jay כתב:אין לי משהו להגיד מלבד הדבר הפשוט ש - לא, אתה זה שמעוות את העבר. הוכחתי את זה מעל ומעבר. אבל אתה לא היחיד, אתה ב"חברה טובה". הסגנון שלי לא יותר אגרסיבי משל רוי ואחרים, להם אתה לא מעיר, אני לא יודע למה איתי אתה מרגיש נוח לעשות זאת ואני לא רואה שום הצדקה להערה שלך.
אם פארגו וביינום היו מקבלים 10 דקות בצמד המשחקים הרשמי הראשון שלהם, הם היו מנפקים את אותו התוצר בדיוק, אם לא גרוע יותר. זו הנקודה שלי. אם תצליח ולו לרגע לנטרל את משחק התדמיות הזה ואת העליהום שמתחולל פה, תבין את זה גם אתה. ההבדל הוא שספאחיה/בלאט נתנו לראשונים המון דקות, וזה יכול להתבסס על מה שרואים באימונים/וייב/מאצ'-אפים וכו'. לא שולל טיעון כזה.
ברור שכולם כאן ישמחו, אבל מעטים יגיעו למסקנה שהאצבע שלהם קלילה על ההדק/מקלדת.
זה לא היה פקטור בדיון עד כה ולכן לא קשור. אם הוא מתנהג כמו חרייאת צריך לשים אותו על המטוס הראשון.
אם אני לרגע סוטה מלדבר לגופו של עניין, אני לפחות מבסס את זה על מה שמתחולל כאן בפורום. מאיפה לך אם ומתי טעיתי? והאם בתגובה לכך קטלתי את עצמי או לא? אני לא יודע מה אתה רוצה ממני.
אתה גם מתבלבל בדבר בסיסי, לתת צ'אנס כאוהד למישהו שבסוף לא מספק את הסחורה זה בסדר, לקטול רכש שהמאמן רצה אחרי כלום זמן, כשרק שנה שעברה היה את אותו סיפור עם היקמן (וגרוע מזה, הוא לא היה אפסי מהרגע הראשון!), בעיניי זו אינפנטיליות. אני לא מעוות שום דבר בשביל הדעה הזו, ואני גם לא יותר אגרסיבי מדוברים אחרים כאן שבמקרה או שלא במקרה אתם נמצאים באותה הדעה בנושא. הכי קל היה לי להצטרף לרכבת שלכם, רוב הסיכויים שרייס ייכשל כי כמה כבר פרגואים צומחים פה?
רוי לא אמר לי שמה שאני אומר זה קשקושים... אתה כן אמרת והיו עוד כמה דברים, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.
אתה לא הוכחת שום דבר. אתה מסתמך על זכרון קצר של אנשים, כשבפועל אתה פשוט לא שם לב שיש כאן דוגמאות שונות לחלוטין. פארגו היה לא רע או אולי בינוני, אבל הוא לא היה מזיק,
כמו רייס, שנראה לא מחובר לקבוצה ולעצמו ועושה רק נזק. כזה בדיוק היה גם קיינר מדלי, וגם מבחינת אינטלגנציית משחק, זה נראה דומה.
אתה צריך להבין שרייס הגיע לכאן במעמד מסויים, ובניגוד לג'יימס שהיה סנטר שלישי, הוא הגיע כרכז פותח ומוביל, אחרי שאוחיון נדחק לספסל.
שחקן כזה לא מקבל פתאום 10 דקות ב-2 משחקים.
זה היה תהליך, שכלל משחקי אימון ואימונים, ונגמר במה שאנחנו רואים עכשיו. פארגו וביינום שיחקו מספיק טוב בשביל להמשיך ולקבל הזדמנות, רייס לא. וזה ההבדל.
כמובן, שזה פתאום יכול להשתנות, אבל כל מה שאני ואחרים אומרים, שזה לא מאוד סביר. זאת לא טענה כזאת מופרכת כמו שאתה מנסה להפוך אותה.
לגבי ההתנהגות - זה לא היה פאקטור עבורנו, אבל אולי עבור דייויד כן, כי הוא נמצא שם ורואה את הכל. אז כן, זה בהחלט פאקטור משמעותי.
לגבי הסוף של הפוסט שלך - תתעלם רגע מרייס, ותתמקד בביקורת העיקרית שמופנת בפורום הזה, והיא כלפי ההנהלה (ובחלקה כלפי המאמן). רייס לא אשם בכלום,
אבל רבים כאן ניבאו את מה שאנחנו רואים מול עיננו עוד בקיץ. אני תמיד משתדל להיות אופטימי כמה שאפשר, וציינתי באופן מפורש שרייס (ואינגלס) יכולים להיות ההבדל
בין מכבי בינונית על גבול ההצלבה לבין מכבי תוססת ומעניינת שמגרדת את הפיינל פור.
אתה צודק שהרבה יותר נכון כאוהד תמיד לתמוך ולקוות לטוב ולעודד, אבל יש אנשים שרואים את זה גם אחרת, וחושבים שהכי טוב זה לקוות שמה שיש עכשיו ומי שיש עכשיו יעזבו בקרוב,
ועל כן, כמעט כל מהלך שלהם זוכה לביקורת אוטומטית.