המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:roy1000 כתב:עכשיו מגיעים 3 משחקים ברמה של הליגה הישראלית. מכבי תטייל ל- 3 נצחונות קלים, תסיים במקום הראשון בבית והכל יהיה טוב. אפשר ללכת לישון ולקום לטופ 16.
הבעיה היא שבגלל המשחקים נגד קבוצות הכלום האלה עוד יחשבו במכבי שהכל נפלא ואין צורך לחזק את הקבוצה.
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:עכשיו מגיעים 3 משחקים ברמה של הליגה הישראלית. מכבי תטייל ל- 3 נצחונות קלים, תסיים במקום הראשון בבית והכל יהיה טוב. אפשר ללכת לישון ולקום לטופ 16.
הבעיה היא שבגלל המשחקים נגד קבוצות הכלום האלה עוד יחשבו במכבי שהכל נפלא ואין צורך לחזק את הקבוצה.
הסיכויים שיבוא חיזוק קלושים מאוד. אני אסתפק בחיזוק בדמות שחרור של מדלי. זה כבר משהו.
זה לא שיש חיזוק שמכבי יכולה להביא שיאפשר לה לסגור את פער הרמות מריאל מדריד. אתה לא באמת מצפה לנצח את רודי פרננדז ומירוטיץ' עם ריקי היקמן ודווין סמית' נכון? המקום הריאלי של הסגל של מכבי הוא איפושהו בין 8 ל- 16, ויש גבול גם לקסמים שדייויד בלאט יכול לעשות.
קודי כתב:אני דווקא חושב שמיקום ראשון או שני מאוד משמעותי לטופ 16. אם נסיים שניים נקבל כנראה את ריאל, פאו, ז'אלגיריס, אפס וצסק"א - בית שיהיה מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי לקבוצה הבינונית של מכבי לעלות ממנו לרבע הגמר. אם נסיים ראשונים נקבל את פנר, חימקי, אולימפיאקוס, מילאנו וברצלונה - בית הרבה יותר סביר, אם כי מכבי בסגל הנוכחי תזדקק להרבה מזל כדי לעלות גם ממנו.
קודי כתב:לא שאני מעריך שיש לזה סיכוי גבוה, אבל אני מצפה לחיזוק סביר בעמדת הסנטר, שיגרום לשני דברים:
1. יביא את מכבי לעמדה סבירה להגיע לרבע הגמר. מכבי בכל מקרה לא תילחם על הגביע אבל יכולה לעשות עונה לא רעה עם חיזוק מתאים.
2. יראה לאוהדים ולספונסרים שהכניסו לקבוצה המון כסף שגם ההנהלה מחוייבת להישגי הקבוצה.
roy1000 כתב:קודי כתב:לא שאני מעריך שיש לזה סיכוי גבוה, אבל אני מצפה לחיזוק סביר בעמדת הסנטר, שיגרום לשני דברים:
1. יביא את מכבי לעמדה סבירה להגיע לרבע הגמר. מכבי בכל מקרה לא תילחם על הגביע אבל יכולה לעשות עונה לא רעה עם חיזוק מתאים.
2. יראה לאוהדים ולספונסרים שהכניסו לקבוצה המון כסף שגם ההנהלה מחוייבת להישגי הקבוצה.
אני לא חושב שיש סנטר בשוק שיסגור לך את הפערים הקיימים בין מכבי לקבוצות המובילות ביבשת. למכבי יש נחיתות מאוד גדולה בעמדות 2-3, כך שגם אם תביא חיזוק שולי בעמדה 5, התמונה לא תשתנה משמעותית.
חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
לא מעניין אותי כמה הוא קלע ובאילו אחוזים, הבנאדם לא יודע מסירה מה היא!!
הוא פשוט אגואיסט שהורס את כל המשחק הקבוצתי.
אני לא מבינה למה פעם אחרי פעם הכדור בידיים שלו ולא של אוחיון (שגם עושה הרבה שטויות לאחרונה ומתנהג באגואיסטיות לא אופיינית לעיתים).
שמחק בו היקמן מקפיץ את הכדור שעה ואז חודר לבד (גם אם הוא קולע) זה לא משחק קבוצתי!!
