16 אוקטובר 2014, 22:53
Roni1 כתב:rc4991 כתב:Roni1 כתב:סופו עולה עם המשקפיים, בקושי התאמן עם הקבוצה ונותן את כולו.
פארגו חוטף וחוזר אחרי כמה דקות.
טיוס אפילו לא התלבש למשחק והוא מעיז לבכות על השכר שלו, תכף הוא גם יבכה שהוא לא מקבל אהבה כמו של סופו ופארגו. נמאס.
כל כך מעצבן אותי הקטע הזה
ואני בדרך כלל מגנה עליו כאן
הוא באמת לא הבין איפה הוא נמצא?
16 אוקטובר 2014, 22:54
16 אוקטובר 2014, 22:55
jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
בניהול ההרכבים. ידע את מי הוא רוצה על הפרקט וידע גם להעניש את השחקנים שלא עשו את העבודה.
הקרדיט הגדול על צורת המשחק ועל ההנאה שלנו היום שייך לגיא.
16 אוקטובר 2014, 22:56
MTA2311 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
בניהול ההרכבים. ידע את מי הוא רוצה על הפרקט וידע גם להעניש את השחקנים שלא עשו את העבודה.
לא קשה לראות שהוא מאמן התקפה. הקבוצה עושה דברים יפים מאוד גם בהתקפה העומדת, וגם במעבר.
16 אוקטובר 2014, 22:57
16 אוקטובר 2014, 23:00
jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
16 אוקטובר 2014, 23:01
16 אוקטובר 2014, 23:01
16 אוקטובר 2014, 23:03
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
לא קשה לראות שהוא מאמן התקפה. הקבוצה עושה דברים יפים מאוד גם בהתקפה העומדת, וגם במעבר.
חבל שלא הוא ולא פיני מאמני הגנה או מאמני ריבאונד
16 אוקטובר 2014, 23:05
יוסי22 כתב:היה די ברור שעם סופו וסמית זה יראה אחרת לגמרי .
טיוס באמת בחור מרגיז אבל הוא שחקן טוב ומכבי תאלץ לחיות עם זה , אני רק לא ממש אצטער על העזיבה הצפויה שלו למרות היכולות שלו , מזכיר לי את מוריס באופי הדפוק שלו.
16 אוקטובר 2014, 23:06
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
אין דבר כזה מאמן ריבאונד. זה פונקציה שתלויה נטו בשחקנים. סופו גם בשיא שלו לא ריבאונדר מי יודע כמה ומאריץ' שכח מתי היה השיא שלו. פניני עושה הרבה דברים יפים אבל גם הוא לא ריבאונדר...
הריבאונדר הכי טוב של הקבוצה ישב היום על אזרחי.
16 אוקטובר 2014, 23:07
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
אין דבר כזה מאמן ריבאונד. זה פונקציה שתלויה נטו בשחקנים. סופו גם בשיא שלו לא ריבאונדר מי יודע כמה ומאריץ' שכח מתי היה השיא שלו. פניני עושה הרבה דברים יפים אבל גם הוא לא ריבאונדר...
16 אוקטובר 2014, 23:11
Holiday_Armadillo כתב:פה אמור להיות את מסיבת העיתונאים של אחרי המשחק
https://www.youtube.com/watch?v=eW6JYjVml04
16 אוקטובר 2014, 23:11
יוסי22 כתב:היה די ברור שעם סופו וסמית זה יראה אחרת לגמרי .
טיוס באמת בחור מרגיז אבל הוא שחקן טוב ומכבי תאלץ לחיות עם זה , אני רק לא ממש אצטער על העזיבה הצפויה שלו למרות היכולות שלו , מזכיר לי את מוריס באופי הדפוק שלו.
16 אוקטובר 2014, 23:12
16 אוקטובר 2014, 23:13
felix_r כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:צריך להגיד מילה טובה על גיא. בלי העצבים של דייויד שהתרגלנו לראות בשנים האחרונות, אבל גם עם יד מאוד בטוחה
רנדל נתן היום פחות ריבאונדים מאשר בדרך כלל
16 אוקטובר 2014, 23:15
16 אוקטובר 2014, 23:15