05 דצמבר 2012, 05:35
עגל הזהב כתב:איך שלא תהפוך את זה 1.1 זה לא 2 מליון
בכל אופן הייתי מעדיף לראות פה את פארמר על לנגפורד
לנגפורד הוא מבצעים אישיים נטו הוא לוגאן משופר
וכשהגענו מול הקבוצות הגדולות, כל שומר אישי ששמו עליו שיש לו טיפה רגליים, עצר אותו...
פארמר הצליח להפוך את הקבוצה הבינונית שהייתה סביבו להרבה יותר ממה שהייתה שווה באמת
וזה היה עוד בתחילת עונה
אם הוא רצה, יכל לדפוק מול כל קבוצה באירופה 30 נקודות בערב
אם פארמר היה פה העונה, עם כמה שהקבוצה בזיונית, יש מצב טוב שהיינו מגרדים את ההצלבה
05 דצמבר 2012, 05:47
05 דצמבר 2012, 07:35
toja27 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין איך אפשר לצפות לנאמנות מלנגפורד, שהיה פה פחות מעונה, כשיוגב( שחקן ישראלי, שקיבל קרדיט מטורף מבלאט), עשה את מה שעשה בקיץ. חשבתי שמיצינו את עניין הציפיות לנאמנות משחקנים כבר מזמן.
מכבי של היום זה לא מכבי של פעם, והשחקנים מרגישים את זה. כבר אין את מוני שיקום ב2 בלילה כי ילד של אחד השחקנים חולה. הפדרמנים הפכו את מכבי לעסק נטו, ובעסקים, הכסף מדבר, ואין מקום לסנטימנטים.
שחקן כמו לנגפורד לא יגיע לפה בזמן הקרוב, ורק בפוקס מטורף הוא הגיע לפה שנה שעברה. שחקנים בסדר גודל הזה כבר מזמן לא מעניינים את מכבי.
שמע, אני לא יודע מה היה בליבו של אוחיון באותו זמן. הניחוש שלי הוא שהוא הרגיש מקופח ושההתנהלות של מכבי לא הייתה הוגנת כלפיו.לפעמים התחושה הזאת יכולה לגרום לך לעשות מעשים נחרצים.אני באמת מאמין שהוא לא עשה את כל זה בגלל חמדנות אלא בגלל הרגשת חוסר הצדק שהוא הרגיש.אני באופן אישי לא מסכים איתו אבל אני יכול להבין מאיפה הוא בא.
אצל לנגפורד המצב היה שונה, מכבי הציעו לו סכום גבוה יחסית לסכומים שהיא מציעה. היא הראתה נכונות שהשחקן חשוב לה. בסופו של דבר הם נתנו לו הצעה של 1.1 מיליון. מה בן אדם צריך יותר מ1.1 מיליון לעונה, אני באמת לא מבין את זה.מה הוא לא יכול לקנות בית יפה במחיר כזה? ורכב ועוד וכל זה לעונה אחת.הוא שיחק לפני והוא ישחק גם אחרי הבן אדם מיליונר. כמה מיליונים של דולרים זה מספיק? עוד הפעם זה עניין אישי אבל בשבילי זה חמדנות.דיברתי על לאנגפורד כי כולנו מסכימים שהוא שחקן מוכשר, אבל מנקודת מבטי הכשרון שלו גדול מרוח הווינריות שלו.ולצערי יש עוד הרבה כמוהו.
אני מסכים איתך לגבי מה שאמרת לגבי מכבי. לצערי אין את הרוח של המועדון כמו שהיה פעם. אבל מספיק שחקן אחד כדי לשבור את המעגל הזה.אם הוא היה מסכים להצעה שלהם(ומבחינת מכבי זה באמת סכום גדול) אז בהחלטה שלו הוא היה שובר את רוח "אני משחק איפה שמציעים לי יותר" ואז הוא היה יוצא ענק. לא רק שחקן גדול אלא גם בן אדם גדול. אם הוא והנדריקס היו נשארים ברוח של "we have unfinished business here " והיו בונים המשכיות, איזה גדולים הם היו יוצאים.
דרך אגב אם אני לא טועה וויצ'יץ' ופארקר היו סוג של שחקנים שויתרו על כסף בשביל להישאר במכבי. אלה היו שחקנים גדולים גם ברוח.
05 דצמבר 2012, 08:23
05 דצמבר 2012, 09:28
yzafrir כתב:אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...
05 דצמבר 2012, 09:56
toja27 כתב:סתם בשביל העניין בדקתי כמה שחקני פנים מובילים ביורוליג העונה והנה הנתונים בממוצעים:
בורוסיס : 23:05 דק' 2.29 איב'
ביינס: 26:38 דק' 2.6 איב'
קריסטיץ': 24:57 דק' 1.9 איב'
שלדן וויליאמס: 23:28 דק' 1.8 איב' סופו(לפני שתי עונות): 19:11 דק' 2.1 איב'
שון ג'יימס: 16:31 דק' 0.8 איב'
טומיץ': 20:05 דק' 0.8 איב'
לונצ'אר: 21:48 דק' 1.6 איב'
סה"כ: 22:16 דק 1.68 איב'
כפי שתראו סופו כאן הוא השחקן שמאבד הכי הרבה כדורים ביחס לדקות משחק שלו, ובטח ובטח שאני לא מדבר על הפער שלו מהממוצע הכללי.
ככה שאם אתם אומרים לי בפעם הבאה " הוכחנו לך שסופו לא מאבד הרבה כדורים" תעשו בדיקה לפני.
05 דצמבר 2012, 10:11
toja27 כתב:סתם בשביל העניין בדקתי כמה שחקני פנים מובילים ביורוליג העונה והנה הנתונים בממוצעים:
כפי שתראו סופו כאן הוא השחקן שמאבד הכי הרבה כדורים ביחס לדקות משחק שלו, ובטח ובטח שאני לא מדבר על הפער שלו מהממוצע הכללי.
ככה שאם אתם אומרים לי בפעם הבאה " הוכחנו לך שסופו לא מאבד הרבה כדורים" תעשו בדיקה לפני.
05 דצמבר 2012, 10:19
סליחה לא הבנתי אותך בהתחלה,הייתי בטוח שכתבת איבודים ולא חסרונות. שמע זה באמת עניין של פרספקטיבה. אני לא יכול לשכנע אותך ששחקן אחד היה חשוב יותר על חשבון השני, אני גם לא בטוח שזה דבר נכון לעשות כי לכולם היה חלק בעונה הטובה ההיא. מהזווית שלי הם היו השלישייה החשובה.שוב אני לא רוצה להוריד מערכו של סופו באותה עונה, אבל אני מאמין שהם היו הבסיס המרכזי להצלחה.הבעיה הגדולה שלי עם סופו זה שהוא נתן את ההרגשה שזה לא מישהו שאתה יכול לבנות עליו. מה גם בוא נזכור שסופו לא משחק במכבי לא בגלל העונה ההיא, אלא בגלל העונה שאחרי שהבעיות שדיברתי עליהן באו לידי ביטוי ביתר שאת.
אם כבר דיברת על פרקינס ואיידסון. אז אתה צודק שפרקינס לא היה קלעי גדול(למרות שלא רע מאוד כמו שתיארת אותו), וגם לא מנהל משחק גדול אבל הוא הביא למכבי אלמנט של קשיחות ברמות מטורפות.הוא היה ריבאונדר מצויין,חודר טוב, שחקן הגנה ענק והוא נתן מעצמו הכל על המגרש.בשבילי הוא היה שחקן ענק. לגבי איידסון בוא לא נשנן מנטרות במיוחד כשהן לא נכונות.להגיד על שחקן שקלע בחצי גמר על ריאל מדריד 19 נק'( הכי הרבה בקבוצה) מעל 50% מכל הטווחים,לקח 8 ריבאונדים(הכי הרבה בקבוצה),חטף 6 חטיפות!(הכי הרבה בקבוצה) ו2 אסיסטים במדד ענק של 33 ואז בגמר נגד פאו' קלע 17 נק' (הכי הרבה בקבוצה) ולקח 7 ריבואנדים(הכי הרבה בקבוצה) כשחקן אנמי שמפחד לזרוק זה אבסורד וחטא לאמת. שחקן הגנה מצוין ומנהל משחק טוב.זה שחקן נהדר.
05 דצמבר 2012, 10:23
עגל הזהב כתב:איך שלא תהפוך את זה 1.1 זה לא 2 מליון
בכל אופן הייתי מעדיף לראות פה את פארמר על לנגפורד
לנגפורד הוא מבצעים אישיים נטו הוא לוגאן משופר
וכשהגענו מול הקבוצות הגדולות, כל שומר אישי ששמו עליו שיש לו טיפה רגליים, עצר אותו...
פארמר הצליח להפוך את הקבוצה הבינונית שהייתה סביבו להרבה יותר ממה שהייתה שווה באמת
וזה היה עוד בתחילת עונה
אם הוא רצה, יכל לדפוק מול כל קבוצה באירופה 30 נקודות בערב
אם פארמר היה פה העונה, עם כמה שהקבוצה בזיונית, יש מצב טוב שהיינו מגרדים את ההצלבה
yzafrir כתב:מבחינת סכומים זה בכלל לא רלוונטי לדבר על השחקנים האלו אבל נניח והם היו עולים אותו דבר ובסכום שמכבי יכולה לעמוד בו , הייתי הולך על פארמר בלי לחשוב פעמיים מהסיבה שכבר הזכרתם .
אלן אנדרסון למשל היה שחקן עם יכולות אישיות מהגבוהות שדרכו פה ( אפילו ברמות של פארקר ) אבל סגנון המשחק (והאישיות) שלו הוא כזה שיכול להזיק לקבוצה וזה מה שמבדיל בין שחקן טוב לשחקן גדול באמת .
לאנגפורד גם שחקן די סולסיטי (אם כי הרבה פחות מאנדרסון ) ורק כשהיה מקבל בראש מדיויד היה משחק יותר קבוצתי אבל זה לא באופי שלו . אישית אני מעדיף רכז יוצר ומגוון ולצידו קלעי נטו מאשר רכז אנמי וגארד יוצר בסגנון של לאנגפורד .
כמובן שהאידיאלי מבחינתי זה ששני העמדות ישחקו שחקנים מגוונים ויוצרים (לעצמם ולאחרים)
05 דצמבר 2012, 11:49
toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.
05 דצמבר 2012, 12:22
חנו'ש כתב:toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.
ולמה החלטת שמילאנו לא שואפת לפיינל פור?
אתה חושב שהם משקיעים הון תועפות שם ומנסים להחתים שחקנים טובים בשביל הכיף? לפי ההשקעה והמעשים שלהם (שיותר חשובים מדיבורים) זה נראה שהם יותר שואפים לשם ממכבי (גם אם לרוב זה לא ממש הולך להם....)
בכלל,מכבי לא עשתה ללאנג' שום טובה כשהיא החתימה אותו לפני שנה.
להזכירך שמכבי חיפשה בנירות גארד נוסף אחרי שמשום מה היא לא הצליחה כל הקיץ למצוא משהו כזה, ולאנג' נפל לה משמים, כך שהחוזה היה אינטרס לטובת 2 הצדדים ואף אחד לא עשה לאף אחד טובות.
לאנג' היה בקיץ שחקן חופשי שקיבל הצעה אדירה מקבוצת יורוליג בכירה והחליט לנסות לעבור אליהם ואולי להוביל אותם לפיינל פור, מה רע במה שהוא עשה?
(לי יותר מפריע ששחקן מוכן להקריב את טובת בקריירה שלו בשביל יותר כסף (כמו שאוחיון חשב ללכת לקבוצה עלובה בחור שאף אחד לא שמע עליו על פני קבוצת יורוליג בכירה).
ואגב, את טוען שאתה מעריך את איידסון, פארגו ופרקינס, תזכיר לי מה הם עשו בשביל מכבי??
הראשון גם כן העדיף חוזה עתק בקבוצה אחרת אחרי שמכבי הלכו המון לקראתו והציעו לו הרבה מעל למה שהם לרוב מציעים.
השני בכלל הפר חוזה ונכנס למאבק משפטי ארוך עם מכבי ופגע בה בצורה די קשה.
והשלישי, למרות הטיפול המסור של מכבי בו אחרי הפציעה, בא בדרישות די גבוהות ולא ראויות ממכבי בקיץ האחרון כשכבר חשבו להחזיר אותו.
עכשיו שתבין, אין לי בעיה איתם ועם מה שעשו (אולי חוץ מפארגו שבאמת עשה מעשה לא ראוי).
אין לי ציפיות גבוהות מזרים שבאים לפה, הציפיות שלי הם יותר מההנהלה ולא מהשחקנים, שהם רק שכירים ולא נועדו ולא מחפשים גם להפוך לסמלים או משהו בסגנון (ושחקנים כמו פארקר וויציץ' זה משהו של פעם בדור שלא קיים יותר בימינו).
אפילו מהישראלים כבר אין לי ציפיות....
להמשיך לצפות לאיזה פארקר או וויציץ' זה לקבור את הראש בקיר.
לחלום על שחקנים שגם יהיו מוכשרים, גם לוחמניים ווינרים, גם נאמנים למועדון ולסמל, גם בעלי אופי נוח, גם יציבות, גם שלמות בכל תחומי המשחק וגם שיסכימו לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם?
צר לי, אבל זה לחיות בסרט....
05 דצמבר 2012, 12:36
05 דצמבר 2012, 12:52
MTA2311 כתב:איך אתה יודע שהוא חתם בקאנטו בשביל גרושים?
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר אל פיב"א.
לנגפורד הודיע שהוא לא ממשיך עוד לפני יולי, זה "למשוך את מכבי כל הקיץ"? זה גם קרה בסך הכל מספר שבועות קטן אחרי שמכבי הודיעה שהיא מממשת את האופציה עליו.
אם לא הפציעה שלו בחימקי, מכבי הייתה מסיימת את העונה בטופ 16. תצאו מהסרט כבר שמכבי עשתה לו טובה שהיא נתנה לו חוזה. אנחנו היינו צריכים אותו הרבה יותר ממה שהוא היה צריך אותנו. הוא כבר הגיע למעמד בקריירה שהוא לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
הוא לא סוליסט. לא כל שחקן אחד על אחד הוא סוליסט. הוא לא שונה מלוגאן לצורך העניין, גם הוא שחקן שצריך לסיים את ההתקפה ולא להתחיל אותה. אם היה רכז נורמאלי לידו שנה שעברה, הוא היה מקבל את הכדור כפינישר של ההתקפות, ולא כמנהל שלהן.
מה אתה אומר.. גם אני אוהב שחקנים עם יכולת אישית גבוהה שגם מייצרים לאחרים. רוב הסיכויים שלא תמצא אחד כזה בחצי מיליון( לוגאן הוא לא זה ולא זה). אפשר לא לאהוב את לנגפורד, אבל על הרמה שלו אי אפשר להתווכח. הוא ללא ספק אחד מהsg הכי טובים באירופה.
05 דצמבר 2012, 19:22
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:איך אתה יודע שהוא חתם בקאנטו בשביל גרושים?
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר אל פיב"א.
לנגפורד הודיע שהוא לא ממשיך עוד לפני יולי, זה "למשוך את מכבי כל הקיץ"? זה גם קרה בסך הכל מספר שבועות קטן אחרי שמכבי הודיעה שהיא מממשת את האופציה עליו.
אם לא הפציעה שלו בחימקי, מכבי הייתה מסיימת את העונה בטופ 16. תצאו מהסרט כבר שמכבי עשתה לו טובה שהיא נתנה לו חוזה. אנחנו היינו צריכים אותו הרבה יותר ממה שהוא היה צריך אותנו. הוא כבר הגיע למעמד בקריירה שהוא לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.
הוא לא סוליסט. לא כל שחקן אחד על אחד הוא סוליסט. הוא לא שונה מלוגאן לצורך העניין, גם הוא שחקן שצריך לסיים את ההתקפה ולא להתחיל אותה. אם היה רכז נורמאלי לידו שנה שעברה, הוא היה מקבל את הכדור כפינישר של ההתקפות, ולא כמנהל שלהן.
מה אתה אומר.. גם אני אוהב שחקנים עם יכולת אישית גבוהה שגם מייצרים לאחרים. רוב הסיכויים שלא תמצא אחד כזה בחצי מיליון( לוגאן הוא לא זה ולא זה). אפשר לא לאהוב את לנגפורד, אבל על הרמה שלו אי אפשר להתווכח. הוא ללא ספק אחד מהsg הכי טובים באירופה.
תודה שעשית בשבילי את העבודה
05 דצמבר 2012, 19:48
MTA2311 כתב:איך אתה יודע שהוא חתם בקאנטו בשביל גרושים?
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר של פיב"א.
05 דצמבר 2012, 19:57
05 דצמבר 2012, 20:32
05 דצמבר 2012, 21:13
MTA2311 כתב:toja27 כתב:סתם בשביל העניין בדקתי כמה שחקני פנים מובילים ביורוליג העונה והנה הנתונים בממוצעים:
1. בוא תציין גם את שאר הנתונים שלו ביחס לדקות המשחק.
2. על מי מהשחקנים האלה שומרים שני שחקנים בכל פוזשן?
3. כמה מהשחקנים האלה נבחרו פעם לסנטר המצטיין של היורוליג?
4. טומיץ' עד עכשיו זוכר את מה שסופו עשה לו בחצי הגמר.
5. לונצ'אר לא סנטר.
05 דצמבר 2012, 21:27
yzafrir כתב:אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...
05 דצמבר 2012, 21:31