הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי yuvalself » 11 יוני 2012, 20:56

הסגל שלי נוכח ההתנהגות פח של יוגב:

PG- ג'קסון, פרקינס
SG- הלפרין, לנדסברג/מורן רוט (פה משתנים המיקומים אם נבחר מורן רוט הוא מתחלף עם ג'קסון בעמדות)
SF- סמית', פניני
PF- אליהו, תיוס, ניק קיינר מדלי
C- שרמדיני, מאריץ

11 שחקני סגל כאשר מדובר רק בשני שחקנים "מיליונרים" והשאר במשכורות סבירות. אם רוצים להפוך את הקבוצה הזו לקטלני ביותר, יש להביא עוד גאנר רציני בעמדה 1-2-3 שיכול לשחוט קבוצות בכמה דקות ספורות!

האמת שאם יוגב לא היה זבל של בן אדם הייתי מוכן לקבל את אותו בהרכב, יוגב במקום פרקינס. ואני גם מוכן לחיות עם יוגב ומורן רוט רכזים וג'קסון והלפרין ב-SG.
yuvalself

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 21:02

אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז. :D
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:03

yarinsaky כתב:אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז. :D

אתה רוצה לדבר תכלס או סתם שטויות? אתה יכול לומר על מאצ'בן מה שאתה רוצה, אבל אי אפשר לומר ברצינות שהוא לא שחקן חזק פיזית.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 21:04

אני היחיד שלא פיספס את מאצ'באן נכשל בלתפוס עמדה מול פאוור פורוורדים בליגת האדריאטית? למאצ'באן אין יתרונות של כוח מול פאוורים ביורוליג.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 11 יוני 2012, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 21:05

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אה, עכשיו מצ'אבן כבר מאוד מאוד חזק. בפוסט הבא הוא כבר יהיה מאוד מאוד מאוד חזק. הבנתי. טור עולה כזה. סבבה. לילה טוב וחלומות פז. :D

אתה רוצה לדבר תכלס או סתם שטויות? אתה יכול לומר על מאצ'בן מה שאתה רוצה, אבל אי אפשר לומר ברצינות שהוא לא שחקן חזק.

אני אומר ברצינות שהוא לא משחק כמו שחקן חזק, זה הכול. מה אתה רוצה שאני אגיד ? זה שהוא שוקל כך וכך לא אומר שהוא שחקן מאוד מאוד חזק.
אבל עזוב, הוא לא יהיה כאן ממילא, אז על מה הוויכוח ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 11 יוני 2012, 21:08

אני חושב שמאצ'באן יפול בסוף איפה שנוביצה וליצ'קוביץ' נפל בשנים שלו בריאל. גבוה מגוון לכאורה אבל בלי פריים אורך או גו טו מוב מתאים כדי להיות יעיל ברמות האלה בצורה יציבה. אם אתה לא איזה קאץ' אנד שוטר משלוש(ומאצ'באן בהחלט לא כזה) אתה לא תשרוד ככה כ-4 לאורך זמן ברמות הגבוהות.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:17

yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:

אתה רוצה לדבר תכלס או סתם שטויות? אתה יכול לומר על מאצ'בן מה שאתה רוצה, אבל אי אפשר לומר ברצינות שהוא לא שחקן חזק.

אני אומר ברצינות שהוא לא משחק כמו שחקן חזק, זה הכול. מה אתה רוצה שאני אגיד ? זה שהוא שוקל כך וכך לא אומר שהוא שחקן מאוד מאוד חזק.
אבל עזוב, הוא לא יהיה כאן ממילא, אז על מה הוויכוח ?

מה זה "לא משחק כמו שחקן חזק"? הוא שחקן חזק פיזית, זה בגדר עובדה. אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב אותו, שאתה חושב שהוא שחקן לא טוב, שהוא לא נראה לך מתאים, אבל אי אפשר להגיד שהוא שחקן לא חזק. זה כמו שאני אגיד שלדעתי מקאלב לא אתלט כי הוא לא מטביע מספיק

אני היחיד שלא פיספס את מאצ'באן נכשל בלתפוס עמדה מול פאוור פורוורדים בליגת האדריאטית? למאצ'באן אין יתרונות של כוח מול פאוורים ביורוליג

אני חושב שמאצ'באן יפול בסוף איפה שנוביצה וליצ'קוביץ' נפל בשנים שלו בריאל. גבוה מגוון לכאורה אבל בלי פריים אורך או גו טו מוב מתאים כדי להיות יעיל ברמות האלה בצורה יציבה. אם אתה לא איזה קאץ' אנד שוטר משלוש(ומאצ'באן בהחלט לא כזה) אתה לא תשרוד ככה כ-4 לאורך זמן ברמות הגבוהות.

מאצ'בן נכשל לתפוס עמדה מול PF באדריאטית? לי ממש לא יצא לראות את זה. מה שיצא לי לראות, זה לראות אותו תופס עמדה ועושה פוסט על פוטסיס, מירוטיץ', רייס, אליהו, סאבאנוביץ', ובלו. לי זה מספיק.

הוא ממש לא ווליצ'קוביץ'. עזוב את זה שווליצ'קוביץ' היה בכלל לא רע בשנה הראשונה בריאל, ולא מקבל שם הרבה צ'אנסים (למרות שבזמן האחרון הוא נראה בכלל לא רע בליגה), הוא שחקן שונה. הרבה יותר מוכשר וטוב, ועושה את מה שהוא עושה בגיל צעיר יותר ממה שווליצ'קוביץ' עשה מה שהוא עשה. הוא נתן שלב ראשון מעולה בגיל 22 מול PF ברמה הכי גבוה, לא יודע מה עוד אפשר לרצות. אני ממש לא מסכים ולא יודע מאיפה הבאת את המשפט הזה בקשר לקאץ'-אנד-שוט. חסרים PF שלא היו קאצ'-אנד-שוטרים? זה ממש ממש לא חובה או תכונה הכרחית. מספיק שיתפור פה ושם שלשות באחוזים סבירים (קלע 37% השנה ביורוליג), וזה מספיק
אבל כמו שירין אמר, מאוד יכול להיות שהוא לא יהיה פה, אז אולי זה באמת מיותר. נראה איך הוא יראה בשנה הבאה ביורוליג, בקבוצה אחרת
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 21:23

די, מספיק. אל תקבע כאן עובדות בשביל כולם כי הרוב כאן לא יסכימו איתך שהוא שחקן מאוד חזק. לשחק חזק זה להיות אגרסיבי והוא ממש לא שחקן אגרסיבי.
אתה נתפס כאן למסה שלו שהיא באמת גדולה, אבל היו הרבה שחקני מסה שאני זוכר שהיו רכים ולא שיחקו אגרסיבי בכלל. מבחינת כוח אני בכלל לא בטוח שיש לו יתרון על 4 אחרים באירופה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 21:24

עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..

אתם בוכים על זה שאין כישרון במכבי, אבל העובדה היא שהלוחמים לקחו דקות מהכישרוניים בזכות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:26

LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..

אתם בוכים על זה שאין כישרון במכבי, אבל העובדה היא שהלוחמים לקחו דקות מהכישרוניים בזכות..

אם יביאו את מאריץ', מבחינתי הוא עונה על ההגדרה הזאת
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:29

yarinsaky כתב:די, מספיק. אל תקבע כאן עובדות בשביל כולם כי הרוב כאן לא יסכימו איתך שהוא שחקן מאוד חזק. לשחק חזק זה להיות אגרסיבי והוא ממש לא שחקן אגרסיבי.
אתה נתפס כאן למסה שלו שהיא באמת גדולה, אבל היו הרבה שחקני מסה שאני זוכר שהיו רכים ולא שיחקו אגרסיבי בכלל. מבחינת כוח אני בכלל לא בטוח שיש לו יתרון על 4 אחרים באירופה.

בוא נדייק יותר. פיזית הוא חזק מאוד, יותר מרוב הPF באירופה. זאת עובדה.
אתה יכול לטעון שהוא לא אגרסיבי מספיק לדעתך, והוא שחקן רך, זה משהו אחר. אני עם זה לא מסכים, זכותי. אתה אולי זוכר מה שראית במכבי. אני ראיתי אותו בסרביה וביורוליג עם פרטיזן, וראיתי שחקן שונה לגמר. זה מתבטא בשמירה אישית הרבה הרבה יותר טובה, הוא הפך לשחקן אגרסיבי הרבה יותר, דבר שעוזר לו מאוד בריבאונד (הריבאונדר המוביל בשלב הראשון ביורוליג), הפך למלצת ריבאונד. סוג של קווין לאב אירופאי לדעתי. החבילה השלמה בהתקפה, הרבה כוח ופיזיות, ויכולת ריבאונד מעולה

בספרד בנתיים ריאל משחקת מושלם. כבר 30 הפרש על בארסה!
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 11 יוני 2012, 21:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 21:30

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:עובדתית, מכבי זכו באליפות אירופה כשהיה להם מפלצת פיזית ברחבה עם מלא תשוקה (הגדרה שאליהו, שרמדיני, מאצ'באן וכל הדולמנים לא עונים עליה), אולסי, וויליאמס, האפמן ובאסטון, וכך גם השנים הטובות, לצד שחקנים כישרונים עדיף לשים מישהו פיזי ואתלט עם אופי מפלצתי ולא עוד שחקנים כישרוניים..

נו באמת, הוא כבד, אין לו את התשוקה שאני מדבר עליה, כן ריבאונדר טוב, אבל יותר בגלל כישרון ופחות רצון..
חוץ מזה שאני מדבר בהתקפה, איזה שחקנים היו האפמן ובאסטון, באנקרים בצבע, לא מפסיקים לזוז לשנייה, מקבלים כדור ופשוט עושים הכל כדי לקלוע, מוציאים את כל הכוח כדי למצוא זריקה נוחה, מקווה שאני מבין על מה אני מדבר, אם לא תראו את הסדרה של סטודמייאר בסאנס נגד הלייקרס..
האמת שאם לא איזה שחור אז הטשאיימר די עונה על ההגדרה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:38

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

נו באמת, הוא כבד, אין לו את התשוקה שאני מדבר עליה, כן ריבאונדר טוב, אבל יותר בגלל כישרון ופחות רצון..
חוץ מזה שאני מדבר בהתקפה, איזה שחקנים היו האפמן ובאסטון, באנקרים בצבע, לא מפסיקים לזוז לשנייה, מקבלים כדור ופשוט עושים הכל כדי לקלוע, מוציאים את כל הכוח כדי למצוא זריקה נוחה, מקווה שאני מבין על מה אני מדבר, אם לא תראו את הסדרה של סטודמייאר בסאנס נגד הלייקרס..

מה זה משנה? כבד לא כבד, כן תשוקה לא תשוקה, כן מחוספס לא מחוספס. אתה מחפש חיית צבע, מאריץ' עונה על זה. גם שרמאן וליאור, הם לא באסטון והאפמן, אבל הם סופר יעילים מבחינה התקפית בצבע, ובעלי סיומת טובה. גם אם זה לא תמיד בדאנק, אלא בגויבות או לפעמים בקרש סל. מעדיף כאלה מאשר כל "שחור" כזה שיטביע, אבל לא יתן לנו חצי ממה ששחקן אחר, שלא מטביע, אבל יש לו שכל והוא יודע לקלוע, יכול לתת.
אז מה אתה בעצם רוצה, שנביא לדוגמא שחקן כמו מנסה בונסו? הוא יהיה ה"האפמן או באסטון" הזה? שחקן כמו האפמן או באסטון לא נמצא גם אם נחפש עוד 10 שנים. הגיע הזמן להשתחרר קצת מההשוואות לשחקני עבר ומתבניות העבר, כי אם כל שחקן נשווה לקריטריונים של השושלות הגדולות, מצבנו יהיה רע
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 21:48

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

מה זה משנה? כבד לא כבד, כן תשוקה לא תשוקה, כן מחוספס לא מחוספס. אתה מחפש חיית צבע, מאריץ' עונה על זה. גם שרמאן וליאור, הם לא באסטון והאפמן, אבל הם סופר יעילים מבחינה התקפית בצבע, ובעלי סיומת טובה. גם אם זה לא תמיד בדאנק, אלא בגויבות או לפעמים בקרש סל. מעדיף כאלה מאשר כל "שחור" כזה שיטביע, אבל לא יתן לנו חצי ממה ששחקן אחר, שלא מטביע, אבל יש לו שכל והוא יודע לקלוע, יכול לתת.
אז מה אתה בעצם רוצה, שנביא לדוגמא שחקן כמו מנסה בונסו? הוא יהיה ה"האפמן או באסטון" הזה? שחקן כמו האפמן או באסטון לא נמצא גם אם נחפש עוד 10 שנים. הגיע הזמן להשתחרר קצת מההשוואות לשחקני עבר ומתבניות העבר, כי אם כל שחקן נשווה לקריטריונים של השושלות הגדולות, מצבנו יהיה רע

אני יודע שקשה למצוא כאלה שחקנים, בשביל להביא שחקנים כאלה נאלצנו ונאלץ לשלם הרבה, כמו מוריס מהאמפריה הפועל ירושלים, או אולי כמו באסטון מתחתית הליגה הספרדית, או אפילו האפמן מהכסף הגדול בליגה הספרדית השנייה..

