המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז.
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז.
אתה רוצה לדבר תכלס או סתם שטויות? אתה יכול לומר על מאצ'בן מה שאתה רוצה, אבל אי אפשר לומר ברצינות שהוא לא שחקן חזק.
yarinsaky כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז.
אתה רוצה לדבר תכלס או סתם שטויות? אתה יכול לומר על מאצ'בן מה שאתה רוצה, אבל אי אפשר לומר ברצינות שהוא לא שחקן חזק.
אני אומר ברצינות שהוא לא משחק כמו שחקן חזק, זה הכול. מה אתה רוצה שאני אגיד ? זה שהוא שוקל כך וכך לא אומר שהוא שחקן מאוד מאוד חזק.
אבל עזוב, הוא לא יהיה כאן ממילא, אז על מה הוויכוח ?
אני היחיד שלא פיספס את מאצ'באן נכשל בלתפוס עמדה מול פאוור פורוורדים בליגת האדריאטית? למאצ'באן אין יתרונות של כוח מול פאוורים ביורוליג
אני חושב שמאצ'באן יפול בסוף איפה שנוביצה וליצ'קוביץ' נפל בשנים שלו בריאל. גבוה מגוון לכאורה אבל בלי פריים אורך או גו טו מוב מתאים כדי להיות יעיל ברמות האלה בצורה יציבה. אם אתה לא איזה קאץ' אנד שוטר משלוש(ומאצ'באן בהחלט לא כזה) אתה לא תשרוד ככה כ-4 לאורך זמן ברמות הגבוהות.
LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..
אתם בוכים על זה שאין כישרון במכבי, אבל העובדה היא שהלוחמים לקחו דקות מהכישרוניים בזכות..
yarinsaky כתב:די, מספיק. אל תקבע כאן עובדות בשביל כולם כי הרוב כאן לא יסכימו איתך שהוא שחקן מאוד חזק. לשחק חזק זה להיות אגרסיבי והוא ממש לא שחקן אגרסיבי.
אתה נתפס כאן למסה שלו שהיא באמת גדולה, אבל היו הרבה שחקני מסה שאני זוכר שהיו רכים ולא שיחקו אגרסיבי בכלל. מבחינת כוח אני בכלל לא בטוח שיש לו יתרון על 4 אחרים באירופה.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..
אתם בוכים על זה שאין כישרון במכבי, אבל העובדה היא שהלוחמים לקחו דקות מהכישרוניים בזכות..
אם יביאו את מאריץ', מבחינתי הוא עונה על ההגדרה הזאת
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..
נו באמת, הוא כבד, אין לו את התשוקה שאני מדבר עליה, כן ריבאונדר טוב, אבל יותר בגלל כישרון ופחות רצון..
חוץ מזה שאני מדבר בהתקפה, איזה שחקנים היו האפמן ובאסטון, באנקרים בצבע, לא מפסיקים לזוז לשנייה, מקבלים כדור ופשוט עושים הכל כדי לקלוע, מוציאים את כל הכוח כדי למצוא זריקה נוחה, מקווה שאני מבין על מה אני מדבר, אם לא תראו את הסדרה של סטודמייאר בסאנס נגד הלייקרס..
האמת שאם לא איזה שחור אז הטשאיימר די עונה על ההגדרה..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..
נו באמת, הוא כבד, אין לו את התשוקה שאני מדבר עליה, כן ריבאונדר טוב, אבל יותר בגלל כישרון ופחות רצון..
חוץ מזה שאני מדבר בהתקפה, איזה שחקנים היו האפמן ובאסטון, באנקרים בצבע, לא מפסיקים לזוז לשנייה, מקבלים כדור ופשוט עושים הכל כדי לקלוע, מוציאים את כל הכוח כדי למצוא זריקה נוחה, מקווה שאני מבין על מה אני מדבר, אם לא תראו את הסדרה של סטודמייאר בסאנס נגד הלייקרס..
מה זה משנה? כבד לא כבד, כן תשוקה לא תשוקה, כן מחוספס לא מחוספס. אתה מחפש חיית צבע, מאריץ' עונה על זה. גם שרמאן וליאור, הם לא באסטון והאפמן, אבל הם סופר יעילים מבחינה התקפית בצבע, ובעלי סיומת טובה. גם אם זה לא תמיד בדאנק, אלא בגויבות או לפעמים בקרש סל. מעדיף כאלה מאשר כל "שחור" כזה שיטביע, אבל לא יתן לנו חצי ממה ששחקן אחר, שלא מטביע, אבל יש לו שכל והוא יודע לקלוע, יכול לתת.
אז מה אתה בעצם רוצה, שנביא לדוגמא שחקן כמו מנסה בונסו? הוא יהיה ה"האפמן או באסטון" הזה? שחקן כמו האפמן או באסטון לא נמצא גם אם נחפש עוד 10 שנים. הגיע הזמן להשתחרר קצת מההשוואות לשחקני עבר ומתבניות העבר, כי אם כל שחקן נשווה לקריטריונים של השושלות הגדולות, מצבנו יהיה רע
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..
מה זה משנה? כבד לא כבד, כן תשוקה לא תשוקה, כן מחוספס לא מחוספס. אתה מחפש חיית צבע, מאריץ' עונה על זה. גם שרמאן וליאור, הם לא באסטון והאפמן, אבל הם סופר יעילים מבחינה התקפית בצבע, ובעלי סיומת טובה. גם אם זה לא תמיד בדאנק, אלא בגויבות או לפעמים בקרש סל. מעדיף כאלה מאשר כל "שחור" כזה שיטביע, אבל לא יתן לנו חצי ממה ששחקן אחר, שלא מטביע, אבל יש לו שכל והוא יודע לקלוע, יכול לתת.
אז מה אתה בעצם רוצה, שנביא לדוגמא שחקן כמו מנסה בונסו? הוא יהיה ה"האפמן או באסטון" הזה? שחקן כמו האפמן או באסטון לא נמצא גם אם נחפש עוד 10 שנים. הגיע הזמן להשתחרר קצת מההשוואות לשחקני עבר ומתבניות העבר, כי אם כל שחקן נשווה לקריטריונים של השושלות הגדולות, מצבנו יהיה רע
אני יודע שקשה למצוא כאלה שחקנים, בשביל להביא שחקנים כאלה נאלצנו ונאלץ לשלם הרבה, כמו מוריס מהאמפריה הפועל ירושלים, או אולי כמו באסטון מתחתית הליגה הספרדית, או אפילו האפמן מהכסף הגדול בליגה הספרדית השנייה..
אם בלאט יראה מישהו מתאים אז לא ניפול על מישהו ששם דאנק פעם ב..
אני חושב שלא הבנת אותי, אני לא רוצה שואו נטו, אני רוצה שחקן פיזי שלא נח עם באנקר בצבע, ליאור עם כל הכבוד הוא קוקסינל והוא באנקר נגד גבעת שמואל..
מאריץ' ושרמדיני כישרוניים ויכולים לשים הרבה נקודות, אבל לא מה שאני מדבר עליו, אני מאמין שאם בלאט יחפש טוב הוא יכול למצוא שחקן של 12 פלוס 7 ריבאונדים עם שלוש בהתקפה לדוגמא..
מלך הרחבה..
LIAV10 כתב:עד עכשיו לא היה צורך כשבלו ואליהו היו פה..
חוץ מזה לפני שליאור חתם הנדריקס הוחתם בפורוורד..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עד עכשיו לא היה צורך כשבלו ואליהו היו פה..
לא היה צורך במה שליאור ובלו היו פה?
אני ממש לא בטוח שהנדריקס בא לפה כ4. אני חושב שהוא בא כחצי חצי כזה, יותר לכיוון הסנטר. כי גם בלי ליאור היה פה את בלו וכדיר.
חוץ מזה, זה לא משנה מה היה. במידה ומאריץ/סנטר פיזי עם משחק פנים טוב אחר, חותם פה, אני ממש ממש לא חושב שיש צורך ב4 עם משחק פנים טוב, כשיש בנוסף לסנטר שעתיד לבוא, את שרמאן וליאור, שחקני צבע בעיקר. לדעתי בעמדה 4 במקום בלו צריך קליעה, ואני גם מאמין שבלאט יודע את זה ומחפש שחקן כזה (דולמן וקנר מדלי שעלו בתקשורת, יודעים לקלוע מחוץ לקשת)
yuvalself כתב:הסגל שלי נוכח ההתנהגות פח של יוגב:
PG- ג'קסון, פרקינס
SG- הלפרין, לנדסברג/מורן רוט (פה משתנים המיקומים אם נבחר מורן רוט הוא מתחלף עם ג'קסון בעמדות)
SF- סמית', פניני
PF- אליהו, תיוס, ניק קיינר מדלי
C- שרמדיני, מאריץ
11 שחקני סגל כאשר מדובר רק בשני שחקנים "מיליונרים" והשאר במשכורות סבירות. אם רוצים להפוך את הקבוצה הזו לקטלני ביותר, יש להביא עוד גאנר רציני בעמדה 1-2-3 שיכול לשחוט קבוצות בכמה דקות ספורות!
האמת שאם יוגב לא היה זבל של בן אדם הייתי מוכן לקבל את אותו בהרכב, יוגב במקום פרקינס. ואני גם מוכן לחיות עם יוגב ומורן רוט רכזים וג'קסון והלפרין ב-SG.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עד עכשיו לא היה צורך כשבלו ואליהו היו פה..
לא היה צורך במה שליאור ובלו היו פה?
אני ממש לא בטוח שהנדריקס בא לפה כ4. אני חושב שהוא בא כחצי חצי כזה, יותר לכיוון הסנטר. כי גם בלי ליאור היה פה את בלו וכדיר.
חוץ מזה, זה לא משנה מה היה. במידה ומאריץ/סנטר פיזי עם משחק פנים טוב אחר, חותם פה, אני ממש ממש לא חושב שיש צורך ב4 עם משחק פנים טוב, כשיש בנוסף לסנטר שעתיד לבוא, את שרמאן וליאור, שחקני צבע בעיקר. לדעתי בעמדה 4 במקום בלו צריך קליעה, ואני גם מאמין שבלאט יודע את זה ומחפש שחקן כזה (דולמן וקנר מדלי שעלו בתקשורת, יודעים לקלוע מחוץ לקשת)
פשוט אל תתפלא אם בלאט לא ילך על הסגנון הזה..
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שדולמן לא יהיה פה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים