המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:פופסי כמעט שלא עושה פוסט אפ, אבל ברגע שהוא מקבל שם כדור מיידית עושים עליו פאול.
למה זה??
Dperk כתב:חנו'ש כתב:פופסי כמעט שלא עושה פוסט אפ, אבל ברגע שהוא מקבל שם כדור מיידית עושים עליו פאול.
למה זה??
אני חושב שהגבוהים של ברזיל, שכולם מהNBA, לא רגילים לרגישות המוגברת של השופטים באירופה.
חנו'ש כתב:פופסי כמעט שלא עושה פוסט אפ, אבל ברגע שהוא מקבל שם כדור מיידית עושים עליו פאול.
למה זה??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:פופסי כמעט שלא עושה פוסט אפ, אבל ברגע שהוא מקבל שם כדור מיידית עושים עליו פאול.
למה זה??
כי העונשין שלו לא ממש טוב, פחות טוב מהסיומת מתחת לסל (בערך כמו אצל סופו)
felix_r כתב:לא מבין מה דנג עושה ב NBA. לא היתי לוקח אותו למכבי
EulGam05 כתב:felix_r כתב:לא מבין מה דנג עושה ב NBA. לא היתי לוקח אותו למכבי
דנג שחקן נהדר, היה אול-סטאר בעונה שעברה ואחד השומרים הכי טובים ב-NBA. הוא משחק עם פציעה ביד שמאל והיה אמור לעבור ניתוח שההחלמה ממנו היא בסביבות 3 חודשים, הוא בחר להמשיך לשחק עם פציעה בשביל לעזור לשיקאגו בפלייאוף ולהגשים את החלום שלו ולשחק באולימפיאדה עבור הבריטים. דנג בריא (ואפילו הדנג הנוכחי) חמש רמות מעל כל שחקן שהיה במכבי ב-3 השנים האחרונות ודי בקלות למען האמת.
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:לא מבין מה דנג עושה ב NBA. לא היתי לוקח אותו למכבי
דנג שחקן נהדר, היה אול-סטאר בעונה שעברה ואחד השומרים הכי טובים ב-NBA. הוא משחק עם פציעה ביד שמאל והיה אמור לעבור ניתוח שההחלמה ממנו היא בסביבות 3 חודשים, הוא בחר להמשיך לשחק עם פציעה בשביל לעזור לשיקאגו בפלייאוף ולהגשים את החלום שלו ולשחק באולימפיאדה עבור הבריטים. דנג בריא (ואפילו הדנג הנוכחי) חמש רמות מעל כל שחקן שהיה במכבי ב-3 השנים האחרונות ודי בקלות למען האמת.
אלכס גארסיה חיסל את דנג הנוכחי:
1/7 לשתים
2/6 לשלוש
4/8 מהעונשין
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:לא מבין מה דנג עושה ב NBA. לא היתי לוקח אותו למכבי
אלכס גארסיה חיסל את דנג הנוכחי:
1/7 לשתים
2/6 לשלוש
4/8 מהעונשין
yarinsaky כתב:בקיצור, איך הייתה ההגנה של פופס ? היו פה כמה שאמרו שהוא לא שומר טוב.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:בקיצור, איך הייתה ההגנה של פופס ? היו פה כמה שאמרו שהוא לא שומר טוב.
אני בעיקר התרשמתי שהוא לא שומר חכם.
כמו ששחף טען, אין שם אינטילגנציית משחק גבוהה, והיא באה לידי ביטוי בעיקר הגנתית.
זה לא שאין לא את הנתונים להיות שומר נהדר, אבל אין לו מושג לאן לזוז בהגנה הקבוצתית, מתי לעזור ומתי לא, הוא פשוט משאיר חורים.
Asf כתב:אמנם צפיתי במשחק רק החל מהרבע השלישי אבל שמתי לב שקשה לו לשמור על עמדה בצבע, נראה לי ששחקנים פיזיים הולכים לחגוג עליו.
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:בקיצור, איך הייתה ההגנה של פופס ? היו פה כמה שאמרו שהוא לא שומר טוב.
זה לא שאין לא את הנתונים להיות שומר נהדר, אבל אין לו מושג לאן לזוז בהגנה הקבוצתית, מתי לעזור ומתי לא, הוא פשוט משאיר חורים.
לא נשמע טוב. אם הוא הולך לשחק סנטר הוא לפחות צריך לשחק חכם בהגנה קבוצתית, כי בהגנה אישית על סנטרים גדולים וגבוהים מאוד הוא יתקשה במילא.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:בקיצור, איך הייתה ההגנה של פופס ? היו פה כמה שאמרו שהוא לא שומר טוב.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:בקיצור, איך הייתה ההגנה של פופס ? היו פה כמה שאמרו שהוא לא שומר טוב.
לא נשמע טוב. אם הוא הולך לשחק סנטר הוא לפחות צריך לשחק חכם בהגנה קבוצתית, כי בהגנה אישית על סנטרים גדולים וגבוהים מאוד הוא יתקשה במילא.
בוא נאמר שאם הוא שומר בהגנה אישית על פורוורד היריבה, זה יכול להיות מעולה.
רק שאז מי שיישאר לשמור על הסנטר יהיה אולי... אני??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים