שמואל1 כתב:~Box & 1~ כתב:צריכים לזכור שלסילבן מתאים הסגנון הזה של אן בי איי עם חופש יחסי בהגנה. הוא מתחיל להתבלגן ולהיבלע מול כל הלאברינוביצ'ים והקרנפים הכבדים של היורוליג.
אגב כמה שיהיה מוזר, קצב המשחק יותר דומה לזה של מכבי מאשר לזה של הקאבלירס (לא קצב הסקור, קצב המשחק). יותר מדי פעמים אנחנו מוצאים את עצמינו
מתחת לסל עם לינהארט שבא לעזור במקום אחד הגבוהים, ואז חוגגים עלינו. צריכים לשים לב לזה.
מילה על קליבלנד, זה נראה שמתחת לסל הם ממש לא משהו במונחים של קונדטרית. זתאמרת, לאב זה 4 מושלם (וזה התפקיד המרכזי שלו כן? תקנו אותי אם אני טועה), אבל
בלי בעל בית מתחת לצבע יהיה להם ממש קשה לקחת אליפות. קצת לא מאוזנים.
בשביל מה הם צריכים סנטר בעל בית? יש להם מספיק בעלי בית בעמדות אחרות.
אני דווקא חושב שהם מעולים מתחת לסל- יש את קווין לאב שהוא שחקן ענק כמו שאמרת, ובעמדה 5 יש את טריסטן תומפסון (שהוא בחירה רביעית בדראפט!), שחקן סופר מוכשר עם איכויות גם בהתקפה ובמיוחד בהגנה,
וכמובן אנדרסון ורז'או הברזילאי הותיק והאנרגטי שלא יורד מהפרקט בלי שהוא השאיר כמה שיניים.
הקאבס קבוצה מאוד מאוזנת ואיכותית. יש להם חמישיה מטורפת, וגם ספסל מספיק עמוק ואיכותי. אני לא רואה איך הדבר הזה לא הופך להיות המפלצת של הליגה.
נדבר על מונחים של מועמדת לזכות באן בי איי, ולא על מועמדת להגיע לפלייאוף, נדמה שכמעט בכל קבוצה תמצא שחקנים עם כישרון כמו של טריסטן ת'ומפסון ווארז'או, שהוא סה"כ
שחקן טוב כמחליף אבל לא איזשהו פיתרון התקפי מתחת לצבע. לדעתי בלאט במוקדם או במאוחר יהפוך את קווין לאב לסוג של 5 יותר מאשר 4.