28 ינואר 2013, 09:46
28 ינואר 2013, 09:51
28 ינואר 2013, 10:37
felix_r כתב:לפי דעתי, אתם פשוט לא הבנתם את מה שגרשון אומר.
שום פרובוקציה. האמירה הזאת אפילו לא נגד בלאט.
הכוונה של גרשון היא: העונה, בגלל הקמצנות של פדרמן, מכבי מאבדת הרבה מאוד מהמוניטין שלה, גם באירופה וגם בעיני האוהדים של הקבוצה בארץ. שיקום שמה הטוב של הקבוצה יעלה הרבה מאוד כסף. ככה שההנהלה תצטרך להשקיע בעונה הבאה פי כמה וכמה ממה שהיא חסכה העונה. שמו של אוברדוביץ' סתם נזרק באוויר כדוגמא לכסף הגדול שמכבי תצטרך להשקיע. זה לא משנה שם זה או שם אחר של שחקן זה או מאמן אחר, אלו יצטרכו להיות שמות גדולים יחסית ויקרים פי כמה וכמה.
28 ינואר 2013, 12:10
28 ינואר 2013, 12:17
28 ינואר 2013, 12:19
felix_r כתב:לפי דעתי, אתם פשוט לא הבנתם את מה שגרשון אומר.
שום פרובוקציה. האמירה הזאת אפילו לא נגד בלאט.
הכוונה של גרשון היא: העונה, בגלל הקמצנות של פדרמן, מכבי מאבדת הרבה מאוד מהמוניטין שלה, גם באירופה וגם בעיני האוהדים של הקבוצה בארץ. שיקום שמה הטוב של הקבוצה יעלה הרבה מאוד כסף. ככה שההנהלה תצטרך להשקיע בעונה הבאה פי כמה וכמה ממה שהיא חסכה העונה. שמו של אוברדוביץ' סתם נזרק באוויר כדוגמא לכסף הגדול שמכבי תצטרך להשקיע. זה לא משנה שם זה או שם אחר של שחקן זה או מאמן אחר, אלו יצטרכו להיות שמות גדולים יחסית ויקרים פי כמה וכמה.
28 ינואר 2013, 12:20
er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
28 ינואר 2013, 13:12
roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
סמית' והיקמן צריכים להישאר אולי באולם הפחים. במכבי אין מקום לזרים כאלה.
28 ינואר 2013, 13:27
קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
אני הייתי משאיר אחד משניהם, עם עדיפות לסמית'.
שאלה לא פחות גדולה שמרחפת היא של פלאניניץ. מצד אחד מדובר בבחור צעיר מאוד שהצליח מאוד בליגה האדריאטית, בעל נתונים טובים - גבוה, מהיר, חזק מאוד ובעל ידיים טובות - ומצד שני הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי - לא ביורוליג ואפילו לא בליגה שלנו, כשהוא סובל מכמה בעיות לא פשוטות - ריבאונד, אתלטיות, טכניקה לקויה ויכולת סיום לא טובה. לא בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה מספיק טוב בשביל קבוצה עם שאיפות כמו מכבי.
28 ינואר 2013, 13:28
28 ינואר 2013, 13:30
חנו'ש כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
שאלה לא פחות גדולה שמרחפת היא של פלאניניץ. מצד אחד מדובר בבחור צעיר מאוד שהצליח מאוד בליגה האדריאטית, בעל נתונים טובים - גבוה, מהיר, חזק מאוד ובעל ידיים טובות - ומצד שני הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי - לא ביורוליג ואפילו לא בליגה שלנו, כשהוא סובל מכמה בעיות לא פשוטות - ריבאונד, אתלטיות, טכניקה לקויה ויכולת סיום לא טובה. לא בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה מספיק טוב בשביל קבוצה עם שאיפות כמו מכבי.
למה יכולת סיום לא טובה לפלאניניץ'?? עד כה ביורוליג יש לבחור כמעט 70% מה-2.
אומנם מדובר על מעט מאוד זריקות, אבל זה מה שהוא מקבל בינתיים מ"רכזי העל" שלנו....
למרות שאני כן מסכימה איתך בעיקר בעניין הריבאונד - מדובר בנקודת החולשה הכי מרכזית של הילד והוא חייב לעבוד על זה בצורה אגרסיבית ביותר.
28 ינואר 2013, 13:36
28 ינואר 2013, 14:13
yzafrir כתב:בכל מקרה מה שפיני אומר לא רלוונטי כי מכבי לא תשקיע בחיים סכומים כאלו במאמן . אולי הוא מנסה להכין את הקרקע לחזרתו לקבוצה ולהכין את ההנהלה לזה שזה לא יעלה לה מעט .
מכבי בסך הכל צריכה להגדיל את תקציב השחקנים . אם לבלאט יהיו מיותר אפשרויות כלכליות הוא יבנה פה קבוצה הרבה יותר טובה ממה שפיני בנה לפני שלוש שנים...
לדעתי אם התקציב יגדל מעט אז הסגל שכתבתי מקודם הוא אפשרי ועם פוטנציאל להצליח .
עמדות 1-2 : ג'אקסון ( לא פרח בצסק"א וסביר שישוחרר במחיר נמוך יחסית ) , פארגו ( שוחרר מה-NBA ולא עשה מספיק באירופה בשביל שיוכל לדרוש יותר ממליון ) , אוחיון , הלפרין (רק בסכום הגיוני) , לאנדסברג
עמדה 3 : פניני , סמית' (הזר היחיד בסגל של היום שהייתי רוצה לראות ממשיך , יש לו ערך מוסף לקבוצה מעבר ליכולת המקצועית לדעתי ובגלל המצב של הקבוצה יש סיכוי שישאר בשביל שידרוג קטן בלבד...) . לאנדסברג מגב גם את העמדה הזאת .
עמדה 4 : ליאור (אני עדיין מאמין בו ) , פאט קאלאת'ס ( שחקן שעבר אצל אוברודביץ' לא יכול להיות רע כלכך בתור מחליף במכבי . ) עושה עונה יפה מאוד בחיפה וגם לא יקר....
עמדה 5 : סנטר בכיר (ויויוקאס , מאריץ' YOU NAME IT ) , פלאנניץ' , טיוס או ג'יימס (אם יסכים לחוזה של פחות מ-700K )
בסגל הזה יש שלושה שחקנים יקרים (אזור המליון + ) אחד (או שניים , תלוי בג'יימס ) בסכום של סביבות 700K (סמית' ) והשאר זולים יחסית (פלאנ' וקאלת' )
לגבי הישראלים , אין מה לעשות אבל חייבים אותם בסגל וזה המחירים שלהם היום בשוק . אם רוצים לחסוך אז אפשר להביא את טיוס במקום ג'יימס בכל מקרה
28 ינואר 2013, 14:13
roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
28 ינואר 2013, 14:14
קודי כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
28 ינואר 2013, 14:19
yzafrir כתב:בכל מקרה מה שפיני אומר לא רלוונטי כי מכבי לא תשקיע בחיים סכומים כאלו במאמן . אולי הוא מנסה להכין את הקרקע לחזרתו לקבוצה ולהכין את ההנהלה לזה שזה לא יעלה לה מעט .
מכבי בסך הכל צריכה להגדיל את תקציב השחקנים . אם לבלאט יהיו מיותר אפשרויות כלכליות הוא יבנה פה קבוצה הרבה יותר טובה ממה שפיני בנה לפני שלוש שנים...
לדעתי אם התקציב יגדל מעט אז הסגל שכתבתי מקודם הוא אפשרי ועם פוטנציאל להצליח .
עמדות 1-2 : ג'אקסון ( לא פרח בצסק"א וסביר שישוחרר במחיר נמוך יחסית ) , פארגו ( שוחרר מה-NBA ולא עשה מספיק באירופה בשביל שיוכל לדרוש יותר ממליון ) , אוחיון , הלפרין (רק בסכום הגיוני) , לאנדסברג
עמדה 3 : פניני , סמית' (הזר היחיד בסגל של היום שהייתי רוצה לראות ממשיך , יש לו ערך מוסף לקבוצה מעבר ליכולת המקצועית לדעתי ובגלל המצב של הקבוצה יש סיכוי שישאר בשביל שידרוג קטן בלבד...) . לאנדסברג מגב גם את העמדה הזאת .
עמדה 4 : ליאור (אני עדיין מאמין בו ) , פאט קאלאת'ס ( שחקן שעבר אצל אוברודביץ' לא יכול להיות רע כלכך בתור מחליף במכבי . ) עושה עונה יפה מאוד בחיפה וגם לא יקר....
עמדה 5 : סנטר בכיר (ויויוקאס , מאריץ' YOU NAME IT ) , פלאנניץ' , טיוס או ג'יימס (אם יסכים לחוזה של פחות מ-700K )
בסגל הזה יש שלושה שחקנים יקרים (אזור המליון + ) אחד (או שניים , תלוי בג'יימס ) בסכום של סביבות 700K (סמית' ) והשאר זולים יחסית (פלאנ' וקאלת' )
לגבי הישראלים , אין מה לעשות אבל חייבים אותם בסגל וזה המחירים שלהם היום בשוק . אם רוצים לחסוך אז אפשר להביא את טיוס במקום ג'יימס בכל מקרה
28 ינואר 2013, 14:24
yzafrir כתב:דאנק והטבעה זה לא אותו דבר ???
דווקא מהמעט שראינו ממנו העונה אני חושב שיש לו פוטנציאל . יש לו יסודות לא רעים וטכניקה טובה .
הוא עדיין צריך להשתפר בריבאונד כמו שאמרתם אבל הוא בהחלט יכול לעשות את זה כי הוא מלא מוטיבאציה ועובד מאוד חזק .
מה שכן לבנות עליו כבר בעונה הבאה כסנטר ראשון או אפילו שני אם יחליטו בטעות שג'יימס ממשיך להיות סנטר ראשון אז זה פשוט לא הוגן כלפיו ויכול לפגוע בהתקדמות שלו .
הוא צריך עדיין להשתפשף לפני שניזרק למים העמוקים...
28 ינואר 2013, 14:27
28 ינואר 2013, 14:28
MTA2311 כתב:אין לו שום בעיה אתלטית, ושחקן בגובה שלו יכול להטביע מהמקום גם בלי לקפוץ.
יש לו נתונים פיזיים מצויינים וטכניקה טובה( גם בזריקה מחצי מרחק). ברגע שיתחילו לשחק עליו, הוא גם יתחיל לתת תפוקה.
28 ינואר 2013, 16:10
jol9 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:גם את אוחיון ופניני הייתי זורק. היחידים שצריכים להישאר פה לדעתי הם ג׳יימס, פלאניניץ׳, סמית׳ לנדסברג והיקמן (2 האחרונים כמחליפים מהספסל).
היקמן הוא שחקן מאוד בעייתי - אני מסכים. הוא אמנם נותן בסה"כ עונה אישית טובה ומעל המצופה, אבל הוא שחקן לא מחבר, לא מלהיב, לא ממש מעניין וגם לא חכם.
הוא אתלט, קשוח, שומר טוב ויודע לצבור נקודות, אבל לטעמי הוא לא מספיק טוב למכבי.
סמית' שחקן הרבה יותר סולידי מהיקמן ולטעמי הוא כן מתאים למכבי, גם כשחקן חמישייה.