פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד מגדל - חמישי, 20:45, ספורט5

11 אוקטובר 2013, 16:36

roy1000 כתב:
EulGam05 כתב:באמת לא צריך ללכת רחוק, אתה זוכר את סדרת ההצלבה מול קאחה לאבורל לפני שלוש שנים? כשהספרדים היו עם יתרון ביתיות אבל סגל קצר, עייף ממשחקי הליגה וכשחלק מהשחקנים סוחבים פציעות קטנות (באראץ' נדמה לי סחב פציעה באותה סדרה) וקיבלו פה 20 הפרש בראש ממכבי בשני משחקים ועוד ללא פרקינס (למעט 8 דקות במשחק הראשון)?

אני ממש לא זוכר בדיוק מה היה עם לאבורל באותה סדרה, אבל אני אחזור שוב - אין שום סיבה ששחקן לא ישחק 30 דקות פעמיים בשבוע. זה לא גורם לפציעות. מכבי שיחקה בצורה הזו במשך 40 שנה וזה היה בסדר גמור. ההמצאה הזו של סגל של 15 שחקנים בכירים היא המצאה של השנים האחרונות ואין לה שום הצדקה שאני רואה.

מסכים
מה גם שאני לא אוהב את זה שיש שחקנים כל כך טובים באירופה שמשחקים 20-25 דקות בערב והמאמנים שלהם לא מנצלים את העובדה שהם תותחים כדי לתת להם 30 +

11 אוקטובר 2013, 18:02

עוד סיבה שבגללה אין סיכוי שרייס יצליח במכבי היא הגישה שלו. לפני יומיים הוא התלונן על כך שהבטחון שלו יורד וקשה לו לעלות מהספסל. אתמול הוא השאיר את המדליה שלו בחדר ההלבשה. זו גישה שתטיס אותו מכאן מהר מאוד.

11 אוקטובר 2013, 18:04

קודי כתב:עוד סיבה שבגללה אין סיכוי שרייס יצליח במכבי היא הגישה שלו. לפני יומיים הוא התלונן על כך שהבטחון שלו יורד וקשה לו לעלות מהספסל. אתמול הוא השאיר את המדליה שלו בחדר ההלבשה. זו גישה שתטיס אותו מכאן מהר מאוד.

מאיפה לך בעניין המדליה?

11 אוקטובר 2013, 18:09

קודי כתב:עוד סיבה שבגללה אין סיכוי שרייס יצליח במכבי היא הגישה שלו. לפני יומיים הוא התלונן על כך שהבטחון שלו יורד וקשה לו לעלות מהספסל. אתמול הוא השאיר את המדליה שלו בחדר ההלבשה. זו גישה שתטיס אותו מכאן מהר מאוד.

אני אמרתי מלכתחילה שהוא לא בן אדם מספיק חכם ובוגר בשביל להיות במכבי והוא לא מוכיח לי אחרת

11 אוקטובר 2013, 18:11

גל גל כתב:

מאיפה לך בעניין המדליה?

דובי פיק.

11 אוקטובר 2013, 18:14

"רייס המאוכזב השאיר את מדליית הניצחון בחדר ההלבשה"

http://www.one.co.il/Article/223908.html

11 אוקטובר 2013, 18:27

ילד חצוף. צריך להעיף אותו מפה כמה שיותר מהר

11 אוקטובר 2013, 18:28

רייס כנראה עדיין לא הבין לאן הוא הגיע. פה זו לא באיירן מיכנן.

11 אוקטובר 2013, 18:36

שמואל1 כתב:

לא. הוא לא מבין לאן הגיע, אבל זו גם אשמתה של מכבי שלא הבהירו לו מראש. הבחור חשב שהוא בא להיות הכוכב של הקבוצה והרכז הפותח ופתאום הוא גם לא רכז שלישי. בוא נראה איך פדרמן/רקאנטי מתמודדים עם זה.

11 אוקטובר 2013, 18:52

שמואל1 כתב:

כן כאו זה לא ביירן מינכן אלא מכבי שלא מסוגלים להבין את מי הם מחתימים.

