פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

28 אוגוסט 2012, 18:06

איזה מביך כדיר
חבל שהתחלנו לעשות שטויות במקום להמשיך במומנטום

28 אוגוסט 2012, 18:09

תאודוסיץ' הוא לגמרי פאול של המאמנים שלו. זה שחקן שזקוק להדרכה והכוונה, והוא יכול להיות השחקן הכי טוב באירופה, במקום זה הוא נזק
קריטי לקבוצה שלו ב50% מהזמן.

28 אוגוסט 2012, 18:17

jol9 כתב:תאודוסיץ' הוא לגמרי פאול של המאמנים שלו. זה שחקן שזקוק להדרכה והכוונה, והוא יכול להיות השחקן הכי טוב באירופה, במקום זה הוא נזק

ועדיין כל הפורום מת עליו
אני כבר אמרתי שהוא אמנם כשרוני אבל חסר שכל.אני במקום צאסקא נותן את המפתחות בעמדת הרכז לג'קסון

28 אוגוסט 2012, 18:21

rc4991 כתב:
jol9 כתב:תאודוסיץ' הוא לגמרי פאול של המאמנים שלו. זה שחקן שזקוק להדרכה והכוונה, והוא יכול להיות השחקן הכי טוב באירופה, במקום זה הוא נזק

ועדיין כל הפורום מת עליו
אני כבר אמרתי שהוא אמנם כשרוני אבל חסר שכל.אני במקום צאסקא נותן את המפתחות בעמדת הרכז לג'קסון

הוא לא חסר שכל אלא יותר חסר רסן. הוא פרוע מאוד. אני מאמין שמסינה יאפס אותו. אם היה מגיע לNBA, יש מצב שהכשרון שלו היה מתחבר למשמעת של האמריקאים
והיינו רואים את כל מה שיש לו להציע.

28 אוגוסט 2012, 18:28

פניני :dance4

28 אוגוסט 2012, 18:31

rc4991 כתב:

ועדיין כל הפורום מת עליו

הוא המקרה הקלאסי של הד-קייס. שחקן לגמרי של מצב רוח.

בגמר היורוליג קזלאוסקס לא קלט שתאודוסיץ' במצב רוח רע, וזה עלה לו בגביע
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 28 אוגוסט 2012, 18:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 אוגוסט 2012, 18:31

פניני מעלה את אחוזי הקליעה ב-40% מהרגיל כשיש 0.5 שניות או פחות על השעון..

דרך אגב כל הכבוד לכספי על הפירגון שמסר לו..

28 אוגוסט 2012, 18:33

פשוט מדהים איך במכבי ויתרו בקלות על אוחיון. לפניני נותנים 400 אלף דולר נטו, להלפרין הציעו 500, לאליהו משלמים משהו כמו 800 ורק ליוגב הציעו 250. אחרי כספי, הוא השחקן הכי טוב בנבחרת, מנהל את המשחק נפלא ועושה צחוק מתאודוסיץ. כל כך חבל, שעד שכבר יש רכז ישראלי ברמה הזו אז עושים טעויות רשלניות בחוזה שלו ואח״כ משחקים איתו על כמה עשרות אלפי דולרים. טיפשות.

28 אוגוסט 2012, 18:35

אוחיון שיפר מאוד את הקליעה. הוא וכספי מחזיקים את הנבחרת.
אליהו נותן הגנה נהדרת, נקווה שיתעורר בהתקפה (היה בכיוון בסוף המחצית).

האחד על אחד של כדיר מול קרסטיץ' במתפרצת היה אחד הדברים המביכים שראיתי לאחרונה.

28 אוגוסט 2012, 18:39

חחחח אני לא אשכח את הראיון מפריס 2000 מזה שמראיין עכשיו, אני זוכר שהוא כל 3 שניות הסתכל הצידה (כנראה לקבל הוראות מהבמאי) בערך 40 פעמים בחצי דקה ראיון..

28 אוגוסט 2012, 18:42

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

ועדיין כל הפורום מת עליו

הוא המקרה הקלאסי של הד-קייס. שחקן לגמרי של מצב רוח.

בגמר היורוליג קזלאוסקס לא קלט שתאודוסיץ' במצב רוח רע, וזה עלה לו בגביע

אני זוכר איך במחצית הראשונה של גמר היורוליג כולם כל כך נהנו ממנו והרעיפו עליו תשבוחות ורק אני אמרתי שהוא לא משחק טוב
במחצית השניה כזכור הוא הרס לצסק"א את המשחק ומנע ממנה את הגביע

28 אוגוסט 2012, 18:49

קודי כתב:פשוט מדהים איך במכבי ויתרו בקלות על אוחיון. לפניני נותנים 400 אלף דולר נטו, להלפרין הציעו 500, לאליהו משלמים משהו כמו 800 ורק ליוגב הציעו 250. אחרי כספי, הוא השחקן הכי טוב בנבחרת, מנהל את המשחק נפלא ועושה צחוק מתאודוסיץ. כל כך חבל, שעד שכבר יש רכז ישראלי ברמה הזו אז עושים טעויות רשלניות בחוזה שלו ואח״כ משחקים איתו על כמה עשרות אלפי דולרים. טיפשות.

מכבי התנהלה נכון.אם היא היתה משדרגת לו משמעותית את החוזה אז היה נוצר תרחיש בעתיד שכל שחקן שנותן כמה משחקים טובים היה דורש ממכבי שדרוג בשכר ומאיים לעזוב במידה ולא ישודרג משמעותית למרות שיש לו חוזה

תדמיין מצב הפוך בו מכבי פונה לאליהו בדרישה לרדת קצת בשכרו בגלל השנה הרעה שלו,אליהו מסכים לוותר על מאה אלף דולר אבל מכבי נעלבת ומאיימת להפסיק את ההתקשרות איתו בגלל שלדעתה מדובק בסכום נמוך
זה נראה לך הגיוני??? כי זה בעצם מה שאוחיון עשה

28 אוגוסט 2012, 19:00

jol9 כתב:הזדמנות להתרשם שוב ממצ'באן...
כספי נפלא. מזכיר קצת את יכולות הסקורינג של ג'מצ'י בזמנו.

יותם חלש מאוד.

מעולם
לא היה לנו קפטן כל כך רע , פשוט עלוב.

28 אוגוסט 2012, 19:01

rc4991 כתב:
קודי כתב:פשוט מדהים איך במכבי ויתרו בקלות על אוחיון. לפניני נותנים 400 אלף דולר נטו, להלפרין הציעו 500, לאליהו משלמים משהו כמו 800 ורק ליוגב הציעו 250. אחרי כספי, הוא השחקן הכי טוב בנבחרת, מנהל את המשחק נפלא ועושה צחוק מתאודוסיץ. כל כך חבל, שעד שכבר יש רכז ישראלי ברמה הזו אז עושים טעויות רשלניות בחוזה שלו ואח״כ משחקים איתו על כמה עשרות אלפי דולרים. טיפשות.

מכבי התנהלה נכון.אם היא היתה משדרגת לו משמעותית את החוזה אז היה נוצר תרחיש בעתיד שכל שחקן שנותן כמה משחקים טובים היה דורש ממכבי שדרוג בשכר ומאיים לעזוב במידה ולא ישודרג משמעותית למרות שיש לו חוזה

עקרונית אתה צודק, אבל ספציפית במקרה של אוחיון אתה טועה, כי לאוחיון, כך מסתבר, יש טעות בחוזה. הנהלת מכבי היתה יהירה בהקשר לאוחיון, גם בנושא שדרוג השכר
וגם בנושא החוזה.

ברגע שראו שיש בעיות עם החוזה הזה, גם אם מדובר בטעות סופר, היו חייבים לפעול בשכל ולסגור איתו מחדש על חוזה ארוך טווח.

28 אוגוסט 2012, 19:03

ankram כתב:
jol9 כתב:הזדמנות להתרשם שוב ממצ'באן...
כספי נפלא. מזכיר קצת את יכולות הסקורינג של ג'מצ'י בזמנו.

יותם חלש מאוד.

מעולם
לא היה לנו קפטן כל כך רע , פשוט עלוב.

צריך לזכור שהוא הגיע פצוע, וכנראה עדיין פצוע.
אני לא מכיר אף טענה להלפרין בכל מה שקשור לנבחרת, שהיא טענה אינטלגנטית וראוייה. הוא אחד השחקנים הטובים ביותר של נבחרות ישראל השונות בעשור האחרון.

28 אוגוסט 2012, 19:04

איך שלא יהיה משחק לחימה אדיר של הנבחרת

28 אוגוסט 2012, 19:04

יש לי תחושה כספי סידר חוזה ליד תאודוסיץ׳ והרצג..

28 אוגוסט 2012, 19:05

rc4991 כתב:

תדמיין מצב הפוך בו מכבי פונה לאליהו בדרישה לרדת קצת בשכרו בגלל השנה הרעה שלו,אליהו מסכים לוותר על מאה אלף דולר אבל מכבי נעלבת ומאיימת להפסיק את ההתקשרות איתו בגלל שלדעתה מדובק בסכום נמוך
זה נראה לך הגיוני??? כי זה בעצם מה שאוחיון עשה

רבאק, מאז דורון שפר לא היה רכז ישראלי כזה. אין במקרה הזה מקום לעניינים עקרוניים, מה עודנשחלק משמעותי מהאשמה הוא של מכבי שטעתה בחוזה. אם יש לאוחיון באמת אפשרות יציאה מהחוזה ברוסיה הייתי סוגר איתו מחר לארבע שנים בשכר של 400 אלף דולר לעונה. אין לנו רכז ואנחנו מתקשקשים על צודקים או לא צודקים?

28 אוגוסט 2012, 19:08

דווקא עד עכשיו יוגב בטורניר לא טוב. שוב זוכרים לו רק את הרגעים הטובים?

28 אוגוסט 2012, 19:10

MTA2311 כתב:דווקא עד עכשיו יוגב בטורניר לא טוב. שוב זוכרים לו רק את הרגעים הטובים?

אבל הוא נותן לחימה, ריבאונדר מוביל..
פרסם תגובה