המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.
אם לא יהיה פה עונש קשה מאוד, אפשר יהיה לצפות למקרים כאלה כמעט כל שנה.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני רק מקווה שזה לא ייגמר כמו שנגמר עם פארגו.
עם כל זה שמכבי כביכול ניצחה בבוררות, שום לקח לא נלמד פה ושום הרתעה לא נעשתה כלפי שחקנים שכשפתאום החוזה שהם חתמו ביודעין לא מתאים להם, מבחינתם הוא הופך ללא קיים.
אם לא יהיה פה עונש קשה מאוד, אפשר יהיה לצפות למקרים כאלה כמעט כל שנה.
גם אני חושש שזה יקרה
צריך להעניש אותו ואת קובאן בעונש רציני וגבוה כדי למנוע תרחישים כאלה בעתיד
מה זה כבר 200-300 אלף דולר לשחקן שהולך לקבל מיליונים? זה לא מה שימנע ממנו לחתום בקבוצה אחרת
yarinsaky כתב:נו, אני והבחור er חשדנו מההתחלה שזה ראיון מפוברק וחסר שחר.
כמו שאמרתי, בושה לעיתונות הספורט שמצוטטים ידיעות מאתר לא אמין בלי ניסיון מינימלי לאמת אותו.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:נו, אני והבחור er חשדנו מההתחלה שזה ראיון מפוברק וחסר שחר.
כמו שאמרתי, בושה לעיתונות הספורט שמצוטטים ידיעות מאתר לא אמין בלי ניסיון מינימלי לאמת אותו.
מצד שני, גם לא נאמרה כאן הכחשה גורפת לדברים.
נראה שבכל זאת ישנה איזושהי הסתייגות מן הצד של הקבוצה הרוסית. לא שזה משנה הרבה...
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:נו, אני והבחור er חשדנו מההתחלה שזה ראיון מפוברק וחסר שחר.
מצד שני, גם לא נאמרה כאן הכחשה גורפת לדברים.
נראה שבכל זאת ישנה איזושהי הסתייגות מן הצד של הקבוצה הרוסית. לא שזה משנה הרבה...
חנו'ש כתב:מה הכוונה במשפט: "אנחנו מדברים עם הרבה שחקנים"??
הוא מנסה להציג את זה כאילו אוחיון הוא סתם עוד שחקן שהם גיששו לגביו ולא אחד שכבר נסע לסכם ולעבור בדיקות רפואיות?
על מי הוא מנסה לעבוד??
yarinsaky כתב:אל תסמוך על זה.
אני בכלל כבר לא רוצה שהם ירדו מאוחיון. הוא צריך לשחק בקור הרוסי.
yarinsaky כתב:אל תסמוך על זה.
אני בכלל כבר לא רוצה שהם ירדו מאוחיון. הוא צריך לשחק בקור הרוסי.
קובי כתב:אני דווקא רוצה שאיכשהו החוזה עם מכבי יקשור אותו חזק יותר, מה שאולי יסתיים בגלות לקפריסין ע"י מכבי, כמו שקליין עשה בזמנו לפניני...
Holiday_Armadillo כתב:פשוט מגעיל אותי כל פעם מחדש מה שה''מקורבים'' של אוחיון אומרים לתקשורת
אני חוטפת כאלה עצבים כל פעם מחדש ואני לא יכולה להיות COOL בקשר לזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־13 אורחים