06 יוני 2012, 19:14
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:הטשמאייר פצוע, המו"מ הוקפא. הנדריקס עשוי להמשיך במכבי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22128.html
מכבי לא ידעו שהוא פצוע ? העניין הזה פורסם כבר מזמן, לפחות 10 ימים .
06 יוני 2012, 19:15
LIAV10 כתב:סתם שאלה..מה הייתם מעדיפים?
דנטמון, לאנגפורד, סמית', הנדריקס, מאריץ'
או
דנטמון, בנקס, סמית', הנדריקס, לורבק
06 יוני 2012, 19:16
jol9 כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:הטשמאייר פצוע, המו"מ הוקפא. הנדריקס עשוי להמשיך במכבי
שכונה!! או התקשורת שפירסמה את זה, או ההנהלה. או תרגיל מבריק שנועד לא ברור למה...
06 יוני 2012, 19:17
06 יוני 2012, 19:19
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:סתם שאלה..מה הייתם מעדיפים?
דנטמון, לאנגפורד, סמית', הנדריקס, מאריץ'
או
דנטמון, בנקס, סמית', הנדריקס, לורבק
באופן כללי , לדעתי, זה תמיד טוב שיש לך שחקן על. לכן אני אישית הייתי הולך על אופצייה 2 רק בגלל לורבק.
איזה מטעמים היה אפשר לעשות איתו עם בלאט כאן.
06 יוני 2012, 19:20
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:הטשמאייר פצוע, המו"מ הוקפא. הנדריקס עשוי להמשיך במכבי
שכונה!! או התקשורת שפירסמה את זה, או ההנהלה. או תרגיל מבריק שנועד לא ברור למה...
אני מאוד מקווה שזה עוד תרגיל מבריק, אחרת אולי יש לנו בעייה כאן, יוסטון.
06 יוני 2012, 19:30
06 יוני 2012, 19:35
Mta_atic כתב:לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:
תפנית דרמטית סביב שחקן הפנים הברזילאי: הצהובים גילו שנותח בברכו וייעדר כשלושה חודשים = פאק, אחרי שפימפתי את השם שלו כמה פעמים, רק עכשיו שמתי לב שהבחור בכלל פצוע וכנראה שבכלל לא יגיע לקבוצה.
06 יוני 2012, 19:36
Mta_atic כתב:לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:
תפנית דרמטית סביב שחקן הפנים הברזילאי: הצהובים גילו שנותח בברכו וייעדר כשלושה חודשים = פאק, אחרי שפימפתי את השם שלו כמה פעמים, רק עכשיו שמתי לב שהבחור בכלל פצוע וכנראה שבכלל לא יגיע לקבוצה.
06 יוני 2012, 19:37
06 יוני 2012, 19:39
asafb96 כתב:Mta_atic כתב:לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:
זאת הבעיה פה, אנשים לוקחים את מה שנכתב על ידי חובבנים כאלה כעובדות מוגמרות לגבי מה שקורה מאחורי הקלעים, ונוצרת תמונה של הנהלה הזויה וגרוע, ולא כזאת שהובילה את מכבי לטופ של אירופה עם תקציב נמוך יחסית. כי בסופו של דבר, כל קיץ, אחרי כל השמות המצחיקים שעולים בתקשורת, חותמים אנשים אחרים שלא חשבנו עליהם בכלל, ואחרי כל נבועות הזעם, פתאום רואים פה קבוצה איכותית
06 יוני 2012, 19:40
שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.
06 יוני 2012, 19:43
yarinsaky כתב:שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.
האמת שאני לא מבין מה יוצא בסוף מכל הסיבונים האלה, מה מכבי מרוויחה בדיוק מהמשחק הילדותי הזה ? מילא הסיפור עם לאנגפורד, אבל מה הת'ריל או הקאץ' כאן ?
אתה חושב שמאריץ' או הסוכן שלו מתרשמים מהדברים האלו וירוצו עכשיו לחתום עם מכבי ?
06 יוני 2012, 19:44
yarinsaky כתב:שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.
האמת שאני לא מבין מה יוצא בסוף מכל הסיבונים האלה, מה מכבי מרוויחה בדיוק מהמשחק הילדותי הזה ? מילא הסיפור עם לאנגפורד, אבל מה הת'ריל או הקאץ' כאן ?
06 יוני 2012, 19:46
שחף כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.
לא יודע. אין לי מושג. וגלדסטון הוציא את עצמו דביל ברמות. הוא היה האחרון לפרסם על הברזילאי שהוא במגעים מתקדמים, ובמקום לשמור על שקט העלה ידיעה 5 שעות אחרי שהוא פצוע ושבמכבי גילו את זה עכשיו(באמת????). אפשר להגיש מועמדות למשרת הכתב לענייני כדורסל של ערוץ הספורט? עושה רושם שהדרישות שם לא כל כך גבוהות.
06 יוני 2012, 19:47
Mta_atic כתב:yarinsaky כתב:שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.
אף אחד לא מתרשם כי בינתיים כל התאוריות על משחקי סוכנים הם סוג של ספקולציה (לפחות מבחינתי).
מכבי מועדון מספיק מכובד שיכול למשוך ולהחתים שחקנים, ומאריץ לא נמצא בדיוק בפוזיציה שמכבי צריכה ללקק לו על ארבע.
בעיניי הוא יכול להיות גניבה גדולה, אבל כמו שכתבתי - הוא לא בעמדה לנהל משא ומתן מלמעלה ולכן אני גם לא מאמין בתיאוריה שמכבי מפריחה שמועות כדי לזרז אותו לחתום.
06 יוני 2012, 19:52
06 יוני 2012, 19:56
06 יוני 2012, 20:00
06 יוני 2012, 20:03