אם בלאט יראה מישהו מתאים אז לא ניפול על מישהו ששם דאנק פעם ב..
אני חושב שלא הבנת אותי, אני לא רוצה שואו נטו, אני רוצה שחקן פיזי שלא נח עם באנקר בצבע, ליאור עם כל הכבוד הוא קוקסינל והוא באנקר נגד גבעת שמואל..
מאריץ' ושרמדיני כישרוניים ויכולים לשים הרבה נקודות, אבל לא מה שאני מדבר עליו, אני מאמין שאם בלאט יחפש טוב הוא יכול למצוא שחקן של 12 פלוס 7 ריבאונדים עם שלוש בהתקפה לדוגמא..
מלך הרחבה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 21:54

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אני יודע שקשה למצוא כאלה שחקנים, בשביל להביא שחקנים כאלה נאלצנו ונאלץ לשלם הרבה, כמו מוריס מהאמפריה הפועל ירושלים, או אולי כמו באסטון מתחתית הליגה הספרדית, או אפילו האפמן מהכסף הגדול בליגה הספרדית השנייה..

אם בלאט יראה מישהו מתאים אז לא ניפול על מישהו ששם דאנק פעם ב..
אני חושב שלא הבנת אותי, אני לא רוצה שואו נטו, אני רוצה שחקן פיזי שלא נח עם באנקר בצבע, ליאור עם כל הכבוד הוא קוקסינל והוא באנקר נגד גבעת שמואל..
מאריץ' ושרמדיני כישרוניים ויכולים לשים הרבה נקודות, אבל לא מה שאני מדבר עליו, אני מאמין שאם בלאט יחפש טוב הוא יכול למצוא שחקן של 12 פלוס 7 ריבאונדים עם שלוש בהתקפה לדוגמא..
מלך הרחבה..

נו בסדר, אם היה כל כך כל להביא שחקנים כאלה נראה לך שלא היה לנו פה כל שנה שחקן כזה? אם תביא לפה איזה מעופף מהליגה הספרדית או מהליגה הרוסית זה ממש לא מבטיח לך שהוא יהיה באסטון או האפמן הבא.
אתה רוצה שחקן פיזי שלא נח, אני חושב שזה קשה למצוא שחקן כזה שיתן תפוקה ברמה גבוה ביורוליג בבטחה, ומעדיף 4 שיקלע, כי יש לנו 3 שחקני צבע.
מאריץ' הוא בדיוק השחקן של ה12 ו7. הוא עונה על ההגדרה של "באנקר בצבע" ו"מלך הרחבה". יש לנו כבר 2 שחקנים עם משחק התקפה יוצא מהכלל בצבע (כן, גם אליהו הוא "קוקסינל", הוא שחקן התקפי אדיר באיזור הצבע, כנ"ל שרמאן), ואמור להגיע לפה עוד סנטר, ולפי הדיבורים מאריץ' הוא המועמד המוביל, וגם אם לא, סביר להניח שיבוא לפה סנטר עם משחק פנים טוב. מנגד, אין לנו שום קלעי בקוו הקדמי, בגלל שבלו עוזב אותנו. אני חושב שהרבה יותר דחוף להביא 4 שיודע לקלוע, מאשר "חיית צבע" כזאת. כי מעבר לזה שסיכוי קלוש, אולי אפילו שואף לאפס, שתביא שחקן כמו האפמן או באסטון, זה פחות חשוב כרגע, לפחות לדעתי
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 21:57

עד עכשיו לא היה צורך כשבלו ואליהו היו פה..
חוץ מזה לפני שליאור חתם הנדריקס הוחתם בפורוורד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יוני 2012, 22:01

LIAV10 כתב:עד עכשיו לא היה צורך כשבלו ואליהו היו פה..