למה בכל הדקות האחרונות שון ג'יימס (שפשוט היה נפלא) ואליהו לא ראו בכלל את הכדור, אלא אם כן זה בריבאונד התקפה מקרי??
למה לא ללכת על השחקנים החמים?
אני רוצה להתחיל דווקא בדיוויד בלאט - אז כפי שרבים מאיתנו רצו, סופסוף הוא עלה עם ליאור בחמישייה ובסה"כ ניהל את המשחק נכון וטוב
ריקי היקמן - שוב, מוכיח שהוא המנייה הבטוחה של מכבי בעמדות הגארד. למרות הביקורת והיחס האקוויוולנטי שלי כלפיו, הוא הוכיח היום מנהיגות, ביצים גדולות, כרגיל, וקליעות קלאץ' במאני טיים. כבוד.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
אני לא מבינה למה פעם אחרי פעם הכדור בידיים שלו ולא של אוחיון (שגם עושה הרבה שטויות לאחרונה ומתנהג באגואיסטיות לא אופיינית לעיתים).
שמחק בו היקמן מקפיץ את הכדור שעה ואז חודר לבד (גם אם הוא קולע) זה לא משחק קבוצתי!!
למה בכל הדקות האחרונות שון ג'יימס (שפשוט היה נפלא) ואליהו לא ראו בכלל את הכדור, אלא אם כן זה בריבאונד התקפה מקרי??
היקמן הוא הגארד הכי טוב שלנו כרגע. אי אפשר להתווכח עם זה. לוגאן מחרב את המשחק כבר שלושה משחקים רצוף, ואוחיון פשוט בינוני.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
היקמן הוא הגארד הכי טוב שלנו כרגע. אי אפשר להתווכח עם זה. לוגאן מחרב את המשחק כבר שלושה משחקים רצוף, ואוחיון פשוט בינוני.
זה ממש לא אומר הרבה....
קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
זה ממש לא אומר הרבה....
זה לא אומר כלום, אבל זה אמור למנוע מאנשים לבוא בטענות קודם כל אליו, כאשר יוגב ולוגאן מציגים יכולת הרבה פחות טובה.
felix_r כתב:אני רוצה להתחיל דווקא בדיוויד בלאט - אז כפי שרבים מאיתנו רצו, סופסוף הוא עלה עם ליאור בחמישייה ובסה"כ ניהל את המשחק נכון וטוב
נו באמת! אפילו לא קרוב. חוץ מלעלות את ליאור בחמישיה הוא לא עשה כמעט שום דבר נכון.
הוא בחר בטקטיקה טיפשית לגמרי, כאשר החליט לעשות דאבל-טימים על בראון ולהמר על שלשות חופשיות של שאר השחקנים של סיינה.
ניהול משחק נכון? כנראה כדאי לך שוב לצפות במשחק. הבריחה הראשונה של מכבי באה במפתיע דווקא כאשר פניני וקנר-מדלי היו על המגרש. כן, המחליפים הצליחו לעשות מה שהחמישיה לא הצליחה. משום מה ההצלחה הזאת של המחליפים הפריעה לבלאט. כרגיל הוא לא הצליח להחזיק את עצמו מלבצע חילופים מיותרים בלי שום קשר למהלך המשחק. אז הוא הוריד את פניני ואת מדלי, והחזיר את סמית' עם אליהו. מה היתה התוצאה של החילוף המטומטם הזה? סיינה סגרה את הפיגור תוך דקה פחות או יותר... יופי של ניהול משחק! פשוט נהדר!
roy1000 כתב:קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.
הטופ 16 כבר מובטח והצלבה זה בונוס שהסיכויים עומדים כרגע על 50/50. אני לא בטוח שזה ביג דיל מבחינת הספונסרים והטלוויזיה, הבעיה היותר גדולה זה הבית החלש.
בלאט כבר לא יכול לקבור את הקריירה שלו. המעמד שלו באירופה מובטח וההישגים של מכבי לא ישנו הרבה.
עד שהפרדמנים לא יצאו מהקבוצה, דברים לא ישתנו ונצטרך להתרגל לקבוצה שמדשדשת בין 8-16.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־14 אורחים