11 אוקטובר 2013, 19:04

jol9 כתב:
jay כתב:
jol9 כתב:
jay כתב:
LIAV10 כתב:היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, הבנאדם היה הכי יציב עונה שעברה, דפק עונת רוקי של 13 נקודות (במכבי זה לא דבר מובן מאליו, מזה שנים שאין שחקן שקולע 17 נק׳ למשחק), נתן טופ 16 טוב ועדיין הוא שנוא הפורום ומקבל ירידות כי הוא עושה טעויות בדברים שהוא פחות טוב בהם (כי אין מישהו אחר שיעשה).
שלא נדבר על בדיחות האיי קיו שעפות פה מי ישמע הוא עושה פיק אנד רולים עם לורבק וחרייאפה.
שיש לידך שחקנים כל כך בינוניים מן הסתם תקח על עצמך יותר ומן הסתם יהיו יותר טעויות.

מסכים עם כל מילה, התעייפתי כבר מלהסביר את זה.

עכשיו כמעט כולם בעליהום על רייס. אני מבין את האכזבה, אבל הבנאדם כבר שנים מראה יציבות ומגלה יכולת טובה, כולל ממש עכשיו באליפות אירופה, אבל אחרי שני משחקי גביע פאקינג ווינר שהוא שיחק כמה דקות, כבר נקבע שהוא לא יודע לקלוע, למסור, לחדור.

יש משהו מעודד בזה שהבחור שיחק בשני משחקים יחד 10 דקות? ואלה היו שני משחקי אימון. מה אתה חושב שיהיה במשחקים הרשמיים?

כמו שכתבתי, אשמח לשמוע דוגמא לשחקן שהתחיל ככה וסיים טוב.

מעודד? ממש לא, אין שום דבר כזה.

אתה מכיר את הדוגמאות, למה צריך להאכיל אותך בכפית? פארגו, ביינום, לאנגפורד... לאנדסברג... הנדריקס, ג'יימס ועוד ועוד... איבדו כדורים, נחסמו, זרקו לבנים, לא שמרו טוב, נראו חושך מוחלט. ולתקופות ארוכות, לא ל-10 דקות בגביע ווינר! אפילו פארקר (גם אם לא היה חושך מוחלט, הוא לא היה טוב ורצו לחתוך אותו). ולכל חובבי הדמגוגיה, אני לא משווה בין רייס לפארקר בשום אופן מלבד האופן הזה.

שחקן שמגיע למכבי ומשחק מחורבן בתקופה הראשונה זה לא מחזה נדיר. ובעיניי, אנשים שראו דבר או שניים על המגרשים ובכלל בחיים, שמתבטאים ככה, פשוט איבדו פרופורציות. היקמן נתן פה משחקים סולידיים מההתחלה ועדיין יש מיעוט שקוטלים אותו בצורה מבישה ולא פרופורציונלית, והשאר פשוט השתתקו להם. אז תרשה לי לא להתרגש מנבואות הזעם.

כמובן שיש דוגמאות הפוכות, כמו קאמינגס וקיינר-מדלי שהגיעו בקו עלייה, התחילו הרע, המשיכו רע וסיימו רע.

אני לא אומר שרייס בהכרח שייך לקבוצה הראשונה, אני כן אומר שזה מגוחך לחשוב שרייס הצליח להיות פקטור חיובי מאוד בליטא, גרמניה ובנבחרת מונטנגרו, אבל אם כשל ב-10 דקות בגביע ווינר, סימן שהוא אפס מאופס שאין לו ולו תכונה אחת חיובית. אגב, ראיתי אותו דקות ארוכות באליפות אירופה, מול שחקנים טובים מאלה שפגש בגביע ווינר, והוא חדר בקלות, סיים טוב, מסר טוב, קלע מאמצע מרחק וגם משלוש.

אז דווקא נראה שמהדוגמאות שאתה נותן, אתה לא ממש מחובר למציאות.
לי ההתחלה של רייס מזכירה כוכבי על מהעבר כמו ביופורד, רודני ווייט ופיליקס.
פארגו היה בסדר גמור גם בהתחלה, פשוט לא תותח כמו שהוא נהיה בהמשך. הוא נתן משחק של משהו כמו 17 נק' מול צסקא בהכנה והיה טוב יחסית רוב הזמן.
ביינום נתן משחק פתיחה ביורוליג של 30 נקודות או משהו כזה, והיה טוב גם בהכנה.
לאנגפורד הגיע פצוע והגיע אחרי שהעונה התחילה.
לאנדסברג, הנדריקס וג'יימס לא הגיעו כאן על תקן כוכבים שמשחקים 30 דקות ופותחים בחמישייה, ולכן גם הם לא דוגמאות טובות, ומהדוגמא של פארקר אני אתעלם באלגנטיות.

אני חושב ששחקן שנראה ככה על ההתחלה, זה דבר בעייתי. אני בכלל גם לא אומר שהוא אפס או משהו בסגנון. פשוט לא מתאים.
אני גם לא חושב (מההיכרות הקצרה) שמדובר בבחור עם אופי ברזל שיכול פתאום לעשות את המהפך. לא יודע, אבל אני לא אופטימי לגביו.

בכוונה נתתי לך דוגמאות של שחקנים ש*הצליחו* בסופו של דבר. ואחרי זה גם כאלה שכשלו. מה לא ברור? ג'יימס למשל היה נראה כמו חרגול מבולבל למען השם. רק בתחילת העונה שעברה רצו למסור אותו לירושלים. עונה שעברה כבר האמנתי בו, אבל בעונה הראשונה שלו הזדעזעתי ממנו.

בולשיט, פארגו היה ג-ר-ו-ע בהתחלה. לך תבדוק את הסטטיסטיקה לפני שאתה מדבר, האחוזים שלו מהשדה היו מזעזעים לכל אורך שלב הבתים! אפשר להשוות בכלל שני משחקי הכנה וגביע ווינר לכל זה + שלב בתים? מדלי היה מצוין במשחקי ההכנה להזכירך.

ביינום היה נוראי! הוא קיבל קרדיט אינסופי מספאחיה שנתן לו להשתולל איזה 30 דקות למשחק, הוא חטף המון גגות, איבד המון כדורים ואם אני לא טועה גם האחוזים שלו מהשדה לא היו טובים. כשזורקים הרבה זריקות, בסוף גם צוברים נקודות.

אז אני מצטער, העבר הוא עובדה. ועל העתיד אפשר להתווכח, אני בסה"כ יוצא נגד נבואות זעם בשקל תשעים.

אז מה שלאנגפורד היה פצוע והגיע אחרי שהעונה התחילה? למה לו אתה עושה הנחות, ולרייס שפעם ראשונה בקריירה מגיע לקבוצת יורוליג לחוצה וישר נזרק למשחקים מול קובאן וצסק"א, ופעם ראשונה בקריירה מגיע לשחק תחת מאמן תובעני כמו בלאט, אתה לא נותן? לאנגפורד היה מחורבן בטירוף. קראתי אותך גם כותב שאנשים ידעו שזה רק עניין של זמן עם האחרון, וגם זה קישקוש, כתבו פה בפורום לא מעט על כך שלא פלא שהוא נזרק מחימקי ושמעולם לא הגיע להישג קבוצתי באירופה וכו', ואני הייתי בעמדת מיעוט שחשבו שצריך לתת לו זמן כי הוא שחקן מצוין.

שחקן הוא שחקן, אתה לא מבין? ואם כבר אתה רוצה ללכת בכיוון הזה כדי להוכיח את טענותייך אז זה הפוך, אם לא באת על תקן כוכב, הרבה יותר קל לך מפני שאין עלייך לחץ של כוכב.

תתעלם מהדוגמה של פארקר, זה לא משנה את העובדה שרצו לחתוך אותו, ולא בעקבות התנהגותו מחוץ למגרשים. אם לא היה עושה את מה שעשה בהמשך הקריירה, הוא היה עוד קווינסי לואיס. בדיעבד זה קל לומר כי פארקר הוא סוג של אלוהים (מדבר בשם עצמי), אבל בזמן אמת אין טעם לקטול שחקן ששיחק טוב בעונות האחרונות, אחרי דקות בודדות/מספר משחקים בודד. זה היה נכון לגבי מדלי, אף על פי שהסריח בסופו של דבר, וזה נכון גם היום לגבי רייס, גם אם יסריח בסופו של דבר.

11 אוקטובר 2013, 19:09

אם בלאט עדיין חושב על רייס כשחקן בקבוצה, הוא חייב לתת לו לפחות 20 דק' במשחק הליגה הקרוב.

11 אוקטובר 2013, 19:12

roy1000 כתב:
jay כתב:מעודד? ממש לא, אין שום דבר כזה.

אתה מכיר את הדוגמאות, למה צריך להאכיל אותך בכפית? פארגו, ביינום, לאנגפורד... לאנדסברג... הנדריקס, ג'יימס ועוד ועוד... איבדו כדורים, נחסמו, זרקו לבנים, לא שמרו טוב, נראו חושך מוחלט. ולתקופות ארוכות, לא ל-10 דקות בגביע ווינר! אפילו פארקר (גם אם לא היה חושך מוחלט, הוא לא היה טוב ורצו לחתוך אותו). ולכל חובבי הדמגוגיה, אני לא משווה בין רייס לפארקר בשום אופן מלבד האופן הזה.

שחקן שמגיע למכבי ומשחק מחורבן בתקופה הראשונה זה לא מחזה נדיר. ובעיניי, אנשים שראו דבר או שניים על המגרשים ובכלל בחיים, שמתבטאים ככה, פשוט איבדו פרופורציות. היקמן נתן פה משחקים סולידיים מההתחלה ועדיין יש מיעוט שקוטלים אותו בצורה מבישה ולא פרופורציונלית, והשאר פשוט השתתקו להם. אז תרשה לי לא להתרגש מנבואות הזעם.

כמובן שיש דוגמאות הפוכות, כמו קאמינגס וקיינר-מדלי שהגיעו בקו עלייה, התחילו הרע, המשיכו רע וסיימו רע.

אני לא אומר שרייס בהכרח שייך לקבוצה הראשונה, אני כן אומר שזה מגוחך לחשוב שרייס הצליח להיות פקטור חיובי מאוד בליטא, גרמניה ובנבחרת מונטנגרו, אבל אם כשל ב-10 דקות בגביע ווינר, סימן שהוא אפס מאופס שאין לו ולו תכונה אחת חיובית. אגב, ראיתי אותו דקות ארוכות באליפות אירופה, מול שחקנים טובים מאלה שפגש בגביע ווינר, והוא חדר בקלות, סיים טוב, מסר טוב, קלע מאמצע מרחק וגם משלוש.

מי שקובר את רייס אחרי "10 דקות בגביע ווינר" (משפט שמתעלם מהיכולת האפסית בשאר משחקי ההכנה) הוא לא אחר מאשר דייויד בלאט בכבודו ובעצמו.

כי בלאט רוצה לנצח, כאן ועכשיו. כל המערכת.
הוויכוח בינינו הוא לא על יכולתו של רייס במשחקים הנ"ל (כולל ההכנה), כי היא הייתה עלובה (ועל כן החלטתו של בלאט), אלא על האם זה בהכרח משקף את יכולותיו כשחקן. בעיניי, ברור שלא. בעינייך, ברור שכן. יותר ברור עכשיו?
ואם בלאט יחתוך את רייס עכשיו - סביר להניח שהוא מסכים איתך.
אני לא מבין את הלהט שלך לקבוע מי ומה הוא רייס, ומהי יכולתו כאשר הוא בשיאו. זה מתפרש בעיניי כילדותיות. בייחוד לאור הטעויות הרבות שאתה צובר במשך השנים.
ישחק גרוע בשלב הבתים - שיחתכו אותו (אם כי פארגו לא היה מרוויח היום מיליונים בצסק"א אם כך מכבי הייתה נוהגת). עד אז - הביאו אותו מסיבות מסוימות, אז הוא צריך לקבל צ'אנס.

11 אוקטובר 2013, 20:04

Jay, אתה מעוות לחלוטין את העבר בשביל לבסס את הטיעונים שלך (ואני מתעלם לרגע מהסגנון האגרסיבי שלא לצורך).
אתה מדבר כאן על שחקן שכרגע משחק ברמה של ביופורד, פיליקס, רודני ווייט ואלטון בראון, כלומר אפסיות מוחלטת.
אין שום קשר בין פארגו וביינום שהיו טובים יותר או פחות אבל לא היו אפסיים.
לאנגפורד זאת דוגמא מייצגת אבל אי אפשר להתעלם מזה שהגיע לקבוצה פצוע.

כולם כאן ישמחו אם רייס פתאום יתחיל לשחק טוב אבל כרגע המצב הוא לא טוב מבחינתו.

וגרוע יותר מהיכולת המקצועית זאת ההתנהגות שלו כפי שמדברים כאן.

ד"א כשאתה שופט את רוי נניח שקוטל שחקנים ולפעמים טועה, תהיה מספיק הוגן בשביל לקטול את עצמך על כל השחקנים שנתת להם צ'אנס והתבררו כפחים.

11 אוקטובר 2013, 21:17

אין לי משהו להגיד מלבד הדבר הפשוט ש - לא, אתה זה שמעוות את העבר. הוכחתי את זה מעל ומעבר. אבל אתה לא היחיד, אתה ב"חברה טובה". הסגנון שלי לא יותר אגרסיבי משל רוי ואחרים, להם אתה לא מעיר, אני לא יודע למה איתי אתה מרגיש נוח לעשות זאת ואני לא רואה שום הצדקה להערה שלך.

אם פארגו וביינום היו מקבלים 10 דקות בצמד המשחקים הרשמי הראשון שלהם, הם היו מנפקים את אותו התוצר בדיוק, אם לא גרוע יותר. זו הנקודה שלי. אם תצליח ולו לרגע לנטרל את משחק התדמיות הזה ואת העליהום שמתחולל פה, תבין את זה גם אתה. ההבדל הוא שספאחיה/בלאט נתנו לראשונים המון דקות, וזה יכול להתבסס על מה שרואים באימונים/וייב/מאצ'-אפים וכו'. לא שולל טיעון כזה.

ברור שכולם כאן ישמחו, אבל מעטים יגיעו למסקנה שהאצבע שלהם קלילה על ההדק/מקלדת.

זה לא היה פקטור בדיון עד כה ולכן לא קשור. אם הוא מתנהג כמו חרייאת צריך לשים אותו על המטוס הראשון.

אם אני לרגע סוטה מלדבר לגופו של עניין, אני לפחות מבסס את זה על מה שמתחולל כאן בפורום. מאיפה לך אם ומתי טעיתי? והאם בתגובה לכך קטלתי את עצמי או לא? אני לא יודע מה אתה רוצה ממני.

אתה גם מתבלבל בדבר בסיסי, לתת צ'אנס כאוהד למישהו שבסוף לא מספק את הסחורה זה בסדר, לקטול רכש שהמאמן רצה אחרי כלום זמן, כשרק שנה שעברה היה את אותו סיפור עם היקמן (וגרוע מזה, הוא לא היה אפסי מהרגע הראשון!), בעיניי זו אינפנטיליות. אני לא מעוות שום דבר בשביל הדעה הזו, ואני גם לא יותר אגרסיבי מדוברים אחרים כאן שבמקרה או שלא במקרה אתם נמצאים באותה הדעה בנושא. הכי קל היה לי להצטרף לרכבת שלכם, רוב הסיכויים שרייס ייכשל כי כמה כבר פרגואים צומחים פה?

11 אוקטובר 2013, 21:46

jay כתב:אין לי משהו להגיד מלבד הדבר הפשוט ש - לא, אתה זה שמעוות את העבר. הוכחתי את זה מעל ומעבר. אבל אתה לא היחיד, אתה ב"חברה טובה". הסגנון שלי לא יותר אגרסיבי משל רוי ואחרים, להם אתה לא מעיר, אני לא יודע למה איתי אתה מרגיש נוח לעשות זאת ואני לא רואה שום הצדקה להערה שלך.

אם פארגו וביינום היו מקבלים 10 דקות בצמד המשחקים הרשמי הראשון שלהם, הם היו מנפקים את אותו התוצר בדיוק, אם לא גרוע יותר. זו הנקודה שלי. אם תצליח ולו לרגע לנטרל את משחק התדמיות הזה ואת העליהום שמתחולל פה, תבין את זה גם אתה. ההבדל הוא שספאחיה/בלאט נתנו לראשונים המון דקות, וזה יכול להתבסס על מה שרואים באימונים/וייב/מאצ'-אפים וכו'. לא שולל טיעון כזה.

ברור שכולם כאן ישמחו, אבל מעטים יגיעו למסקנה שהאצבע שלהם קלילה על ההדק/מקלדת.

זה לא היה פקטור בדיון עד כה ולכן לא קשור. אם הוא מתנהג כמו חרייאת צריך לשים אותו על המטוס הראשון.

אם אני לרגע סוטה מלדבר לגופו של עניין, אני לפחות מבסס את זה על מה שמתחולל כאן בפורום. מאיפה לך אם ומתי טעיתי? והאם בתגובה לכך קטלתי את עצמי או לא? אני לא יודע מה אתה רוצה ממני.

אתה גם מתבלבל בדבר בסיסי, לתת צ'אנס כאוהד למישהו שבסוף לא מספק את הסחורה זה בסדר, לקטול רכש שהמאמן רצה אחרי כלום זמן, כשרק שנה שעברה היה את אותו סיפור עם היקמן (וגרוע מזה, הוא לא היה אפסי מהרגע הראשון!), בעיניי זו אינפנטיליות. אני לא מעוות שום דבר בשביל הדעה הזו, ואני גם לא יותר אגרסיבי מדוברים אחרים כאן שבמקרה או שלא במקרה אתם נמצאים באותה הדעה בנושא. הכי קל היה לי להצטרף לרכבת שלכם, רוב הסיכויים שרייס ייכשל כי כמה כבר פרגואים צומחים פה?

רוי לא אמר לי שמה שאני אומר זה קשקושים... אתה כן אמרת והיו עוד כמה דברים, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

אתה לא הוכחת שום דבר. אתה מסתמך על זכרון קצר של אנשים, כשבפועל אתה פשוט לא שם לב שיש כאן דוגמאות שונות לחלוטין. פארגו היה לא רע או אולי בינוני, אבל הוא לא היה מזיק,
כמו רייס, שנראה לא מחובר לקבוצה ולעצמו ועושה רק נזק. כזה בדיוק היה גם קיינר מדלי, וגם מבחינת אינטלגנציית משחק, זה נראה דומה.

אתה צריך להבין שרייס הגיע לכאן במעמד מסויים, ובניגוד לג'יימס שהיה סנטר שלישי, הוא הגיע כרכז פותח ומוביל, אחרי שאוחיון נדחק לספסל.
שחקן כזה לא מקבל פתאום 10 דקות ב-2 משחקים.
זה היה תהליך, שכלל משחקי אימון ואימונים, ונגמר במה שאנחנו רואים עכשיו. פארגו וביינום שיחקו מספיק טוב בשביל להמשיך ולקבל הזדמנות, רייס לא. וזה ההבדל.

כמובן, שזה פתאום יכול להשתנות, אבל כל מה שאני ואחרים אומרים, שזה לא מאוד סביר. זאת לא טענה כזאת מופרכת כמו שאתה מנסה להפוך אותה.

לגבי ההתנהגות - זה לא היה פאקטור עבורנו, אבל אולי עבור דייויד כן, כי הוא נמצא שם ורואה את הכל. אז כן, זה בהחלט פאקטור משמעותי.

לגבי הסוף של הפוסט שלך - תתעלם רגע מרייס, ותתמקד בביקורת העיקרית שמופנת בפורום הזה, והיא כלפי ההנהלה (ובחלקה כלפי המאמן). רייס לא אשם בכלום,
אבל רבים כאן ניבאו את מה שאנחנו רואים מול עיננו עוד בקיץ. אני תמיד משתדל להיות אופטימי כמה שאפשר, וציינתי באופן מפורש שרייס (ואינגלס) יכולים להיות ההבדל
בין מכבי בינונית על גבול ההצלבה לבין מכבי תוססת ומעניינת שמגרדת את הפיינל פור.
אתה צודק שהרבה יותר נכון כאוהד תמיד לתמוך ולקוות לטוב ולעודד, אבל יש אנשים שרואים את זה גם אחרת, וחושבים שהכי טוב זה לקוות שמה שיש עכשיו ומי שיש עכשיו יעזבו בקרוב,
ועל כן, כמעט כל מהלך שלהם זוכה לביקורת אוטומטית.

11 אוקטובר 2013, 21:47

ברור שרייס לא מציג את היכולת המלאה שלו. הבעיה שהוא מסוג השחקנים שרק גורמים נזק. אתה לא בכושר... סבבה, אל תחרב את המשחק. תיתן למשחק לבוא אליך, ואל תכריח זריקות וכניסות עם הראש בקיר.
אין מה לעשות, אלו דברים שמאפיינים קומבו גארד אמריקאי טיפש ממוצע.
אני בהחלט מתחיל להסכים עם אלי סהר, שטען שמכבי הייתה צריכה להביא את שאראס. אולי בן 37, אבל עם פי 1000 יותר אינטלגנציית משחק ואלגנטיות מכל קומבו גארד "כאילו רכז" אחר.

11 אוקטובר 2013, 21:59

שמואל1 כתב:ברור שרייס לא מציג את היכולת המלאה שלו. הבעיה שהוא מסוג השחקנים שרק גורמים נזק. אתה לא בכושר... סבבה, אל תחרב את המשחק. תיתן למשחק לבוא אליך, ואל תכריח זריקות וכניסות עם הראש בקיר.
אני בהחלט מתחיל להסכים עם אלי סהר, שטען שמכבי הייתה צריכה להביא את שאראס. אולי בן 37, אבל עם פי 1000 יותר אינטלגנציית משחק ואלגנטיות מכל קומבו גארד "כאילו רכז" אחר.

האמת? זה מה שציפיתי ממנו
ציפיתי שאחרי כמה משחקים לא טובים הוא ינסה להיות רכז נטו ולא ינסה להכניס את עצמו למשחק בכוח
זה היה מהלך טיפשי מאוד מצידו ואני שמחה שבלאט לא נתן לו להמשיך עם זה
שיתחיל להבין לאן הוא הגיע

מה שגם מעצבן אותי בו זה צורת הזריקה שלו
את אף אחד פה לא מעצבן שהוא צריך להכניס את כל הגוף שלו לזריקה? הוא לעולם לא יהיה קלעי טוב ויציב עם זריקה כזאת

11 אוקטובר 2013, 22:06

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:ברור שרייס לא מציג את היכולת המלאה שלו. הבעיה שהוא מסוג השחקנים שרק גורמים נזק. אתה לא בכושר... סבבה, אל תחרב את המשחק. תיתן למשחק לבוא אליך, ואל תכריח זריקות וכניסות עם הראש בקיר.

האמת? זה מה שציפיתי ממנו
ציפיתי שאחרי כמה משחקים לא טובים הוא ינסה להיות רכז נטו ולא ינסה להכניס את עצמו למשחק בכוח

את אף אחד פה לא מעצבן שהוא צריך להכניס את כל הגוף שלו לזריקה? הוא לעולם לא יהיה קלעי טוב ויציב עם זריקה כזאת

לא ממש הבנתי את המשפט הזה. זריקה נכונה היא זריקה שלא רק הידיים מעורבות בה.
אין ספק שיש לו את אחת הטכניקות הכי גרועות שראיתי בזריקה. יכול להיות שהוא ישתפר מתישהו, אבל קליעה טובה לא נראה ממנו. זה בטוח.

11 אוקטובר 2013, 22:09

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

האמת? זה מה שציפיתי ממנו

לא ממש הבנתי את המשפט הזה. זריקה נכונה היא זריקה שלא רק הידיים מעורבות בה.
אין ספק שיש לו את אחת הטכניקות הכי גרועות שראיתי בזריקה. יכול להיות שהוא ישתפר מתישהו, אבל קליעה טובה לא נראה ממנו. זה בטוח.

אני לא מתכוונת שהוא צריך לזרוק כשהוא על הריצפה ורק הידיים זורקות את הכדור
אני מתכוונת לטכניקת הזריקה המטופשת שיש לו
גם למקל יש את אותה טכניקה
פרסם תגובה