לא היה צורך במה שליאור ובלו היו פה?
אני ממש לא בטוח שהנדריקס בא לפה כ4. אני חושב שהוא בא כחצי חצי כזה, יותר לכיוון הסנטר. כי גם בלי ליאור היה פה את בלו וכדיר.
חוץ מזה, זה לא משנה מה היה. במידה ומאריץ/סנטר פיזי עם משחק פנים טוב אחר, חותם פה, אני ממש ממש לא חושב שיש צורך ב4 עם משחק פנים טוב, כשיש בנוסף לסנטר שעתיד לבוא, את שרמאן וליאור, שחקני צבע בעיקר. לדעתי בעמדה 4 במקום בלו צריך קליעה, ואני גם מאמין שבלאט יודע את זה ומחפש שחקן כזה (דולמן וקנר מדלי שעלו בתקשורת, יודעים לקלוע מחוץ לקשת)
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 22:18

asafb96 כתב:

אני ממש לא בטוח שהנדריקס בא לפה כ4. אני חושב שהוא בא כחצי חצי כזה, יותר לכיוון הסנטר. כי גם בלי ליאור היה פה את בלו וכדיר.
חוץ מזה, זה לא משנה מה היה. במידה ומאריץ/סנטר פיזי עם משחק פנים טוב אחר, חותם פה, אני ממש ממש לא חושב שיש צורך ב4 עם משחק פנים טוב, כשיש בנוסף לסנטר שעתיד לבוא, את שרמאן וליאור, שחקני צבע בעיקר. לדעתי בעמדה 4 במקום בלו צריך קליעה, ואני גם מאמין שבלאט יודע את זה ומחפש שחקן כזה (דולמן וקנר מדלי שעלו בתקשורת, יודעים לקלוע מחוץ לקשת)

פשוט אל תתפלא אם בלאט לא ילך על הסגנון הזה..
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שדולמן לא יהיה פה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 11 יוני 2012, 22:35

yuvalself כתב:הסגל שלי נוכח ההתנהגות פח של יוגב:

PG- ג'קסון, פרקינס
SG- הלפרין, לנדסברג/מורן רוט (פה משתנים המיקומים אם נבחר מורן רוט הוא מתחלף עם ג'קסון בעמדות)
SF- סמית', פניני
PF- אליהו, תיוס, ניק קיינר מדלי
C- שרמדיני, מאריץ

11 שחקני סגל כאשר מדובר רק בשני שחקנים "מיליונרים" והשאר במשכורות סבירות. אם רוצים להפוך את הקבוצה הזו לקטלני ביותר, יש להביא עוד גאנר רציני בעמדה 1-2-3 שיכול לשחוט קבוצות בכמה דקות ספורות!

האמת שאם יוגב לא היה זבל של בן אדם הייתי מוכן לקבל את אותו בהרכב, יוגב במקום פרקינס. ואני גם מוכן לחיות עם יוגב ומורן רוט רכזים וג'קסון והלפרין ב-SG.

הסגל הזה עושה לי חשק לוותר על ה"תענוג" של צפיה במכבי בעונה הבאה , זה סתם יכאב.

אני לא חושב שיש ספק שמאצ'באן הוא השחקן הטוב ביותר שיכול לבוא לפה לעמדה הזו הן בטווח הקצר ובוודאי בטווח הארוך שם הוא יהפוך כמעט בוודאות לאחד הטובים באירופה בעמדתו.

וגם אם בלאט לא מתחבר לסגנון שלו ובגלל השיגעון המטופש הזה מכבי צריכה לוותר על שחקן שיכול להיות העתיד שלה זה לא אומר שאנחנו כאוהדים לא יכולים להמשיך ולרצות שהוא יבוא , ממילא רצים פה שמות לא פחות הזויים ברמת ההסתברות שיגיעו לכאן וממילא מביאים לפה כתבות של גוועלד שהקשר בינן ובין המציאות מקרי לחלוטין ( התביעה של קאנטו בדרך , ברור...) ככה שמותר גם לנו לחלום.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 12 יוני 2012, 04:56

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

פשוט אל תתפלא אם בלאט לא ילך על הסגנון הזה..
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שדולמן לא יהיה פה..

תגיד בכמה משחקים העונה ראית את דולמן ????
אתה תופתע אבל הוא שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב ומאוד מזכיר בתכונות שלו את השחקנים שאתה אוהב כמו אתלטיות , ניידות קליעה טובה מכל הטווחים ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים