פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2025

26 פברואר 2026, 00:48

Avi1508 כתב:
עידן כתב:
Avi1508 כתב:בהתחשב במצב הסנטרים של מכבי, הייתי מנסה להחזיר את ג׳וש ניבו ממילאנו
להבנתי הוא מסיים חוזה בקיץ הזה והוא בדיוק מה שאנחנו צריכים וגם נראה שהוא התגבר על הפציעות שלו
הוא מרוויח 1.6 במילאנו ואני חושב שאחרי הפציעות שלו מכבי יכולה להביא אותו וזה כמובן תלוי כמה הקמצנים בהנהלה יהיו מוכנים להשקיע

התגבר על הפציעות שלו? אתה מודע לזה שהוא ממש עכשיו פצוע? חחח

או לפחות זכור לי שהוא נפצע בתחילת החודש, אולי לא היו משחקים מאז למילאנו כל כך

קלע 14 נקודות ולקח 11 ריבאונדים בגמר הגביע מול דורטונה בתחילת השבוע
החמיץ שלושה משחקים סה״כ בין המחזור ה26 ל28
הוא פתח את העונה עם פציעה כשלא שיחק כמעט בין המחזור ה3 ל13 אבל מאז הוא שיחק לא רע עד הפציעה האחרונה

צריך גם לזכור שבמכבי בשתי העונות הוא לא החמיץ אף משחק יורוליג

נו כן זכרתי שהוא נפצע בתחילת החודש. לי זה ממש לא נשמע שהוא "התגבר על הפציעות שלו", גם אם חזר יחסית מהר הפעם.

זה שבמכבי הוא לא החמיץ משחקים לא מעיד כלום על מצבו הנוכחי, לא יודע כמה אני מעוניין בשחקן שהיה יותר פצוע מאשר כשיר בשנתיים האחרונות. לא שאני מאמין שיש סיכוי ריאלי להחזיר אותו בכלל.

בכל מקרה זה דיון היפותטי שלא מתאים לת'רד מלפפונים.

26 פברואר 2026, 00:58

עידן כתב:
Avi1508 כתב:
עידן כתב:
להבנתי הוא מסיים חוזה בקיץ הזה והוא בדיוק מה שאנחנו צריכים וגם נראה שהוא התגבר על הפציעות שלו
הוא מרוויח 1.6 במילאנו ואני חושב שאחרי הפציעות שלו מכבי יכולה להביא אותו וזה כמובן תלוי כמה הקמצנים בהנהלה יהיו מוכנים להשקיע

התגבר על הפציעות שלו? אתה מודע לזה שהוא ממש עכשיו פצוע? חחח

או לפחות זכור לי שהוא נפצע בתחילת החודש, אולי לא היו משחקים מאז למילאנו כל כך

קלע 14 נקודות ולקח 11 ריבאונדים בגמר הגביע מול דורטונה בתחילת השבוע
החמיץ שלושה משחקים סה״כ בין המחזור ה26 ל28
הוא פתח את העונה עם פציעה כשלא שיחק כמעט בין המחזור ה3 ל13 אבל מאז הוא שיחק לא רע עד הפציעה האחרונה

צריך גם לזכור שבמכבי בשתי העונות הוא לא החמיץ אף משחק יורוליג

נו כן זכרתי שהוא נפצע בתחילת החודש. לי זה ממש לא נשמע שהוא "התגבר על הפציעות שלו", גם אם חזר יחסית מהר הפעם.

זה שבמכבי הוא לא החמיץ משחקים לא מעיד כלום על מצבו הנוכחי, לא יודע כמה אני מעוניין בשחקן שהיה יותר פצוע מאשר כשיר בשנתיים האחרונות. לא שאני מאמין שיש סיכוי ריאלי להחזיר אותו בכלל.

בכל מקרה זה דיון היפותטי שלא מתאים לת'רד מלפפונים.

נראה לי הגיע הזמן לפתוח ת׳רד מחשבות לעונת 2026/27

26 פברואר 2026, 09:33

זה בול מכבי לנסות להחזיר אותו.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

04 מרץ 2026, 14:37

ביוון מדווחים: מכבי ת"א עוקבת אחר מומו דיוף, אחד הסנטרים העולים של היורוליג העונה, שמסיים חוזה בבולוניה. הקבוצה האיטלקית מנסה להאריך את חוזהו, אך הוא במקביל זוכה להתעניינות מהצהובים ומברצלונה לקראת הקיץ.

04 מרץ 2026, 14:58

Mitelka כתב:ביוון מדווחים: מכבי ת"א עוקבת אחר מומו דיוף, אחד הסנטרים העולים של היורוליג העונה, שמסיים חוזה בבולוניה. הקבוצה האיטלקית מנסה להאריך את חוזהו, אך הוא במקביל זוכה להתעניינות מהצהובים ומברצלונה לקראת הקיץ.

איזו "כתבה" חסרת טעם. "מכבי עוקבת"... לא אומר כלום

04 מרץ 2026, 15:08

"הסנטר העולה"
עולה כמו סנטוס

04 מרץ 2026, 15:10

A.Parker כתב:"הסנטר העולה"
עולה כמו סנטוס

סנטוס עשה מספרים דומים אליו ביורוקאפ, לפחות דיוף עושה מספרים כאלו ביורוליג ונראה שיודע לקחת ריבאונד.

אז כנראה שהוא לפחות רמה-שתיים מעל סנטוס. לא שזה אומר שהוא ראוי להיות סנטר פותח בקבוצת פלייאוף.

04 מרץ 2026, 15:13

עידן כתב:
עולה כמו סנטוס

סנטוס עשה מספרים דומים אליו ביורוקאפ, לפחות דיוף עושה מספרים כאלו ביורוליג ונראה שיודע לקחת ריבאונד.

אז כנראה שהוא לפחות רמה-שתיים מעל סנטוס. לא שזה אומר שהוא ראוי להיות סנטר פותח בקבוצת פלייאוף.

Poteto potato
אולי הוא טוב מסנטוס, אבל זה לא פרופיל השחקנים שצריך פה

04 מרץ 2026, 15:28

A.Parker כתב:
עידן כתב:
עולה כמו סנטוס

Poteto potato
אולי הוא טוב מסנטוס, אבל זה לא פרופיל השחקנים שצריך פה

עם זה אני מסכים, אמרתי את זה רק במילים אחרות :)

04 מרץ 2026, 16:14

אבל קוראים לו מוחמד. סיכוי גבוהה שבאיטליה שטפו לו את המוח לגבי מה שקורה בישראל

04 מרץ 2026, 17:39

כתבה טיפשית של ערוץ הספורט:

מפתח קליעה: הגבוה היהודי ששייך למכבי ת"א
שביעות הרצון מהיכולת שהוא מציג בפולין, האחוזים המעודדים ושינוי המגמה שעשוי להוסיף מימד נוסף למשחק שלו. על מצבו של שיין האנטר

בפועל (מתוך הכתבה):
"האנטר עונה מחוץ לקשת", נטען בתקשורת הפולנית. הגבוה קלע לאחרונה את השלשה הראשונה שלו בליגה הפולנית, במה שיכול להוסיף מימד נוסף. כאמור, בהתחשב בכך שהוא יהודי, הוא לא נחשב לזר. במקביל, הוא על 75% מהעונשין שנחשב לטוב.

04 מרץ 2026, 18:01

A.Parker כתב:כתבה טיפשית של ערוץ הספורט:

שביעות הרצון מהיכולת שהוא מציג בפולין, האחוזים המעודדים ושינוי המגמה שעשוי להוסיף מימד נוסף למשחק שלו. על מצבו של שיין האנטר

בפועל (מתוך הכתבה):
"האנטר עונה מחוץ לקשת", נטען בתקשורת הפולנית. הגבוה קלע לאחרונה את השלשה הראשונה שלו בליגה הפולנית, במה שיכול להוסיף מימד נוסף. כאמור, בהתחשב בכך שהוא יהודי, הוא לא נחשב לזר. במקביל, הוא על 75% מהעונשין שנחשב לטוב.

גם שאקיל אוניל קלע פעם שלשה בנבא

04 מרץ 2026, 18:17

A.Parker כתב:כתבה טיפשית של ערוץ הספורט:

בפועל (מתוך הכתבה):
רמת שופרות גבוהה מאוד

25 מרץ 2026, 12:18

יש עליית מדרגה בגזרה של תמיר בלאט ועודד קטש
משה ברדה מעדכן על "ריכוז מאמצים"
מבחינת העתיד של הצהובים יש כבר מי שדוחף לנצל את האופציה בחוזהו של הפורוורד, שכבר מזמן התברר כ”גניבה של שחקן”, דבק נהדר, אך תחילה במכבי תל אביב מרכזים את המאמצים בטווח המיידי בהארכת חוזיהם של עודד קטש ושל תמיר בלאט,

זה נראה שקיבלנו מושג חדש מהשופרות

25 מרץ 2026, 12:46

הניר דבורי של עיתונאות הספורט

25 מרץ 2026, 12:47

Avi1508 כתב:יש עליית מדרגה בגזרה של תמיר בלאט ועודד קטש
משה ברדה מעדכן על "ריכוז מאמצים"
מבחינת העתיד של הצהובים יש כבר מי שדוחף לנצל את האופציה בחוזהו של הפורוורד, שכבר מזמן התברר כ”גניבה של שחקן”, דבק נהדר, אך תחילה במכבי תל אביב מרכזים את המאמצים בטווח המיידי בהארכת חוזיהם של עודד קטש ושל תמיר בלאט,

זה נראה שקיבלנו מושג חדש מהשופרות

הגניבה היחידה פה זו גניבת דעת
איזה שופר מתיש

25 מרץ 2026, 13:21

הייתם מרימים את רישון הולמס ששוחרר מפנא? מניח שבכל מקרה זה לא רלוונטי כי הרוויח ביוון מעל 2 מיליון, אבל בתאוריה יש פה סנטר פנוי שיסגור לנו כבר את העמדה לקראת עונה הבאה.

25 מרץ 2026, 13:29

ברור. אני רואה אנשים שבגלל הגיל שלו מהססים, אבל זה שחקן שיכול תחת קטש להיות מפלצת גם בגיל 32 וגם בגיל 33.

25 מרץ 2026, 14:47

לא שחקן בסטייל של קטש

25 מרץ 2026, 15:45

הולמס לא הרשים אותי יותר מדי. ראיתי בו איזושהי רכות שלא הייתי מצפה לראות אצל שחקן NBA... אולי זה רק אני.
פרסם תגובה