יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי קובי » 24 נובמבר 2012, 17:27

סיכום קצת באיחור, אבל בכל זאת:

קודם כל, היה משחק טוב ומעניין. משחק יורוליג כמו שצריך, למרות שההגנות היו באמת נרפות, אך לפחות קיבלנו התקפה משובחת מצד שתי הקבוצות ומתח עד הסיום.

אני רוצה להתחיל דווקא בדיוויד בלאט - אז כפי שרבים מאיתנו רצו, סופסוף הוא עלה עם ליאור בחמישייה ובסה"כ ניהל את המשחק נכון וטוב. אבל, וזה אבל גדול מאוד - בעיניי, הוא פשוט לא הכין את הקבוצה שלו למשחק הזה בצורה טובה, בלשון המעטה.
היה ידוע מראש שסיינה נמצאת בתקופה פשוט פנטסטית מבחינת קליעה, בדגש עם קליעה מבחוץ, עם 12 קליעות בממוצע מחוץ לקשת. נגד מכבי, סיינה שיפרה את עצמה, קלעה 13 שלשות בכמעט 50% מבחוץ.
בלתי נסבל וקשה מאוד לנצח קבוצה שקולעת כך. מה גם שהרבה זריקות שלה היו עם free looks וזה דבר לא מקובל. נדרשה הכנה אחרת למשחק הזה, לטעמי, כי בסופו של דבר 12 שלשות בממוצע למשחק, לא באו רק מבראון, שעליו נעשתה הגנה בהחלט טובה.
נקודה למחשבה בדיעבד - בלי בראון סיינה קלעה 12 שלשות ב-60% !

שון ג'יימס היום היה פשוט מפלצתי. בלתי ניתן לעצירה, משאבת ריבאונדים, כולל בהתקפה וסיום משחק עם 100% מהשדה. לא ייאמן שהוא היה אמור להיות הסנטר השלישי של הקבוצה וכעת הוא השתלט על עמדת הסנטר הרבה לפני שרמדיני ושם מאחוריו גם את תומאס המבטיח.

ליאור אליהו - בסגל הנוכחי של מכבי והפוטנציאל ההתקפי של הקבוצה, מכבי חייבת עם ליאור בהרבה דקות משחק. קל וחומר שהוא מתחרה על העמדה הזו ברוב הזמן עם קיינר מדלי.
בנוגע לויכוח בפורום בין יוני לשחף, אני נוטה להסכים עם יוני כאן. ליאור ב-3 המשחקים הקודמים קיבל דקות מועטות יותר ופשוט לא הצליח לפגוע. כשקיבל את החמישייה ובטחון, בדמותם של 27 דקות פרקט, ליאור החזיר משחק נהדר של 19 נקודות ב-56% מהשדה.
אז נכון, מטבעו, ליאור הוא שחקן של אינסטנט אופנס ויכול לבצע נקודות מהירות גם בדקות מועטות על הפרקט. אבל כנראה שבטחון הוא שם המשחק גם אצל אליהו והנה היום כהוכחה.

דיוויד לוגאן - אני חושב שהרבה כאן זה עניין של בטחון. הוא חיבר מספר משחקים רעים בצהוב ואני חושב שבדומה לליאור, הוא חייב לקבל יותר בטחון. מה שכן, המקרה שלו בעייתי יותר, מכיוון שהיקמן ואוחיון פשוט מראים יכולת טובה ממנו. בתחילת העונה זה היה נראה שהוא מחובר מאוד לקבוצה והיקמן מנותק וכעת המצב התהפך. האם ניתן להגיע למצב ששניהם בשיאם לאורך זמן ?

ריקי היקמן - שוב, מוכיח שהוא המנייה הבטוחה של מכבי בעמדות הגארד. למרות הביקורת והיחס האקוויוולנטי שלי כלפיו, הוא הוכיח היום מנהיגות, ביצים גדולות, כרגיל, וקליעות קלאץ' במאני טיים. כבוד.

דווין סמית' - לא אהבתי את סמית' אשתקד ואני מתחיל לשנות את הגישה שלי כלפיו. אומנם, לא נתן משחק גדול היום וגילה אחוזים רעים מהשדה, אבל אני מעדיף את דווין סמית' הזה, שמעז, שזורק, מאשר את הצל ההתקפי ששיחק פה בעונה שעברה.

גיורגי שרמדיני - שיחק כלום דקות, אבל בכלום ששיחק, סיינה פשוט החזירו את עצמם למשחק. שרמדיני מאכזב ומתגלה פעם אחר פעם כחור הגנתי בלתי נסבל לקבוצה. בהתקפה, הוא מגלה חוסר בטחון מאוד בולט וגמלוניות. מלקולם תומאס שעלה גם הוא לדקות מועטות הערב, היה טוב בהרבה.

ניק קיינר מדלי - כהרגלו, כלום ושום דבר. דיוויד התעקש עליו הרבה פחות היום, אבל ל טעמי, אפשר לוותר עליו. ע"ח הדקות שלו היה אפשר לשלב במשחק אמש את ג'יימס ותומאס. אני בטוח שזה היה יכול להיות יעיל בהרבה.

בסה"כ, אני חושב שאפשר לצאת מעודדים מהיכולת ההתקפית של הקבוצה, שגילתה יכולת טובה מאוד במשחק הזה.
מבחינת ההכנה למשחק, כפי שציינתי בתחילה, היא הייתה לקוייה מאוד. אומנם לא בכל יום תבוא קבוצה בכושר התקפי כ"כ טוב מבחוץ, אך צריך לזכור את מקרה סיינה ולא להתעקש על הגנת החילופים בכל מחיר, כפי שנעשה כאן וכפועל יוצא, נספגו 89 נקודות, כולל 30 ברבע האחרון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 17:29

אני דווקא חושב שמיקום ראשון או שני מאוד משמעותי לטופ 16. אם נסיים שניים נקבל כנראה את ריאל, פאו, ז'אלגיריס, אפס וצסק"א - בית שיהיה מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי לקבוצה הבינונית של מכבי לעלות ממנו לרבע הגמר. אם נסיים ראשונים נקבל את פנר, חימקי, אולימפיאקוס, מילאנו וברצלונה - בית הרבה יותר סביר, אם כי מכבי בסגל הנוכחי תזדקק להרבה מזל כדי לעלות גם ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 17:32

קודי כתב:
roy1000 כתב:עכשיו מגיעים 3 משחקים ברמה של הליגה הישראלית. מכבי תטייל ל- 3 נצחונות קלים, תסיים במקום הראשון בבית והכל יהיה טוב. אפשר ללכת לישון ולקום לטופ 16.

הבעיה היא שבגלל המשחקים נגד קבוצות הכלום האלה עוד יחשבו במכבי שהכל נפלא ואין צורך לחזק את הקבוצה.

הסיכויים שיבוא חיזוק קלושים מאוד. אני אסתפק בחיזוק בדמות שחרור של מדלי. זה כבר משהו.

זה לא שיש חיזוק שמכבי יכולה להביא שיאפשר לה לסגור את פער הרמות מריאל מדריד. אתה לא באמת מצפה לנצח את רודי פרננדז ומירוטיץ' עם ריקי היקמן ודווין סמית' נכון? המקום הריאלי של הסגל של מכבי הוא איפושהו בין 8 ל- 16, ויש גבול גם לקסמים שדייויד בלאט יכול לעשות.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 17:35

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:עכשיו מגיעים 3 משחקים ברמה של הליגה הישראלית. מכבי תטייל ל- 3 נצחונות קלים, תסיים במקום הראשון בבית והכל יהיה טוב. אפשר ללכת לישון ולקום לטופ 16.

הבעיה היא שבגלל המשחקים נגד קבוצות הכלום האלה עוד יחשבו במכבי שהכל נפלא ואין צורך לחזק את הקבוצה.

הסיכויים שיבוא חיזוק קלושים מאוד. אני אסתפק בחיזוק בדמות שחרור של מדלי. זה כבר משהו.

זה לא שיש חיזוק שמכבי יכולה להביא שיאפשר לה לסגור את פער הרמות מריאל מדריד. אתה לא באמת מצפה לנצח את רודי פרננדז ומירוטיץ' עם ריקי היקמן ודווין סמית' נכון? המקום הריאלי של הסגל של מכבי הוא איפושהו בין 8 ל- 16, ויש גבול גם לקסמים שדייויד בלאט יכול לעשות.

לא שאני מעריך שיש לזה סיכוי גבוה, אבל אני מצפה לחיזוק סביר בעמדת הסנטר, שיגרום לשני דברים:
1. יביא את מכבי לעמדה סבירה להגיע לרבע הגמר. מכבי בכל מקרה לא תילחם על הגביע אבל יכולה לעשות עונה לא רעה עם חיזוק מתאים.
2. יראה לאוהדים ולספונסרים שהכניסו לקבוצה המון כסף שגם ההנהלה מחוייבת להישגי הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 17:40

קודי כתב:אני דווקא חושב שמיקום ראשון או שני מאוד משמעותי לטופ 16. אם נסיים שניים נקבל כנראה את ריאל, פאו, ז'אלגיריס, אפס וצסק"א - בית שיהיה מאוד קשה ואולי בלתי אפשרי לקבוצה הבינונית של מכבי לעלות ממנו לרבע הגמר. אם נסיים ראשונים נקבל את פנר, חימקי, אולימפיאקוס, מילאנו וברצלונה - בית הרבה יותר סביר, אם כי מכבי בסגל הנוכחי תזדקק להרבה מזל כדי לעלות גם ממנו.

רוב הסיכויים שמכבי תסיים במקום הראשון. קשה לי להאמין שמלאגה תישאר ללא הפסד עם סוף הסיבוב. ברצלונה, מילאנו, פנר ואוליפיאקוס עולות בכמה רמות על מכבי מבחינת רמת הכישרון בסגל. אני לא רואה את ההבדל הגדול. מכבי שוב תזדקק לניסים של בלאט ולקסם של נוקיה בשביל לעלות להצלבה בין אם ממקום ראשון או שני, כי הסגל של מכבי נחות בהרבה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 17:43

קודי כתב:לא שאני מעריך שיש לזה סיכוי גבוה, אבל אני מצפה לחיזוק סביר בעמדת הסנטר, שיגרום לשני דברים:
1. יביא את מכבי לעמדה סבירה להגיע לרבע הגמר. מכבי בכל מקרה לא תילחם על הגביע אבל יכולה לעשות עונה לא רעה עם חיזוק מתאים.
2. יראה לאוהדים ולספונסרים שהכניסו לקבוצה המון כסף שגם ההנהלה מחוייבת להישגי הקבוצה.

אני לא חושב שיש סנטר בשוק שיסגור לך את הפערים הקיימים בין מכבי לקבוצות המובילות ביבשת. למכבי יש נחיתות מאוד גדולה בעמדות 2-3, כך שגם אם תביא חיזוק שולי בעמדה 5, התמונה לא תשתנה משמעותית.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 17:56

roy1000 כתב:
קודי כתב:לא שאני מעריך שיש לזה סיכוי גבוה, אבל אני מצפה לחיזוק סביר בעמדת הסנטר, שיגרום לשני דברים:

אני לא חושב שיש סנטר בשוק שיסגור לך את הפערים הקיימים בין מכבי לקבוצות המובילות ביבשת. למכבי יש נחיתות מאוד גדולה בעמדות 2-3, כך שגם אם תביא חיזוק שולי בעמדה 5, התמונה לא תשתנה משמעותית.

מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 18:05

טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
לא מעניין אותי כמה הוא קלע ובאילו אחוזים, הבנאדם לא יודע מסירה מה היא!!
הוא פשוט אגואיסט שהורס את כל המשחק הקבוצתי.
אני לא מבינה למה פעם אחרי פעם הכדור בידיים שלו ולא של אוחיון (שגם עושה הרבה שטויות לאחרונה ומתנהג באגואיסטיות לא אופיינית לעיתים).
שמחק בו היקמן מקפיץ את הכדור שעה ואז חודר לבד (גם אם הוא קולע) זה לא משחק קבוצתי!!

למה בכל הדקות האחרונות שון ג'יימס (שפשוט היה נפלא) ואליהו לא ראו בכלל את הכדור, אלא אם כן זה בריבאונד התקפה מקרי??
למה לא ללכת על השחקנים החמים?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 18:09

חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.
אני לא מבינה למה פעם אחרי פעם הכדור בידיים שלו ולא של אוחיון (שגם עושה הרבה שטויות לאחרונה ומתנהג באגואיסטיות לא אופיינית לעיתים).
שמחק בו היקמן מקפיץ את הכדור שעה ואז חודר לבד (גם אם הוא קולע) זה לא משחק קבוצתי!!

למה בכל הדקות האחרונות שון ג'יימס (שפשוט היה נפלא) ואליהו לא ראו בכלל את הכדור, אלא אם כן זה בריבאונד התקפה מקרי??

היקמן הוא הגארד הכי טוב שלנו כרגע. אי אפשר להתווכח עם זה. לוגאן מחרב את המשחק כבר שלושה משחקים רצוף, ואוחיון פשוט בינוני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 24 נובמבר 2012, 18:18

אני רוצה להתחיל דווקא בדיוויד בלאט - אז כפי שרבים מאיתנו רצו, סופסוף הוא עלה עם ליאור בחמישייה ובסה"כ ניהל את המשחק נכון וטוב

נו באמת! אפילו לא קרוב. חוץ מלעלות את ליאור בחמישיה הוא לא עשה כמעט שום דבר נכון.
הוא בחר בטקטיקה טיפשית לגמרי, כאשר החליט לעשות דאבל-טימים על בראון ולהמר על שלשות חופשיות של שאר השחקנים של סיינה.
ניהול משחק נכון? כנראה כדאי לך שוב לצפות במשחק. הבריחה הראשונה של מכבי באה במפתיע דווקא כאשר פניני וקנר-מדלי היו על המגרש. כן, המחליפים הצליחו לעשות מה שהחמישיה לא הצליחה. משום מה ההצלחה הזאת של המחליפים הפריעה לבלאט. כרגיל הוא לא הצליח להחזיק את עצמו מלבצע חילופים מיותרים בלי שום קשר למהלך המשחק. אז הוא הוריד את פניני ואת מדלי, והחזיר את סמית' עם אליהו. מה היתה התוצאה של החילוף המטומטם הזה? סיינה סגרה את הפיגור תוך דקה פחות או יותר... יופי של ניהול משחק! פשוט נהדר!

ריקי היקמן - שוב, מוכיח שהוא המנייה הבטוחה של מכבי בעמדות הגארד. למרות הביקורת והיחס האקוויוולנטי שלי כלפיו, הוא הוכיח היום מנהיגות, ביצים גדולות, כרגיל, וקליעות קלאץ' במאני טיים. כבוד.

באמת? אני ראיתי משהו אחר לגמרי. מה שראיתי, שברבע האחרון ליאור וג'יימס שחטו את סיינה בצבע, ופתאום כמה דקות לסוף היקמן החליט שהוא חייב להיות זה שינצח את המשחק עבור מכבי. מאותו הרגע ליאור וג'יימס לא קיבלו אף כדור, ואליו היקמן זרק את כל הזריקות. מילא זה, הרי הוא קלע באחוזים לא רעים, אבל הזריקות שלו היו בלי שום תכנון מוקדם ממצבים מיקריים, כשאף אחד לא מוכן לריבאונד (לפני זה שון ג'יממס היה לוקח כל כ"ח שני בתחת לסל של סיינה). לכן כאשר היקמן החטיא, סיינה יצאה להתקפות מתפרצות מהירות מבלי שהגנה שלנו הספיקה לסתדר.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 נובמבר 2012, 18:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 18:33

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:טוב, אחרי שראתי את המשחק המוקלט איך שיצאה השבת, כאילו זה שידור חי (לא פתחתי אינטרנט ולא ידעתי את התוצאה...), אני לא מצליחה להבין את התשבוחות להיקמן.

היקמן הוא הגארד הכי טוב שלנו כרגע. אי אפשר להתווכח עם זה. לוגאן מחרב את המשחק כבר שלושה משחקים רצוף, ואוחיון פשוט בינוני.

זה ממש לא אומר הרבה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 18:46

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

זה ממש לא אומר הרבה....

זה לא אומר כלום, אבל זה אמור למנוע מאנשים לבוא בטענות קודם כל אליו, כאשר יוגב ולוגאן מציגים יכולת הרבה פחות טובה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי orelzor » 24 נובמבר 2012, 18:57

למה לעזאזאל שרמן לא מקבל דקות ? :(
orelzor

הודעהעל ידי roy1000 » 24 נובמבר 2012, 19:12

קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.

הטופ 16 כבר מובטח והצלבה זה בונוס שהסיכויים עומדים כרגע על 50/50. אני לא בטוח שזה ביג דיל מבחינת הספונסרים והטלוויזיה, הבעיה היותר גדולה זה הבית החלש.
בלאט כבר לא יכול לקבור את הקריירה שלו. המעמד שלו באירופה מובטח וההישגים של מכבי לא ישנו הרבה.

עד שהפרדמנים לא יצאו מהקבוצה, דברים לא ישתנו ונצטרך להתרגל לקבוצה שמדשדשת בין 8-16.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 נובמבר 2012, 19:25

שני דברים:

חני - היקמן היה טוב במשחק כולו, עד שפתאום קפץ לו הג'וק, והוא שכח את כל הדברים הטובים שעשה, והתחיל לזרוק בלי הכרה בסוף.
אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את המשחק הטוב שהיה לו, שבו הוא דווקא מסר ומסר הרבה.

פליקס - לדעתי אתה מתבלבל. אני לא זוכר לגמרי את הקטע, ואני אנסה לראות, אבל לשני השחקנים שציינת היה +/- שלילי, והם שיחקו לא הרבה דקות, מה שאומר,
שההשפעה שלהם על המשחק לא היתה חיובית, וזה גם מתבטא בסטטיסטיקה שלהם (של מדלי כמובן יותר משל גיא).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 נובמבר 2012, 19:47

פליקס, מצד אחד אתה מחמיא לבלאט שפתח עם אליהו, ומציין שהיה לו משחק טוב, ומצד שני טוען שמכבי שיחקה יותר טוב דווקא שמדלי היה על המגרש.

כל עוד כל מה שיש לנו בקו האחורי זה לוגאן ויוגב, היקמן צריך להיות זה שלוקח את המשחק עליו בדקות האחרונות. הנקודות של שון ג'יימס לא באו מיכולת אישית יוצאת דופן, אלא בעיקר מריבאונד התקפה ומכדורים אקראיים שהגיעו אליו בסיטואציות נוחות. הוא לא הפך פתאום לגו טו גאי שצריך לקבל את הכדורים בדקות האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 19:48

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:

זה ממש לא אומר הרבה....

זה לא אומר כלום, אבל זה אמור למנוע מאנשים לבוא בטענות קודם כל אליו, כאשר יוגב ולוגאן מציגים יכולת הרבה פחות טובה.

האמת שיש לי גם המון טענות כלפי השניים האלה, פשוט היקמן בניגוד לשניהם קיבל כאן הרבה שבחים וזה לא ברור לי כי לדעתי הוא אחד הגורמים להפסד בשל השטויות שלו בדקות האחרונות שאילולא הן אולי היינו מנצחים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 24 נובמבר 2012, 20:46

felix_r כתב:
אני רוצה להתחיל דווקא בדיוויד בלאט - אז כפי שרבים מאיתנו רצו, סופסוף הוא עלה עם ליאור בחמישייה ובסה"כ ניהל את המשחק נכון וטוב

נו באמת! אפילו לא קרוב. חוץ מלעלות את ליאור בחמישיה הוא לא עשה כמעט שום דבר נכון.
הוא בחר בטקטיקה טיפשית לגמרי, כאשר החליט לעשות דאבל-טימים על בראון ולהמר על שלשות חופשיות של שאר השחקנים של סיינה.
ניהול משחק נכון? כנראה כדאי לך שוב לצפות במשחק. הבריחה הראשונה של מכבי באה במפתיע דווקא כאשר פניני וקנר-מדלי היו על המגרש. כן, המחליפים הצליחו לעשות מה שהחמישיה לא הצליחה. משום מה ההצלחה הזאת של המחליפים הפריעה לבלאט. כרגיל הוא לא הצליח להחזיק את עצמו מלבצע חילופים מיותרים בלי שום קשר למהלך המשחק. אז הוא הוריד את פניני ואת מדלי, והחזיר את סמית' עם אליהו. מה היתה התוצאה של החילוף המטומטם הזה? סיינה סגרה את הפיגור תוך דקה פחות או יותר... יופי של ניהול משחק! פשוט נהדר!

אם היית קורא עד הסוף ומצטט עד סוף הפסקה, היית מבין שממש לא הייתי בעד תוכנית המשחק והטקטיקה של בלאט, בלשון המעטה, ושאנחנו באותה דעה בעניין הזה.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 24 נובמבר 2012, 20:49, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 24 נובמבר 2012, 20:48

roy1000 כתב:
קודי כתב:מכבי לא תתקרב העונה לרמה של הקבוצות המובילות ביבשת, אבל היא יכולה להתקרב לקבוצות הדרג השני וגם זה משהו. ההנהלה חייבת להראות שהיא מחוייבת להישגים אחרת האוהדים, הספונסרים והטלוויזיה יפסיקו להאמין בקבוצה. אני גם לא מבין את בלאט שמוכן לקבור את הקריירה שלו בגלל דני פדרמן.

הטופ 16 כבר מובטח והצלבה זה בונוס שהסיכויים עומדים כרגע על 50/50. אני לא בטוח שזה ביג דיל מבחינת הספונסרים והטלוויזיה, הבעיה היותר גדולה זה הבית החלש.
בלאט כבר לא יכול לקבור את הקריירה שלו. המעמד שלו באירופה מובטח וההישגים של מכבי לא ישנו הרבה.

עד שהפרדמנים לא יצאו מהקבוצה, דברים לא ישתנו ונצטרך להתרגל לקבוצה שמדשדשת בין 8-16.

תתפלא, אבל לאנשים יש זכרון קצר, במיוחד לגבי מאמנים שלא הגיעו להישגים גדולים בקבוצות. מזכיר לך את בלאט שאחרי שהיה עוזר מאמן מכבי חצי אירופה רדפה אחריו אבל אחרי שנכשל בפילזן וברוסיה היה מחוסר עבודה והסכים לאמן כמעט בחינם את סלוניקי. אותו הסיפור עם פיני גרשון שהיה מאוד מבוקש עד שנכשל במכבי ואף אחד לא רצה אותו. אותו הסיפור עם קזלאוסקס - מאמן נהדר לכל הדעות - שכל חטאו היה שהפסיד משחק אחד בגמר היורוליג ואין לו היום ביקוש גדול מדי. לא שלבלאט לא תהיה עבודה אחרי מכבי, אבל אם הוא מסיים כאן עם עונה חלשה אז הוא יקבל הצעות כמו כל מאמן אירופי נחמד ויחד עם זה יעלמו להם חלומות ה-NBA שלו. אין לאף מאמן - למעט אובראדוביץ ומסינה שזכו כל אחד בכמה וכמה גביעי אירופה - מעמד מובטח באירופה, אפילו לא לפיני גרשון שזכה בשלושה גביעים.
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 נובמבר 2012, 21:19

אגב, איזה מזל שצה"ל שחרר את מורן רוט..... :grin
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־14 אורחים