאנגפורד הפתעה מאוד נעימה עבורי, לא בגלל הסטטיסטיקה, אלא בגלל הגישה. אני נהנה לראות אותו משחק- וגם מתראיין, הבנאדם בראש הנכון למכבי.
אני חושב שהדבר האחרון שאפשר להגיד זה שהעליה לשלב הבא וודאית, בעיקר בגלל שקאנטו כל כך חזקה בבית שלה, כשמול ברצלונה זה יהיה משחק של להיות או לחדול עבורה.
גם המקום הראשון בהישג ידה, הסיפור שלה מול ברצלונה הוא סה"כ ניצחון בנקודה ,לעומתינו- שזקוקים ל15 הפרש שם. בנוסף הם ישחקו מול ז'לגיריס לה אין על מה לשחק, כשהמשחק האחרון של מכבי יהיה ועוד איך יהיה על מה לשחק כנראה, אם ברצלונה מפסידה לנו, אפילו בנקודה (סביר לדעתי- בגלל שבמידה ומנצחים את ז'אל בבית מכבי לא ירימו ידיים בנוגע להפרש), וקאנטו מנצחת את ברצלונה בבית, שוב, אפילו בנקודה, קאנטו מסיימת ראשונה. בקיצור תכינו ציפורניים חלופיות!
כשמסתכלים על זה, איכשהו הכל יכול להיות בעונה הזו, למרות הסגל הלא מספיק טוב שיש, אפשר להתגלגל בשיניים לשלבים מאוד מאוחרים, ההגנה ברבע השלישי צריכה להיות נקודת הביטחון
של הקבוצה מעכשיו. נגד ריאל זה היה עם פארמר כשעזיבתי דיגדגה באוויר, עכשיו זה מה יש, ועם זה צריך ללכת עד הסוף. אני מאמין במכבי של השנה, למרות שקשה. אפילו קשה מדי.
אם מכבי מנצחת בברצלונה ב15 הפרש, מבחינתי הם כבר זכו ביורוליג.
ב-ה-צ-ל-ח-ה