כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 14:28

jol9 כתב:
yzafrir כתב:עמדה 4 תורכב משני זרים כי אין ישראלים מספיק טובים פנויים בעמדה הזאת .
דולמן אחלה שחקן אבל כבר לא ריאלי לגבי מכבי . אני מאוד אהבתי את מה שדבון ג'פרסון עשה ברוסיה לפני שנתיים ולדעתי יכול להתאים . הוא גם קולע מ-3 מידי פעם לפי מה שאני זוכר ממנו מחיפה . רנדל יכול להיות גנבה כמו שטיוס היה העונה...

אם עמדה 4 תהיה מורכבת משני זרים, אז זאת פשיטת רגל ניהולית. למה לעזאזל אלופת אירופה שהחזיקה 4 אחד בקושי, צריכה להחתים לשם עכשיו 2 זרים.
עדיין יש את פניני וסמית' שנתנו ונותנים דקות בעמדה הזאת.

אין שום צורך ביותר משחקן אחד. אם אפשר להביא שחקן טוב (כמו שנניח היה מרכוס פייזר לפני שנפצע) שיכול לשחק 30 דקות, ולהיות סוג של עוגן התקפי כזה,
אז זה הדבר הכי טוב.
2 זרים זה בכל מקרה מיותר לחלוטין.

אבל ה-4 זר השני יהיה מחליף לג׳יימס/ז׳יז׳יץ׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 14:35

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:עמדה 4 תורכב משני זרים כי אין ישראלים מספיק טובים פנויים בעמדה הזאת .
דולמן אחלה שחקן אבל כבר לא ריאלי לגבי מכבי . אני מאוד אהבתי את מה שדבון ג'פרסון עשה ברוסיה לפני שנתיים ולדעתי יכול להתאים . הוא גם קולע מ-3 מידי פעם לפי מה שאני זוכר ממנו מחיפה . רנדל יכול להיות גנבה כמו שטיוס היה העונה...

אם עמדה 4 תהיה מורכבת משני זרים, אז זאת פשיטת רגל ניהולית. למה לעזאזל אלופת אירופה שהחזיקה 4 אחד בקושי, צריכה להחתים לשם עכשיו 2 זרים.
עדיין יש את פניני וסמית' שנתנו ונותנים דקות בעמדה הזאת.

אין שום צורך ביותר משחקן אחד. אם אפשר להביא שחקן טוב (כמו שנניח היה מרכוס פייזר לפני שנפצע) שיכול לשחק 30 דקות, ולהיות סוג של עוגן התקפי כזה,
אז זה הדבר הכי טוב.
2 זרים זה בכל מקרה מיותר לחלוטין.

אבל ה-4 זר השני יהיה מחליף לג׳יימס/ז׳יז׳יץ׳.

אוקיי. אם הכוונה היא להביא שחקן לעמדה 3-4 ועוד אחד ל4-5, אז זה סביר. חשבתי שרוצים גם שני זרים בעמדה 4 וגם סנטר שלישי (פישר או זר)... זה כבר הרבה יותר מדי לדעתי.
בכל אופן, אם מביאים 4 ו4-5 אז לדעתי אין צורך במחליף לאינגלס, כי זה יוצר עומס מיותר. אני חשבתי שדונטה סמית' יוכל להיכנס למשבצת של 3-4, אבל זה לא קרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2014, 14:39

מדברים על 3 זרים חדשים . היתי הולך על 1 לעמדה 2 אחד 3-4 יותר לכוון 4 ו3 לעמדה 4-5 .
ועוד ישראלי רק שאין אף אחד נורמלי בקנה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2014, 14:39

לדעתי הכי נכון יהיה להוסיף 4 אמיתי, ועוד פורוורד-סנטר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2014, 14:47

גם נכון חבל שאין איזה מתאזרח בעמדה זאת.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 14:53

LIAV10 כתב:לדעתי הכי נכון יהיה להוסיף 4 אמיתי, ועוד פורוורד-סנטר.

במקרה הזה הייתי הולך על 4 איכותי ויקר יותר ו4-5 צעיר וזול (אולי עדיף אירופאי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 14:56

jol9 כתב:אני לא מתחבר לשחקן הזה במיוחד. זה לא שיש לי משהו קונקרטי נגדו, פשוט הוא לא נראה לי מספיק טוב זה הכל.
אתה לא מביא זר להיות 4 מחליף (כי זה לא נחוץ) וכ-4 טבעי היחיד בסגל, הוא לא מספיק לדעתי

אני מתייחס לדאנקן רק בתור מחליף בעמדות 4/5. הוא לא מתאים להיות שחקן חמישיה. בתור מחליף לא תמצא שחקן טוב ממנו. הבעיה היא שהוא יקר, אבל הוא טוב ומגוון בהרבה מרנדל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2014, 14:58

itay92 כתב:ודאנקן רך מידי לעמדה 4

הרבה דברים אפשר להגיד על דאנקן, אבל הוא ממש לא "רך". הבחור התעלל בבלו בפוסט במשחק בנוקיה ובלו הוא לא בדיוק בחור חלש.
roy1000

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2014, 15:05

לא היתי פוסל את דנקן גם . יש לו קליע לא רעה מ3 , יודע לעלות מספסל ויש לו אופי טוב . מה עוד שבנגוד לאהוב הפורום דונטה סמית נתן יופי של עונה ביורוקאפ . הסידרה מול חיפה לא אינדיקציה לכלום כי הוא נשאר גבוה יחיד אחרי הפצעות אליהו ופרחמובסקי וחיפה פשוט הרביצה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 22 יוני 2014, 15:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא מתחבר לשחקן הזה במיוחד. זה לא שיש לי משהו קונקרטי נגדו, פשוט הוא לא נראה לי מספיק טוב זה הכל.
אתה לא מביא זר להיות 4 מחליף (כי זה לא נחוץ) וכ-4 טבעי היחיד בסגל, הוא לא מספיק לדעתי

אני מתייחס לדאנקן רק בתור מחליף בעמדות 4/5. הוא לא מתאים להיות שחקן חמישיה. בתור מחליף לא תמצא שחקן טוב ממנו. הבעיה היא שהוא יקר, אבל הוא טוב ומגוון בהרבה מרנדל.

אוקיי. מחליף זה משהו אחר, אבל כאמור לא מדובר על שחקן זול בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 22 יוני 2014, 16:27

roy1000 כתב:
itay92 כתב:ודאנקן רך מידי לעמדה 4

הרבה דברים אפשר להגיד על דאנקן, אבל הוא ממש לא "רך". הבחור התעלל בבלו בפוסט במשחק בנוקיה ובלו הוא לא בדיוק בחור חלש.

הוא רך בהגנה, מזכיר לי את סבאנוביץ'
itay92

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 20:11

דאנקן אחלה שחקן, אני בספק אם אפשר להביא שחקן שיהיה טוב יותר ממנו במחירים שמוכנים להשקיע פה. יש מעט מאד שחקנים באירופה גם עם יכולת קליעה טובה מאד מהשלוש וגם עם גיוון כמו שלו.

אם הוא במחיר סביר של 400-500 אלף דולר לעונה אחת עם אופציה לעונה שנייה זאת החתמה שלא צריך לחשוב יותר מידי, השנה עוד לא ישלמו עליו מס ומשנה הבאה כן. אם יהיה טוב ינצלו את האופציה לא יהיה לא ינצלו. אם הוא במחירים של 700-800 אלף דולר כמו שפורסם אז זה כבר מוגזם.

בהתחשב בזה שמאבדים את בלו ושעמדה 4 זאת העמדה הכי חסרה שלנו לדעתי להמר בעמדה הזאת זה מסוכן מאד. קינר מדלי הוא שחקן פחות טוב מדאנקן, הוא לא הצליח פה וביורוליג בקבוצות אחרות הוא כן הצליח. אם נביא פרוייקט מאירופה והוא לא יצליח תהיה בעיה קשה מאד. רק תחשבו מה קורה אם בלו לא חוזר השנה. נפילה כמו מדלי תביא לאותו המצב. ולכן דאנקן הוא הימור מאד בטוח. נפילה גדולה הוא לא יהיה, הוא סולידי ויציב מידי והוא גם מאד מתאים לשחק יד סופו וליד טיוס.

השילוב עם טיוס הוכיח את עצמו באשדוד וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון.

אם החתמה של דאנקן תאפשר להביא גארד ברמה גבוהה מאד במקום היקמן זה עוד סיבה טובה כן לשקול להחתים אותו.

אם זה גם דופק את הפועל ירושלים אז כמובן שאין בזה חיסרון זה דבר טוב. אבל צריך שזה יהיה הדבר האחרון במחשבה, זה רק בונוס. אם הוא מתאים מקצועית, כלכלית ויאפשר לבנות קבוצה יותר טובה לא צריך להסס בכלל לפנות אליו.

אני לא חושב שדאנקן יהיה כוכב אבל מדובר ב4 מאד טוב, מאד יעיל, מאד שקט ונוח למערכת וזה בדיוק מסוג השחקנים שכן מצליחים במכבי. הוא לדעתי מאין דווין סמית של עמדה 4. שימו אותו בחמישייה עם סופו\טיוס, סמית ב3, גארד זר ברמה גבוהה ב2 ורייס שיריץ את העסק והוא בדיוק סוג השחקן שמתאים לעשות נזק בשקט. הוא לא צריך כדור ביד ולא צריך שישחקו עליו, הוא לא יאבד ביטחון כמו מדלי, והוא יבוא לעשות את העבודה כמו שצריך כל יום. אז נכון שהוא קצת אדיש אבל כמה שחקנים עם היכולות שלו מסתובבים באירופה ברמת מחירים של 500 אלף דולר?
NY boy

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יוני 2014, 20:48

לפי מה החלטת שדאנקן טוב ממדלי?
Maccabikid

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 20:55

לפי זה שראיתי את שניהם משחקים אחד נגד השני בשנה שעברה והספיק לראות את מדלי פה שנה שלמה ואת דאנקן פה כבר 4 שנים בשביל להבין (לדעתי) שדאנקן שחקן טוב ממנו.
NY boy

הודעהעל ידי yzafrir » 22 יוני 2014, 21:28

NY boy כתב:לפי זה שראיתי את שניהם משחקים אחד נגד השני בשנה שעברה והספיק לראות את מדלי פה שנה שלמה ואת דאנקן פה כבר 4 שנים בשביל להבין (לדעתי) שדאנקן שחקן טוב ממנו.

אם ככה אז רנדל יותר טוב מכל 4 ששיחק פה לפי מה שהוא עשה נגד מכבי העונה ובעונה שלקח לנו את האליפות עם גליל...רנדל הוכיח את עצמו מול מכבי לא רק העונה וזה מספיק כדי להראות שיש לו מה למכור...ו הוא גם זול מדאנקן...
בכל מקרה אני חושב עליו כ4 מחליף (הוא 3-4 שנוטה ל 4 )...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 22 יוני 2014, 21:32

בעיה של רנדל זה מחלה כרונית שלו שגורמת לו גם לפציעות ופגעת בבניית מסאת שריר .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יוני 2014, 21:39

yzafrir כתב:
NY boy כתב:לפי זה שראיתי את שניהם משחקים אחד נגד השני בשנה שעברה והספיק לראות את מדלי פה שנה שלמה ואת דאנקן פה כבר 4 שנים בשביל להבין (לדעתי) שדאנקן שחקן טוב ממנו.

אם ככה אז רנדל יותר טוב מכל 4 ששיחק פה לפי מה שהוא עשה נגד מכבי העונה ובעונה שלקח לנו את האליפות עם גליל...רנדל הוכיח את עצמו מול מכבי לא רק העונה וזה מספיק כדי להראות שיש לו מה למכור...ו הוא גם זול מדאנקן...
בכל מקרה אני חושב עליו כ4 מחליף (הוא 3-4 שנוטה ל 4 )...

צפריר,מה זאת ההתלהבות הכל כך גדולה שלך מרנדל?
הוא באמת שחקן הגנה נהדר אבל ההתקפה שלו רעה וזה לא ישתפר מול שחקני יורוליג וזה בלי לדבר על עניין הפציעות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 21:40

הוא גם לא יותר זול מדאנקן (בגלל שאצלו המיסוי הגבוה זה כבר מהשנה הזאת) זה נכון שהוא גם נתן משחקים טובים אבל עונות לא יציבות לחלוטין. ובמיוחד הוא לא מתאים לשחק בסגל הנוכחי של מכבי שהסגל הזה חייב שחקן בעמדה 4 עם קליעה וששאר הגבוהים הם בעיה בעונשין גם כן.

דאנקן מתאים כי הוא מה שצריך בסגנון שצריך להשלים את השחקנים שיש. רנדל שחקן ברמה שלו (אבל הרבה פחות יציב) אבל לא מתאים למה שצריך ביכולות. אם היית צריך שחקן הגנה משלים רנדל היה יכול להתאים. דאנקן מביא סת יכולות התקפיות שרנדל לא מביא.

זאת הבעיה גם למצוא שחקן מתאים יותר וטוב יותר מדאנקן באירופה. אפשר למצוא שחקנים טובים בעמדה 4, אבל למצוא שחקן עם היכולת שלו גם בקליעה וגם בגיוון זאת משימה הרבה יותר קשה. בהתחשב בזה שדולמן הוא כנראה לא ביכולת של מכבי, קשה מאד לחשוב על שחקנים טובים יותר ברמת הכסף שמן הסתם מוכנים להשקיע.

דאנקן שיחק ביחד עם טיוס בקבוצה בארץ והיה יותר טוב ודומיננטי ממנו בקבוצה וטיוס ראינו השנה איך הצליח להשתלב מצוין ברמות האלה ולכן אני גם מאמין יותר שגם דאנקן יכול. אני לא חושב שוב שהוא יהיה כוכב אבל שחקן סולידי וטוב בהחלט כן. הכוכבים של הקבוצה צריכים להמשיך להיות רייס, סופו והגארד הזר שיוחתם במקום היקמן שצריך להיות שחקן ברמה גבוהה.

אז האם עדיף להמר על שחקן שהיה טוב בליגה האיטלקית או הספרדית ואין לך מושג איך ישתלב ומה יתן או להמר על שחקן שראית 4 שנים ואתה מכיר טוב טוב מה הוא יכול לתת ומה לא? אני חושב שעדיף להמר על המוכר פה ואת הכסף הגדול להשקיע ב2 השחקנים הנוספים שנשאר להחתים, שהם יבואו שחקנים ברמה גבוה באירופה זה בהחלט ישדרג את הקבוצה.
NY boy

הודעהעל ידי Maccabikid » 22 יוני 2014, 22:10

מדלי הצליח ביורוליג ובספרד, דאנקן הצליח בארץ. שים בפרופורציות.
Maccabikid

הודעהעל ידי NY boy » 22 יוני 2014, 22:18

יש מספיק פרופורציות. דאנסטון שהוא חמישייה שנייה ביורוליג השנה, ג'יימס שהיה שנה שעברה, פארגו מהגליל, פרנקיס מחיפה בזמנו, מוריס מירושלים, טיוס מאשדוד. זה שדאנקן הצליח רק פה זה לא לרעתו זה לזכותו, כי זה אומר שיצא לנו לראות אותו 4 שנים משחק פה ומשחק טוב. האם זה מבטיח שהוא יצליח? לא. האם הסיכוי גבוה יותר משחקנים מהליגה הספרדית או האיטלקית? אני חושב שכן. כל עוד מדובר בהחתמה בפרופורציה וכל עוד אף אחד לא מצפה משחקן כזה להוביל את מכבי אלא להיות שחקן משלים אז בהחלט הסיכון מאד נמוך.

אם יש איזה שחקן יורוליג מוכח שכבר כמה שנים משחק טוב שאפשר להביא ב500 אלף דולר שהוא בוודאות יותר טוב אני בעד וישמח. אתה מוזמן להציע כאלה כי לדעתי אין כמעט כאלה. אז אם לקחת מישהו שהוא לא בטוח עדיף לדעתי לקחת שחקן ששיחק פה כמה שנים והוכיח את עצמו שחקן טוב ולקוות שהוא יכול לעשות את הקפיצת מדרגה כמו שפרקינס, פארגו, ג'יימס, מוריס וטיוס עשו אצלנו.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים